BVC

publicerat i Julie 0-2 månader;
Idag drog jag och morsan med Julie till BVC. I första hand för att mätas och vägas samt för att jag var orolig över RS-virus på damen då hon varit trött och snuvig och sovit bort större delen av dagen innan tiden på BVC klockan tre i eftermiddags. Tror hon bara var vaken under ungefär tjugo minuter innan vi hade tiden i eftermiddags. Men när vi kom fram visade hon inga tecken på varken snuvighet, grinighet eller trötthet. Så hon friskförklarades ganska snabbt annat än hennes snuviga näsa som vi troligtvis kommer få leva med till hon väljer att bli frisk.

Damen har vuxit från 52 till 55 cm på två veckor och gått upp 500 gram till 4400. Helt galet. Lill-Marie antog att jag hade grädde i brösten vilket uppenbarligen bekräftats nu. Det både syns och känns att hon tjockat på sig vilket ändå är himla skönt nu när hon är sjuk.
 
På vägen hem tog morsan med oss på en shoppingrunda. I första hand för att Julie spytt ner sin mössa och det var elva minus ute så det var inte något alternativ att sätta på henne den fuktiga, nedspydda mössan igen. Så vi köpte på oss på två nya mössor, ett dussin strumpor till mig, ett par nya skor till mig, en babysitter och ett nytt underlägg till skötbordet... När vi ändå var på shoppinghumör liksom.

Nu ska jag hoppa ner i säng och mysa med min lilla groda som sover så gott...

 

Min charmiga lilla tjej!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Riccie - Mamma till Lykke 7 veckor:

Va skönt att hon var så pass frisk i alla fall! Så får vi hoppas att snuvan går över snart! =)
Kramar

2:a kommentar, skriven , av ellie:

Åh så söt! :)

3:e kommentar, skriven , av Caroline:

Hoho jaja, nu var det länge sen jag tittade in här. Ni ser ut att ha det bra bortsätt från förkylningarna. Här hemma har vi också varit förkylda. Jag lyckades smitta ner hela familjen efter att hela min avdelning på jobbet smittat ner mig, både personal och boenden har legat i feber och dunder förkylning men det är ju den tiden på året nu.

Vilka underbara "fantasi" bilder du har tagit på Julie, jätte fina och någon brist på fantasi har du ju absolut inte, duktiga du :) Kram från mig.

Svar: Men Caroline!! Haha. Nu kräver din blogg ett användarnamn och lösenord. -_-
Hoppas ni mår bättre efter förkylningen nu.

Stor kram <3
Denise 23 - mamma till Julie och Kevin.

4:e kommentar, skriven , av Emma:

Hej! Allt bra med dig?
Du hade kommenterat min blogg för ett tag sedan men jag har inte haft tid eller orken till att svara på den förns nu. Har haft fullt upp!

Mammas operation, skolan, bråk osv. Massvis med stress har det varit men nu är jag tillbaka och jag undrar om du skulle vilja ställa en eller några frågor i frågestunden jag har just nu.

http://emmaeriica.webblogg.se/2013/january/fragestund.html

skulle vara jätte roligt att få svara på frågan/frågorna dina. Det kan handla om precis allt :)

Förlåt igen för sent svar och förlåt om du inte vill ha såna här kommentarer.

Emma / emmaeriica.webblogg.se

5:e kommentar, skriven , av Klokare bestyr | Med liten i famnen ♥:

Jösses! Hon har sprungit om Lion i båda längd och vikt! ^^, Härligt när de växer<3 Skönt att det inte var ngt RS-virus! Jag är skitnojjig för allt. Vi fick ju höra en hel del på sjukhuset så känner mig lite hjärntvättad och vågar knappt ta med honom nånstans men idag fick han följa med till affärn iaf ;)

Kommentera inlägget här :