Saker ni inte visste om mig.

publicerat i Denise;
  • Jag har endel släkt på Gotland, bor tio minuter från gotlandsbåten och har endast varit på ön en gång i mitt liv - när jag var tretton.
  • Jag flyttade hemifrån när jag var femton, vilket betyder att jag bott utan mina föräldrar i åtta år redan.
  • Hade det inte varit för Kevin så hade jag inte träffat många av mina närmaste vänner som jag har idag. Nettan och Anahita - som jag fick genom jobbet som jag troligtvis inte skulle jobbat med om jag inte hade Kevin. Anna, som jag gick i gymnasiet med, jag hade troligtvis inte gått gymnasiet alls om jag inte hade fått Kevin. Anita - Kevins bästa kompis mamma. Idag skulle jag inte kunna leva utan någon av dem då de betyder enormt mycket för mig.
  • Jag dricker upp till en och en halv liter vatten på dagen och ibland lika mycket på natten.
  • Jag pratar med min mamma i telefonen nästan varje dag.
  • Jag har ett enormt ärr på ryggen som jag fick när jag skulle ta bort en leverfläck när jag gick i gymnasiet. Leverfläcken var kanske 2 cm stor i omkrets medan ärret blev tio centimeter. Läkarfel? Oh yes.

    Ärrad för livet.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Då får du å familjen åka till Gotland, jag har alfrig varit där men det ska ju va jätte fint. Kram

2:a kommentar, skriven , av Elin:

Nä, jag har fortfarande inte lagt mig på mage. Jag har försökt. Men i sista sekund rullar jag över på sidan igen. Funkar inte. Nåt psykiskt helt klart...

Stackars Kevin, och dig som måste vakna hela nätterna (helt efter med mina kommentarer ) Lilly tyckte det var en bra idé att amma mest hela natten och Andreas snarkade så jag sparkade till honom så hårt att han höll på att ramla ur sängen.
(Igår kom även mitt gråtutbrott som varande i 3 timmar)

3:e kommentar, skriven , av Alva:

Hej, allt bra? :) kram!

Kommentera inlägget här :