Bankomatkortet.

publicerat i Denise;
Var tusan har jag lagt ifrån mig mitt bankomatkort.
Jag har letat så mycket att jag har slut på idéer. Då snackar vi även om att jag har kikat in i kylskåpet. Vänt upp och ned på min garderob och kollat bland den odiskade disken. Fördelen med det hela har dock varit att jag fått bort lite av all skit som stått framme för att kunna försäkra mig om att kortet inte låg i ett klädesplagg eller under en möbel. Men jag hittar det tamme fan ingenstans. Jag hade det igår. Sen hade jag det inte längre. Och grejen är den att jag inte ens handlade på kortet igår utan är nästan hundra procent säker på att jag la ifrån mig det här hemma.
 
Men var väljer en gravid kvinna att placera sitt bankomatkort så det blir lättåtkomligt för henne?
Uppe på vinden har jag inte varit - så vi kör med uteslutningsförmågan - och inte heller nere i källaren. Det blir i alla fall två platser mindre att leta på.
I badrumsskåpet känns ganska meningslöst att placera ett bankomatkort på men för säkerhets skull så får jag nog kolla där också...
Jag har kollat i alla mina fickor på jackan som jag hade på mig igår, men minns inte vad jag hade för kläder på mig innan jag bytte om för vernissagen igår - det kanske är en ledtråd för var mitt kort kan befinna sig - tänk Denise, tänk?!
Under soffkuddarna finns det inte, kollade precis.
Och inte heller under mattan i hallen, köket eller i vardagsrummet...

Jag uppdaterar er om var den finns när jag hittar den helt enkelt.
Nu ska Sherlock Holms kontaktas.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Areyanna:

Hej! Tack! Min sambo valde gardiner i sovrummet, han ville ha dom där beiga i lin så varför inte, dom håller sig på plats och är ganska fina dom där toffsarna ändå=) Jobbigt ang ditt kort, har du spärrat det? Ifall det kommit på villovägar? Synd jag inte är synsk å kan tala om vart det finns=/ Lycka till! Jag håller tummarna att du hittar det å king håller tassarna! Alla 4a=D kram!

Kommentera inlägget här :