Min lilla porslinsdocka.

publicerat i Julie 0-2 månader;

Idag ska jag och donnan ta oss ut på promenad med mormor. Tjejen ligger nedbäddad och klar och sover i vagnen redo att dra när som helst, men mormor går hemifrån nu så det lär ta några minuter till innan vi kommer iväg. Med i vagnen åker den supermysiga filten vi fick av Nettan igår när hon kom över på besök. Så underbart mjuk filt tillsammans med en lika mjuk nalle. Men nallen är lite för stor för att få plats i vagnen bredvid donnan - så den får stanna hemma.

Igår hade donnan någon tillväxtperiod då hon åt konstant från halv sju till halv ett. Jag höll på att dö och fick huvudvärk av den uttorkning hon gav mig, haha. Det spelade ingen roll hur mycket vatten jag drack - all vätska gick ur mig lika fort i takt med när Julie åt.

Bjuder även på en bild på dagens trötta mamma.
Notera även hur jag börjar få på mig mina vanliga kläder igen, WIN.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Du är jättefin Denise!

2:a kommentar, skriven , av Mikaela:

Smal och snygg mamma! :-) Det ser inte ut som att du nyligen var gravid.
Önskar er en trevlig promenad och fortsatt trevlig dag!
Och ett gott nytt år!
Kram

3:e kommentar, skriven , av Johanna - Mamma till Lilly, född i v.35:

Så himla söt hon är!! :) Precis som en liten docka.

4:e kommentar, skriven , av anna:

Snygging:-)

5:e kommentar, skriven , av Riccie - Mamma till Lykke 1månad:

Dina bilder är alltid så himla fina! Är du duktig och tar fram "riktiga" kameran varje gång eller har du världens bästa telefonkamera? =)
Å sen, hur löser du krånglet att amma i dina vanliga kläder? Tycker jag drar sönder varenda linne ja äger xP var på HM och Lindex idag men deras amningslinnen är ju i superläskigt tajt material vilket ja har svårt att tro att någon som just fött barn skulle vilja ha på sig..!! Eller har du tips om vart ja hittar bra toppar? =)
Kram kram

Svar: Haha jag är en sån där jobbig mamma som hela tiden använder den stora systemkameran i ansiktet på barnen, vilket oftast märks på Kevin när jag håller på då han verkligen hatar när jag tar bilder med riktiga kameran i ansiktet på honom ;)
Angående vanliga kläder... jag langar fram bröstet när ungen är hungrig. Ibland behöver jag dra upp tröjorna eller linnet, och ibland drar jag ner dem om dem är så "elastiska". Jag skiter i om folk tar illa vid sig att jag "Halvstrippar", min unge ska ha mat och det får dem finna sig i ;)

Kram!
Denise 23 - mamma till Julie och Kevin.

6:e kommentar, skriven , av Wiilow [Foto Tankar Känslor]:

Åh julie är så otroligt söt.
Du är också fin men det vet du redan.

Kramar

7:e kommentar, skriven , av Anna:

Men vad lik Kevin hon börjar bli! Runt näsan och munnen i alla fall. :) Supersöt liten flicka ni fått!

Kommentera inlägget här :