Peter Pan

publicerat i Barnen;

En våg av ångest drog precis över mig. Ångest över att Julie en dag kommer växa upp och bli en kvinna. Bara ordet kvinna får mig att rysa.

Det handlar väl inte egentligen om att de kommer växa upp, alla kommer växa upp vare sig de vill det eller inte. Det handlar om att jag inte vill att mina barn ska såras, för såras kommer de göra. Livet är sårbart.

Jag kommer stötta mina barn i alla beslut de kommer ta i framtiden - så länge besluten inte betyder att de kommer skada sig själva eller andra. Jag kommer stötta mina barn till att älska en person, inte ett kön. Jag kommer finnas där som en stöttepelare och en vän. Men framför allt så kommer jag finnas där som en mamma och en förälder och försöka vägleda dem på rätt väg.

Mina hjärtegryn. Vi leker en lek! Vi leker Peter Pan - och vi leker att vi aldrig någonsin växer upp. Okej? Vi skippar allt om kärlek, problem och bekymmer. Vi leker att vi flyger runt in en värld av ingenstans. Okej... Vi försöker göra detta på ett sätt så folk inte tror att vi tagit och blandat massa droger. Typ.

Väx inte upp bara.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Det är underbart när dom är små och visst vill man att ttiden ska stå stilla. men jag tror att man hittar en lugn sen oxå och att man njuter när dom är vuxna och man har en annan roll i deras liv. Kram

Kommentera inlägget här :