Dagens Julie

publicerat i Barnen, Julie 0-2 månader, Kevin 6 år;


Ganska glad, lite trött och en himla nysig och mysig brud får vi njuta av här hemma jag och Kevin. Julie har nämligen sovit bort hela dagen igen. Kevin har roat sig med att spela på min mobil och jag har pysslat med tvätt, mat och disk.

Imorgon ska jag och min kära mor till centrum och starta upp ett sparkonto till Kevin för att han ska kunna förvara hans egensparade pengar någonstans. Han hade nämligen pantat burkar, fått pengar av morfar och sparat ihop till 1500. Hälften fick han handla vad han ville för och hälften stoppar vi in på sparkonto nu. Duktiga killen. Han måste ju känna att han får någonting av sina egna sparpengar, så för dem köpte han nya wiispel strax efter jul på mellandagsrean och fick hela fem stycken nya spel och pengar över.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av sanna hörmander:

Vilken underbart söt liten flicka du har!! Jag måste få träffa dessa små pluttar en dag! p.s Din blogg är väldigt kul att läsa! Jag är en trogen följare! Kramar

Svar: Du är alltid välkommen hit älskade du!! Jättekul att du följer våra dagar här hemma! puss!!
Denise 23 - mamma till Julie och Kevin.

2:a kommentar, skriven , av anna:

det e ju kanon bra med sparkonto. vi har två konton var till barnen, ett där dom kan ta ut pengar om dom vill köpa nåt nu och ett som är tänkt till körkort bil och lägenhet. Men pga att jag inte hade några pengar alls förr när Alize var liten så får jag spara destå mer till henne nu, så henne sparar jag rätt mkt till varje månad medans det är slappare med Joey. Herregud Alize tar ju körkort om sex år!!!!;)

3:e kommentar, skriven , av Elin Nygård:

alltså, världens sötaste unge ! Det är nästan så illa att jag skulle kunna äta upp henne !!!!!

Svar: Äter du upp min dotter så käkar jag upp Lilly ;)
Denise 23 - mamma till Julie och Kevin.

4:e kommentar, skriven , av Sandra:

Men jag bara totalsmälter!! :) Så söt hon är lilltjoppan!

Vad stolt han ska känna sig att ha sparat helt själv, klart han ska få unna sig något utav det. :) Fortsätter han sådär har han nog en förmögenhet på kontot vid 18. Sketbra ju! :)

5:e kommentar, skriven , av ERIKA ENROTH:

Men gudars så söt hon är! =)

Ja det var verkligen super fina kläder. Bra med fynd ibland =)

Kram

Kommentera inlägget här :