Klädrace

publicerat i Gravid, Kläder;
Nu när vi har fått så hiskligt mycket med kläder till bebisen så är det verkligen dags att rensa upp lite och styra om i lådorna. Just nu har bebis bara en låda - med tanke på att alla barnkläder inte får plats. Men jag tänkte stuva om i hallen så att tjejens kläder kommer ner där istället.

Nu har jag i alla fall tvättat allt i storlek 50, vilket är ungefär tre IKEA-kassar med kläder om jag räknat rätt. Cirka fyra, femhundra plagg. Så nu är det stopp - gällande att ta emot mer kläder faktiskt. Vi behöver ju inte bada i kläder bara för att vi väntar tillskott i familjen, haha. Men jag tackar enormt för alla kläder vi fått av både Faster Natalie och av mitt kusinbarn Matilda. Det är guld värt.


Men som ni ser så har jag ett helt gymnastikpass framför mig om det ska bli klart idag.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

skönt:) Hon behöver ju inte precis vara naken den lilla tösen:) kram

2:a kommentar, skriven , av Elin:

Åh vad härligt !
När jag hade gjort UL och så började jag kolla runt på tradera.
Vann min första auktion med 6st plagg typ för 40 kr m frakt. Var helt jävla överlycklig när det kom hem. Sen kollade jag igen och igen och vann igen och igen (är inte så noga med vart kläderna kommer ifrån om de är fräscha)
Men, sen hittade vi massa kläder som var andreas döttrars som jag sparat (omdetblirentjej) och så fick jag massor av systers kompis.
Vi har inte riktigt lika mycket som dig, men ändå. Hur fan ska ungen hinna ha allt? Haha

Kommentera inlägget här :