Skolsnack och lite smet.

publicerat i Denise, Kevin 6 år, Skola;
Kevin är hämtad från skolan och sitter och kollar på barnkanalen samtidigt som han äter upp resterna av min marängsmet som jag gjorde tidigare idag för att dämpa mitt sötsug.
Själv har jag legat och zappat på tv:n hela eftermiddagen, om man bortser från de få minuter som krävdes aktivt av mig då jag för hand vispade äggvita och socker till ett tjockt skum. Känns som sagt som att livet går efter TV- tablån vissa dagar. Men det är mysigt det också.

Vi har fått en kallelse till utvecklingssamtal för Kevin nu i oktober. Spännande att höra hur det går för honom i skolan då han inte säger så mycket om det själv. Men trivs - det vet vi att han gör då han talar gott om alla fröknar och fritidspedagoger, samt sina klasskompisar. En sak som Kevin dock är superdålig på är namnen på sina klasskompisar. Hälften av dem har han ingen aning om vad dem heter...

Men jag antar att man inte kan vara bra på allt här i världen, haha. Och namn - ja det är väl ganska svårt när jag tänker efter.
 

En gammal bild på mig och min stora kärlek i livet!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lotta, klädtokig småbarnsmamma!:

Jättehärlig bild! =)

2:a kommentar, skriven , av Anna:

Smeten är nästan godare än själva marängerna

Svar: Jag vet! Jag gjorde marängsmet på en äggvita och lite socker. I morgon ska jag nog göra äggtoddy. Utan spriten då så klart ;)
Denise

3:e kommentar, skriven , av Sandra :

Haha ja namn kan ju vara svårt att lära sig, men det blir nog bättre ju längre tiden går! Ja sÅ himla roligt att det var "hennes" fråga även om den säkert hade ställts av många:)

Kommentera inlägget här :