Omaka par.

publicerat i Barnen, Denise, Kevin 6 år, Kläder;
Vi har tagit en dryg timma av vårat liv för att städa i lägenheten idag. Det behövdes verkligen. Så jag tog hand om strumphögen som har legat i vår hall under en längre tid i väntan på en make eller maka. Men dessa stackars strumpor har varit forever alone alldeles för länge att jag idag beslutade mig för att slänga dem. Det är inte precis så att vi använt oss av dem under ett halvår, så jag tvivlade på att vi skulle behöva använda oss av dem i framtiden också...

Fyrtiosju par strumpor utan make eller maka ligger nu i soporna, och en stor fläck i soffan i hallen som tidigare varit belamrad med strumpor är nu fläckfri. Underbart.
 


Ungarna dammsög och städade sitt rum. Andreas tog hand om köket och disken. Jag tog hand om hallen, vardagsrummet och skrubbade rent handfat och badkar. Så jädra skönt. Nu är det en vecka kvar till nästa städtillfälle. Om man bortser från att vi faktiskt städar hela tiden då.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Josefin Johansson:

sv: ÅH tack så väldigt mycket!! din kommentar gläder otroligt mycket! Man blir helt varm i hjärtat när någon säger något så fint, hundra kramar!

2:a kommentar, skriven , av Elsa (fotoblogg):

sv: ja det är du inte ensam om :)

3:e kommentar, skriven , av Victoria:

Härligt att ni haft fint väder ni med :)

Oj så många omaka strumpor, de har en tendens att försvinna.

4:e kommentar, skriven , av Victoria:

Haha ja så är det säkert. Skulle inte förvåna mig om vissa maskiner äter strumpor ;)

5:e kommentar, skriven , av anna:

varför är det så....att vissa strumpor bara försvinner???

6:e kommentar, skriven , av Elin:

Just det där med strumporna känner jag igen... Har dock kommit på att det kan bero på att barnen gillar att ha olika strumpor på sig när de ska till sin mamma. haha

Kommentera inlägget här :