Musik för stunden.

publicerat i Vardag.;
Tvivel - Lars Winnerbäck
Vart tog pappa vägen - Lilleman
Vet din mamma att du super? - Mata Inte Djuren 
En flicka som är stark - Mimikry
Höstmåne - Dia Psalma
Mörker - Hel
Totalvägra - Ebba Grön
Trubbel - Håkan Hellström
Johnny Cash och Nina P - Pernilla Andersson
Spber - Pink
Picture - Kid rock & Sheryl Crow
It's your love - Tim McGraw & Faith Hill
Please Remeber me - Tim McGraw.
Think twice - Celine Dion
Changes - Kelly & Ozzy
Shut up - Kelly Osbourne
Aisha - Cheb Khaled
Dur Dur D'etre Bebe - Jordi
Första gången - Magnus Uggla
I himlen - Magnus Uggla
Kom änglar - Lars Winnerbäck & Lisa Ekdal
I miss you - Blink 128
Please dont leave me - Pink
I dont believe you - Pink
Our last summer - Abba
I have a dream - Abba.

Du lever för skratten, precis som jag.

publicerat i Vardag.;

















Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå















Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?


Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as och
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar

Jag längtar till fredan precis som du,


Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...

Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå












Det kallas tvivel...

Siesta.

publicerat i Vardag.;
Jag och Kevin skulle sova en stund runt mitt sista inlägg. Kevin sov redan i vagnen och jag skulle lyfta över honom i sängen var det tänkt. Det gick bra och vi somnade tryggt tillsammans brevid varandra. Min mobil satte jag på ljudlöst för att inte riskera att väcka Kevin när det ringde. (Jag skulle ju inte sova så länge). Jag hade inte mer än blundat och vaknar - och ser på telefonen , ett sms; SEX missade samtal. Shit. Jag skulle ha åkt med Johanna till haninge. Min mamma hade ringt en gång, samt Louise . Efterlyst? Vadå - jag?

Nej, jag tog bara en kort siesta. Vaknade för ungefär fyrtio minuter sedan. Lyckat. Jag tror inte att Kevin kommer somna förrän klockan tolv ikväll. Det är bara att roa honom.

Sommar - Sommar - Sommar, det är dans i folkets park!

publicerat i Vardag.;
Sommaren har kommit med stormsteg de senaste dagarna. Igår var det jätte skönt väder i stockholm - och idag kan man absolut inte klaga på temperaturen där ute. Fågelkvittret, ungar i t-skirt och skavsår på hälarna av sina finaste sommarskor. Då vet man att det är sommar. Jag har fått uppleva en extrem sommar dag idag. Skönt.

Mors dag är i morgon, underbart! God middag, vänner över på besök och lite skitsnack. Kan fan inte bli bättre!
På praktiken i fredags fick jag blommor för att det var min sista dag, jag kommer få biljetter till Soul, Jazz och Blues festivalen på Utsikten i sommar, där Cindy Peters kommer uppträda (vem det nu är?!). Sen fick jag en kaloribomb, vilket bestod av en fika med en glassbomb, otroligt mättande och god!

Men nej, nu ska jag hitta på något annat, kan inte knappa på datorn hela dagen. Funderar på att sova lite med Kevin nu.
Natti natti.

Djurgårn , promenad och jobb.

publicerat i Vardag.;
Anita måste jag tacka så jätte mycket idag. Hon kan ha gjort så att jag har tillgång till jobb i sommar, med start från nästa vecka, hör och häpna! Äntligen. Ett Café av alla ställen, men fan bättre än ingenting ju! Stor kärlek till dig gumman för att du hjälper mig.

Jag och Anita var som sagt nere på stan med ungarna idag. Kom direkt från pendeln i Stockholm och promenerade med Kevin runt i centrum. Dom hade karuseller och hoppborgar uppställda så att ungarna fick leka av sig för strax under hundralappen. (Det har gett resultat nu när båda ungarna sover tryggt i deras vagnar!)

Igår var jag inne i stan. Vi gick på en givande promenad på blandannat djurgården, mitt i centrala city och hem till göteborgaren. På vägen hem från våran minst sagt långa promenad på ungefär 2 timmar så ser vi en person som viftar med händerna mitt i vägen för att bromsa in trafiken. På vägen ligger ett halvdött rådjur, stackars liten. Göteborg försöker informera om att man bör lägga fram en varningstriangel för att bromsa trafiken yttligare lite. Ingen lyssnar. Två minuter senare kör en taxi över rådjuret så att den stackaren flyger två meter till. Död är väl det minsta ordet man kan säga om den stackaren nu.

Kevin sov jättegott hemma hos Johanna och Calle. Det hade inte varit några som helst problem i natt. Han hade sett på Wallie (stavning?) tre gånger under kvällen - och varje gång skulle han bara se "lite" vilket slutade med hela filmen i alla fall. Stackars tjejer alltså.

Men gud, jag är lycklig, jag är glad och jag vet inte mer vad det är som är tillåtet att vara utan att låta överdrivet optimistisk!
I morgon har jag klassgrej där det bjuds på middag här hemma, någonstans, så jag funderar på att göra en potatis-sallad (alternativt en gratäng) med flinta eller en god fläskfilé i en smarrig marinad. Gosh, nu kurrar det i min mage i alla fall. (JAG VET! Jag är dålig på att äta efter rutin.)

Pusskalas.

Stockholm och praktiken.

publicerat i Vardag.;
Just nu ligger jag i sängen med datorn på mina ben och lyssnar till regnet som slår mot rutan. Vanligtvis är det ett sövande ljud. Men inte just nu, varken för mig eller för Kevin verkar det som. Jag borde vara trött, helt slut om jag ska vara ärlig. Jag låg och pratade i telefon tills klockan slog halv ett igår. Galet länge, samt natten innan tycktes jag göra samma "misstag" att vara uppe så sent. Och att gå upp klockan sex dessa mornar har inte varit de roligaste, precis. Men nu funderar jag snart på att gå och sova. Jag har lite planer i morgon som riktar sig inåt stan. Ska bli grymt roligt i alla fall, att promenera runt på stadsgatorna. Jag gör det allt för sällan för att ha tid att uppskatta det. Stockholm är finare än vad man tror. Och i morgon ska jag bevisa det, mest för min egen del om inte annat. Just nu hoppas jag mest på att det är sol ute i morgon så att man slipper ligga inne och dega när jag väl tar mig upp till stan.

I morgon är sista dagen på min praktik också. Ska bli ganska skönt att sluta, även om det är en mix av känslor som far igenom en. Jag har trivts superbra - det kan jag absolut inte klaga på. Men jag tror aldrig att köksavdelningen kommer bli någonting för min del. Alla dessa ord som mestadels bara snurrar runt omkring i mitt huvud, samt alla termer, alla tillbehör och, ja allt. Min passion ser ut att ligga mer åt servering och ha en daglig kontakt med kunder och matgäster! Det är mest de som jag brinner för !

Nej, om jag skulle hitta på något annat nu, ett jobb kanske man skulle kunna söka? Why not liksom?

Mat - Coop och städat.

publicerat i Vardag.;
Jag har varit med Johanna större delen av dagen. Har bland annat varit i skolan innan och sett till att tala med alla lärare om när jag ska ha proven. Det är bara en lärare som jag måste få tag på nu innan jag känner mig helt trygg med läget.

Hur som helst. Jag och Johanna har i alla fall städat, bakat i ordning en tårta och varit på coop.
Nu ska vi äta. Puss&Kram

Mormor och morf...

publicerat i Vardag.;
Igår mötte jag mormor som stod ute på sin grusväg och planterade blommor (mormor bor mitt i centrum). Vi satte oss ned i sällskap med min klasskompis och pratade lite allmänt om livets goda stunder. Hon berättade historier som morfar hade varit med om tidigare, plötsligt slog det mig att jag kanske skulle fråga hur morfar mådde. Precis i rätt ögonblick bet jag mig i tungan för att undvika frågan. Ibland känns det fortfarande som om att han finns vid liv. Som världens naturligaste sak att säga att man ska hälsa på mormor och morfar, istället för endast mormor. Det känns som igår, allt sammans.

Liten goes stor.

publicerat i Kevin;
     



Ja han utvecklas varje dag, för mig blir det dock till en vardag, så jag uppmärksammar det inte lika mycket som de som nästan aldrig träffar honom. Senast idag fick jag höra; "Gud så tydligt han pratar. Det kändes ju som igår han låg i barnvagnen!!" samt, "Är du säker på att det är samma kille som du bar runt med?" Och, ja där kan jag intyga att jag är hundra procent säker. Han har börjat prata lite engelska den rackaren nu. På dagis berättar fröknarna om hur duktig och villig han är på att lära sig nya saker. Han gör puzzel som är menat för femåringar. Han spelar TV-spel hemma hos Johanna och Calle (som om att han aldrig gjort annat i sitt liv). Då måste jag påpeka att vi inte har något TV-spel hemma längre och har inte haft det på hela våren. Han är fortfarande lika intresserad av bilar som en annan - host - . Han kan bada i badkaret själv utan uppsyn, då han har lärt sig att stänga av och sätta på vattnet själv. Han vill lära sig att läsa (ja ni läste rätt!) och han är jätte duktig på att rita. Hur kan detta vara mitt barn?

Middag.

publicerat i Vardag.;
Det är galet hur mätt man kan hålla sig när man har käkat morötter och paprika hela dagen. Visserligen åt jag lunch och frukost på Utsiken också, men det är just småplocket man stoppar i sig mellan måltiderna som faktist mättar. Jag smygäter alltid när jag jobbar, dels för att det är gott och dels för att jag slipper laga mat när jag kommer hem. Att laga mat till Kevin räknar jag inte till kategorin ; Laga. Jag föredrar att kalla det ; värma på - då han oftast vill ha pasta, korv och köttbullar i en (för honom, smaskig) kombination. Han är enkelspårig när det kommer till mat. Sorgligt men sant, grönsaker å andra sidan är han helt galen i. Han äter, precis som jag - det mesta rått, som kålrötter, morötter och palsternackor. Det är riktigt gott, varesig det är tillagat eller inte. Samma sak gäller gurka, bönor och frukter. Riktigt duktig måste jajg erkänna att han är på den biten. (Han gör alltid sin mamma så lycklig!)

För min del blev det en färsk tomat till middag. Måste jag ens påpeka varför...?
Nej , jag bantar inte, snarare tvärt om ...

Sallad, bussturen och fortsättningen av boken, Alex.

publicerat i Denise;
Sallad, gurka, tomat, citron, sallad, sallad, sallad, morötter, paprika...
Ja, ungefär så här kan man sammanfatta min dag. Ytterst sällsynt, då vi hade över trehundra konferensgäster vistandes under lunchen och ungefär etthundrafemtio som skulle stanna över lunch. Mina fötter och mina händer var helt darriga framåt halv fyra när jag slutade. Jag fick tillock med ringa dagis för att säga att Kevin fick stanna en halvtimme extra. Det händer max en gång per år, och jag antar att den gången var idag då! Dagisfröknarna bara skrattar åt mig när jag kommer springades med andan långt ifrån lugn och irrar runt och letar efter Kevin likt som en inföding letar efter mat!
- Kevin, var är han? Hallå? Bam-tje...! (mitt smeknamn, istället för Bamse!)

Hur som helst, vi kom hem ordentligt. Det var två tjejer på bussen som fick mig att minnas veckan i spanien ganska tydligt, sättet som de uppträdde mot människorna, och hur de började bli uppkäfftiga mot en dam som fick spratt och började slå på rutan till bussen för att demonstrera mot deras uppträdande. Och tjejerna som satt innanför rutan, (lipandes i trettioårsåldern) asgarvade när busschaffeuren satte foten på gasen för att åka iväg. Jag vet inte vem det var som var mest omogen, jag och Kevin uppträdde mer vuxet än dessa två tjejer i vilket fall som helst.

Idag blir det tidigt i säng, dels för att jag vill ligga och läsa halva natten som jag har gjort de tidigare nätterna. Halv ett har jag släckt lampan de senaste två nätterna! Och ALEXANDRA! Jag är i behov av andra boken snart. Vågar inte läsa vidare förrän jag vet att jag har fortsättningen i närheten!

Idag blir det troligtvis lugnt. Johanna kanske skulle komma över senare, men that's about it.
Kevin sitter ute i vardagsrummet och kollar in Tom och Jerry!
Kan inte bli bättre !
xoxo.




HAHA. Jag vet inte varför - men jag bjuder på en bild från när jag var ... typ tretton kanske!

10 saker jag har gjort idag.

publicerat i Vardag.;

10 saker jag har gjort idag!

  1. Varit i skolan och haft föreläsning om Familjeterapi. Fick veta att jag äntligen är klar med den där jävligt jobbiga kursen som kallas för Psykologi. Den sög.
  2. Tagit reda på en lärares hemnummer som jag måste ringa ikväll, för att beställa provtid.
  3. Pratat med min mormor ute i hennes s.k "trädgård" och snackat med klassen i en timme om vad vi ska göra innan studenten tillsammans.
  4. Suttit och solat på banantorget.
  5. Lekt med Anna i förmiddags och Johanna hela eftermiddagen.
  6. Ätit glass och tunnbrödsrulle samt lämnat datorn till min mamma.
  7. Gått en promenad till i hamnen med Johanna och Calle och ätit mer glass (Läs; åt upp Calles glass)
  8. Brännt mig i solen, aaj.
  9. Åkt bil och diggat till musik helt utan radio ( Jag och Johanna körde acapella med nedvevade rutor i hennes schyssta bil!)
  10. NU; Ockuperat Johannas dator, och glömt mobilen i deras bil... oops.


Ungefär så här har hela min dag sett ut, mer eller mindre i alla fall.  Igår kväll hade jag intalat mig själv att sova tidigt. Jag mitt smartass hittar av en ren slump internet i min säng, varför har jag inte legat där inne tidigare. Morr! Här har jag suttit som en idiot framför fönstret, lyckat liksom. Men av en ren slump så satte jag mig i sängen med datorn och började plugga när jag helt plötsligt fick kontakt med internet. Ha ha ha. Ja well well, vad säger man ? Smart man är - eller hur. (Jag vet hur många det är som tänker på min hårfärg nu! Men kommentera för guds skull inte den!) Hehe.

Snart ska jag och Kevin hem för att laga mat. Den stora frågan är bara vilken mat vi ska käka. Hum. Jag hade funderingar tidigare på fläskkorv och potatismos. Men på något sätt så tycker jag att det är lite för sent för att tina upp en stenfrusen fläskkorv nu - då blir inte maten klar förrän runt tio ikväll, samt så har jag hört att det är bra att ha potatis hemma om man ska göra potatismos. Men det kan ju vara någonting som jag har inbillat mig också ju?!
Ha ha ha. Nej nu ska jag gå och vara lite social.

Pusskalas.

10 saker jag ska göra i veckan.

publicerat i Vardag.;
  1. Komma igenom mitt berg av disk så att det ser vettigt ut i köket. ( Är dock lycklig över att resterande av lägenheten ser vettig ut nu äntligen)
  2. Läsa klart första boken ur twilight serien som Alexandra gav mig. (Jag är fortfarande tidsoptimist hjärtevän! )
  3. Göra min psykologiuppgift som nu mer aldrig ser ut att bli klar. What the fuck...
  4. Se efter om det finns en tvätttid. Jag har ytterst svårt för att få arslet ner till tvättstugan för att boka en jävla tid.
  5. Kolla med alla lärare om när de har tid för mig och mina omprov. Suck.
  6. Gå och lägga mig i (läs inte denna mening allt för seriöst) tid så att jag kommer upp ordentligt.
  7. Gå på en klassmiddag på lördag (?)
  8. Ha min sista vecka på praktiken. Och jag tänkte inte bli sjuk under de sista dagarna... hoppas jag i alla fall.
  9. Inte svara i telefonen när ett okännt nummer ringer (ta inte illa upp.)
  10. Drömma vidare, filosofera och bara vara.

Svenska och göteborrrrrrg.

publicerat i Vardag.;
Helt ärligt. Jag orkar inte skriva ett ord till på någon knackig engelska som jag snappat upp i högstadiet. Istället så väljer jag att skriva allt på svenska igen, så att min syster kan börja läsa, samt alla andra som med tiden har droppat av min blogg. Men nu är jag tillbaka, och försvenskad igen. Hallelujah.

Igår hade jag praktik, vilket var sådär. Många nya ansikten fick jag möta i alla fall, mycket trevligt det må jag säga. Som en servetör som hade minst sagt udda kommentarer och åsikter om vissa saker som hände under dagen. Samt två kockar som var helt underbara att få ha jobbat tillsammans med. Efter utsikten mötte jag upp två polare från göteborg, eller .. nåväl, historien blir alldeles för lång om jag drar hela, så vi skippar den. Ha ha. Jag hade i alla fall en jätte trevlig kväll / natt , trots att den ena beslutade sig för att avvika tidigare.

Kevin var hemma hos mamma och pappa igår tills i morse. Så att jag och göteborgaren beslutade oss för att ta en morgonpromenad till dom, dricka kaffe (jag drack då ingenting annat än saft!), spela fotboll och gunga. Jag visade runt lite i nynäs och de enda som inte tycktes trivas i vårat sällskap var mina fötter som höll på att dö pg.a skavsåren som skavde in till benen. Aotch! Men vi gick rellativt långt idag, trots detta. Satte oss nere vid niksta och kollade ut över vattnet. Så filosofiska var vi, minsann!

Var med Johanna och Calle igår på freja, skitmysigt var det.
Jag och Göteborg promenerade till telegrafen senare på kvällen där Alexandra och Emelie ägde dansgolvet.
Skitmysigt hade vi det allihopp.

Snart är det göteborrrrg som gäller för min del i alla fall.
Tack för mig, leverpastej.
(gud så skönt det kändes att skriva på svenska!)

Frågor.

publicerat i Onördigt;
1. Hur mår du?
Förvånandsvärt bra, tack som frågar.

2. Vilken är din bästa egenskap?
Att jag är väldigt glad och sprallig, även i situationer där det kanske inte bör vara...

3. Vad skulle du vilja bli bättre på?
På mattematik. Någon superpedagogisk som kan hjälpa mig?

4. Låt du tröstar dig med när du är ledsen?
Jag tröstar aldrig...

5. Vad tror folk om dig som inte stämmer?
Det mesta folk tror om mig stämmer nog ganska bra.

6. Vad får du oftast komplimanger för?
Min röst.

7. Vad säger du för att imponera på någon?
Oftast är jag tyst, vilket folk tycks uppskatta mer.

8. Vad står det i ditt senaste inkomna sms?
-Cencur-

9. Äger du några converse?
Japp.

10. Är du allergisk mot något?
Hm... nej inte vad jag vet.

11. Hur svarar du i mobilen?
Denise, eller hallå.

12. Hur många timmar sov du inatt?
För många. Men det va ja värd.

13. Brukar du komma i tid?
Fråga mina vänner som får stressa när dom är med mig.

14. Vad tycker du om fötter?
Bra att ha förutom när man har tryckt ner dom i ett par högklackade några timmar för länge...

15. Rakar du benen?
Jajjamensan.

16. Är du blyg?
Absolut inte.

17. Sysslar du med någon idrott?
Inte mer än normalt för en medelsvensson.

18. Är du nöjd med ditt liv?
Absolut.

19. Är du bortskämd?
Det också..

20. Vad gör du imorgon?
Hm. Praktiserar.

21. Du samlar på?
Absolut ingenting.

22. När grät du senast?
För drygt ett år sedan. Om man bortser från tv program som ibland kan vara rörande. Hallå. jag är inte mer än människa.

23. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Jadu. Vad skulle jag INTE göra.

24. Är du flygrädd?
Ja som faan.

25. Tror du på ett liv efter döden?
Man kan ju alltid hoppas.

26. Senaste låt du hörde?
Jadu, har lyssnat på musik hela dagen typ.

27. Senaste film du såg?
Hum.. ingen aning.

28. Vad skulle du vilja heta om du var tvungen att byta namn?
Hmm. Elena som tilltalsnamn istället för mellannamn kanske? :)

29. Vad är det mest olagliga du har gjort?
Det skriver jag nog inte ut här.

30. Vad gör du om tio år?
Hm.. jadu, om jag ändå visste.

31. Om du fick ha sex med en känd person, vem skulle bli den lyckliga?
Hmm. Bara för att kunna stoppa upp det på min meritlista; Magnus Betnér.

32. Har du påverkats av finanskrisen?
Nej inte ännu.

33. Beskriv dig själv med tre ord!
Jävligt cool fan!

34. Vad skulle ditt 14-åriga jag säga till dig om ni träffades idag?
Hahaha. "Blir det inte bättre än så?"

35. Och vad skulle du vilja säga till ditt 14-åriga jag?
ALLT.

36. Har du en mörk hemlighet?
Japp, och jag har en vit dagbok.

37. Vilken tv-kanal ser du mest på?
Hm, trean, femman fyran och ettan. Allt i ordning.

38. Om du får ta med dig fem filmer till en öde ö, vilka väljer du?
Pay it forward - The nootebook - P.S I love you , jag behöver bara tre ju.

39. Vilket språk skulle du vilja kunna?
Hm, flytande. Franska troligtvis.

40. Om du var tvungen att byta kropp och utseende med någon, vem skulle du välja?
Jadu. Troligtvis Jennifer Aniston, mest för att hon verkar så down to earth.

41. Vad är det konstigaste du har gjort naken?
Hm. Vad har jag inte gjort naken..

42. När blir du rörd?
När någon säger något helt spontant och menar det från hjärtat.

43. Om du blev känd, vad skulle du vilja vara känd för?
Jag skulle vilja bli känd för min röst.

44. När var någon arg på dig senast och varför?
Min "bror" var arg på mig för vissa saker, men sen lugnade han ner sig och skrev ett sms där han "älskade mig!"

45. När var du arg på någon senast och varför?
Jag är aldrig arg, typ.

46. Skulle du kunna tänka dig delta i en dokusåpa, och isåfall vilken?
Ja det skulle jag lätt kunna.

47. Förstår du offside-regeln?
Hmm.. Är det en kuggfråga?

48. Varför svarar du på de här frågorna?
HAHA. Det är roligare så.

49. Om du var en tecknad figur vem skulle du vara?
Hm, Betty Boop skulle nog passa mig.

50. Vad skulle du välja: Att leva ett bra liv men inte bli ihågkommen för något speciellt när du dör, eller leva ett miserabelt liv men bli hyllad och älskad i årahundraden efter din död?
Jag skulle föredra att leva ett bra liv och bli hyllad och älskad i århundraden!

QBN Flow.

publicerat i Vardag.;
Dear Diary,
you are the only one who know,
how I feel.

Kära dagbok,
du är den enda som vet,
hur jag känner!


QBN FLOW - Dagboken.

From light to dark, from dark to night, and night to light, and light to day.

publicerat i Vardag.;
My light bulb to the toilet is broken. And my lighter for my candles has stopped working. So it's pretty dark everytime I have to go into my bathroom. Trust me. But despite all this, I came home alive from the cruise with just a little bit of headache, a big gall on my foot, and a big smile on my face. This was the best, ever.

Even though I and Johanna lost each other during the evening and during the night.Well I can't say that was boring for me because of our new friends we did meet. The people who was trained to the dentist one day, two hours later, they were plumber and a carpenter! Ha ha. But we liked them, it was hard not to.

So, karaoke, drink after drink, changing clothes every two minutes, dance like a maniac, eat until you vomit, sing as if all the people around you were deaf, laugh laugh laugh. Well all of the things and much more is what you have to do within 24 hours.

12-16 & 17-20

publicerat i Denise;

I'm not in such a good mood to blogg today.
It really sucks, but ther's nothing i can do about it.

But I've played with Johanna between like 12-16
And Emelie and Anna between like 17-20.
So that's like my whole day.
Enjoy.

Lista.

publicerat i Onördigt;
1. Hur gammal är du om fem år?
24, nästan 25
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Rikard.
3. Hur lång är du?
JÄVLIGT kort. Typ 156 cm.
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Oj, ingen aning. Någon American Pie som gick på TV?
5. Vem ringde du senast?
Hm, Rikard ringde Nordea och Tele2
6. Vem ringde dig senast?
Mamms.
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Olika
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Lyckligt giftiga.
9. När såg du senast din mamma?
Igår.
10. Vilken ögonfärg har du?
Gröna
11. När vaknade du i dag?
Halv tio vill jag minnas..
12. Vilken är din favoritjulsång?
Fairytail in New York.
13. Vilken är din favoritplats?
Måste man ha en? Då är det nog min trappa på baksidan.
14. Vilken plats föredrar du minst?
Hm, jag vet inte. La Rambla om natten tror jag. Ändå var man där varenda natt...
15. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Oj. I nynäshamn, utan tvekan.
16. Vad skrämde dig om natten som barn?
Jadu, tjuvar och krokodiler under sängen var inte någon höjdare direkt.
17. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Jag skrattar hela tiden om jag inte minns fel.
18. Hur stor är din säng?
Typ Nittio bred och två meter lång kanske..
19. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar för tillfället.
20. Sover du med eller utan kläder på dig?
Olika, men sällan helt naken.
21. Hur många kuddar har du i sängen?
Tre
22. Vilka länder har du besökt?
Portugal och Spanien.
23. Vilka ställen har du bott på?
I Nynäshamn, nynäshamn och nynäshamn. Hör och häpna!
25. Är du social?
Absolut.
26. Vilken är din favoritglass?
Mjukglass med chokladtopping.
27. Vilken är din favoritefterrätt?
Tiramisü är gott vettja.
28. Tycker du om kinamat?
Ja, kinapuffar också, smarrigt.
29. Tycker du om kaffe?
Nej, sällan kommer aldrig på fråga.
30. Vad dricker du till frukost?
Öh, vatten om jag orkar dricka något för huvud taget.
31. Sover du på någon särskild sida?
Ja brevid Kevin, beroende på vilken sida han har somnat på.
32. Kan du spela poker?
Nej det tror jag inte.
33. Tycker du om att mysa/kela?
Ja, det gör jag absolut.
34. Är du en beroende människa?
Nej det är jag nog inte.
35. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja, min pappa, en gamal pojkvän från sexan och någon mer var det faktiskt...
36. Vill du ha barn?
Jag har, en terrorist.
37. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, lite franska, lite italienska, få ord på Polska... that's about it.
38. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja några gånger. Tillock med ambulanshelikopter! Woho.
39. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet. Saltvatten!
40. Vad spenderar du helst pengar på?
Mat, nöjen i den mån det går.
41. Äger du dyrbara smycken?
En ring (så spelar vi)...
42. Vilka är dina favoritprogram på tv?
Ja du. Ballar av stål är jävligt roligt.
43. Kan du rulla med tungan?
Ja det kan jag, åt vilka håll vill du att jag ska rulla den ;)
44. Vem är den roligaste människan du känner?
Hmm. Känner inte så roliga människor, helt ärligt...
45. Sover du med gosedjur?
utan, jag har ju Kevin, räknas han eller?
46. Vad har du för ringsignal?
Ha ha, någon B från Sony Ericsson.
47. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja många
48. Hund eller katt?
Katt.
49. Flirtar du mycket?
Ja det gör jag nog, omedvetet som oftast!
50. Kan du byta olja på bilen?
Kanske?
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
HA HA nej aldrig någon böter!
52. Vilken var den senaste boken du läste?
Oj kommer inte ihåg.
53. Den bästa bok du läst?
Hmm.. alla som Stefan Einhorn har skrivit får mig att tänka till.
54. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej.
55. Dansar du i bilen?
Om jag hade någon?.,.
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
P3 i morse.
57.Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Min matlista.
58. När var du i kyrkan senast?
I barcelona. Var både i en katedral och i La segrada familia.
59. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Magnus, Sara eller Laila.
60. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Oj, två dagar tror jag i Göteborg, på min bästa kompis äng, hundra meter från hennes ytterdörr.

I blame it all on Rikard.

publicerat i Vardag.;

I do not know what it is ...
But somehow it manages to be as messy when I'm finished with the cleaning, as it was before I started. This time  I'll blame it all on Rikard. He made an omelet,  he ate some sandwiches, he drank my milk and complained about all the things that happend last night to him, how he lost his cellphone, his wallet and how he woke up in Södertälje on the train without any train ticket.. How he needed to pay 1200:- to SL, poor thing. He used my phone and he used my computer. So, now can I blame it all on Rikard... he has already been taken alot of crap today, so my crap is just more or less.

This week i have to:
- Eat dinner with Alexandra! She is coming over with a computer, so thank you very much for that one Ronny!
- Go to my Intern, and pretend that I like it.
- Go on Birka Paradise with Johanna.
- Go and have a internday on a saturday.. kill me plz.
- Go out on Saturday night. Im free from Kevin, so if I don't have to much of a hangover from the boat, than I'm going out again.

My prince.

publicerat i Vardag.;
Finally! I am beginning to see my sink, im beginning to have a clean house.

All the things Kevin have done this weekend is:
- Broke a drinking glas
- Placed out shampoos and conditioners in the bathtub
- Placed out ketchup on the living room table and made ketchup drinks in every glas.
- Dragged half roll of toilet paper, and he put it in our bedroom.
- Covered the TV with ketchup.
- Used half my parfume.
- Played with the DVD's like frisbees.
- Placed out all of his toothpaste in the bathtub...

Sometimes does he...
- He tells me that he loves me, and sometimes it looks like he really mean it.
- He laughing so loud and he looks so very happy
- He hugs me so hard that I can't breath
- He kisses me like a hundred times.
- He sings to me just so I can sleep.
- He  me up just to let me sing to him.

So its pretty hard to be mad at him, my sweetheart.

Don't call me in the middle of the night.

publicerat i Vardag.;

Good morning or something like that.
I fell asleep pretty soon after the last post on my blogg. And on top of it all I did received two text messages this night but I refused to open my eyes just to read them. I don't understand some of the people that i've given my phonenumber, when they know I have a child, why even bother to send things to me in the middle of the night, or even worse - CALL ME WHEN I'M IN DEEP SLEEP.  You don't know what your giving yourself into when you call me in the middle of the night! So; If I do not respond to your message, then I wouldn't not normally answer my fucking phone either.

CALL ME IN THE MIDDLE OF THE NIGHT IF;
- It's a fire in my house. 
- You know someone is coming to kill me. (Big chans, but what the hell...)
- Something is wrong with Kevin.



DON'T CALL ME IF :
- You're lost somewhere like in a different town, in a forest or in a different country. (I can't be there to save you!)
- If you're in a party mood.
- If you're drunk. (I don't want to be your late night call)

Todays musicdrugs.

publicerat i Musik;
The greatest thing you'll ever learn is to love, and be loved in return...


Sum 41
- Still waiting
- Pieces
- In too deep

MGMT
- Moon Birds  Monsters
- Kids

Elanor McEvoy
- Sophie
- Only a woman's heart


Kevin just woke up.
I think its time for me to go to bed.
Good night everyone.

The best brother in the world.

publicerat i Denise;

I was really moved by some things that my brother said to me to night. Things that I didn't understand, but it really should have been quite clear for me if i were a normal person. I have said it before that I will change my mind, and not only my mind but my whole attitude to life, and I hope that I'll mean it this time. I hope that my promise is good enough. I need to have a fresh start, and I don't think that is something that someone can give me, because It's something i have to find on my own. I love my brother, and i told him that today, right after he told me that he really loved me, and that he truly cares for me. I need to hear that sometimes, i think. Or atleast I need to hear that he is there for me no matter what. And after our conversation today, Well I know he wont let me out of his sight in the closest month at least.

Ousman, I miss you. I do, I do, I do. But I know that we'll see eatch other on june 6:th. I know you'll be there with your family and your son... 



you know that I need you more now then ever.
You know that i love you, now untill forever.






Pieces Lyrics
Artist(Band):Sum 41

I tried to be perfect,
But nothing was worth it,
I don't believe it makes me real.
I thought it'd be easy,
But no one believes me,
I meant all the things I said.

If you believe it's in my soul,
I'd say all the words that I know,
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I'm better off on my own.

This place is so empty,
My thoughts are so tempting,
I don't know how it got so bad.
Sometimes it's so crazy,
that nothing can save me,
But it's the only thing that I have.

If you believe it's in my soul,
I'd say all the words that I know,
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I'm better off on my own.

On my own...

I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It's hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.

If you believe it's in my soul,
I'd say all the words that I know,
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I'm better off on my own.



Love.

Long time ago.

publicerat i Vardag.;


I miss the kicks in my stomach, the inability to know what it is in there, or who it is under my skin...
The feeling you have when it all is over, and the childs voice is the only thing people is able hear, screaming out in panic in the quiet room.
 For once in your life you're happy that the scream finaly came.

From now on, you only got one thing in mind...
It was a long time ago now.

Menstrual pain and Sauna.

publicerat i Vardag.;
If it's it not the one than it is the other problem ...
I woke up this morning with the world's worst menstrual pain. I have taken an aspirin and now I hope that the dull pain will go over as fast as it came this morning. Yesterday I was with Malin and her children and then of course Jonas! I can not forget him. We was bathing in the sauna for like an hour. The temperature came up in about 85 - 90 degrees before we all went chaotic and had to ran out! But it was very fun to be with firends and chat a bit it the heat. After the sauna we went back to Malins apartment and played a game right before me and Kevin had to go back home. We took the bus at 22:00, and there was not a soul in the "big town" on a friday night. I think everybody were home, and already was asleep.

Me and my mother will buy some food today. My refrigerator empty echo is the only think I hear when I open it, it says like: foood, give me foood.. *dry cough*


I have to go now.
see you later.
xoxo

Cruise.

publicerat i Vardag.;
I still have like a ton of booger in my nose, but i am as happy as I can be. The reason why I am so glad that I'm going on a cruise with one of my closest friends (we are also related to each other) and her family. Well. We go from Stockholm on Wednesday and will return home again on Thursday evening. And to top it all we'll go with Birka paradise!

IM SO HAPPY!


Thank you really much Johanna!
I love you girl. ♥
We're going to rock that boat!

xoxo.

Im sick.

publicerat i Vardag.;
I live on aspirin, on my bed and my blanket, on my couch with the remote in my hand. I live on hot food and hot drink, I live in kindergarten because they take care of Kevin while I am sick. I live on local traffic only because they are driving me everywhere... But in any case, I am still live.

I'm dead for real this time.

publicerat i Denise;
Good morning.
Yesterday night, I was awarded an ear infection and a sinusitis (bihåleinflammation). I would have preferred an award as rockbjörnen or an Oscar, but I guess I have to be or do a little more than just being a mom to earn anything like that. Today I have accounts at school on my project, and that's the reason why I'm up this early - Even though I am sick like hell. I feel dead for real this time

It was my turn to go to sleep early yesterday. I think i fell asleep before six in the afternoon. Kevin came to me around two hours later, when the children programs had ended for the day. We sleept untill six this morning, and as usual was Kevin begging me to sleep a little bit longer. I'm at my parents house right now. My dad aint home, I think he's back at his work after a long time of sickness. I'm happy for him, even though i know he aint getting better at work...

Well. It's soon time for me to go to school. And after that i need to go and get Kevin, and then i'm going home to get some sleep. I'm so fucking tired.

xoxo.

Kill me slowly.

publicerat i Vardag.;
Good morning everyone
Kevin fell asleep around six last night and slept to six this morning. He fell asleep with shoes, shirt and jacket on, and I thought he would wake up because it was uncomfortable for him. But he didn't. I had to go up a number of times to to verify that he actually lived. And at six this morning did I have to wake him up. All he wanted to do was to continue to sleep. Ha ha. My sleepyhead.

Well. Today is a new day what so ever.

I have to continue to search for a good work. I haven't got any mail from work that I showed interest in, so it really suck right now... But I don't give up!

But in the first place now is my barcelona homework...
kill me slowly!

Work, CV and a personal letter.

publicerat i Vardag.;
Today it feels like I have searched hundreds of thousands of jobs. Everything from trains host of SL's trains, to a waitress at Pizza hut. I have written both a personal letter and a CV containing more jobs and internships than I self can remember that I have been on! Its crazy how fast it all goes, in the end... I NEED TO FIND A WORK RIGHT NOW. Give it to me baby, aha, aha!

My bed is my only true friend right now.

publicerat i Denise;

my eyes are looking more to cross than straight, my internet is Fucked up and I am still awake. Feel sorry for me. No, I will probably jump into bed now.

kiss cucumbers
and love, from me.




I feel like this right now.
- The day after,
- like "what the fuck happend yesterday?"
- and, hell im cute...

My eyes tells me a different story.


I'll talk to you guys soon again.
xoxo.

All of the pictures

publicerat i Bilder;

I dont know what it is with girls and bathrooms!























Finaly. That's about all the pictures that was taken thrue the night.
It only took me like a hour to get them all in.

The rest of the pictures that i have is, and will be cencored!
It's like 20 bathroom-pictures, and i dont think that have to be seen!





What about my summer.

publicerat i Vardag.;

At last summer is here.
Now that the flies fly into the apartment and buzz a annoying sound and i try to get them to move outside again.
When the birds are chirping outside just to wake me up to early in the morning,
and when spiders and think they can move into my apartment without getting killed.
Then it's summer - And the summer is getting started right now ...

My to-do-list for today.

publicerat i Vardag.;
My to-do-list for today says:

- Fix some food
- Clean up the mess
- Take home laundering
- Wash
- Get Kevin from kindergarten
- Do my homework
-  Prepare myself for my intern.
- Put the pictures that we took yesterday on Facebook, and the blogg.

Sounds like a quite good day after all...
NOT!

Hangover.

publicerat i Vardag.;
Thank you very much for yesterday girls, and thank you for my wonderful hangover! If it wasn't for you girls, and that cardgame, than i wouldn't have had so much BAC level in my body as I had yesterday.

It was the best night for a long time, so really - thank you!
I'm gonna put some pictures in here soon, but not now. Im to tired, and not that it would be enough, I have the laundry today also. Lucky me.

I came home around three in the night and woke up several times at seven, eight and nine - before I decided to really go up. I hate myself sometimes.

xoxo

Can not find a title!

publicerat i Denise;
I have a lump in my throat that does not want to disappear, I have a pain in the head that remains. Probably a concern that I have so much to be done. But in some way I'll reached through it all, go completely unnoticed and continue on with my life like nothing has stod in my way. The student is approaching, and so are the final grades as well. Those who don't have either improved or deteriorated recently. I just hope it looks good on paper when it all comes down to this.

My student hat is in all cases found their rightful owner. Right now it is in safe, somewhere in the mess - in my apartment. But still, i got it... and it's a party tonight! So I have to stop complaining, for God's sake.

Are you proud of who I am and what I have become?
What I have achieved in my life, and the person that i've raised.
Sometimes I miss the old times, sometimes I miss everything that I cant get.
Call me greedy, call me everything you want.

Anna helped me clean the apartment yesterday, cooking and taking care of Kevin. So many thanks to you darling. I need all the help I can get sometimes, and a friend like you is nothing that grows on trees. ♥
We'd also try to walk around "ringvägen". But after the rain started to pour down on us, was we decide to turn around home again. But that didn't stop us from getting wet, wet, wetter. 

I left Kevin in kindergarten this morning, and he was not so happy to kiss me goodbye. He will sleep at my parents house tonight so that I may go out and amuse myself with my friends. I will meet up Johanna today at five, and then we go on to Haninge were Alex is meets us up. And after that is my plans completely unplanned, except that we will be at the party at 22 tonight.

Now I'll have to continue on my school project, and after that's done, i have one more thing less to do.
Cheers!
xoxo.




♥ Kevin, Anna and Christoffer. ♥

Good night, sweetheart! Well its time to go.

publicerat i Denise;

Have a very good night sleep, all of you.
I hope I am in a better mood to write again tomorrow.
Or in a better mood, for all...

One problem is in all cases from the world, thanks Alex, you are a rescuer in the distress. Love you darling!
Just five problems to go...

Wish me luck.


På Onsdag smäller det, Alex.
- Partymood; Check. [√]

Conversation @ MSN.

publicerat i Vardag.;
Me and my classmate/ neighbour @ MSN:
I saw a pizza delivery car.
Me : Rikard, have you ordered a pizza maybe?
Rikard: How did you know?
Me : I just saw the car outside.
Ha ha ha... and he is working at one of the best restaurants in Stockholm!
That's just so fun!

3 - things to do.

publicerat i Vardag.;
I went to bed way to late yesterday. Kevin was letting me sleep untill 10 this morning, so I can't really complain, can I?
I have 3 things that i really have to do.
To start with:

1 - get dressed, (im half naked in the kitchen, but i haven't heard any neighbours complain yet...)
2 - Clean up the mess that i've made. I've just realised that it doesn't clean itself.
3 - Meet up with Sebastian and tell him how much i've missed him.

Shoes and dresses

publicerat i Vardag.;
The shoes and dresses that I bought today for my graduation / graduationparty are still in their bags,
and why is that?

Well... me and Kevin fell asleep. So i just woke up. And Kevin, yea, he's like impossible to wake up. So i'm gonna have to be up with him all night just becouse of a long and stupid siesta.
Lucky me.

This is why...

publicerat i Vardag.;
Lars Winnerbäck
- Dom tomma stegen
- Tim glas
- Kom ihåg mig då.
- Kom änglar
- Hugger i sten
- Åt samma håll



Miss Li
- Oh Boy
- Gotta leave my trobles behind
- Ba Ba Ba
- Good Morning
- High on you



Oh Laura
- Release Me
- It aint enough
- The mess you left behind
- Friend like me.



Navid Modiri
- Telefonsvararen
- Min ofödde bror
- Kroki
- Fri fot


It cant get much better than this!

KOM HEM!

publicerat i Bilder;
Sebastian kom hem nu. Jag saknar dig så mycket att klumpen i magen har tagit en så stor plats att det snart inte går att andas längre.

 

 
JAG SAKNAR DIG SJUUUKT MYCKET, SÖTNOS. KOM TILLBAKA FRÅN JÄVLA TYSKLAND NU!

I feel lost.

publicerat i Vardag.;
Goodmorning.
My mother just called.
Time to do some useful things.
To start with - getting dressed,
and to end with, clean this whole place up...
wish me luck!

Right now, it feels like a echo in my head and I want to go back to sleep

Summer.

publicerat i Vardag.;

Soon Kevin will be lieing down in his bed and wait for Sandman. I hope he pours sand in Kevins eyes of relatively quickly, so that I can get my homework done before Monday. I am tired of school now that half would be enough, but  i know that's just a few days left now. Hallelujah! Tonight, I am in all cases to which the plans related to not clean, and lo and behold, I have quite honestly not lifted a finger! So today, I can not say that I have done much useful things to remember! Ha ha.

I just hope that the summer will arrive faster than the lightning, becuse today, i was as cold as can be!
I miss the heat that we had for just a week ago.

One day i'm gonna take a pic at the sign.

publicerat i Vardag.;
Today when I went from mom and dad was my eye caught by a strange sign. It sad; "Cats who live outside the neighborhood, take no admittance". Okay, when the cats learned to read? Or is it just me that missed something in the development? I don't know. But one thing im sure of, and that is ; "My cat don't know a bit swedish..."

The reason why I share this information to you is that I thought it was incredibly funny.

Well, that's all for the next twenty min.
xoxo.

My short day, my side of the story.

publicerat i Vardag.;

My internet went all nuts when I was cleaning my apartment. And immediately after my last update on my blog, I ran out to get to my parents house in time. I did not need to carry Kevin longer than a hundred feet on my shoulders I think. The rest of the way he was walking all by himself. On our way to my parents did, we met my grandmother on my mother side. She had also visited my parents and have a cup of coffee in the sun.
If i would walk the way to my parents, normaly it would take me like 20 min. But with Kevin, it took us about 1½ hour. So there is something that you can call a slow walk, and not a power walk as I'm used to...

Tomorrow did my mother promised me to procure food and accessories for my refrigerator, and foot cream from Kick's.  I do not understand what has happened to my beautiful feets, but somehow they have become like sandpaper on my foot sole. Really fun, really ... or not.
Tonight, I have taken off dudy. I will not clean anymore, even though it is something that needs to be done, but I'll take care of it some other time.

Greetings,
 from the small country in time.
Or as we call it in sweden,
"Det lilla landet lagom!"

xoxo.

To do list.

publicerat i Vardag.;
To do list.

[√] The kitchen
[-] The livingroom
[√] The bathroom
[√] The bedroom

Youtube music list.

Tim McGraw, "Drugs or Jesus"
Sheryl Crow, Kid Rock, "Picture"
Smokie, "Needels and pins"
Bryan Adams "Please forgive me"
Jill Johnson "Baby blue paper"
Johnny Cash "Hurt"
Nine inch Nails, "The perfect drug"
Lars Winnerbäck "Kom ihåg mig då"

Sebastian.

publicerat i Vardag.;
Today is the Swedish King's 63 birthday.
Congratulations to him, i think!

Sebastian is in germany right now with his father. He stayed at my place the day I came home from Barcelona, and sence then we haven't got the time to see each other. He's coming home to sweden again tomorrow, i think. I hope that he's not arriving to late, so we have time to see eachother before the normal week starts again. Next week I have to give our caféteria girl at our school 120 swedish kronor, just for a fucking ticket to our student prom. But still, i don't have to go, if i don't want to. It still depends of wich friends of mine that's going and if I can be free the day after my prom from my internship, or if my mother and father want to have Kevin staying at their place for one more night. It's just not about buying the ticket, and then go to the prom. It's so much of plans that has to be done, that i don't think i can take it.

Well, it's obvious that my ass wont come off this chair, just to clean my apartment.
I have like three hours left, before im gonna go out to visit my mother, so my biggest challenge right now is to be done before my time's running out. So God help me....

10 min up to 5 years, and all thats stuck in the middle, like my kitchen chair...

publicerat i Vardag.;

I just walked out of my bed for like 10 min ago. I still see all the mess in my apartment, but i still don't have the streingh to do anything about it. A brokend chair is laying like dead on the kitchen floor together whith all of the playcards to an adult - game, my thoughts goes like this; "oh, at least, the chair ain't lying there all alone". My kitchen sink is over loaded with stuff from the days before I went to Barcelona, the dishes is still standing there, redy to be put in a glasscase, some old fruits is waiting to be thrown in the trashes together with some old empty milk packets. Today I've run out of any plans exept for cleaning up my closet... No that was a Eminem song, my goes like; "Cleaning up my messy life". But still, it aint me that's making my plans, it's everyone els around me, so I'll just wait and see what my friends or family got in mind for me. Its just friday, but it feels like a sunday morning. Im sick of just walking around with nothing to do. I want to get back to my internship, and I wan't Kevin to be back on his daycare, with all of his friends that he always talks about. I want to quit school and feel like I can go out in the world to do a  research for a good work where i can stay for more than over the summer. I would like to know what I do in like 5 years from now. 

Bur I can only tell you later how it all went. 
Love, Denise.

 

Double, twice and tired.

publicerat i Vardag.;
Hi everyone.
Im so sick and tired right now. My eyes has allready started to look in double, i think i see everything i look at twice. Crazy, that's just what it is. I went out with a close friend of mine, to Lövhagen. It's a  place whits big fields and with like a beach and... nothing more i guess. Nothing special and that's for sure. Well on the big field we put up like a playground, we cut the whole group into two, and then we played a game called play rounders, or dodge ball, whatever you feel like calling it, It was very funny, even though our team lost, i think! But it'is the game in it self that's funny! Well. When we didn't have more energy to run anymore, than we took the cars to our mall and bought us some frozen shrimps and some aioli. So good - like an orgasm for your mouth! 

When all the shrimps had been eaten, than me and Kevin was so tired that we barely couldn't stand on our feets. So Kevin is a sleep right now, and im right behind him! I had to walk with Kevin in my arms, becouse he was sleeping on the way home. So when i called him heavy yesterday, i didn't really meen that. But today, i meen that for sure!

So, it's a new day tomorrow.
1;th may and everything. It's crazy how fast the times past.
Well, goodnight everyone. I hope you hade a nice day after all.
xoxo // Denise.