Står det lätt och villig på min profil?

publicerat i Denise;
Ibland undrar jag om det står att jag är lätt och villig på min facebookprofil. Ibland, flera gånger i veckan får jag privata meddelanden från konstiga "friare" som inte vet bättre än att gå på en svensk flicka. Jag undrar om det är någon som köper deras bullshit som de skriver ut i ett kort pressentationsmedelande.

Här är från en (troligtvis?!) turkisk man i 20-års åldern... enligt facebookprofilen är han 20 i alla fall. Sen vad han är i verkligheten har jag ingen aning om.
 


Någon som vill hjälpa mig kobinera ett "snällt" gensvar.
(Med andra ord så behöver det inte vara snällt!)
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin Nygård:

Du kan ju börja med att fråga om det där inte är ett meddelande? För jag tycker att det ser ut så iallfall.... :/

2:a kommentar, skriven , av Fanny:

"Thanks but no thanks, don't contact me because I will not contact you :3" xD Tyckte jag lät bra haha kort och rakt på sak ;D

Svar: Hahaha, typ som han som skickar ett privat meddelande för att fråga om han FÅR skicka ett privat meddelande ;D
Denise

3:e kommentar, skriven , av Jennifer:

men gud :/ jag fick ett om att jag kunde få bli fotomodell och jag skrattade en aning då jag verkligen inte har en fotomodellskropp så det är bara en massa lurerier. men surt att dom går på en så där, tänk om någon stackars tjej tror på det där och hör av sig. jag vill inte veta vad som händer då!

4:e kommentar, skriven , av Sandra:

Så himla störande med såna där filurer.

"Why ask me permission to contact me, when you already have? Seems like you already answered your own question and do what ever you feel like doing. I would appreciate if you didnt contact me again, simply cause I have no idea who you are and neither do you know me. Nor am I the slightest interested in getting to know you."

Eller något liknande. :p

Kommentera inlägget här :