Taktkänsla.

publicerat i Musik;
Jag önskar verkligen jag hade bättre taktkänsla än vad jag har.
 
Det är sjukt jobbigt. Alla de gånger (typ två... kanske fem, haha) i mitt liv som jag varit på friskis och svettispass så är det barnpassen som passat mig bäst. Varför? För jag fattar hur man rör sig.

Jag kollade precis på något  friskis-liknande - waka, waka pass och insåg att JAG är den som är klädd i vitt och alla andra runt omkring mig är de övriga deltagarna.
 
 


Jag blir så jävla glad av att se folk dansa och röra på höfterna som om att de är uppväxta av spanjorer. Men har verkligen noll taktkänsla själv.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Hahaha...fy jobbigt. Du får hålla dig till vals lr nåt inte svårt. Tyvärr e det väl så att vissa bara har det. Kram

2:a kommentar, skriven , av Emily:

HAHAHA, fy fan vad klockrent. :D Jag har verkligen ingen taktkänsla alls heller, vilket stör mig enormt, eftersom jag jättegärna skulle vilja börja på zumba.. eller bara kunna dansa. Alla som dansar verkar ha så himla roligt.
Men min hjärna sänder inte ut "rätt" signaler till resten av kroppen, så istället står man där som ett dumt fån som är lika vig som ett kylskåp :P

Svar: Hahaha word! Kylskåpet är mitt mellannamn ;D
Denise

3:e kommentar, skriven , av Fanny:

Då är vi två haha!! :) Jag tränade något som hette SH'Bam och Bodyjam innan, det är något dansliknande träningspass. Galet roligt verkligen, men har man ingen takt känsla ser man ut som en strandad val som försöker rulla tillbaka till havet igen xD Oavsett hur liten man än är haha.

4:e kommentar, skriven , av Sandra:

Men stackars! Haha! Själv har jag aldrig varit på något dans pass men måste nog ta och prova på det någon gång i framtiden, vi får se hur det slutar, om det går bättre än för denne vitklädda samt dig eller om jag är precis likadan då det gäller att följa andras rörelser. ;p

Svar: Haha jag tycker det är enormt svårt i alla fall.
Du måste prova det. Man sätter alla fokuseringsknölar på prov när man försöker koncentrera sig. Och ja, koordinationen är väl inte den bästa den heller när man står fullt fokuserad ;)

Kram!
Denise

5:e kommentar, skriven , av natalie:

Skrattade så jag fick magknip

Kommentera inlägget här :