Klart, slut.

publicerat i Julie 0-2 månader;
Idag har jag hunnit med mycket redan, i alla fall om det räknas med att ringa massa samtal. Kevin var jättekonstig igårkväll men jag fick svar i morse på varför han gick runt och pratade i sömnen. Han var nämligen jätterädd för sin kudde igår. Eller för sprickan som bildas när man har två kuddar bredvid varandra. Varje gång han är påväg att få feber så promenerar och pratar han i sömnen och i morse fick jag en jätteledsen kille i famnen med närmare fyrtio graders feber. Stackars kråkan. Men det går fullt med virus och bakterier just nu, så det är vila, vila, vila som gäller och så är det bara att hoppas på att andra föräldrar resonerar lika dant när deras barn är sjuka så att sjukdomarna inte sprids runt ett varv till. Han har fått i sig massa saft nu på morgonen så förhoppningsvis sjunker febern lite och han blir piggare under dagen.
 
Idag skulle Kevin gått till skolsystern för mätning och vägning också men det får vi strunta i då han som sagt har feber, så jag ringde återbud till det i morse. Sen har jag ringt om blanketter till dagisplats för Julie. Haha, känns helt sjukt att behöva tänka på det redan nu när hon är sju veckor gammal men man måste dessvärre vara ute i god tid när det gäller såna saker om man vill hamna på den dagisplatsen man önskar. 
 
Jag har även ringt fritids och sjukanmält Kevin och ringt min mamma då hon skulle hämtat Kevin från skolan. Haha. Bara massa måsten helt enkelt. 

Nu tänkte jag börja städa när liten fortfarande sover och Kevin ligger och vilar i sin säng. Måste ju börja någonstans.
 

Mammas sömntuta ♥
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Det är helt galet men med tanke på den situationen vi sitter i så bör man nog sätta upp dom i dagiskö när dom föds

Kommentera inlägget här :