Utvecklingssamtal.

publicerat i Kevin 6 år;
Utvecklingssamtalet gick över förväntan. Det enda fröken egentligen hade att "klaga" på var att Kevin oftast ville ligga ner på samlingen istället för att sitta upp och ofta skyllde på att han var så trött på att sitta. Haha!

Annars så ligger han före i att både läsa, stava och räkna. Så nu kommer Kevin få lite matematiska arbetsblad av sin fröken att jobba med, plus att de ska gå vidare i läsningen och skrivningen på en nivå som han klarar av istället för något som bromsar honom att kunskapsmässigt ta sig vidare. Lycka för honom. Då blir det lite mer skoltid istället för lektid för hans del. Precis så som han vill ha det.
 
Efter utvecklingssamtalet så gick vi och tog en fika på chokladhuset. Efter en kladdkaka, en cola och lite snack med ägaren så var vi nöjda och promenerade in på djuraffären. Kevin är verkligen helt förälskad i albinohamstern. Jag förstår honom, så otroligt söt gnagare. Men även den här gången gick vi där ifrån utan ett djur med oss hem, tack och lov. Det känns som vi får ta ett odjur i taget, och i december / januari har vi som sagt endel jobb som väntar i några år framöver.

Från djuraffären tog vi oss till lekparken, hela familjen klättrade i något nät innan vi kom på att vi var alldeles för högt upp - så vi klättrade ner igen och tog oss hem. Haha.

Helt normal familje-eftermiddag.
 
 

Vi får börja öva med läsningen på riktigt igen här hemma helt enkelt
Lite stimulation har inget barn dött av...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Vad kul att det går bra för honom:-( chokladhuset lät spännande;-) kram

Svar: Chokladhuset tror jag att det heter i alla fall, haha. Sen har vi chokladfabriken här i Nynäs som bland annat gjorde chokladen till Nobelmiddagen och kronprinsessans bröllopsdag om jag inte missminner mig. ^^,
Denise

2:a kommentar, skriven , av Fanny:

Va kul att det går så bra för honom :)

Kommentera inlägget här :