Regn.

publicerat i Denise, Kevin 6 år, Mormor och morfar;
Det regnar ute.
 
Ganska mycket också. Jag kom och tänka på det först när vi tagit de första stegen utanför porten. Fail. Men lite regn har inte skadat någon. Så jag och Kevin promenerade till skolan utan paraply och utan regnkläder. Tack och lov för att den bara är tvåhundra meter bort och inte två kilometer. Och tack och lov för Kevins allväderkängor, got to love them.

Efter promenaden blev jag piggare, så nu har jag hängt en tvätt, vikt en tvätt och lagt i en tvätt i maskinen. Men den maskinen visade sig bara vara halvfull så den får vi starta senare när vi har mer saker att tvätta. Kevins vinterjacka måste vi tvätta dock. Men det får vi ta till helgen så den hinner torka ordentligt.

Just det, appropå helgen så ska min kompis Anna komma, och Kevin ska sova hos mina föräldrar. Jag börjar dock få ångest över att behöva lämna ifrån honom, men samtidigt så är det bara över en natt. Och det känns som detta är enda möjliga barnlediga tiden jag får innan vi blir tilldelade vår nya familjemedlem. Visst, Kevin åker till sin pappa i en vecka under december men det kan ju vara just den stunden jag ligger inne på sjukhuset utan någon ro och vila.

Jag har i alla fall beslutat mig för att vara vaken under den ljusa perioden av dagen. Jag struntar i om jag somnar klockan sex idag. Det känns helt värt det. Då lär jag ju i alla fall vara pigg i morgon vid halv sju.
 
 

Bilder från vårat fönster nu på morgonen.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av linnhahne.blogg.se:

Det gör du helt rätt i ! :)

2:a kommentar, skriven , av anna:

Skönt att du är bättre

Kommentera inlägget här :