Man blir som dom man umgås med.

publicerat i Denise, Musik;
I veckan, närmare bestämt på torsdag så spelar ett av mina absoluta favoritband på en Viking Line-båt. Jag som typ är ensam i min kompisskara på att gå hemma om dagarna har ju givetvis ingen jag kan ta med mig på båten då resterande jobbar på vardagarna som normala människor. Jag gick tillock med så långt att jag frågade min farmor på åttio om hon ville följa med. Men då hade hon redan varit på en kryssning tidigare förra veckan så hon avstod gärna för att ta igen sig efter det tidigare bestyret.
 
Men det är i alla fall Smokie som jag totalt förälskat mig i sedan jag var liten. Det är tack vare min pappa som jag lyssnar på dem än idag och kan varenda text till låtarna. Jag kan tänka mig att jag även tog mina första buggsteg ståendes på min pappas fötter som tvååring till Smokie också.
 
 
Mina vänner som absolut inte delar min musiksmak med mig har hundra anledningar till att stanna hemma på torsdag. Men jag, jag vill verkligen - verkligen åka. Men drömma får man ju. Tur att jag och Andreas förhoppningsvis kommer iväg på Mike Tramp från White Lion i början av november. I alla fall något att se fram emot. Och den enda ursäkten till att vi inte kan gå tillsammans är att vi inte får en barnvakt, då Mike spelar hundra meter hemifrån oss...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin:

Jag vet inte vad som hände med mig kommentar. Men bara så du vet kommer jag tjata ihjäl dig när det börjar närma sig för dig också ;) Är minst lika nyfiken ! Hehe.
Och, om jag inte hade BF på måndag så kunde jag följt med dig, bara för att jag vet hur det är när ingen gillar samma å man inte har nån som ens kan tänka sig följa med även om de får betalt. Hehe ;)
Hoppas de går bra hos sjukgymnasten.
Kram

Kommentera inlägget här :