Dåliga, dåliga vana.

publicerat i Vardag.;
När jag pratar i telefonen med "R" så blir jag så van vid att komma tillbaka till de gamla tankarna då man satt med honom i telefonen att jag alltid avslutar våra samtal med "puss puss". Inte för att det är så dåligt att göra det kanske. Men det är grymt irriterande för mig. Men efter tre års förhållande så antar jag att man blir lite koko i huvudet och går mer på vana än på fakta. Hur som helst.

Kevin sover nu, han somnade strax efter tio tiden. Stackaren har verkligen kommit i obalans då det gäller att ha sovrutiner. Men under sommaren blir det lätt så. Jag har suttit ute på altanen med mamma och ätit lite omelett som hon snällt gjorde i ordning till mig samtidigt som jag nattade Kevin. Jag har även glanat lite på Alex blogg där hon för övrigt har en massa nya bilder på oss och våra äventyr. Ta er en titt!

Annars så har vi bara varit hemma idag och tagit det lugnt. Jag har varit inne i R's och min gamla lägenhet idag, troligtvis för sista gången nu innan han flyttar. Jag hoppas dock på att det är allra sista gången... Han är borta från nynäs redan på lördag. Känns det jobbigt - absolut. Egentligen en dum fråga att ställa till sig själv då jag vet att Kevin inte kommer ha tillgång till honom något mer. Händer det någonting med Kevin, var vänder jag mig då? Tack och lov så har jag underbart snälla kompisar som ställer upp i vått och torrt. Utan er hade jag gått under, jag lovar.

Hur som helst, det var inte meningen att bli sentimental i mina inlägg, men ibland behövs det också.

xoxo.

Godmorgon, bloggen.

publicerat i Bilder;
Gud så fort dagarna går just nu! Och jag har bara mitt sällskap att tacka för det tippar jag på. Härom natten så sov jag och Kevin hemma hos Alex! Kevin somnade i deras fåtölj innan jag lyfte in honom i Alex säng där han fortsatte sova oavbrutet. Jag, Alex och Rikard hade hamnat i soffan och spelade "rita & gissa". Hur grymt kul spel som helst, anyway jag fick då INTE G i bild vilket skulle visa sig. Sen så har vi varit ute och spelat minigolf tillsammans, käkat en massa onyttig mat, badat... jag låter bilderna tala för oss istället...!


            


#1. Alex och Kevin är i full gång med att få ner bollen i hålet på minigolfbanan!
#2. Alex och Rikard.
#3. Kevin börjar tröttna på att alltid få sju slag, så han tar saken i egna händer och lägger bollen i hålet!
#4. Vårat spel!
#5. Rikard är i full gång med att rita något klurigt.
#6. Kevin har somnat i fåtöljen.
#7. Spelet.
#8. Och nej, vi tar inte många kort med kamerorna...
#9. En ny dag och alla var pigga och glada.
#10. Rikard ska äta sin hjältes pizza på Moulin Rouge.
#11. Alex och Kevin busar runt i vattnet.
#12. Jag och Kevin ute på Alex tomt, vi spelar geni!

Bilder.

publicerat i Bilder;
Eftermiddagen


    

#1. Jag och min extremt fina tröja jag fick av Alex.
#2. Min jätte goda hallontårta jag fick av Alex.
#3. Louise, jag, "J" och Alex.
#4. Alex.

Kvällen och förfest.

          

#1. Alex och Emelie.
#2. Louise, Emelie och Alex.
#3. Tina den fina.
#4. Rikard!
#5/6. Jag, Emelie och Alex.
#7. Alex och groggen!
#8. Louise - visslar?
#9/10. Rikards mimspel.
#11. Per kom också över.

Utgång:

       

#1. Alex och Emelie är på G!
#2. Per också. Men Rikard är fullt upptagen med att hitta taxi.
#3. Alex i den långa kön till telegrafen.
#4. Emelie.
#5. Alex dansar för full och sjunger till Nattugglornas låtar.
#6. Jag dansar?
#7. Nattugglorna.
#8. Rikard.


Dagen efter:
    

#1/4. Jag och Alex leker framför kameran.
#5. Killarna ligger i vattnet och simmar och har blålerkrig med några ungar som fick smaka på ett och annat!

Godmorgon bloggen.

publicerat i Vardag.;
Lite saker har vi redan planerat in under dagen. Snart kommer Alex hit och då ska vi göra i ordning i Kevins sovrum, och rensa ut alla hans leksaker som R inte ska ha med sig. Skönt att få det gjort i alla fall. Sen så kommer syrran ner och ska våldgästa en stund. Får se om vi hinner åka med henne ut och bada på ringvägen!

Sen så har vi lovat Rikard att han ska få vara med under våran dagsplanering! Så han ska vi också umgås med en stund. Annars har det inte hänt så mycket. Jag har badat och tvättat håret och gjort mig skapligt ren. Jag tänkte uppdatera med lite bilder om jag hinner det när jag städat klart. Annars får det vara till någon annan dag.

Puss&Kram.

Lite kort uppdatering.

publicerat i Vardag.;

Fredags:
Jag och tjejerna gick på freja och tog en cider (eller två, hick) och därefter gick jag och Alex hem till Rikard och kollade på en film - vad den nu heter - och jag promenerade hem med Louise i telefonen runt halv två på kvällen och höll på att skita på mig i mörkret.

Lördags:
Jag tvingade mig själv att sova till halv tio. Vaknade och tvingade mig upp lika fort. Satte mig på altanen och slipade på lite möbler och väntade på att mina gäster skulle komma. Ha ha ha. Alex och Louise kom över och Alex hade bakat världens finaste hallontårta till mig, sööööötnos. Sen fick jag världens finaste, *"A"mummel, &, "F"mummel" tröja av Alex, där det står "And I'm smart too". Ni kan väl aldrig tänka er att den aldrig togs av på hela kvällen, nej nej. Jag tror tillock med att jag somnade med den på. Hur som helst så kom min mormor och min moster och hennes man och firade oss. Sen så kom syrran och alla ungarna senare på kvällen. Där efter så sprang jag praktiskt taget bort till Alex för att göra sällskap med henne och Emelie till Rikard på förfest. På vägen mötte vi upp Louise och Tina på vägen och promenerade upp till Rikard. Väl där så åkte kameran fram och en massa bilder togs under kvällen. Precis innan vi skulle vidare till telegrafen så kom Per och snackade i soffan ett tag. Sen tog vi taxi bort till telegrafen och dansade hela kvällen till en Magnus Uggla - wannabe. Jag och Alex dansade längst fram och fick ett plektrum var! Ha ha ha, inte lite flirtiga gubbarna var mot oss, aaaaaskul hade vi. När vi svettats tillräckligt så gick vi ut och luftade oss. Sen så stack Alex och Rikard hem och jag dansade med Louise och Tina och några fler som kom i min väg. Smått lullig så fick man åka bil hem av snälla "D" som körde mig. Übergulligt av honom. Sen så däckade jag.


Söndag:
Jag vaknade klockan tio och ringde Alex, inget svar...
Började städa mitt rum och fick det att se skapligt ut. Precis när jag var klar så kom Alex och hennes kära mamma och hämtade upp mig och körde hem mig till dem. När vi var där så tog vi oss en liten promenad innan killarna hörde av sig till oss och lyssnade om vi ville hänga på ut till en badplats och bada lite. Självklart bangade vi inte på det utan vi hängde glatt på! Där ute var det skitvarmt, bromsarna surrade omkring oss och satte sig självklart bara på mig och bet till. När killarna badat i några timmar så for vi tillbaka till nynäs. När vi blivit avsläppta så rusade jag hem och sprang vidare till bussen och åkte till syrran i farsta. Där drack jag ett halvt glas vin och kände verkligen hur det tog emot från festen igår och lämnade resten av vinet till handfatet. Där efter satt vi och snackade en massa och bara hade det mys. Jag tog lite promenader med älsta systersonen och hans flickvän och stack hem och kollade på tv i soffan och kollade på en massa kort med syrran...

Måndag:
Vaknade i morse av att jag ÄNTLIGEN hade fått sova ut. Snackade lite med killarna på MSN och skulle hänga med dem ut och bada. Rikard ringde Alex i sista sekunden så hon hängde med ut. Väl där så tog jag mitt första dopp för i år (jag har bildbevis!) Vi satt där från ett till fem och fick riktigt fin färg på oss. Sen så åkte vi hem och blev avsläppta hos Alex, sen rusade vi hem till oss och hämtade upp Kevin och sen så stack vi vidare till fyrkanten och käkade lite snabblunch. Där efter så gick vi ner på hamnen och käkade glass, lät Kevin dansa och springa runt lite på scenen och sen så gick vi till en lekpark och vidare hem för att glana på film. Jag och Kevin drog oss dock hemåt tidigare än beräknat, trots att han sov tryggt i en säng... men what do you do, liksom.

Kort och gott, här är min helg.
Puss&Kram.

Nu är jag hemma igen...

publicerat i Vardag.;
Men jag ska nästan dra direkt nu. Vi ska ut och bada ett gäng en bit här ifrån. Ska bli jätte mys! Hoppas att ni får er en fortsatt trevlig dag i alla fall. För mig är det fullt upp! UNDERBART att äntligen ha ett fullspäckat schema.
Puss, puss, puss.

Jag är i farsta.

publicerat i Vardag.;
Jag är hemma hos syrran. Det har varit fullt upp HELA helgen så jag tänkte skriva när jag kommer hem senare ikväll...
Men har ni haft en bra helg för övrigt?

Puss & Kram.

19.

publicerat i Denise;
Grattis till mig.

Jag tänkte bara skriva och säga att jag lever, än så länge - trots att nattpromenaden kanske inte var lika rolig psykiskt som mina fötter tyckte att det var fysiskt! Men hur som helst, jag kom hem välbehållen och fick sällis i telefonen och en skitkul kväll med mina tjejor som tillslut blev filmkväll hemma hos en killkompis till Alex. Anyway, i morgon blir det kalas troligtvis, så det är bäst att vara i säng innan det ljusnar då kommer jag bara få panikångest, fan!

Så, "Jag må jag leva i (i alla fall) se-extio- år till!"

Puss&Kram.

Godkväll.

publicerat i Vardag.;
Efter en promenad till affären och vidare för att göra Alex sällskap på jobbet i några minuter så fick Kevin åka mot Halmstad med R. Våran konversation sinsmellan var ganska rolig, men hur som helst. Efter att Kevin blivit matad med godis av Alex och åkt iväg så gick jag och Louise till Husman Hagberg där vi nu mera är stammisar. Louise ringde några samtal där inne och jag snackade lite med Louise's syster. Jag har en helskön bild på Kevin och Rebecca som jag funderar starkt på att rama in och hänga upp i lägenheten sen ûberfint, minsann.

Snart kommer Alex och hämtar upp mig och Louise, jag ska tydligen ställa mig i startpossition och vara redo. Men tur som det är så är jag alltid redo!

I MORGON BLIR MAN NITTON OCKSÅ!
Shit vad tiden går, nu går det bara nedför!

Puss&Kram.

God förmiddag

publicerat i Vardag.;
Godmorgon bloggen. Sedan halv tio så har jag varit vaken och igång. Kevin är i full fart med att vilja ha lunch nu så jag har inte lång tid på mig att skriva. Idag har jag inte några direkta planer egentligen. Kevin sticker nog lite senare än beräknat. Men det gör inte mig någonting inte alls. Hmm. Vi har varit ute och lekt på gården och kollat in gubben på gräsklipparen och busat runt. Jag känner mig helt snurrig i värmen så det gäller nog att tanka upp med en massa vatten idag så att man inte blir svimfärdig. Ja, annars har det inte hänt så mycket.

LUNCHEN KALL[N]AR!

Its a long way to go, and a short time to get there.

publicerat i Vardag.;
För någon timme sedan kom jag hem efter en HELDAG med Alex, Louise och Kevin! Jag och Alex möttes upp nere vid Domus och promenerade ut till hennes mormor på fika. En promenad på ungefär en halvtimme. Väl där så försökte vi hitta en skuggig plats för att inte bränna barnen allt för mycket. Alex hade nämligen lånat med sig en liten kille på (vad sa vi? strax efter ett...? Och dem satt och drack i sig saft och mummsade i sig av mormors bullar! Ha ha ha. Sen gick vi vidare och tog en promenad vid nicksta där Kevin höll på att kapa benen på en kille som låg och solade. Ehm, lång historia! Efter lite chockade blickar, och pinsamma konversationer så gick vi vidare. Redan här så var Kevin ganska hög på socker, minsann. Sen så gick vi upp till kiosken och köpte upp kakor och saft så att Kevin skulle få i sig lite vätska, ett tu tre så var den också slut. Jaha. Vi gick och mötte upp Louise och hennes syster och satte oss vid grillen och käkade mat. Sen promenerade vi vidare till Alex, efter det att Kevin dykt i fontänen vid grillen, såklart.

Väl hos Alex så lekte Kevin av sig med vovven och sprang runt, jag och Alex passade på att fylla en halv burk med hallon som jag mer än gärna stoppade undan i vagnen. Sen så åkte vi hem för att Kevin skulle göra sig i ordning för natten. Jag bytte blöja, fick fightas lite med honom i badkaret och la ner honom i vagnen med en vällingflaska och promenerade tillbaka till Alex. Och så promenerade vi där ifrån vidare till hamnen och köpte upp oss på lite glass. Massa smaskens, minsann. Skön sol har det varit och allting, så man har inte kunnat klaga - för klagar man att det är för varmt så åker man säkert dit på det, tråkigt nog.

Sen så promenerade vi till gröndalsskolan där vi satte oss och snackade lite innan vi promenerade hem igen. Väl uppe i våran backe, precis trehundra meter hem så somnade Kevin, självklart. Jag var dock tvungen att väcka honom då han skulle få nybytt blöja, så han fick vakna likt förbannat, stackaren.

Annars har det inte hänt så mycket mer.
Puss&Kramkalas.

Tyst, ät upp maten först!

publicerat i Vardag.;
Nu har jag och Kevin fått i oss lunch!
Någonting kul som hände under lunchen var att Kevin hade lärt sig ett nytt ord; Kanske.
Och jag började sjunga på låten; "säg inte nej, säg kanske, kanske, kanske" men avbryts av Kevin som skriker;
"TYST! Ät upp maten först!" Ha ha ha, jag höll på att vika mig av skratt. Han är så söt och lär sig prata så fort nu.
Så man får tydligen inte sjunga samtidigt som man äter i detta hus. I alla fall inte när Kevin är i närheten.

Snart ska jag ner på stan och möta upp Alex vid konsum! Jag undrar vad hon har hittat på!
Mer om det sen!
Puss&Kram

Godmorgon.

publicerat i Vardag.;
Okej, jag har varit vaken i några timmar redan, vilket säkert inte behövs upprepas vid det här laget. Igår gjorde Alex så att jag blev medlem på facebook så det är där jag har spenderat halva min morgon med att försöka hitta nya kontakter och bara förstå hur fan man ska göra på den där sidan. Jag är inte så clever som jag ser ut att vara - verkar det som, (ironisk). Hur som helst så springer Keivn runt i hela huset och är allmänt crazy, snacka om ett energiknippe man har till son. Ena stunden vill han kramas, andra stunden så springer han runt som en tok!

Ronnie ska ha Kevin från morgondagen tills på måndag. Det kan vara skönt för mig att få fira min födelsedag i lugn och ro utan att behöva ha krav dagen efter! Då ska jag ha en jätte rolig kväll med alla mina närmaste vänner & bekanta, fan va kul!

Nej...

P
u
s
s
.

Pics.

publicerat i Bilder;


När min prins sover så har man "så" mycket att göra.


Som vanligt tog jag en massa egopic's men jag bjuder bara på en. Resten gick över styr i mimspel! Ha ha ha.



Dagen som gått.

publicerat i Vardag.;
Jadu! Jag har inte gjort så mycket idag heller. Louise kom som sagt över i eftermiddags och busade med oss. Alltid lika trevligt med sällskap i några timmar! Sen så gick vi med henne till bussen och Kevin får syn på ett flygplan.
Louise's och Kevin's konversation löd följande.

- Kevin, har du flygit någon gång?
- Mmm.
- Har du? Var flög du då?
- BORT! (Kevin viftar med händerna i samma riktning som planet flög)

Både jag och Louise hade svårt att hålla oss för skratt. Så sötnosig man får vara, minsann...

Sen när jag Kom hem så lät jag Kevin vara ute en stund, glassbilens truddilutt hördes på andra området och vi gjorde oss redo för att möta den söta glasskillen. Jag gick dock på en riktig nitlott då det var en man i tidiga fyrtioårsåldern som stod och sålde glass idag. Fan! Men det blev en påse med trollerimix i vilket fall som helst, lyckost mig.

Nej sen har jag varit över och hälsat på hos en annan granne som omväxling. Hon stod och lagade till lamm till henne och hennes lilla fyraåriga dotter! Lät riktigt nice att äta lamm såhär mitt i veckan, skulle inte sitta illa till i min mage det inte. Strax efter åtta somnade Kevin, nästan på en gång! Han var riktigt trött för att han inte sovit någon middag, men nu sover han som ett litet barn igen! Skönt!

På promenad genom stan.

publicerat i Vardag.;
Lite Gessle inspiration till min blogg behövs ibland! Hur som helst, jag och Kevin åt liten snabb enkel lunch, jag åt gorby's och han åt blodpudding. Eller vi åt lite av varandra, typ som en svensk tapas. Sen satte jag honom i vagnen och körde rally mot Willys där vi mötte upp Louise på hennes systers arbete! Vi satt och snackade och gick in och handlade välling som jag hade glömt köpa. Strax efter så gick jag och Kevin hem igen och nu är Lollo här och hälsar på en stund istället. Myspys.

Puss&Kram.

Jag förstår inte..

publicerat i Vardag.;

Varför det står att jag är nitton på min profil, när jag fyller nu på lördag, är det typ som ett "grattis i förskott" grej eller? Ha ha ha.

Hur som helst , vi stack till affären och handlade upp blöjor och en glass, cyklade hem och lekte på gården. Sen kom Nettan och Mirris hem så då gick vi in och lekte hemma hos dem en stund. Nu så står lunchen snart på bordet. Måste rusa.

Puss&Kramkalas.

Bloggtips.

publicerat i Vardag.;
Nu har jag läst morgonens bloggar som nu mer går på rutin än på intresse. Men hur som helst, alla är färdiglästa och jag ska snart göra mig i ordning för att cykla till affären. Jag måste dock in i badet igen då jag kände att jag hade balsam kvar i håret, lyckat liksom. Så det är bara att gå in och duscha av sig det värsta!

Sen har jag inga direkta planer för dagen, bara ta det lugnt och inte stressa allt för mycket, antar jag! Jag känner mig helt slut och kommer säkert sova middag med Kevin när det väl är dags för honom att sussa lite.

Någon som har något tips på en bra blogg ni läser?
Feel free to leave it!

Puss&Kram

Godmorgon bloggen.

publicerat i Vardag.;
Alex höll mig vaken igår framför datorn tills dess att mina ögon gick i kors och tårarna sprutade, dels för att jag var trött men mestadels för att jag skrattade så att jag höll på att dö! Hur som helst så somnade jag efter någon timmes tänkande i sängen som uppenbarligen inte går att undvika hur trött man än är. Jag vaknade i alla fall runt en timme sedan och har kockat mig i ett badkar och gett Kevin lite frukost. Han valde dock att inte äta upp den, lille rackarungen. Hur som helst, jag tänkte gå en promenad till ICA och handla upp mig på blöjor och lite smått och gott som också kan tänkas behövas. Jag ska kolla om dem krukorna som jag vill ha finns också, så att man kan börja plantera lite färska örter som jag ska ha på diskbänken i den nya lägenheten. Jag har så många idéer att egentligen hälften vore nog. Men hur som helst, till affären ska vi lite senare.

Puss&Kram.

Tönt eller kändis?

publicerat i Onördigt;

Tönt eller Kändis?

[x] Har ett smeknamn.
[-] Är blyg.
[x] Kan lyssna på samma låt flera timmar.
[x] Kan spara pengar länge.
[x] Har alltid haft en vän.
[x] Har gått på simskola.
[x] Har bra ordning på mina grejer.
[x] Jag har haft massa tejp i mitt hår.
[x] Kan gråta till film/musik.
[x] Har blivit sviken av någon.
[x] Har dissat någon.
[x] Gillar att diskutera.
Totalt: 11

Utseende:
[x] Jag har långt hår.
[x] Jag använder smink.
[x] Har färgat håret fler än två gånger.
[-] Har minst tre par högklackade skor.
[-] Är lång.
[-] Jag bär alltid mode.
[x] Har blandad färg på ögonen.
[-] Är brunhyad
[x] Jag har färgat hår just nu.
[-] Är brunögd
Totalt: 5

Förhållanden:
[-] Är kär.
[x] Haft känslor för någon som inte känt samma sak.
[x] Pussat någon av samma kön.
[x] Hånglat med en främling.
[x] Älskar eller saknar någon just nu.
[x] Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om.
[x] Hånglat med en polare.
[x] Fått en kompispuss av andra könet.
[-] Varit otrogen.
Totalt: 7

Övrigt:
[x] Jag har mobil.
[x] Kan numret till fler än tio personer i huvudet
[x] Kan sjunga när andra lyssnar.
[x] Gillar att kolla på tv.
[ ] Tar droger.
[x] Dansat på mitt rum.
[x] Varit på begravning.
[x] Hoppat från en brygga.
[x] Döpt en insekt jag hittat. )
[x] Rullat ner från en pulkabacke
Totalt: 9

Dina poäng: 32

10-16 Du är tönt .
17-24 normal
25-30 du är cool
30-40 du är en kändis



Om nu detta skulle skita sig och jag inte skulle bli kändis som det står här ovan så har jag ju alltid Alex som jag kan luta mig mot...

á le xandra säger:

jag har den där låten jag skickade som typ soundtrack för mitt liv har typ 10 såna låtar

D, 19 på lördag - utgång för hela slanten! säger:

ha ha ha, coolt. Så om du får ett eget program i framtiden så kommer man få höra den här i vinjetten

á le xandra säger:

precis haha

D, 19 på lördag - utgång för hela slanten! säger:

Och så sitter du i min tv- ruta och berättar om alla dina äventyr !

á le xandra säger:

japp Då kan du vara glad att du är kompis med en så cool person som flyger dig, kevin å din man runt halva jorden på massa stekiga fester och äventyr haha *dagdrömmer*

D, 19 på lördag - utgång för hela slanten! säger:

HA HA HA, absolut! och låter mig gå på efterfest med alla kändisar in the big US!

Scch!

publicerat i Vardag.;

Jag har suttit och läst små ord ur Alex blogg, hennes förklaring om hur dagen har varit är ju för bra. Jag dör av skratt och känner mig ganska dum då jag inser att jag läser från en jävla text liksom. Hur dum får man vara... Men jag har i alla fall min hårfärg att skylla på, till skilnad från vad Alex har som bara är allmänt skum! Ha ha. Jag har spenderat hela kvällen tillsammans med henne på MSN och lyssnat på musik via youtube som hon skickat länkar till. Vi har även gift oss, men det är lugnt, vi har ett öppet förhållande, så vi får ligga med killar! Skönt för mig att veta, så jag är 50/50 singel!

Ha ha ha.
Men så här har min kväll sett ut, mycket skratt och lite nytta.

Lista.

publicerat i Onördigt;
Jag är/har..
[x] Jag har gjort graviditetstest.
[/] Jag tänker innan jag gör saker.  
[x] Jag är envis.
[x] Jag är petig med musik. 
[/] Jag går efter utseendet på tjejer/killar.
[x] Jag skriver poesi.
[x] Jag är emot mobbning.
[-] Jag har en snuttefilt.
[-] Jag sover med lampan tänd.
[/] Jag snarkar.
[/] Jag pratar i sömnen. 
[-] Jag är bra på matte.
[-] Jag har suttit i fyllecell.
[-] Jag har fler är 3 prickar i polisprotokollet.
[x] Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat. 
[x] Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad
[-] Jag kan slicka mina egna bröstvårtor.
[-] Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.
[x] Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag är bortskämd. 
[-] Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv.
[-] Jag har piercingar på andra ställen än öronen.
[-] Jag har tatuering/ar. 
[x] Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.
[x] Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv.
[x] Jag kan inte gå på toa när folk kan höra mig.
[-] Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.
[-] Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.
[/] Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.
[x] Jag har krockat.
[x] Jag skriver fort på tangenterna.
[-] Jag har träffat min själsfrände.
[x] Jag har en hobby.
[x] Jag har sövts ner.
[x] Jag är beroende av något.
[x] Jag älskar mina föräldrar.
[x] Jag favoriserar personer.
[x] Jag läser.
[x] Jag har humor.
[/] Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.
[x] Jag har skållat mig.
[/] Jag har bra självförtroende.
[/] Jag tycker att jag ser bra ut.
[-] Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt.
[x] Jag vill plastikoperera mig.
[x] Jag är teknisk.
[x] Jag talar dialekt.
[-] Jag hatar pizza.
[-] Jag hatar tacos.
[/] Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.
[x] Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.
[-] Jag har sett mina föräldrar ha sex.
[-] Jag tror på en helt egen religion.
[-] Jag har ofta huvudvärk.
[x] Jag spyr när jag har magsjuka. 
[x] Jag är lättpåverkad.
[-] Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis.
[/] Jag trivs hemma.
[-] Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat.
[x] Jag har fler än 3 riktigt bra vänner.
[-] Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna.
[x] Jag är trotsig mot mina föräldrar.
[x] Jag får spela hur hög musik jag vill i mitt rum.
[x] Jag kan inte vara tillsammans med nån om jag tycker att den är ful.
[-] Jag har haft fler än 10 katter i mitt liv.
[x] Jag har fler än 10 djur.

Kärlek:
[x] Jag har haft sex mer än 20 gånger
[-] Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.
[x] Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.
[-] Jag är förlovad.
[x] Jag tänker förlova mig.
[x] Jag tänker gifta mig.
[/] Jag säger/har sagt "jag älskar dig" även om jag kanske inte menar det fullt ut.

Fordon/ sport:
[x] Jag har kört bil.
[x] Jag har kört fyrhjuling.
[x] Jag har kört traktor.
[-] Jag har kört motorcykel.
[-] Jag har kört snöskooter.
[-] Jag har kört moped.
[/] Jag vet hur man startar en bil.
[/] Jag kan skida.
[/] Jag kan skrinna.
[x] Jag är bra på kubb.

Hygien:
[x] Jag målar naglarna.
[-] Jag har snusat/snusar.
[x] Jag har rökt/röker.
[/] Jag tränar.
[/] Jag biter på naglarna.
[x] Jag rakar mig under armarna.
[x] Jag rakar benen.
[-] Jag rakar mig på armarna.

Alexandra, promenad och pizza.

publicerat i Vardag.;
Jag snackade med Alexandra över MSN, hon hade minst lika tråkigt som jag så jag tog saken i egna händer och bjöd ut henne på pizzeria. Jag gick och mötte upp henne vid willys och därifrån gick vi upp till pizzahouse vid ICA. Satt och snackade om allt och ingenting, hade det mysigt i solen och åt i lugn och ro. Kevin var jätte duktig hela tiden tycker jag! Hur som helst så tog vi en promenad efter maten och gick förbi henne, väl där så busade Kevin runt med hennes hund och vi satt och mumsade i oss hallon och bara var! Sen kom hennes mamma hem med en varsin glass, så hennes bil blev döpt till glassbilen, ha ha. Sen så promenerade vi vidare mot centrum och mot hamnen där man fick se mycket fint, ja - båtar såklart, vad annars? Sen gick vi upp i centrum och hem till oss och busade lite där med bland annat affär och körsbärsätande. Riktig mysdag har det varit. När vi gick sällskap med henne hem så kom brandbilen och poliserna förbi och vinkade och blinkade med syrenerna! Jag och Alex gapskrattade och hade jätte kul åt det. Kunde inte brandmännen ha varit artiga och stannat och hälsat i alla fall. Suck. Kevin har i alla fall fått nya framtidsdrömmar nu om att bli brandman, och hell no! Jag opponerar mig inte, bara att han bjuder hem arbetskompisarna i framtiden så är det lugnt!

Well well. Det här var mer eller mindre min dag!
Och, bara så ni vet, * Alex är sjutton, lesbisk och mytoman!
Ha ha ha. Ryktet sprider sig inte så fort här i nynäs så jag hjälper till på traven!


* Det är någonting hon ska börja säga till alla som vill sälja saker till henne som idag, då hjärncanser(fonden?) kom fram till oss och frågade om vi ville prata med dem. "Nej jag är bara sjutton, (viskar) och lesbisk!"  Jag älskar hennes humor, ffs !

Puss&Kram, julibarn.

Godmorgon bloggen.

publicerat i Vardag.;
Nu har jag adressändrat till den nya lägenheten, så jag får hoppas att papprerna kommer nu i veckan så att R kan skriva på att Kevin får flytta med mig. Annars blir det knapert med tid. Å andra sidan så är han kvar i stockholm fram tills på torsdag nästa vecka, bara det att han sover på annan plats. Men nu är i alla fall det mesta som ska vara klart, färdigt. Äntligen!

Jag somnade lite senare än vad jag trodde. Just nu är det jätte mycket att tänka på och det värsta är att man alltid tänker på det i sängen och inte utanför. Nej, där ligger man och räknar sprickor i taket, tänker och tänker, tror sig se en spricka som man aldrig sett tidigare och filosoferar lite över den också. Hur som helst. Kevin är i full fart med att hoppa i sängen, vi har ätit frukost och lyssnat på musik. Precis så som det ska vara.

Puss&Kram.

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool
Playing by the rules

I don't wanna talk
About the things we've gone through
Though it's hurting me
Now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say
No more ace to play

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you?
Does it feel the same
When she calls your name?
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say
Rules must be obeyed

Möbelfärg.

publicerat i Vardag.;
Kevin har somnat för ett bra tag sedan nu. Han var jätte trött, trots att han tidigare hade så mycket energi. Men han fick nog springa bort den idag och busa med mormor vilket alltid uppskattas. Han älskar verkligen att umgås med dem! Vi har faktiskt inte gjort någonting vettigt idag heller. Jag har dock regnet att skylla på den här gången vilket jag tycker är en bra bortförklaring till att inte göra någonting vettigt. Jag vill börja slipa på mitt nattduksbord som jag också ska måla svart innan jag ska flytta. Det ser mycket bättre ut i svart. Men min mamma tror att det är en färg som jag kommer tröttna på, men jag tvivlar med tanke på att mina tapeter i vardagsrummet är vita så blir det en ganska neutral brytning. Men vad vet jag? På lång sikt så kanske det inte alls är smart att ha svart på alla sina möbler. Men man lever bara en gång och tröttnar man så är det inte långt till närmaste färgaffär!


Musiken genom åren.

publicerat i Vardag.;
Jag kom och tänka på en sak och det är hur pass man ändrar sin musikstil efter hur man mår eller hur man är uppväxt. Under min barndom växte jag upp med dansbandsmusik, lite rock 'n' roll och lite klassisk svensk musik som Evert Taube.

1989 kom jag hem från BB jag gallskrek i säkert tjugo minuter innan pappa satte på Jerry Williams, I can jive och jag tystnade direkt. Han är fortfarande en stor favorit hos mig, rockgubben!

1996 fick jag min allra första egna cd-skiva, spicegirls första. Tänk lyckan att få sätta igång den på sterion och lyssna till wanna be, och mama och vad alla låtarna nu hette. Nostalgi på hög nivå! Vi sjöng och dansade mer än gärna till alla låtarna och bestämmde vem som skulle vara vem. Jag fick alltid vara Emma, i wonder why, baby shy!

1998 var det dansband som gällde och mina kompisar och jag ordnade småstjärnorna inne på mitt rum. Där sjöng vi bland annat till Kicki Danielsson, Pernilla Whalgren, Nick Borgen, Carola, Lazze Stefanz och många fler. Vi hade helt enkelt kommit in i dansbandsåldern!

2003 lyssnade jag enbart på Nine inch Nails och Johnny Cash, tillsammans med en blandning av Ebba Grön, Hel och Ultima Thule. Man kan nog säga att jag låg inne i en stor svacka av mitt liv och kände mig mest depprimerad. Och jag kan inte tipsa om att musiken gör en gladare, tvärt om...

2004 så lyssnade jag bara på disneymusik tillsammans med alla mina vänner och i nynäshamn så höll vi ett hjärtligt försök i att ha allsång var vi än gick, med Hakkuna Matata, och I en värld full av liv. Dock så uppskattades inte detta riktigt av alla människor klockan halv tolv, halv ett och ibland halv två vissa nätter. Carola tillbaka in i mitt liv från en kort period från dansbandsåren. Min cd-spelare bytte plats med min MP3 och konstant gick jag med två proppar i öronen och var allmänt frånvarande. Gessle, och Cajsa-Stina spelades också väldigt mycket då jag under sommaren hade sett dem på allsången. Celine Dion var också mycket populär under den här tiden.

2005 så var det mycket ballader i alla former som tänkas kan. Allt från Andrea Boccelli till Carola spelades stup i ett...

2006 var året då barnmusiken kom tillbaka. Gessles, son of a pluber hade också nötts ut och var på god väg att byta plats med "jag hamrar och spikar" och "imse vimse spindel".

2007, "du är min man" var ytterst svår att missa detta året tillsammans med Jazon Mraz, "Im yours" och Rihanna's "umbrella".

Nu mera så blandar jag musiken istället för att fästa mig vid en och samma musiksmak. Jag anser att lite av varje får man ut mer av - än mycket av lite...

Här har ni mina musikår.

En lugn kväll.

publicerat i Vardag.;
Jag blev tillfrågad tidigare idag om jag ville hänga med in till Heron och gå på bio med grabbarna. Tack och lov får jag nästan säga nu, att jag hade Kevin och inte kunde följa med av den anledningen, trots att det hade varit superkul och säkert jätte mysigt. Jag håller dels på att bli förkyld och det märks att jag har något virus i kroppen då allt runt omkring mig tycks gå jätte sakta och mina muskler inte riktigt vill bära mig längre. Jag är allmänt seg i huvudet och har ingen större aptit, vilket även kan bero på mitt tjuvätande hela tiden. Jag har dock fått i mig en riktig middag bestående av laxen från igår och lite potatis och sås! Smarrigt värre. Sen har jag gått och nyst hela dagen och haft en energisk kille som inte alls har velat sitta still... Salig och bra blandning med andra ord. Jag har inte precis varit på humör att vara mamma idag, men han har ändå haft sina goda stunder. Han har tillock med pussats, sjungit vinjetten till "hej hej sommar" om och om igen och spelat på sin ukulele till sin fina ostämmda sångstämma.

Jag tror det var bra att jag var hemma idag av den anledningen att jag säkert hade somnat på bion om inte annat...
Puss&Kramkalas.

Trött i hela kroppen.

publicerat i Vardag.;
Jag var ute med Kevin och hans kompis idag, dem hade jätte roligt trots att vädret inte var av bästa klass, tack och lov så var det uppehåll i alla fall, man får väl nöja sig med det tror jag. Hur som helst. Vi var ute och lekte och sprang mellan tvättstugan och lekparken då min granne var fullt upptagen och hade hand om den också. Sen när ungarna blev trötta så var det dags att röra sig hemåt för sovstund. Jag somnade med Kevin i sängen i ungefär en och en halv timme. Jag var helt slut i kroppen och det känns fortfarande kan jag meddela. Ursh. Jag tog som vanligt hand om disken och städade i ordning här hemma, så allt är tillbaka precis som det ska vara i en vardag igen...

puss puss.

Lista.

publicerat i Onördigt;

Har du haft sex? Ja
Med hur många? 4 personer.
Ångrar du någon utav dom? Ja, en!
Var du kär i alla av dom? Nej, men jag hade känslor för alla på ett eller annat sätt.
Är/har du varit en player? Nej det kan jag inte påstå.
När blev du av med oskulden? När jag var fjorton.
Har du någonsin haft fyllesex? Ja.
 Har du haft sex:
Bil/tåg/buss? Ja
En toalett inomhus/utomhus? Ja
På festival/konsert? Nej
I en park? Nej
Bastu? Nej
När var din första kyss? Oj, jag tror det var när jag gick i fyran eller femman, och vi körde sanning eller konka eller något!
Hur gammal var ditt äldsta hångel? Kevins pappa.
Och yngsta? Ett år yngre än mig, för typ jätte länge sedan.
Hur många seriösa förhållanden har du haft? Ett jätte seriöst och ja, alla efter sexan har varit mer eller mindre seriösa.
Hur många har du verkligen varit kär i? Verkligen, verkligen? Två tror jag. Nej jag vet inte.
Vad tycker du om kärlek? Inget man kan leva utan och inget man vill leva med.
Har du flaschat/strippat någon gång? Nej.
När kramade du någon sist? Idag.
Saknar du någon speciell person? Nej inte direkt.
Är du kär/tycker om någon just nu? Jag tycker om ganska många, men inte på det sättet.
Har du svårt för att bli kär? Ja - jag tycker det. Jag förälskar mig i en pesons personlighet och så går det därifrån.
När kysste du någon/hånglade senast? Oj, några veckor sedan, typ fyra kanske.
Ångrar du det? Nej det tror jag inte.
Är du singel? Ja det är jag.
När fick du senast en komplimang? Jag vet inte, när jag var på krogen sist med alla fyllesvin.
Har du träffat någon internet person? Ja en tjej som jag tydligen bodde granne med.
Har du hånglat med någon av samma kön? Ja.
Har du varit otrogen någon gång? Nej.

Frågestund?

publicerat i Vardag.;
Min granne ringde precis och frågade om jag var upptagen. Ehm, nej upptagen kan man väl inte precis säga. Hur som helst så ska vi ha en parkdate nu idag! Jätte mysigt. Så jag lär väl komma in om några timmar kanske.


Jag undrar lite om ni är intresserade av en frågestund (som så många andra verkar ha!).
Så om ni vill ha det så får ni sköta det själva, fråga på!

Ses senare. ♥

Back to where we used to be.

publicerat i Vardag.;

Godmorgon bloggen. I natt somnade jag nästan direkt när jag la mig på kudden, om man bortser från att Kevin började gnälla lite när jag la mig ner - men han somnade om igen. Hur som helst så vaknade han självklart i min säng, men jag har en förmåga av att aldrig komma ihåg hur han kom dit. Han måste verkligen ta sig över smygandes eller något. Jag har i alla fall hunnit tagit mig ett dopp i badet och gjort mig i ordning. Riktigt vad dagen har att bjuda på vet jag inte än, men någonting kan man väll se till att hitta på. Mamma och pappa är som sagt tillbaka på jobbet och det är tyst i den lilla lägenheten igen, tillbaka till vardagen liksom. Kevin är fullt upptagen med att se på barnkanalen just nu, eller hej hej sommar - som dem så fint har döpt sommarlovsprogrammet, som jag inte tycker är till för alla åldrar, så som det ska vara. Hur som helst,
någonting vettigt kan man väl hitta på.

Puss&Kram.

Godkväll bloggen.

publicerat i Vardag.;
Eller ska jag presicera mig och istället skriva god natt som överrubrik? Jag är jätte trött vilket ni kanske kan förstå nu vid den här tiden. Jag har i alla fall haft moster och kusin över på besök. "J" kom över en stund också i eftermiddags, eller sa jag en stund? Han åkte precis hem! Jag tror vi båda var galet trötta faktiskt. Vi har legat och kollat på The postman, vilket faktiskt var en höjdarfilm. Lite som armageddon, en tjej och killfilm, så vi har haft en hel-lyckad kväll. Vi stack och åt på pizzerian innan filmen och åkte även en lång cykeltur med min kusin som är sju och som fick en ny cykel idag. "J" fick dock hjälpa henne upp för alla backar, men det gick så bra så - med två cyklar, en i vardera hand! Kevin satt bara lugnt och stilla i sin cykelstol och förde inte alls mycket liv ifrån sig, ibland var jag smått orolig över om han hade blivit tappad på vägen - men inte då! Jag har även hunnit med att vara uppe på vårat tak här i våran lägenhetslänga, då min pappa fick för sig att sparka upp Kevins favoritboll på taket.. Hmm. Grannarna såg lite konfundersamma ut och vissa frågade om jag inte tyckte mitt liv var riskabelt nog. Men inte då, vadå - femton meter, plus, minus noll är väl ingenting. Det hade varit värre med ett höghus på Manhattan! Trots min kaxiga attityd så blev jag ändå ganska skakis där uppe då takplattorna inte alls var så säkra som jag trodde... Hur som helst, en tre timmar lång film har tagit ut sin rätt på mig och jag funderar starkt på att gå till sängs och släcka mina ögon för natten.

Puss&Kram, sov sött.

Bebistankar.

publicerat i Vardag.;
Tänk, R kom nyligen ner med en hel kartong full av Kevins gamla barnkläder som stått och dammat i förrådet. När han var liten så tyckte jag alltid att hans bodys och strumpor var så stora i propotion till honom. Nu när man tittar på dem så ser allt ut som dockkläder och ingenting som jag ens kan tänka mig att Kevin har haft. Att det verkligen har gått så fort alltsammans. Jag får en klump i magen av att bara tänka på det. Han har bara rusat iväg från mig, den rackaren och blivit en pratkvarn med en massa energi. Men åh, vad jag saknar en bebis i huset. Absolut inte än på några år - men ett syskon till Kevin ska absolut komma i framtiden om man nu träffar rätt kille, såklart.

Nej. Jag ska snart vika ihop alla barnkläder och stoppa ner dem i påsar så att dem kan följa med till mitt förråd, undangömda tills dess att man saknar dem och vill se dem igen.

PoK.

Godmorgon bloggen.

publicerat i Vardag.;
Nu är det en ny dag och jag blev som vanligt väckt av telefonen som ringde. Min syster var det denna härliga söndagsmorgon. Hon frågade om jag inte skulle komma in och äta frukost med henne. Ha ha ha, bara så där fyra mil till henne och att åka dit bara för en frukost och sedan åka hem, vara med min moster och kusin och sen dra mig vidare kändes ganska överskattat! Min mormor har ringt och önskat oss en god morgon också. Så om inte min syster hade ringt så hade min mormor skött väckningen åt oss! Anyway, jag ska börja städa i ordning här och göra det klart tills finfrämmandet kommer. Hoppas bara att vädret tillåter oss att gå ner på stranden om bara så - en liten stund.

Aja.
PussPuss.

God natt, bloggen.

publicerat i Vardag.;
Nu har jag suttit och pillat i PS en stund. Jag är dock inte nöjd med mitt resultat som ni kan se ovan, men just nu för tillfället känns det meningslöst att tvinga sig själv att sitta uppe för att pilla med bloggen. Jag tänker därför gå och lägga mig och troligtvis fortsätta med pillandet i morgon efter besöket från moster och min lilla docka till kusin, Elin!

Jag önskar er alla en riktigt god natt i alla fall.
Pussar och Kramar! :)

Godkväll, bloggen.

publicerat i Vardag.;
Syrran och hennes familj kom över nu ikväll, så från att ha varit ganska tyst till att bli fullt ös gick på bara några sekunder. Nu är Kevin så trött att hälften vore nog skulle jag tro. Trots att väderprognosen för helgen var ganska mörk så har vi inte haft några som helst moln eller regnstänk här idag. Okej, lite molnigt har det varit, men ingenting som har stört på något sätt alls. Ungarna roade sig med att plocka körsbär, passa Kevin och sitta vid datorn och framför en film. Hur som helst så samlade vi ganska mycket skratt under en kväll.

Nu ligger Kevin i sängen, på g att somna in för natten. Han var helt uppspelt när ungarna var här att det var lite svårare att få honom att somna. Hur som helst så kommer det inte gå lång tid innan jag själv ligger och snozar för natten. Jag är också jätte trött. Kevin har fått i sig två vällingflaskor under kvällen nu, undra sa flundra om ungen var hungrig då - trots allt han har fått i sig under kvällen. I wonder.

Puss&Kram.

Goddag, bloggen.

publicerat i Vardag.;
Nu ska Kevin sova lite middag, dock blir det inte längre än max fyrtiofem minuter med tanke på att han somnar så sent. R står ute på gården och är i full gång med att slänga det han inte ska ha kvar, så vitt jag förstår - så Kevin nästan tvärvägrar att sova pg.a det. Hur som helst så är det jag som bestämmer och inte han! Vi har varit nere i centrum och en sväng förbi ICA. Mamma köpte upp ett helt medicinskåp till oss inför flytten. Om man inte skadar sig med alla möblerna i trapphuset, så tacka fan för att man skadar sig när man lyfter! Så vi köpte upp oss på allt som hade med plåster, salvor och febernedsättande, även fébertermometer och nagelklippare, för Kevin är en rackabajsare på att producera naglar minsann! Sen fick Kevin ett par jätte fina nya adidasskor, skittuffa! Så jag kan inte bli mer nöjd än vad jag redan är, tror jag! Nu snart somnar mitt pyre. Jag ska sätta på lite svag musik till honom nu. Hoppas att ni får er en fin dag, allihoppa!

Puss&Kramkalas.

Godmorgon bloggen.

publicerat i Vardag.;
I natt somnade jag runt halv ett, mitt eget fel den här gången. Jag kunde helt enkelt inte släppa datorn och desto tröttare var jag när jag vaknade i morse, mitt egna fel helt enkelt. Hur som helst. Kevin och jag har legat och kollat på film på datorn och tröttnade efter halva. Då gick vi upp och drog i oss frukost och sällskapade med mamma och pappa vid altanen. Snart ska vi ge oss iväg ner på stan och till ICA då min moster kommer i morgon! Ska bli riktigt kul med tanke på att jag inte träffat henne på ett bra tag nu. Och inte hennes lillflicka heller.

Nej nu ska jag gå.
Puss&Kram, julibarn.

... och så dessa grannar som man bara älskar en fredagskväll som denna.

publicerat i Vardag.;
Nu är det grannarna lite längre bort, alltså inga över eller brevid mig. Men tro mig, även fast dem säkert är sju meter från mitt sovrumsfönster så trodde jag att dem hade bjudit över sig själva och satt sig på mina altanmöbler utanför. Men så var inte fallet, det var bara pratglada tanter som uppenbarligen gärna delar med sig av deras samtalsämnen. Jag var tvungen att gå ut och kolla så att det inte var något bråk här utanför så att man var tvungen att kontakta någon i uniform, då vi vissa gånger fått göra det. Men tack och lov så möttes jag bara av grannarna, en kväll till som denna.

Underbart!

Först nu.

publicerat i Vardag.;
Först var det problem och tjaffs mellan mig och mina föräldrar,
sen trotsade han jätte länge med vällingen (utan välling = ingen sömn)
sen var det katten som spökade i garderoben - så först nu har Kevin kommit till ro och somnat.
Men han har i alla fall haft massa skoj med min farmor och farfar (Addi och farfar) som var över en stund ikväll. Farmor och han var och norpade körsbär på gården, tog några smultron och hälsade på grannbebisen en bit här ifrån!
Riktigt mys har dem haft, Addi och Kevin!

Nu säger Kevin, god natt.

Crazy cat.

publicerat i Vardag.;
Jag har tyckts höra min katt hela kvällen (då hans öra är vattenfyllt och han skakar huvudet med jämna mellanrum) och har kollat runt lite i rummet. Nu när jag hörde honom sista gången så gick jag tillock med så långt att jag kollade i den svarta soppsäcken om han hade hoppat ner i den, men tack och lov så var den tom. Men så tände jag lampan och fortsatte leta bland allt mitt bråte - öppnar min garderobsdörr och vips, där låg kattskrället och hårade ner mina nytvättade kläder! Ha ha ha, i min hörngarderob som det knappt finns plats för ett till plagg, där lägger sig min katt och sover i några timmar. Tur att jag inte somnade ifrån honom i alla fall så att han hade fått legat där hela kvällen!

Min katt är grymt speciell.

Trotsålder vs kan själv.

publicerat i Kevin;
Kevin har kommit in i en blandning av trotsålder och "kan själv" ålder. Inte nog med att man ska få stå ut med att dem inte ska göra saker, utan man ska få stå ut med att när dem väl ska göra sakerna så ska dem göra det själva. Nu ikväll så har Kevin trotsat med att han inte vill ha vällingen. För att vara snäll mot honom så tänkte jag, fine - han får äta den i mitt knä, plus att det kan vara mysigt med lite närkontakt. Men inte då. Då blev han helt vansinnig och gormade ; "KAN SJÄLV!". Mamma som jag är så la jag honom tillbaka i sängen och sa "Bevisa det då!". Nu ligger han och snuttar på vällingflaskan och låssas blundar när jag tittar på honom. Han är för go helt enkelt min grabb, trots att vi har våra upp och nedgångar i livet så är han bäst. Hur som helst så var det en ganska dålig gämnförelse, men det är principen som gäller, tänk er detta ett hundratals gånger om dagen och ibland är det petitesser, och ibland lite större saker i större tappning, som att bre smör på mackan. Tänk så lång tid det ska ta för dem innan dem förstår att dem faktiskt inte kan bre smörgåsen själv och att det är okej att fråga om hjälp. Men inte då, trots vs kan själv tillhör uppenbarligen en tvåårings utveckling, samtidigt som jag tröttnar snabbt som attan...

Orkeslös.

publicerat i Vardag.;
Jag har kännt mig helt orkeslös sedan vi kom hem från pizzerian. Kevin har varit lite smågnällig under kvällen, men ingenting som man direkt kan klaga på, annat än att han höll på att dra loss en rejäl toffs med hår när han blev sur. Jag hörde verkligen hur det knakade till och hur ögonen helt ofrivilligt började fyllas av tårar. Konstigt egentligen, för det gjorde inte ont alls, men nerver och tårkanaler går lite hur dem vill på kroppen som sagt. Just nu ligger Kevin i sitt kvällsbad. Min farmor (som Kevin också har börjat kalla för farmor) och mamma står och gör honom sällskap i badet. Jag tror, eller anar lite smått - att det är för att jag ska få vila i några minuter. Det syns nog ganska tydligt att jag är trött idag. Annars har vi varit runt och pratat med några grannar, vi tog tillock med en promenad till "övre" området som vi så fint har kallat det sedan vi var små. Eller vi kallade det snarare för "rosa gården" och våran del är "blå gården". Tänk vad man kan hitta på när man är liten. Hur som helst,
nu ska jag sällskapa med dem lite.

Puss&Kramkalas.

Mor & son-tid.

publicerat i Vardag.;
Nu ska jag och Kevin ha någonting ytterst ovanligt, (ironisk). Vi ska ut och äta tillsammans och ha lite mor & son tid! Mysigt! Bara han och jag på en pizzeria i närheten. Jag kände mig inte så road av att äta ensam då mamma och pappa har ätit på jobbet och Kevin lätt tappar aptiten. Så vi får se om jag lyckas få i honom någon onyttig pizza till middag! Det ska nog ordna sig på ett eller annat sätt. Som sagt, nu är det någon som ropar på mat. Ska dra, tuttiluu!

Halleluja moments.

publicerat i Vardag.;
Nu är alla sysslor klara och de var gjort innan min far klev innanför dörren, thank god! Idag hade han med sig kolor hem till mig som han tagit från jobbet! Min pappa vet minsann hur man kan pigga upp! Inte för att jag har varit deppig eller så, men det känns verkligen att vi har varit hemma sittandes nästan hela dagen vilket jag personligen tycker känns tråkigt, det finns också anledning till varför jag valt att vara inne... Hur som helst så ser Kevin ut att vara på toppenhumör. Inga tjurerier eller sura miner har han gett idag. Och hans ordförråd blir större och större för varje dag att jag nästan tycker att det är läskigt, hur mycket kan ett barn utvecklas från dag till dag - egentligen?

Han är ute och gör min pappa sällskap på altanen nu. Jag tycker det är så frusset och kallt ute att jag föredrar att sitta inne en stund. Det har även varit lite duggregn vilket inte heller piggar upp speciellt mycket. Nåväl. Jag måste väl ut och göra dem sällskap i vilket fall som helst. Idag är det nästan bara fyrtio dagar kvar tills jag får egen lya. Halleluja moments.

Väckningsdags.

publicerat i Kevin;
Jag väckte Kevin nyligen men möttes av en jätte trött och grinig kille.

Jag: Kevin det är dags att gå upp nu.
Kevin: Nej.
Jag: Jo, Kevin, nu ska vi upp och busa en stund så får du sova mer sen!
Kevin: Nej jag vill inte.
Jag: Jo, kom nu.
Kevin: Nej sluta...

Ha ha ha, liten men bestämd minsann! Hur som helst så håller han på att piggna till nu i soffan. Nu ska vi gå och näspussas!

Kevin för några dagar sedan, då han somnade med Bamse boken över magen, sötnos där!

Puss&Kram.

Sömntuta.

publicerat i Bilder;
Jag måste snart ta och väcka Kevin så att han somnar som han ska ikväll igen. Han har sovit sedan strax efter ett och jag har inte gjort någonting vettigt under hela tiden, men det börjar bli dags att diska och plocka i ordning småsaker runt omkring här.

Under tiden så bjussar jag på en bild, på mig!


Jag ser lite småtrött ut, men whataheck.

Trötter och tjurig.

publicerat i Vardag.;
Nu har Kevin och jag fått i oss lite mat i magen och kan slappna av. Han börjar nog bli trött nu så det är snart dags för honom att sova middag. Nu när vi har fått in rutinerna så är det mycket lättare för honom att sova middag och sova på sina bestämda kvällstider! Han har blivit riktigt duktig på att sova nu i alla fall, vilket glädjer mig. Jag och Kevin tog oss en cykeltur till ICA för att handla lite. Väl inne på ICA så möttes vi av en gamal lärare som uppenbarligen inte sett Kevin på ett bra tag och utbrast; "Titta, oj han kan gå! Gud va stor han har blivit, och tiden går alldeles för fort!". Ni vet det gamla vanliga! Ha ha ha. Kevin har ju gått sedan han var tio månader, så det var egentligen inte den första reaktionen jag hade trott skulle få höra. Och så fick han en glass som han stolt visade upp för alla människor som bara skrattade! Hur som helst. Vi har även varit här ute på gården och lekt med bollar och med bandyklubborna och bara haft det mysigt.

Nu har han blivit så tjurig, säkert av trötthet och han nyps och slåss... Hmm, alla dåliga beteenden på en och samma gång.

Nu ska jag snart natta Kevin och låta honom sova i några timmar.
Puss&Kram.

Storry of my life.

publicerat i Onördigt;

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
För många, vänta ska räkna... 12, varav kanske hälften vet jag va dem går till.
Vilken svordom använder du mest?
Jävla(r).
Äger du en Ipod?
Nej inte nu längre.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Väckarklocka?

Hur många resväskor äger du?
En eller två kanske.

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Nej.
Var köper du dina matvaror ifrån?
ICA

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Ja absolut.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Fortfarande, så ser jag knappt på tv under sommaren.

Har någon av dina vänner barn?
Ja, ganska många av mina vänner.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Köpa och köpa? Det beror på hur mycket jag vann?
Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja.
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej, men jag har gjort.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Ingen!
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
chokladmjölk.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja

När var senast någon stötte på dig?
Oj, senast i helgen tror jag!
Vad åt du till middag?
Igår var det majssoppa.
Använder du huvtröjor?
Nej.
Kan du vissla?
Ja
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej
Vem var den senaste som ringde dig?
Malin tror jag.
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
Berg&Dalbanan.
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Jag är ganska säker på att folk gör det.

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
08
Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja och jag gör det än!
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
Någ(ra)on kilometer kanske?

Hur många syskon har du?
Två.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Absolut inte.
Vilken film kan du alla replikerna till?
Jag kan inte alla men många i Pretty Whomen.
Äger du några band-t-shirts?
Ja min mosters - isterband, t skirt.

När flög du senast?
2001 eller 2000 eller nått sånt.
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
Fyra hemma hos mamms och papps.

Läser du för skojs skull?
Ja.
Pratar du några andra språk?
Engelska, sen kan jag några fraser på franska, italienska och spanska.
Diskar du din egen disk?
Ja.

Har du gråtit offentligt?
Ja
Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Jag det gör jag
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Jag vill ha en piercing.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej.
Kan du kasta macka?
Ja
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.
Vem har du med på BIOn?
Sist? R, troligtvis.
Vem var din favoritlärare?
Genom tiderna... Hmm, Ria tror jag.
Vad har du för väder?
Moln nu.
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Ja.
Har du en blogg?
Ja?

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Svenska.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Jag har inga måsten, bara att vi går bra ihop.
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
Ja!
När sov du senast på golvet?
Aldrig, tror jag.
Vilken är din favoritdrink?
Jag har ingen favorit än.
Gillar du din boendesituation?
Just nu, nej. Men om ett tag gör jag det.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Olika.
Äter du frukost dagligen?
Nej.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej inte som oftast, jag planerar dem ju!
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
Nej jag är tyst av mig!
Vilken är din favoritfrukt?
Äpplen.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej.
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
Nitton.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ibland.

Tror du på liv på andra planeter?
Ja jag tror det.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Jag vet inte. Ingenting jag lägger på minnet, direkt.

Tror du att gud är en man eller kvinna?
Tror inte på gud.
Vad var det senaste du åt?
Hallonbåtar.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
Ganska olika.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Inte den blekaste. 
Gillar du senap?
Ja, det gör jag.
Vad säger du till dig själv när allt blir svårt?
Jag går runt och tänker "EGO, EGO, EGO, EGO" och så glömmer man sina bekymmer för en stund.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Jag kan säga ja - när jag står på marken, men är inte lika säker om jag skulle säga det där uppe!
Sover du på sida, mage eller rygg?
Sida och rygg.
Har du någonsin köpt något från ebay?
Nej.
Tycker du om att krama folk?
Ja absolut, ja!
Skulle du säga att du är trendig?
Ha ha, absolut inte!
Äger du en digitalkamera?
Jajjamensan!
Om  någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Oj, jag har inte den blekaste.
Vilken är din favoritkaraktär i star wars?
Ingen?
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
Ja, ibland...
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Många, "Bakom stängda dörrar", "Pojken som kallades det" mf.
Tycker du att du är attraktiv?
Nej det gör jag inte.
Vad är du allergisk mot?

Inget tror jag.
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Been there done that.
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej, det är våran föda?
Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?

Robin.

Allt om väder och vind.

publicerat i Vardag.;
Nu har jag gjort alla mina sysslor redan och Kevin är den enda som ska få på sig lite kläder så ska vi börja promenera ut sen! Skönt att inte ha några större krav på sig just nu i alla fall. Det är bara disken som ska diskas lite senare i eftermiddag. Jag hoppas bara att vädret står på våran sida, då det håller på att komma in lite gråare moln. Igår var det ju spöregn mot stan medan vi klarade oss rellativt bra här i nynäs. Det kom lite stänk då och då, och en riktig störtskur strax efter åtta innan solen kom tillbaka igen. Hur som helst, nu börjar våran dag!

Puss&Kram.

Godmorgon bloggen.

publicerat i Vardag.;
Jag är precis uppe från ett varmt bad nu på morgonen. Jag insåg att det var min enda chans att vakna. I går när jag gick och la mig så måste Kevin ha haft riktigt jobbiga drömmar, minsann. Han fäktades och slogs som en dåre i sängen och jag fick ta de flesta smällarna i ansiktet eller i magen. Fy, det känns riktigt otäckt när han slåss och inte är medveten om det själv. Hur som helst, i morse vaknade jag av att Kevin gnuggade sin näsa mot mig och smackade slängpussar i luften! Det är precis så man vill vakna varje dag. Han ville direkt rita och busa, jag som dock inte var lika pigg ville helst sova kvar, men jag lyckades ändå rita några båtar och bilar som han önskade! Sen att det inte ser ut som varken en buss eller bil är en helt annan femma. Anyway.

Kevin har suttit framför barnprogrammen nu på morgonen så att jag fick en chans att tvätta mig och göra mig i ordning. Nu väntar jag bara på att mitt hår ska torka så ska vi bege oss ut sen. Det är sol här idag också, så då kan man ju bara inte sitta inne!

Puss&Kram.

Blomfluga.

publicerat i Vardag.;
Hur mycket jag än viftar med fingrarna och fäktas, klappar händerna i den mån att Kevin inte vaknar och slår mot skärmen på datorn så lyckas den jävla blomflugan som för övrigt störde mig igår också - att ha en stor förmåga att överleva alla slag. Saken är väl den att han far iväg av vind-draget och flyger all väldens väg för att man ska tro att den dött, när den i själva verket kommer tillbaka efter några minuter och irriterar som vanligt igen. Hopplöst fall. Hur som helst. Jag borde egentligen vara trött - men efter det att jag låg uppe och började räkna antalet gråa hårstrån på mitt huvud så insåg jag att jag kanske borde lägga mig i sängen när ögonen går i kors istället. Så just nu väntar jag på att det fenomenet skall till att ske.

Hur som helst, blomflugejäveln lever fortfarande och jag känner mig som en hurtigbulle som fäktas helt förjäves så klart. Skitflugor som ska vara så listiga och lätta att deras vardagsproblem flyger med vinden, lustigt.

Lista.

publicerat i Onördigt;
Jag kollade tillbaka på gamla inlägg och hittade en ny ganska rolig lista, så jag passar på att göra den igen. Nu när jag ändå inte har så mycket för mig. Alla i huset har nog somnat redan. Min mamma har sprungit runt med telefonen i örat i över en timme då min storesyster ringde. Hur som helst, över till mitt tidsfördriv.


Fullständigt namn? Denise
Exakt ålder? Nitton om nio dagar!
Vart bor du? Nynäshamn
Bor tillsammans med? Mamma och pappa i en trea - tillsammans med Kevin.
Husdjur? Kissekatten Sarek.
Färg på ditt hus? Biege gult. Bajs gult. Grädd gult.
När är du född? Nittonhundraåttionio. Tjugosjätte juli.
Klass? Ska börja tredje klass nu till hösten!
Vilket år tar du studenten? 2009. 
Något jobb? Mamma på heltid.
När gick du upp i morse? Halv elva.
När ska du sova ikväll? I tid (som jag alltid säger!)
Duschat idag? Nej jag har haft fullt upp.
Kramat någon idag? Ja Kevin.
Pussat någon idag? Ja, samma svar som ovan.
Vad har du ätit idag?  Risgrynsgröt, majssoppa, godis, knäckebröd och frukt.
Dagens klädsel? Linne och piratbyxor
Dagens smink? Gårdagens smink.
Dagens sötnos ? Kevin som alltid.
Dagens roligaste? Uteleken med Kevin.

SOCIALT

Har du många vänner?
 Ja jag har vänner så det räcker. I olika åldrar och storlekar!
Hur många har du kysst? Oj, jag har inte räknat.
Vem kramade du senast? Kevin.
Hur många har du haft sex med? Fyra.
Hur många har varit otrogna med dig? ../..
Har du pojk-/flickvän? Nej.
Vem pratade du med i telefon senast? Syrran.
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Jag har raderat alla mina SMS.

FAVORIT :

Film?
Har ingen favorit.
Låt? Big girls don't cry för tillfället i alla fall.
Mat? Jag äter allt.
Dryck? Coca cola.
Färg? Ljusa färger.
Stad? Nynäshamn
Land?  Sverige.
Ämne i skolan? Köket och Svenska.
År? Nittonhundratalet.

SENASTE :

Personen du tänkte på?
Ingen speciell faktiskt.
Personen du kysste? Pussade Putte, men kysste nog "C" sist.
Gången du spydde?  Länge sen.
Gången du grät?  Någon gång i maj, om man bortser från videoklipp på youtube.
Pizzan du åt?  "D" och "J" 's pizza.
Gången du var i Göteborg? För länge sedan.
Gången du var i Stockholm? Ganska nyligen, på mors dag tror jag.
Gången du var full? I helgen blev jag lyckligt berusad.
Gången du var hög? 12 februari 2006. 
Personen som såg dig gråta? Louise och Marina tror jag - när jag stod och packade mina saker.

ANTINGEN ELLER :


Svart eller vitt?
Vitt
Hund eller katt? Katt
Ut och festa eller hemma och mysa? Både och.
Tv-spel eller datorspel? Dataspel.
Singel eller upptagen?  Singel.
Hångla eller puss? Pussa.
Lunarstorm, helgon eller Playahead? Inget.
Ragga eller bli uppraggad?  Ragga är roligare.
Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother
Svart hår eller blont? Svart
Blåa ögon eller bruna? Blåa
Choklad eller lakrits? Choklad
Göteborg eller Stockholm? Stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? Vänster.

Everybody loves Rikard.

publicerat i Onördigt;

Linus säger:

vart ska du flytta? ;>

D, säger:

Jag ska bo granne med Rikard!

Linus säger:

haha

D, säger:

I know

D, säger:

Jag sa det samma

Linus säger:

du får sæga hej till honom varje dag då

D, säger:

Ha haha. Jag ska väcka honom varje dag innan skolan så att han kommer i tid

Linus säger:
xD



Utan alla vänner så hade klassen inte varit sig lik. Nu under sommaren så saknar man vännerna och gemenskapen ganska mycket. Enda nackdelen med sommaren är att man inte ses och kan skratta ihop. Vi har haft våra upp och nedgångar i våran klass, men utan varandra så hade vi inte haft så här kul, någonsin tror jag.

  • Alla matkrig, vattenkrig och hämder!
  • Grönalund - fan va underbar start på sommaren förra året.
  • Grand Hôtel besöket och alla som gick vilse innan. Ha ha.
  • Alkoholmuséumet - okej, det måste vara det tråkigaste muséumet genom tiderna.
  • Alla pratstunder...

    HR i ett år till.
  • Lista.

    publicerat i Onördigt;
    Klädsel
    Vad har du på dig idag: Ett turkost linne och svarta piratbyxor, typ.
    Vad använder du just nu för skor: Mina blåa skor, jätte obekväma, men dem formas nog snart!
    Favoritfärg på kläder: Nästan alla färger!

    Senaste person som

    Sov i din säng: I min säng var det nog Kevin.
    Du pratade med: Min mamma.
    Du delade en drink med: Sara eller Tina, eller jag smakade mest - inget dela här inte!
    Du gick på bio med: Oj, R tror jag.
    Du gick på stan med: Malin, Acce, Olivia och Kevin.
    Skällde på dig: Hmm.. Louise säkert. Ha ha ha! Mest på skämt då förstås!

    Senaste
    Låt du hörde: Vara vänner, just nu faktiskt.
    Film du såg: Tre män och en baby, men såg bara halva.
    Mat du åt: Majssoppa.
    Kram: Kevin.
    Puss: Kevin.
    Fest: Telegrafen i helgen, freja som förfest då.
    Känslan: Lycka.
    Ilska: För ett tag sedan.
    Resa: Kommer inte ihåg.
    Glädje: Oj, kommer inte ihåg.
    Dröm: Drömmer sällan men roligt när jag väl drömmer.
    Boken du läste: Små citroner gula, jag läser den fortfarande.
    Personen du träffade: Många grannar har sprungit förbi mig idag.
    Personen du pratade i telefon med: Mamma tror jag.
    Personen du fick sms av: Johan och Milo.
    Gången du åt en 7-eleven korv: Har jag någonsin ätit just en 7-eleven korv?
    Gången du var utomhus: För bara några minuter sedan.
    Gången du sov: Runt tjugo över tio i morse. För halv elva stod jag på benen.
    Gången hela din familj åt middag tillsammans: Det var nog förr - förra helgen kanske när "J" åt med oss...

    Avslappnande musik.

    publicerat i Vardag.;
    Jag ligger inte med Kevin i sängen längre när han ska sova, just av den enkla anledningen att han snart ska lära sig att sova i egen säng och så småning om sova helt själv utan avbrott en hel natt. Därför sätter jag på musik och låter honom somna till det. Och hittils har det gått jätte bra. Innom loppet av bara någon minut så somnar han, men han känner säkert trygghet i att jag sitter endast någon meter ifrån honom. Men det är skönt i vilket fall som helst, att han nästan kan somna helt själv. Som mamma kan man inte bli mer stolt över sitt barn än när dem lyckas med någonting som man strävat efter en längre tid.

    Just nu sitter jag med musiken som för övrigt inte är så avslappnande längre, (green day) och smaskar i mig lite "svenskt godis" som jag hittade i skåpet. Det vill säga, hallon och lakritsbåtar som mamma uppenbarligen har köpt och gömt undan i ett misslyckat försök då jag redan hittade godispåsen för några dagar sedan utan att säga någonting. Jag kände att jag kunde unna mig det nu när Kevin hade somnat och när man ändå bara sitter för sittandets skull...

    Jag uppdaterar snart igen.
    Puss&Kram.

    Tystnad.

    publicerat i Vardag.;
    Jag får ont i magen varje gång någon nämner hans namn, en klump i halsen varje gång jag nämner det och jag undviker att se honom i ögonen. Idag gick jag inte ut på altanen för att han stod och hade en konversation med Kevin och min pappa. Jag undviker egentligen hela situationen som vi satt oss i. Jag vill inte veta när och hur han flyttar och absolut inte varför. Jag orkar inte diskutera jobbet med honom trots att jag är glad över att det gått så lätt för honom, jag är trots allt inte mer än människa och kan ha medlidande och känna sympati - trots att vissa människor antyder motsatsen. Jag orkar inte prata med honom i telefon och när det väl sker så räknar jag sekunderna tills dess att jag får en chans att lägga på, jag tror att det hörs på mig att jag inte är så pratglad längre. Det ska bli skönt när han flyttar sen, trots att det skär i mig att inte veta hur han planerat framtiden, hur blir det med Kevin och kommer han fortfarande ha en pappa över femtio mil här ifrån - ja så illa är det. Femtio jävla mil från honom. Det är inte precis så att jag kommer ha möjlighet när han fyller sju att sätta honom ensam på en buss och låta honom åka själv, nej inte alls. Därför tycker jag att det ska bli skönt nu, med lite tystnad...

    Det har blivit en vardag att höra hans namn i olika samtalsämnen. Men om ett tag är det förbi och jag tänker inte nämna det mer, snart är det över och min oro kan släppa..

    När det lider mot kväll.

    publicerat i Vardag.;
    Jag och Kevin har varit ute och lekt nu sedan klockan tre. Självklart har vi varit inne en snabbis och tankat upp med mat och sen har det varit full rulle med att vara ute och leka igen. Jag passade på att ta en kortis på inlinesen. Men hjulen har blivit så utnötta så det känns som man åker på rullgrus hela tiden, små guppigt med ojämna hjul. Kevin har inte sovit någon middag idag, så jag tippar på att han kommer att somna med vällingflaskan i munnen idag igen. Men det gick ju som sagt bra i natt - så det är väl inte så mycket man kan klaga på minsann.

    Vi var och mötte upp mamma vid ICA och jag bestämmde mig för att lämna vagnen hemma och låta Kevin gå hela vägen. Det gick jätte bra på vägen dit - men på vägen hem var han nog både hungrig och trött vilket gav gnälliga miner och tjurerier. Just nu ligger Kevin i ett bad och ska skrubbas ren. Min mamma håller koll på honom för tillfället. Men jag ska gå tillbaka och sällskapa med honom.
    Puss&Kram.

    Före & efterbilder.

    publicerat i Vardag.;
    Nu har jag städat klart i mitt rum. Blev riktigt bra faktiskt. Ha ha ha. Kevin var jätte duktig och satt ute i vardagsrummet nästan hela tiden. Självklart tog vi en glasspaus tillsammans och busade lite. Han är fortfarande ganska trött och seg, men han verkar i alla fall vara lite mer närvarande när man pratar med honom i alla fall.


    Men här är i alla fall lite före och efter bilder från min städning!
    Puss&Kram.




       




     

    Dagens schema.

    publicerat i Vardag.;
    Han är lite piggare nu - tack och lov. Han gick tillock med från vardagsrummet och barnprogrammet och kom in till mig och dansade lite till "Hallå hela pressen". Han har nästan fått i sig hela sin frukost och är på lite bättre (friskare) humör. Idag ser det ut som att jag har hela dagen planerad, fullproppad med städning. Min moster kommer ner till helgen och mamma förbarmade sig över mitt rum, eller egentligen över hur det ser ut - bara det att hon inte ville erkänna det. Så jag tänkte överraska henne idag med att man faktiskt kan ha min sovrumsdörr öppen, då blir hon säkert snopen!
    Det är lika bra att passa på att städa nu när man är tvungen att vara hemma för att Kevin är sjuk, så att man får någonting gjort...

    Hur som helst så ska jag börja städa undan nu så att jag hinner klart med allt som ska bli klart.
    Puss&Kram.

    Nyligen vakna.

    publicerat i Vardag.;
    Det märks att Kevin är sjuk då han tagit igen flera timmars sömn. Han har fortfarande hög feber och har sovit sedan klockan sju igår till halv elva idag. Jag trodde inte mina ögon när jag gick upp (då jag själv trodde att klockan var åtta). Men det ser ut som att det blir en hemma dag för oss här hemma så att Kevin får friskna till, stackars liten. Jag själv har inte sovit sådär jätte bra i natt, som vanligt. Det är nästan jag som måste gå på rutiner och inte han, för han somnar ju tids nog i alla fall och oftast i rätt tid. I morse så vaknade han och tog ett stadigt grepp om vällingflaskan som han hade brevid sängen och sa "Mamma, mamma, mamma, mamma, gammal!" - fram tills dess att jag vaknade och gick upp och gjorde en ny. Klockan var då kvart i sex och jag fick säga hej då till min mamma innan hon promenerade till jobbet! Efter vällingen så var det inga problem med att få honom att somna om. Då märks det att han är sjuk...

    Han brukar aldrig sova i mer än nio timmar under en natt..!

    Puss&Kram.

    God natt..

    publicerat i Vardag.;
    Nu tänkte jag hoppa i säng som vanligt! Jag hoppas att jag kommer orka upp i morgon då jag av ren gissning känner på mig att Kevin kommer vilja gå upp rellativt tidigt! Nu ikväll har det inte varit några problem för honom alls att sova. Jag tror att febernedsättaren hjälpte honom lite på traven att slappna av. Hoppas att han är pigg och glad i morgon igen så att vi kan hitta på nya bus han och jag.

    Jag tänkte också bara meddela att vi köpte micron och dammsugaren idag och att sakerna faktiskt fungerar fast det var så billigt! Skitbra ju. Då kan man nästa städa i den nya lyan så småning om, toppenbra liksom.

    I morgon blir det mer skriverier.
    Puss&Kram.

    Associationsleken

    publicerat i Onördigt;
    Grön: Sommar
    Paris: Eiffeltornet.
    USA: Hamburgare BIG SIZE!
    Elvisp: Storbak!
    Krulligt: Tovigt.
    Alkohol: Gå rakt!
    Skräckfilm: Sömnproblem.
    Skitfilm: Besvikelse.
    Dricka: Törstig.
    Destruktiv: Skyll dig själv.
    Varmt: Soltimmar.
    Döden: The end.
    Begravning: Dött.
    Bröllop: Hoppfullt.
    Sommar: Per Gessle.
    Djurpark: Skansen.
    Vinterlek: Iskoja.
    Godis: Ögongodis.
    Mardröm: Läskigt.
    Skönt: Avkopplande.
    Vass: Sjö.
    Smycke: Halsband
    Politik: Ointressant.
    Paris Hilton: Idiot. 
    Syslöjd: Egengjorda håltimmar.
    Pyssel: Småbarn.
    Växt: Grönt, giftigt och något man ska hålla vid liv.
    Picasso: Marie?
    Musik: Högtalare, dunka dunka.
    Ost: Herrgård.
    Frukt: Gott.
    Kusin: Släkt.
    Doft: Ljuvligt.
    Pizza: Mat.
    Gott: Mättande.
    Äckligt: Småkryp.
    Härligt: Hjärtklappande.

    Vad tänker du på?

    Är det inte det ena så är de det andra.

    publicerat i Vardag.;

    Jag börjar bli van att höra från mina grannar! Den här gången är det inte dem över mig - utan dem snett brevid, precis vid min huvudgavel där sängen står ( om det säger er någotning ). Någon där inne fyller nämligen år och inte nog med att det ska vara dunka dunka musik där endast basen hörs (tack och lov så är den avstängd) utan dem ska även ha hög volym på sina röstresurser också. Underbart att bo granne med folk, eller hur. Hur som helst så låter det helt plötsligt som det har blivit tyst inne hos dem nu, hjälp. Dem kanske hör vad jag skriver?

    Ja, men det är väl alltid så - är det inte det ena så är det de andra.



    Man dansar däruppe - klarvaket
    är huset fast klockan är tolv.
    Då slår det mig plötsligt att taket,
    mitt tak, är en annans golv
    NILS FERLIN.



    Puss&Kram, julibarn.

    Stackars lilla krake.

    publicerat i Kevin;

    Som jag tidigare nämnde i ett tidigare blogginlägg så betedde sig Kevin ganska konstigt nu ikväll. Det var en ganska självklar anledning egentligen. Han har nämligen fått féber av hux flux, ingenting - bara så där. Och det tog lite tid för mig att inse detta. Men bättre sent än aldrig som sagt. Nu har jag flirtat lite med R och fått in en alvedon som är till för barn. Han har fått i sig fem mililiter av den och somnade om direkt. Jag erbjöd honom en glass också, men den tvärnobbade han och återgick till drömmarnas land istället. Han fick sitta i min famn ute på altanen också medan vi väntade på att R skulle komma hem från jobbet - och andas lite frisk luft. Han blev lite piggare, men var fortfarande ganska påtaglig. Men nu sover han sött igen och jag har inte hört några konstiga ljud från hans mun som jag den här gången uppmärksammar då jag vet vad som är problemet! Men egentligen, han har bara en helt vanlig féber, min stakars lilla krake.

    Vad är det?

    publicerat i Vardag.;
    Min mobil hade fått ben och sprungit bort. Som tur var så hittade jag den på "TV - tidningen" ute i vardagsrummet, vilket logiskt nog måste betytt att jag hade den där sist. Hur som helst så hittade den tillbaka till mig och jag passade samtidigt på att springa ut och berätta för mamma och pappa att Kevin redan hade somnat, stolt som jag verkligen är över honom. Han vaknade dock nyligen (tror jag) och började sin dialog med: Vad är det?
    Den frågan är så pass vanlig i hans liv att jag tror att han börjar gå på vana mer och mer då han säger något sånt. Men direkt efter det så somnade han om, efter lite mumlande i sängen såklart, vilket också verkar vara något som går på vana.

    Hur som helst, det verkar inte hända någonting vettigt här hemma i alla fall. Jag lär som vanligt sitta fast i bloggträsket och skriva av mig så att fingrarna glöder. Jag tänkte dock springa ifrån datorn en stund och hälla i mig en kopp te eller någonting värmande för magen. Inte för att jag fryser eller så  - nej tvärt om.

    Å annan eftertanke kanske jag bara ska strunta i det och sitta kvar här!
    Det duger lagom för mig!
    PussochKram.

    Glass.

    publicerat i Vardag.;
    Maten har vi stoppat i oss för några timmar sedan. Direkt efter maten så blev det besök till en kär vän som kommer varannan onsdag till våran gård, det är självklart glassbilen som jag pratar om. Och inte nog med att glassen är god - det är en fin kille som man tittar på varje gång också. Han ler lika brett, från kind till kind när jag kommer med Kevin i handen, och alldeles gyllenbrun är han. Nog pratat om glassgubben nu, ha ha. Vi fick i alla fall med oss en påse av "Alla tiders glass" efter det att glassgubben påminnde mig om att jag skulle ta med mig glassen hem också (då jag faktiskt höll på att glömma den där!)

    Kevin har ätit jätte dåligt idag, men en glass kunde han minsann stoppa i sig, gärna så att det sprutar ur öronen. Men ingen majssoppa eller någonting annat heller för den delen. Vällingen har han redan hunnit somna ifrån! Men det är så med barn, dem har sina bra och dåliga dagar. En massa frukt har han där emot stoppat i sig vilket jag ändå ser som ett stort plus! Tänk, min teori om att skippa sovtimmen på förmiddagen lönade sig då han redan sover (tvi tvi), risken finns dock fortfarande att han vaknar och blir hungrig ikväll, men skönt för honom att komma tillbaka till fasta rutiner igen, skrutten.

    Hur som helst - Malin var lite smått upptagen idag så det blev inget lekande med henne denna kvällen. Men det har varit jätte skönt att springa runt här på gården också och sällskapa med Kevin lite. Vi börjar släppa lite på tyglarna om honom och låter honom springa lite själv som han vill, men bara så att vi ser honom. Det ser ut att gå riktigt bra då vi tydligt markerat för honom att vägen är farlig och att skogen går man inte in i själv! Så han klarar av att springa runt själv nu, sötnos där...

    Idag har jag inte tagit så mycket bilder, fy mig! Men det kan vara skönt att låta kameran vila lite också. Jag insåg förut varför bilderna blev så blurriga och suddiga, det hade nämligen varit en viss herre och stoppat in ett kladdigt finger på kameran! Så var och varannan bild var tidigare blurrig! Att jag inte insåg det tidigare. Suck.

    Mat, mat, mat.

    publicerat i Vardag.;
    Nu är maten igång och Kevin går runt och irriterar morfar så att han får gråa hårstrån skulle jag tro. Jag passar på att vila mig mellan pauserna som jag kan få! Idag har Kevin dock varit jätte duktig, egentligen ingenting som jag kan klaga på annat än att han har slagits lite och varit allmänt trött tror jag. Hur som helst så börjar alla de dåliga beteenderna ge med sig nu och jag börjar se den lilla killen som jag hade innan allt uppstod runt omkring honom. Hur som helst så ska pappa ta promenaden och möta mamma istället för att jag gör det. Skönt att slippa! Så dem tar hem micron och dammsugaren som jag ska ha i lägenheten, toppenbra liksom.

    Hur som helst så är det full fart här hemma. Jag tänkte ringa Malin nu och höra om vi kan leka lite ikväll...
    Puss&Kramkalas.

    Salve!

    publicerat i Vardag.;
    I morse stack jag till Malin och snackade lite skit med henne och drack en kopp te. Efter en stund så satte vi på ungarna hjälmar och cyklade ner mot centrum där vi snabbt sprang in på swedbank samtidigt som ungarna skulle ha en varsin kölapp var! Ha ha ha. Så det blev lite o-ordning när det var nästa persons tur, men dem förstod nog varför tillslut. Hur som helst så sprang vi vidare och uträttade alla ärenden som skulle göras, sen ringde vi till "D" så att han fick hämta upp Acce i sin bil och guida några indier som uppenbarligen hade åkt vilse då dem skulle till badstranden! Ha ha. Trots detta så kom vi hem samtidigt med "D"! "Och bilen går bra?!".


    Sen så var det te dags igen och som vanligt hamnade vi i det vanliga skvallerträsket och satt och snackade skit! Alltid lika mysigt med gott sällskap. Sen bänkade vi oss framför guitarhero - men idag kan jag inte påstå att fingrarna var på min sida då jag missade fler toner än vad jag träffade, typiskt mig! Kevin och Olivia kom faktiskt bra ihop idag, inte något bråk eller någon ting, woho. Det tog bara tre månader för dem att förstå hur man kan umgås tillsammans! Ha ha. Olivia fick tillock med klänga på mig utan att han skulle bryska upp sig eller säga "MIN MAMMA!". Idag ska vi köpa upp oss med dammsugare och micro till min lägenhet - skönt att få det gjort. Sen blir det nog till att leka med Malin en stund! Jag hade inte tänkt att låta Kevin sova middag idag, han får vara vaken och förhoppningsvis aktiv hela dagen så att han får tillbaka sina rutiner på sovandet igen. Mellan sju och nio ska han vara vaken, max.

    Nu ska jag snart laga mat och diska orning här i köket så att det inte blir några arga miner som jag inte orkar med!
    Det blir majssoppa till middag (mammas val!).

    Puss&Kram, skumbanan!

    Godmorgon världen.

    publicerat i Vardag.;

    Nu är vi vakna. Jag fick sovmorgon i morse till halv tio. Eller egentligen vaknade vi tidigare och sparkade på varandra innan vi orkade öppna ögonen. Igår somnade jag mellan en ukulele och en massa råttatouillepuzzel som hade brett ut sig i min säng tillsammans med Kevin och hans bamsebok. Slö som jag är så föste jag bara bort allt skit till fotändan och somnade själv. Varför ligger man och grubblar halva nätterna innan man får ro? Jag kan ligga och tänka hur länge som helst och sedan gå över till att bli helt vansinnig på mig själv just för att jag inte får tiden över att sova. Men igår somnade jag ganska snart efter att jag laggt mig i sängen - en nackdel var dock att jag inte fick till kuddarna så som jag brukar sova på dem. Jag menar, är det inte det ena - så är det det andra, alltid.

    Idag är det fin sol ute och jag ska väl klä på Kevin och ringa till Malin och höra vad hon gör och hittar på!
    Puss&kram

    God natt.

    publicerat i Vardag.;
    Jag har spenderat den senaste halvtimmen med att gråta på youtube av barn som sjunger. Inte för att det låter dåligt eller så, nej tvärt om så lät det ruskigt bra och tårarna bara flödar ned för kinderna. Jag kände dock att det fick räcka nu så att ögonen inte är allt för svullna i morgon när jag vaknar! Ha ha. Nu börjar det lida mot dagens slut och jag tänkte passa på att önska alla en god natt! Jag hoppas att jag somnar bättre nu ikväll - och inte som igår när jag låg vaken halva natten och blev på dåligt humör. I morgon ska vi ut på nya äventyr.

    Puss&Kramkalas.

    Inte för att jag klagar eller så.

    publicerat i Vardag.;
    Men jag har en känsla av att grannarna har en buggtävling ovanför oss. Eller så är dem jätte bra på att stampa i golvet när dem jagar deras lilla nyförvarv till hundvalp! Inte för att jag klagar eller så, om det är det ni tror. Nej Kevin har precis somnat för några minter sedan och jag sitter gärna uppe en timme till innan jag tar mig till sängen och kryper ner. Egentligen är jag jätte trött trots att jag sovit middag. Rent psykiskt så tror jag att jag blir trött bara av att veta att jag har Kevin. R berättade att redan den 4:e augusti så är han här ifrån och har börjat ett nytt jobb på ny destination, vilket betyder att jag redan då har Kevin på heltid. Rent psykiskt så tär det ganska mycket på mig. Men i september så hoppas jag att alla mina belastningar och tyngder kan släppa lite då vi har en egen lägenhet att krypa in i han och jag, plus att hösten närmar sig då och man automatiskt är mer inne när det börjar mörkna. Jag längtar riktigt mycket efter att få tända ljus och se när hösten knackar på dörren. Men risken finns att min mörkrädsla kommer tillbaka i samband med detta. Hur som helst så har jag ju världens snällaste granne som får komma och joina mig på en fika eller två. Plus att jag nyligen fått veta att jag känner några till på den gatan jag ska bo på. Ha ha ha, bodybuilder hela högen, men då känner man sig trygg om inte annat! Ha ha. 

    Naw, min prins pratar i sömnen. Igenting som går att tyda dock. Men han gnyr och skrattar till då och då. Han somnade även med Bamseboken över bröstet! Sötnos där!

    Mitt matvrak.

    publicerat i Vardag.;
    Kevin har hunnit med att dricka två vällingflaskor nu ikväll. Ändå tyckte jag att han fick i sig en hel del till både mellis, frukost, lunch och middag. Han är väl helt enkelt i en tillväxtperiod nu kan jag tänka mig. Den rackaren växer snart om mig känns det som. Konstigt att han inte har somnat än - så mycket varm mat som han har fått i sig under kvällen som gått.

    Jag hamnade framför allsången en stund ikväll. Är det bara jag som känner mig helt lost och inte känner igen en enda artist som uppträdde där? Jag blev så trött att jag valde att stänga av efter tio minuter visseligen, men hallå - det känns som man har haft noll koll på kändiseliten den senaste tiden, i alla fall innom sveriges gränser. Men det kommer nog igen, så svårt kan det inte vara att hänga med på en kant, eller hur!

    Kevin sitter och läser lite i bamse - som just nu är hans favoritbok. Inte för att han har så många inne i vårat rum, men nu vid det här laget så kan han säkert hela boken utan och innan - så många gånger jag har fått läsa den för honom i sommar! Det är en sak jag måste införskaffa sen; en massa barnböcker. Jag har mina smultronställen att gå på där jag vet att det finns bra böcker och till billigt pris här i nynäs. Tack och lov för att vi har alla secondhand och leksaksförmedlingar så att man bara kan byta in och uppdatera sig efter nytt när det är dags! På så sätt kommer man billigt undan och tro det eller ej, men många av kläderna och leksakerna är knappt använda - så gissa om man har gjort klipp från gång till gång!

    Jag lägger in lite bilder från dagen alldeles strax. Måste bara ladda upp mitt batteri till kameran som jag har en tendens att aldrig hinna ladda upp tillräckligt! Men i natt så får den ligga på laddning så att den är full till i morgon om det hittas på något nytt! Malin ringde idag och planerade att vi ska hitta på någonting med ungarna i morgon. Kan vara mysigt att umgås med henne med tanke på att jag inte umgåtts med henne sedan Kevin kom hem. Tro det eller ej men jag saknar henne, faktiskt! Ha ha.

    Nej nu ger jag upp...

    Dagen som passerat.

    publicerat i Vardag.;
    Jaha då är man här igen då - vid dagens slut och det är dags att ta farväl av dessa minuter som man aldrig kan få återse igen. Trevligt att råkas, men skönt att ni är förbi! Hur som helst så har jag även idag inte gjort speciellt mycket nytta. Vi var nere i blåbärsskogen jag och Kevin, men den lille rackarungen tröttnade ganska fort på att plocka och ville istället rymma ifrån mig vilket han lyckades med några gånger. Det kändes som att hjärtat satt uppe i halsgropen ett tag... Men sen var det mamma som vi skulle möta vid bussen. När vi väl mött upp henne så sprang vi in på ICA och handlade alla nödvändiga råvaror som mjölk och mat till i morgon! Sen var det bara att promenera hem. Nu ikväll så har vi bara tagit det lugnt och Kevin har cyklat runt på sin trehjuling. Vi har även passat på att sparka lite fotboll och kollat på TV.
    Snart är det dags för honom att sova för kvällen. Han verkar rätt så trött den stackaren.

    Hur som helst. Det här var våran dag!

    Lista

    publicerat i Onördigt;
    Längd: 156 om jag har tur. Det känns lite som bingo. BINGO!
    Skostorlek: 37-38
    Pojkvän/flickvän: Nej gud nej!
    Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja.
    Dricker du: Ja.
    Använder du droger: Nej.
    Röker du: Aldrig.

    Din första:
    Pojkvän/flickvän: Hmm. Johan eller Martin när jag var sex kanske!
    Första piercingen: Öronen.
    Första sporten: En gång på handboll, två år på självförsvar. Ingenting jag skulle vilja göra om.
    Första husdjuret: Hamster.
    Första semestern: Småland.

    Just nu:
    Äter du: Nej
    Dricker du: Nej
    Ska du: Ut och göra Kevin sällskap.
    Lyssnar du på: Ingenting.
    Väntar du på: Mamma
    Tittar du på: Datorn
    Har på dig: Kläder.
    Läppar eller ögon: Ögon
    Kramar eller kyssar: Kyssar
    Kortare eller längre: Längre
    Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar
    Busig eller lydig:  Busig!

    Har du någonsin:
    Tappat bort glasögon/linser: Nej
    Blivit tagen av polisen: Nej
    Sett någon bli nerslagen: Ja.
    Blivit nerslagen: Nej
    Röntgats: Inte vad jag vet.
    Haft sex med en kompis: Hmm....
    Krossat någons hjärta: Säkert.

    Nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja
    Gråtit över en pojke: Ja.
    Sjungt på scen inför folk: Många gånger.
    Ljugit för någon: Ja
    Varit i slagsmål: Nej

    Antal...
    Gånger du varit kär: Oj.
    Gånger ditt hjärta brustit: Tre riktigt jobbiga gånger.
    Hjärtan brustit på grund av dig: Ingen aning.
    Gånger ditt namn varit med i tidningen:  Några gånger.
    Ärr du har på kroppen: Jag har jätte många.

    Senaste:
    Personen du fick mail av: Min syster.
    Personen du fick sms av: Johan.
    Personen du träffa: Hmm... Min granne som hälsade lite,
    Personen du ringde: Louise.
    Saken du köpte: Oj ingen aning. Jo mjöl och havregryn!

    Vad har du gjort idag: Plockat blåbär med Kevin, sovit och hämtat mitt legg.
    Var det kul: Ja ganska.
    Hur tidigt stiger du upp: För tidigt,
    Vad ska du göra ikväll: Ta det lugnt
    Är du seriös: Nja... oftast kanske.
    Använder du hårspray: Nej väldigt sällan.
    Kan du stå på händer: Ja, jag gjorde det här om helgen.
    Favoritserie: Oj, heroes.
    Är du glad nu:  Ja!
    Var du glad igår: Jag tror det.

    Film.

    publicerat i Vardag.;
    Snart kommer min far hem från jobbet och när han är hemma så tänkte jag ta med mig Kevin ut i skogen och leka skogsmulle med honom och se om vi kan få med oss lite blåbär hem i hopp om att han inte stoppar alla i magen direkt. Jag är fortfarande galet sugen på blåbärspaj eller muffins går också bra. Egentligen så är jag bara sugen på att baka vilket jag tänkte ta tillfället i akt och göra idag! Kevin sitter just nu och tittar på film, Råttatouje eller hur den nu stavas, har fått gå varm här hemma hos mamma och pappa. Så fort mamma frågar vad det är för film så säger jag;
    Vad tror du?
    Och hon svarar:
    Jasså är det den igen! Med en suckande ton!

    Kevin berättade precis att råttan var ledsen för att han hade förlorat sin familj. Ni vet hur söta barn kan vara när dem verkligen anstränger sig att prata och sedan uttrycker ordet ledsen med sorg på rösten. Så sött.

    Nej men om man skulle ta och göra lite nytta.
    Puss&Kramkalas.

    Träningsvärk.

    publicerat i Vardag.;
    Godmorgon igen får jag väl säga. Jag vaknade av att Louise ringde på hemtelefonen och vips så var jag vaken. Illa vorde det annars med hörseln om jag inte vaknade när den ringde. Ha ha ha. Den låter för jävligt med andra ord. Hur som helst så somnade Kevin om och jag fick tid att diska undan det värsta som vi stökat till. Jag fick se på min mobil att jag hade fyra missade samtal och sex sms. Hjälp, under den tiden som jag har sovit så måste jag ha anmälts efterlyst eller något. Well well. Just nu så har jag en grym träningsvärk i benen efter mina dagars cyklande och stånkande upp för alla backar här i nynäs. Är det någon som vet om det finns en stad helt utan uppför och nedförsbackar som man kanske kan flytta till? Det skulle underlätta för mig, men risken finns väl då att det är motvind var man än ska. Ha ha ha.

    Nej, nu gormar Kevin efter "mer saft, mamma!". Time to go back to work.
    Puss&Kram.

    Just precis nu.

    publicerat i Vardag.;
    Nu är legget hämtat från Nordea och lunchen snart uppäten och Kevin snart i säng. Idag tror jag dock att jag joinar honom i sängen då jag är skittrött som vanligt. Men i natt var det nog någonting konstigt i luften, säkert fullmåne eller någonting annat patetiskt som gör att människan inte kan sova. Sen när vi sovit så funderar jag på att ta med Kevin på en promenad i skogen för att plocka lite blåbär. Jag blev så jätte sugen på blåbärspaj så det kanske jag kommer sysselsätta mig med ikväll. Det märks i alla fall tydligare på Kevin nu att han är mycket lugnare än vad han var förra veckan när jag hämtade honom. Jag får försöka lägga etthundratvå procent på Kevin nu så att han lugnar ner sig lite och blir den vanliga lilla snälla killen igen! Nej nu ska vi lägga oss och vila innan vi ska ut på nya äventyr.
    Puss&Kram.

    Godmorgon bloggen.

    publicerat i Vardag.;
    Jag vaknade i morse av ett SMS som vibrerade på mobilen. Vad är liksom anledningen att ha möjlighet att sätta på "ljudlös" om mobilen ändå ska hålla på att vibrera och gärna hoppa på Kevins säng så att det låter i hela rummet. Jag fick först upp en jävla mailadress och ett nummer som jag inte alls kände igen. Lite smått orolig så läste jag vidare på SMS:et. Tack och lov så var det mitt ID-kort som hade kommit och jag hade blivit informerad om att jag kan hämta det. Skönt det, för mitt nuvarande går ut redan på torsdag, så jag kommer precis hinna få ett nytt innan det nuvarande ska klippas sönder! Toppen!

    Hur som helst så händer det ingenting kul idag - ingenting som är planerat i alla fall. Jag måste som sagt ta en cykeltur ner till centrum för att hämta ut ID:n. Men annars är det lugna puckar som gäller. Jag gick och la mig rellativt tidigt i går i hopp om att somna ganska precis efter läggdags, men icke sa nicke. Jag låg och tittade i taket fram till klockan närmade sig tre. Och att gå upp nu, klockan åtta (som jag fick göra) innebar en lång iskall dusch för mig så att jag skulle kvickna till liv. Kevin var redan pigg och glad och lekte med bilarna i mitt hår, åt ett äpple och kladdade resterna av skalet på våra nybäddade lakan och var bara allmänt busig. Rackarungen där.

    I natt dög tydligen ingenting för mig - då det antingen var för varmt eller för kallt i sängen. Aldrig mer ska jag byta lakan... (Okej, aldrig är kanske en väldigt lång tid!).

    Puss&Kramkalas.

    God natt.

    publicerat i Vardag.;
    En stor gäsp har angripit min mun och tårarna sprutar - som om att jag aldrig varit trött förut liksom. Hur som helst så är det dags för sista refrängen. Kevin somnade som nästan uträknat till tiotiden, ganska så precis. Det blir lättare rutinmässigt när han får eget rum som man kan stoppa in honom i, än att han ska behöva ligga och lyssna och koncentrera sig på vad jag gör och hur fort jag andas. Hur som helst så tycker jag tiden här hemma hos mamma och pappa har gått rellativt snabbt ändå. Jag menar, om en och en halv månad så är jag inne i min egna lägenhet. Jag måste bara se till att få en liten putt så att jag kan börja med alla rester i skolan också. Idrottsschemat är det som känns tuffast för mig, hur gör man, var börjar man.. Jag tränar allt för ofta för att ens ha tid att skriva ett idrottsschema. (Var det någon som kunde läsa mellan raderna och höra ironin i mina ord?).

    Nej nog för mig.
    Jag och (min redan sovande kille som har sträckt ut sig i min säng) Kevin,
    önskar er alla en riktigt god natt...

    Dagens bilder.

    publicerat i Bilder;


       

    Bild
    #1: Jag slipper dra vagnen hädan efter då Kevin är i lagom storlek att både dra och åka!
    #2: Kevin hör ett moppelikt ljud.
    #3: Det blir genast fart på honom och han springer halva vägen hem.
    #4: Besviken över att moppen inte är kvar när han väl är framme.
    #5: Louise kom över och lekte lite med oss. Alltid lika trevligt!

    En till onödig lista.

    publicerat i Onördigt;
    JAG ÄR:
    blyg; Sällan.
    smart; Om man inte visar någon matematisk uträkning så kan jag känna mig ganska smart.
    långsam; Nej jag stressar på som vanligt.
    stressad; Ganska ofta - vilket syns tydligt på mina darrande händer.
    tålmodig; Ja jag har inte så mycket att välja på.
    djup; Som bröderna Djup då eller ? Nej vidare djup är jag inte. Lagom, typ som östersjön!
    öppen; Ja, vad vill du veta?
    ärlig; Ja det är jag.
    positiv; Finns inte en dag som jag inte ser någonting ljust i mitt liv.
    rolig; Ja det kan man väl se mig som?
    ansvarsfull; Absolut.


    JAG HAR;
    svikit en kompis; Det har nog hänt någon enstaka gång kanske...
    förlorat en bästa vän; Ja, ganska många har kommit och gått, tyvärr.
    sagt att jag älskar en kompis; Ja säger det nog dagligen till Louise. Om inte annat, JAG ÄLSKAR DIG!
    sovit med en killkompis; Ja mer än en gång.
    sovit med en tjejkompis; Ja det har jag massor av gånger, hur ska man annars ha tjejkväll?
    pussat en av samma kön; Ja det är väl helt normalt. Min syster och jag har pussats massvis av gånger.
    slagit en kompis; Ja, ha ha. "D" och "J" åker på en hel del spö.
    en kompis som vet allt; Louise, Malin, Linnéa. Jasså. Bara en?
    berättat hemligheter; Ja.


    JAG HAR;
    blivit sårad; Ja
    haft stadigt förhållande; Ja
    krossat någons hjärta; Ja
    gett någon ditt hjärta; Ja
    "playat"; Que. Som hur då?
    sagt att jag älskar någon och menat det; Ja.
    sagt att jag älskar någon, och ljugit; Nej, jag missbrukar inte det ordet.


    FAVORIT;
    låt just nu; Allt som är bra i mina öron blir mina favoritlåtar.
    pryl just nu; Pryl? Min cykel som inte får en dags vila.
    film just nu; Oj, alla filmer har väl ett syfte. Okej, observera inte ordet alla.
    bok just nu; Jag har ingen direkt favorit bok. Hjalmar Söderbergs böcker är dock PLUS!
    plats; På sommaren kan jag vara överallt.


    JAG HAR;
    sytt; Ja men ingenting jag gör i onödan.
    opererat mig; Ja, rör i öronen,
    cyklat omkull; Ja det har hänt, fick hjärnskakning av en cykeltur in i brevlådorna när jag var åtta kanske.
    sjungit i duschen; Ja.
    hoppat bungyjump; Nej.
    fobi för något; Nej ingenting speciellt.
    varit på begravning; Ja.
    sagt att jag hatar någon; Ja och troligtvis menat det av hela mitt hjärta.


    LIVET;
    rött eller blått; Rött.
    skriva eller tala; Tala.
    vatten eller cola; Vatten.
    nagelbitare; Nej.
    mobil eller mp3; Mp3.
    snygg eller charmig; Charmig.
    lösgodis eller choklad; Choklad
    frukt eller grönsak; Grönsaker.
    film eller serie; Film
    festa eller softa; Softa.
    sommar eller vinter; Sommar.
    fredag eller lördag; Fredag.
    ljus eller lampa; Ljus.
    bio eller hemmakväll; Hemmakväll.

    Min dag i helhet.

    publicerat i Vardag.;
    I morse var vi ute och busade runt jag och Kevin. Vi hamnade tillslut hemma hos Malin och sjöng lite karaoke och lät barnen busa runt innan dem skulle vidare till stranden. Jag hade inte så stor lust att ligga där nere med tanke på att jag redan brännt hela min rygg så att det kliar sedan jag var ute i helgen tillsammans med Johan och Milo. Hur som helst så fick vi i oss lite mat efter allt bus och stök och sedan somnade Kevin lätt som en plätt i sängen. Han var nog helt slutkörd den stackaren. En sex timmar lång bilresa hade i alla fall tagit ut sin rätt på honom. Han vaknade igen när min pappa klev innanför dörren (jag var sorgligt nog tvungen att väcka honom) och sen tog vi oss en promenad och mötte upp min mamma och sedan cyklade jag och Kevin runt lite i nynäs. Vi cyklade ner till niksta, bort mot estö, vidare mot hamnen, och sen upp på centrum och vidare till shell, där jag passade på att tanka på min mobil. Louise var påväg till oss samtidigt. Sen var det bara att skynda hem, laga till lite blodpudding och umgås med Louise med lite chokladbollar från baket igår och lite saft samtidigt som vi försökte hålla Kevin framför en film, vilket minst sagt inte gick som planerat. Hur som helst så börjar det bli sovdags för en viss herre här.

    Men så här har våran dag sett ut. Mer eller mindre i alla fall.
    Jag bjuder på lite bilder senare.

    Sömntuta.

    publicerat i Kevin;
    Kevin måste ha varit riktigt trött. Jag har diskat och städat undan lite och han fortsätter att sova, den lille rackaren. Det börjar dock bli dags att väcka honom nu så att han får somna ikväll också. Nu har pappa kommit hem också - så Kevin får krama om honom. Han har pratat om morfar hela dagen! Och jag tror min pappa har saknat honom lite också efter si sådär tio dagar. Pappa och Kevin är näst intill oskiljbara när dem väl börjar busa och trigga igång varandra. Hur som helst så ska jag nog väcka honom nu innan klockan hinner bli fem och mer!

    Ha en fin dag så höres vi lite senare.
    Puss&Kram.

    En lista.

    publicerat i Onördigt;
    Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Om den hade något annat syfte än att överleva och skämma ut sig tillsammans med tjugo fritt främmande människor eller dricka sig full på en bar, så skulle jag kunna tänka mig att vara med.
    Vilken årstid tycker du bäst om? Om det inte är för varmt eller för kallt så tycker jag om alla årstider!
    Brukar du sjunga i duschen? Ja det är väl klart. När ska jag annars sjunga.
    Vilken sport tycker du är roligast att se på tv?  Fotboll och Ishokey.
    Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte som oftast, nej.
    Vad är viktigast för dig? Alla nära och kära.
    Laddar du hem musik och film från internet? Nej det gör jag inte.
    Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Betala mina räkningar för några år framöver så att man slipper det sen!
    Vad är det bästa med julafton? Att få se hur lycklig Kevin blir när tomten kommer och när han får öppna sina paket.
    Tänker du mycket på ditt utseende? Nej, eller jo. Jag är nog ganska fåfäng.
    Vad får dig att slappna av? Att veta var jag har Kevin.
    Är du mörkrädd? Nej jag tror inte det.
    Bär du glasögon eller kontaktlinser? Nej.
    Vilken färg är snyggast? Snyggast? Till vilket tillfälle?
    Tycker du matte är svårt? Ja, jag är inte vän med min matematikbok.
    Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej absolut inte.
    Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? En resa troligtvis.
    När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? När Kevin stiger upp, mellan åtta och tio.
    Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Nej det är upp till var och en.
    Har du fuskat på ett prov? Ja det har jag säkert.
    Bor du utomlands? Nej.
    Har du piercing? Nej ingen förutom i öronen.
    Vart skulle du helst vilja ha piercing? I naveln.
    Bråkar du och dina syskon ofta? Nja, ibland kanske.
    Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Kevin.
    Vad föredrar du för sorts filmer? Drama och Komedi.
    Vad slösar du mest pengar på? Kevin.
    Vill du gifta dig? Säkert.
    Vill du ha barn? Jag kan tänka mig någon till.
    Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Jag tittar nästan aldrig på TV längre.
    Vars har du varit utomlands? Portugal.
    Vilka ställen har du bott på? Nynäshamn.
    Vilka husdjur har du haft innan? Hamstrar, fiskar, katt, en liten fågelunge, och sniglar, nykelpigor och sånt shit som man samlar på sig som liten!
    Vad förknippar du ordet skolstart med? Nya vänner, nya lärare, snart lov igen.
    Solar du ofta? Nej jag är mer ute och blir brun.
    Är du bra på att laga mat? Ganska.
    Vad dricker du för alkohol? Cider, vin, drinkar. Typiska tjej - tjej drickor.
    Vilka djur är du mest rädd för? Jag vet inte. Spindlar tycker jag inte är så trevliga, men jag skriker inte för dem längre.
    Vilken musikstil tycker du bäst om? Svensk reagge.
    Har du någon gång skadat dig allvarligt? Inte vad jag vet om. Förutom när jag cyklade in i våra brevlådor så att jag fick hjärnskakning. Men hallå, jag överlevde ju!
    Vilken kändis är hetast? Jag vet inte alls...
    Gillar du att dansa? Ja! Jag älskar att stå på dansgolvet.
    Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Jag bryr mig inte så länge ingen spottar röken rakt i ansiktet på mig.
    Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten, mjölk eller juice.
    Vilken är din favoritglass? Oj, ingen aning.
    Tror du på ett liv efter döden? Konstigt nog så gör jag det. Jag vet inte varför, men jag tvivlar på att allt blir helt svart när man dör.
    Vilket kaffe sörplar du helst? Inget kaffe alls, typ.
    Vilket mobilmärke föredrar du? Ett som går att ringa med.
    Tycker du om sushi? Ja det är riktigt gott faktiskt.
    Tror du på livslång kärlek? Ja om man hittar någon att dela den med så gör jag nog det.
    Vad äter du helst när du ser på film? Något som inte låter för mycket.
    Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Nej jag har redan tränat kampsport och det var inte riktigt min grej.
    Har du tandläkarskräck? Jag hade men nu är det lugnt igen.
    Är du en morgon eller kvällsmänniska? Både och.
    Var är du född? Södertälje BB men född och uppvuxen i nynäshamn.
    Vilken ögonfärg har du? Gröna.
    Vilken hårfärg har du naturellt? Jag vet inte vad det är för färg, men jag trivs inte med den precis.
    Biter du på naglarna? Nej det gör jag inte, jag kan inte göra det längre.
    Är du beroende av något? Kevin.
    Vilka internetsidor besöker du varje dag? Bloggen, expressen, aftonbladet, google.
    Vad har du i handväskan? Den är nog ganska tom tror jag!

    Godmorgon.

    publicerat i Vardag.;

    Självklart så har vi inte vaknat nu utan vi har varit igång hela morgonen. Vi har bland annat varit hemma hos Malin, nere på en skogspromenad, badat, kollat på film, lyssnat på musik och dansat, plockat blåbär, cyklat, gungat, och spelat fotboll. Kevin gör gärna allt samtidigt. Nu har vi precis fått i oss korv med bröd till lunch och Kevin har fått lite småproblem med magen, så jag hoppas att det går bra snart så att han kan få sova lite middag i alla fall. Han är nog jätte trött sen igår. Men jag har inte sett några dumma beteenden, eller jo lite, men det är inte alls lika mycket som förra veckan, tvi, tvi ta i trä. Jag har förklarat för honom också att man inte får lika kul som andra barn om man slåss och måste åka hem hela tiden. Så han kanske förstod vad jag menade. Jag hoppas det i alla fall.

    Det var ett tag sedan som jag var på nordea och förnyade min legitimation, hoppas att det kommer ett SMS snart, så att jag kan legitimera mig. Men det kommer nog så småning om. Mitt nuvarande legg går dock ut om några dagar bara. Redan nu i veckan faktiskt. Hmm.. Men men, life's a bitch,
    Puss&Kramkalas.

    Dålig med bilder.

    publicerat i Bilder;
    Jag tänkte bjuda på lite bilder från helgen som gått bara för att, liksom.



    Vad ska jag skylla på? Att jag hade grymt tråkigt och väntade på att Malin skulle ringa.


    Malin gjorde mig till hot rabbit. Hennes ungar njöt av underhållningen!


    Louise uppskattar inte mitt yrke som pressfotograf.


    Idag satt jag någon timme framför datorn, i min ensamhet...


    Men vi jobbade hårt så att alla mina möbler blev klara idag.
    Här är det fina resultatet av min byrå som innan var 70-tals grönbetsad. Bajsful.


    Sen kom min prins hem och jag kunde äntligen andas ut, krama om honom och säga hur mycket jag verkligen har saknat honom.

    Lista.

    publicerat i Onördigt;
    Namn: Denise
    Vad drack du senast? Coca Cola.
    Vad gjorde du igår kväll? Jag var ute med Louise på freja och på telegrafen. Kom hem halv fem i morse.
    Hur många hamstrar har du haft? Två, Whisky och Martini.
    Kan du gå ner i spagat? Nej.
    Vad ska du göra i kväll? Jag ska bara ta det lugnt och njuta av att Kevin har kommit hem.
    Vad ska du göra i morgon? Jag ska cykla med Kevin tänkte jag och bara ha det mysigt.
    Senaste inköp:
     Ingen aning. Jo! En cider på freja.
    Senaste film: Ja du... kommer inte ihåg.
    Vad har du i ditt fönster? En solskyddsfaktor för barn, lite ljuslyktor och massa damm.
    Tycker du om att cykla? Ja jag har börjat älska det.
    Vem sov du över hos senast? Hmm, B tror jag om jag bortser från min egna säng.
    Vem sov över hos dig senast? Louise hade jag för mig.
    Vem pussade du på senast? Förutom Kevin så var det Putte som fick en vänskapspuss igår.
    Vad ska du göra nu? Jag ska ta det lugnt och kolla runt på internet tänkte jag.
    Vad ska du göra sen? Sova troligtvis.
    Vem träffade du sist? Jag träffade Kevin sist.
    Vem skulle du vilja träffa nu? Malin och snacka en massa skit.
    Sjunger du i duschen? Ja absolut!
    Vem ringde dig senast? R
    Vem ringde du senast? Malin.
    Hur länge sov du inatt? Sex timmar.
    Vad gjorde du för tre timmar sen? Väntade på att Kevin skulle komma hem.
    Vad skulle du vilja göra nu? Jag skulle vilja leka med Malin.
    Har du badat i år? Ja - jag badade i helgen med Johan och Milo.
    Tidsfördriv? Den här listan..
    Vad heter du just nu på msn? 

    D - nu är Kevin äntligen hemma igen.
    Hur många syskon? 2 systrar.
    Kär i någon just nu? Nej, not at all.
    Känner du någon som heter likadant som dig? Ja ganska många. Eller känner till snarare.
    Morgontrött? Ja.
    När är du född? 26 juli.
    Var bor du? I nynäshamn.
    Nuvarande hårfärg? Blond.
    Riktiga hårfärg? Blandfärgad.
    Ögonfärg? Gröna
    Vad läser du för bok nu? Små Citroner Gula - när jag väl orkar läsa.
    Humör just nu? Lycklig.
    Vad har du för parfym idag? Lacoste.
    Vill du ha barn? Jag har en liten kille redan!
    Hur stort är ditt rum? Lagom men inte tillräckligt.
    Har du tv/dator i ditt rum? sovrum? Ja, en tv utan antennkabel och en dator som jag sitter vid nu!
    Piercingar? Nej.
    Tatuering?
    Nej.
    Hur många Converse Allstar-skor äger du? Noll, Zero, Nada.
    Skostorlek: 37-38

    Omöjligt att sova.

    publicerat i Vardag.;
    Kevin somnade ganska nyligen. Han hade en massa att berätta och ville busa lite innan det var dags att släcka lampan. Så vi har legat och pussat varandra i hela ansiktet och han har lärt sig att säga varsågod då jag tackade för pussarna han gav mig. Ha ha ha - sötnos där. Sen har vi ritat lite, pratat en massa om hans farfar som jag så fint förklarat för honom att han är uppe i himlen och tittar ned på oss. Han svarar då; "åh, farfar död?". Jag svarade då att han hade jätte ont när han dog (då han hade cancer) och Kevin suckade och sa, "Åh, nej". Min plutt bryr sig så mycket om allt och alla, verkligen. Synd bara att han aldrig fick bli pressenterad för sin farfar då jag inte tvivlar en sekund på att dem hade kommit jätte bra överrens.

    Han sover nu i alla fall. Jag låg brevid ett bra tag och luktade på honom, andades in värmen som han har. Jag älskar hans varma doft - det påminner om när jag först fick upp honom på magen - någonting som alla mammor vill tillbaka till.

    Äntligen hemma.

    publicerat i Kevin;
    Nu är min lilla kille äntligen hemma. Det märks från gång till gång att han förändrar sin personlighet hela tiden och helt plötsligt så känns det som man fått hem någon helt ny som man ska lära känna. Tänk att en vecka kan förstöra så mycket. Det märks tydligt på honom att han inte är sig själv efter det som har hänt, varesig vi vill tro det eller inte så har detta som vi gått igenom en stor betydelse på hans sätt att vara.

    Nu ska jag stänga ned här - säga god natt och leka med min son innan vi båda tuppar av och sover för natten.
    Puss & Kram.

    Chokladbollar.

    publicerat i Vardag.;
    Jag tog min cykel för att sticka och handla inför ett litet chokladbollsbak ikväll. Så nu står chokladbollarna på kylning. Men jag tänkte på en sak:
    Varför kändes det så mycket lättare att rulla chokladbollar när man var liten. Är det bara för att man idag är mer rädd för att kladda ner sig och rädd för fläckar på kläderna, or what? Frågar ni mig om fläckar på kläderna så frågar ni helt fel person då jag mer än gärna kladdar ner både mig själv och mina kläder med både färg och choklad och allt annat som är möjligt. Men ändå så sitter det psykiskt och undermedvetet att det var mycket roligare att rulla chokladbollar när man var så pass ung att man inte visste vad chokladbollarna innehåller...

    Hur som helst så ska jag smaska i mig dem sen när dem är klara i kylen och har stelnat lite.

    Kevin har inte kommit hem än, och jag sitter praktiskt taget och rullar mina tummar nu i väntan på att min prins ska springa innanför dörrarna och krama om mig...
    Gosh.

    Filmer.

    publicerat i Vardag.;
    Jag har lagt in en massa filmer på datorn som vi har filmat från julas och fram till nu. Snacka om att man får ont i magen när man ser vissa saker på film, eller hör vissa saker. Ursh. Men det är som sagt saker som man kan skratta åt i framtiden och kanske kan komma över lite senare. Just nu känns det bara i hela kroppen när jag tittar på dem. Jag tänkte i alla fall börja filma lite igen och inte bara ta stillbilder. Jag känner att man får ut så mycket mer av en film än av en stillbild. Å ena sidan så kan man ju ta film med min kamera också. Men det är inte samma sak...

    Snart kanske ni får se vårat liv i både bild och film? Vem vet.
    Först måste jag bara lära mig hur man får fram allting och hur man kortar ner filmerna.
    Ha ha ha, smart som jag är så lär det ta lite tid!

    Puss&Kram, skumbanan.

    Does your mother know that you're out?

    publicerat i Musik;



    You're so hot, teasing me
    So you're blue but I can't take a chance on a chick like you
    That's something I couldn't do
    There's that look in your eyes
    I can read in your face that your feelings are driving you wild
    Ah, but girl you're only a child

    Well I can dance with you honey
    If you think it's funny
    Does your mother know that you're out?
    And I can chat with you baby
    Flirt a little maybe
    Does your mother know that you're out?

    Take it easy (take it easy)
    Better slow down girl
    That's no way to go
    Does your mother know?
    Take it easy (take it easy)
    Try to cool it girl
    Take it nice and slow
    Does your mother know?

    I can see what you want
    But you seem pretty young to be searching for that kind of fun
    So maybe I'm not the one
    Now you're so cute, I like your style
    And I know what you mean when you give me a flash of that smile (smile)
    But girl you're only a child

    Well I can dance with you honey
    If you think it's funny
    Does your mother know that you're out?
    And I can chat with you baby
    Flirt a little maybe
    Does your mother know that you're out?

    Take it easy (take it easy)
    Better slow down girl
    That's no way to go
    Does your mother know?
    Take it easy (take it easy)
    Try to cool it girl
    Take it nice and slow
    Does your mother know?

    Well I can dance with you honey
    If you think it's funny
    Does your mother know that you're out?
    And I can chat with you baby
    Flirt a little maybe
    Does your mother know that you're out?

    Kevin.

    publicerat i Vardag.;
    Idag kommer Kevin hem igen. Jag räknar ned varje minut som går. Just nu är jag inne på fyra och en halv timme i min nedräkning. Skönt att få honom att krama igen. Så jag har saknat honom, verkligen. Hur som helst så försöker jag att få dagen att gå genom att hitta på en massa. Och nu kräver min mamma att jag ska städa rummet, laga mat och måla klart min byrå. Skönt att någon annan än jag kan hålla mig sysselsatt. Ehm..

    Puss&Kram, alla vänner.

    Rolig kväll ute.

    publicerat i Vardag.;
    Jag och Louise började våran kväll strax efter åtta med att gå fram och tillbaka hem till henne för att hon hade glömt hennes halsband och örhängen hemma. Tack och lov för att vi inte hade hunnit gå mer än två minuter bort. Ha ha ha. Hur som helst så promenerade vi till freja och satte oss med en varsin cider. Det slutade med att jag började på Louise's cider för att hon inte tyckte om den. Till sällskap hade vi min jätte snälla granne Rikard på fyrtiofem som berättade om allas livshistoria som satt vid bordet intill vårat. Ha ha ha! Sen kom Putte och snackade lite skit med oss, och innan det blev allt för kallt så stack vi och käkade oss mätta på grillen för att sen gå vidare till telegrafen. Väl där så var det bara vi och fyra till ungefär. Men rätt som det var så strömmade folk in och det blev runt hundra pers i alla fall. Bättre än ingenting som sagt. Dansgolvet var fullt hela kvällen och tiden gick snabbare än normalt tyckte jag. Som oftast så spenderades den största delen av kvällen på dansgolvet med Louise och våran gamla klasskompis Tina som man inte träffar på allt för ofta. Superkul hade vi det i alla fall...

    När kvällen var slut så tog jag sällskap hem med Putte och Rikard - fick dock gå världens omväg för att komma hem då Rikard promt skulle ha sin cykel, vilket han i slutändan inte fick ändå. Ha ha ha. Men vi gick i lugn takt hem tillsammans och snackade en massa skit. Mest om våra hopplösa förhållanden som gått i kras. Så i natt halv fem kom jag i säng men jag tog mig ändå upp till klockan elva då Malin väckte mig - tror jag.
    Ha ha ha.

    Sen har vi varit och handlat jag och mamma, målat mitt bord helt klart, min byrå och lackerat mitt köksbord. Mer än nöjd kan jag inte bli...

    Puss&Kram, sommarbarn!

    Hemma hos Louise

    publicerat i Vardag.;
    NU är det tjejkväll som står på schemat! Först ska jag och Lollo till freja och snacka lite med grabbsen där, bland annat min granne som bjöd ner oss dit och putte som höll mig sällskap när jag var ute sist!

    Hur som helst så börjar det närma sig nu då Lollo precis har blivit klar!
    Jag skriver igen i morgon!
    Åh, då kommer min lillprins hem igen. Så jag ska pussa på honom då.
    So long!    

    Lista.

    publicerat i Onördigt;
    Vad heter du:
    Denise
    Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig:
    Robin om jag blev en kille, eller Elona som tilltalsnamn.
    Vart bor du:
    Nynäshamn
    Ögonfärg:
    Gröna
    Hårfärg:
    Just nu är det blond.
    Civilstatus:
    Snigel.
    Vad använder du just nu för jacka:
    En svart, ganska skön vår/sommar/höst jacka.
    Vad använder du just nu för skor:
    Olika för olika tillfällen.
    Favoritfärg på kläder:
    Rött är fint tycker jag.
    Vad har du för jeansstorlek:
    28/32 eller något sånt. Det var hundra år sen jag köpte jeans.
    Vad har du för tröjstorlek:
    XS eller SMALL.

    SENASTE PERSON SOM
    Du sov i samma säng som:
    B...
    Du pratade med:
    Louise
    Du gick på bio med:
    Oj, typ Ronnie kanske.
    Du kysste:
    C... (tror jag).
    Du gick på stan med:
    Mamma säkert. Eller Malin, kanske Louise.
    Du kramade:
    Malin.
    Du fick sms av:
    Johan.
    Du ringde:
    Louise.
    Ringde dig:
    Malin
    Skickade ett e-mail till dig:
    Min syster skickade det senaste jag läste.

    HAR DU NÅGONSIN
    Sagt "jag älskar dig" till någon och menat det:
    Ja, jag säger det bara vid dessa tillfällen.
    Sagt att du gillar någon och ljugit:
    Kan hänt.
    Sagt att du inte gillar någon och ljugit:
    Ja det har jag.
    Gråtit över en pojke:
    Ja.
    Stulit något:
    För länge sedan, ja.

    SAKER
    Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på:
    Ja. Det är oftast dem man kommer ihåg mest.
    Är du ensam nu:
    Ja.
    Låtar som fastnar i ditt huvud ofta:
    Governor Andys låtar.
    Vill du gifta dig:
    Kan hända.
    Vill du ha barn:
    Jag vill ha fler - ja!

    ANDRA SAKER
    Varit kär:
    Ja
    Kör du bil:
    Nej
    Har du ett jobb:
    Nej.
    Gillar du att ha folk omkring dig:
    Ja.
    Gillar du berg och dalbanor:
    Ja, jätte mycket.
    Favoritgodis:
    Allt som man kan äta.
    Favoritchips:
    Äter det mer sällan.
    Har du någon tatuering:
    Nej.
    Har du någon piercing:
    Har haft, och vill ha igen.

    DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
    Gråtit:
    Nej, annat än av trötthet.
    Köpt någonting:
    Nej ingenting alls.
    Varit sjuk:
    Nej.
    Sjungit:
    Ja, nästan hela tiden.
    Sagt jag älskar dig till någon:
    Nej.
    Träffat någon ny:
    Någon ny - som någon man aldrig träffat förrut?
    Saknat någon:
    Ja
    Kramat någon:
    Japp
    Kysst någon:
    Nej.

    SENASTE
    Film du såg:
    Halva filmen av Jean Austins book club och halva tre män och en baby.
    Film du hyrde:
    Jag hyrde försoning senast.
    Mat du åt:
    Potatis med potatis.
    Låt du lyssnade på:
    Jag måste sätta på någon först. Men igår var det nog Roger Pontares låt, när vindarna viskar ditt namn.

    BRUKAR DU
    Titta på dig själv i spegeln:
    Ja.
    Gnälla:
    Ja
    Skrika:
    Ja
    Sova:
    Ja!
    Ha ångest:
    Nej
    Skada dig själv med flit:
    Nej
    Ta mediciner du inte borde ta:
    Nej.
    Vilja dö:
    Nej.
    Drömma mardrömmar:
    Ja
    Ta droger:
    Nej
    Försöka vara annorlunda:
    Nej
    Klä dig i svart:
    Nej inte medvetet i alla fall.
    Gå till kyrkan:
    Ja.
    Gå i skolan:
    Ja
    Röka:
    Nej
    Ha sex:
    Ja ....?
    Ljuga:
    Nej inte allt för ofta.
    Hata folk:
    Nej
    Lita på folk:
    Ja.

    VEM
    saknar du:
    Kevin.
    vill du döda:
    Ingen.
    rörde dig sist:
    Ser jag ut som en kändis? Men typ mamma kanske.
    vill du slå:
    Ingen.
    kysste dig sist:
    C...
    vill du kittla:
    Ha ha ha, ingen.
    kramade du sist:
    Malin.
    vill du prata med:
    Kevin.
    skrek du på sist:
    På mamma.
    vill du vara som:
    Mig själv.
    sårade dig sist:
    Ingen aning.
    vill du bli galet full med: .
    Ingen.
    gjorde dig riktigt glad senast:
    Malin.
    är sötast på jorden:
    KEVIN.

    HAR DU
    För många vänner:
    Nej jag har precis lagom.
    Förföljelsemani:
    Ja, tänka sig att det kan jag ha.
    Tvångstankar:
    Ja det också.
    Någon annan psykisk sjukdom:
    Nej
    Någon fysisk sjukdom:
    Nej.
    Någon skada:
    Nej.
    Färgat håret:
    Ja det har jag.
    Brutit några ben:
    Nej.
    Några piercingar:
    Ja i naveln.
    Egen dator:
    Nej. Inte nu längre.
    Bra självförtroende:
    Nej, eller jo ibland.
    Kysst någon:
    Ja.
    Haft sex:
    Ja.
    Köpt kondomer:
    Nej.
    Tagit nakenbilder:
    ...
    Sagt jag älskar dig till någon idag:
    Nej.
    Bjudit ut någon:
    Nej.
    Varit kär:
    Ja.
    Dumpat någon:
    Ja.
    Stulit någonting:
    Ja.
    Lämnat landet:
    Jo, på en veckas semester.
    Rymt hemifrån:
    Ja.
    Tuttat eld på nått:
    Nej, ja tvivlar.
    Gjort något olagligt:
    Ja

    HUR
    Går du:
    Med den ena foten före den andra och sen byter jag.
    Svarar du i telefonen:
    Ah, det är Denise.
    Fördriver du tiden:
    På bästa sätt.
    Mycket pengar har du:
    Typ ingenting.
    Tjänar du pengar:
    Nej.
    Ofta bäddar du sängen:
    Nästan varje dag.
    Ofta diskar du:
    Nästan varje dag.
    Ofta städar du:
    Varje dag.
    Många stör du dig på:
    Finns alltid någon...
    Ofta träffar du din familj:
    Just nu; varje dag.


    TROR DU
    Att du kommer att bli något:
    Jag hoppas det.
    På rymdvarelser:
    Ja det tror jag.
    Att folk tycker om dig:
    Ja det tror jag.
    På ett liv efter detta:
    Ja.
    Att fiskar kan tänka:
    Ja varför skulle dem inte?
    Att du kommer leva länge:
    Ja.

    VÄLJ
    Katt eller hund:
    Hund
    Vit eller svart:
    Vitt.
    Varmt eller kallt:
    Varmt
    Vatten eller land:
    Land
    Sex eller kyssar:
    Kyssar.
    Telefon eller Internet:
    Telefon.
    Musik eller tystnad:
    Tystnad.
    Bok eller film:
    Bok
    Leva eller dö:
    Leva
    Sommar eller vinter:
    Sommar
    Kramar eller kyssar:
    Kyssar.
    Choklad eller vanilj:
    Choklad

    Tupplur.

    publicerat i Vardag.;
    Jag låg inne och vilade nu i en timme, eller snarare halvtimme då mamma gal och pappa väsnas här utanför. Den ena skriker om hjälp så att man måste vakna upp och den andra smäller i dörrarna av korsdraget som går genom lägenheten. Skönt att sova i vårat hus en dag som denna, eller hur?

    Jag, mamma och pappa satt ute på altanen och diskuterade åldern på mig. Mamma tyckte inte att jag hade rätt att säga att jag var nitton i förskott - då jag faktiskt fyller om hela (precis) två veckor. Jag sa då åt henne att jag tyckte det var helt okej då jag snart fyller år. Pappa la till: Ja du fyller väll den tjugonde va - precis innan mig?
    Jag och mamma stirrade på varandra ett bra tag för att invänta det skämt som pappa sedan skulle lägga till i stil med att: Nej jag skojade bara.
    Men det kom aldrig något skämt och jag fick förklara för min far att vi fyller år på samma dag han och jag. Ha ha ha. Snacka om bra minne min pappa har! Hur som helst. Bordet är målat nu, tillsammans med byråns lådknoppar.
    Skönt att sakerna är klara nu i alla fall. Jag har plockat röda vinbär på baksidan som jag nu sitter och smaskar i mig.
    En helt lyckad dag med andra ord!
    Puss&Kramkalas.

    God eftermiddag.

    publicerat i Vardag.;
    God dag i stugan. Jag har precis kommit hem efter en dag på stranden tillsammans med min systers bror och hans lilla son på ett och ett halvt. Vi hade det jätte mysigt och tro det eller ej men jag doppade mig faktiskt, trots vind och våg som svepte förbi. Och idag har man fått yttligare lite färg på kroppen vilket alltid är välkommet till en svensk blekfis. Malin väckte mig i morse och vi snackade en stund - sen var det bara att packa badkläderna och ge sig iväg! Just i detta nuet håller vi på att göra i ordning mitt bord och min byrå. Det är snart klart nu, äntligen. Vi är i full fart med att måla och slipa nu så att jag får snart ta och sluta skriva.

    (Min pappa hälsar, han tror säkert att jag sitter och skriver mail!)

    Hur som helst så ska jag ta och återvända till mitt nu.
    Hoppas att ni har en lika mysig dag som jag i solen.
    Puss&Kram.

    God natt.

    publicerat i Vardag.;
    Nu hoppar jag i säng. Nu har det blivit alldeles tyst här hemma. Jag tror inte ens att min mamma är vaken längre. Därför passar jag på nu. Mamma fick tag i min färg idag plus att hon fick tag i nya schabloner så att nu blir det svårt att bestämma sig här. Men det ska nog gå bra tillslut. I morgon ska vi måla och ha det kul och i morgon kväll så får vi se vad som händer.

    Hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall.
    Puss&Kram, hjärtebarn.

    God kväll.

    publicerat i Vardag.;
    Jaha, då var man hemma igen då. Kvällen blev kanske inte riktigt som planerad, typ alls. Hur som helst så är det ingenting vi behöver gå in på då jag anser att det är onödigt. Jag var i alla fall riktigt orolig att jag skulle mista en kompis, vilket jag hoppas att jag slipper känna den känslan igen. Det här med att killar och tjejer ska kunna umgås har alltid varit lite knepigt om du frågar mig - hur som helst så är jag precis som alla andra, att jag gråter över redan spilld mjölk, gärna innan den har spillts ut. Med andra ord så var det bara jag som inbillade mig allt sammans och den rätta historien kom senare på kvällen. Jag är egentligen jätte trött, men jag har blivit välsignad med en jättegod hicka som har hållt på nu sedan jag gick hem. Ehum. Ont i bröstet gör det i alla fall - lagom skönt.

    När jag stod utanför dörren och skulle låsa upp så lät det precis som mamma och pappa satt på hallsoffan, så jag var lite smått orolig att jag störde mitt i deras samtal - men tack och lov så var det bara radion som stod på med en man och kvinnoröst som; tro det eller ej - lät precis som mina föräldrar. Ha ha ha. Mamma stod och strök och pappa låg och sov, ungefär så här har min kväll sett ut - mer eller mindre.

    Puss&Kram.

    Malin.

    publicerat i Vardag.;
    Nu är jag hemma hos Malin, sminkad till kanin, dont ask why - och ska invänta att killarna ska komma över på besök. Dem har lämnat bilen hemma denna gången - så jag antar att det blir annat att dricka än läsk idag. Hur som helst så har jag och Malin stått och sjungit och lyssnat på musik - jag ska gå och vara lite sällskap nu.

    Puss&Kram.

    Lista

    publicerat i Onördigt;
    SEXUALITET
    [-] Jag har varit förtjust i en person av samma kön
    [x] Jag har varit förtjust i en lärare
    (Måste bara påpeka att jag gick i tvåan).
    [x] Jag har blivit kysst i regnet
    [x] Jag har kramat en för mig helt okänd person
    [-] Jag har kysst en för mig helt okänd person



    KÄNSLOLIV
    [x] Du har gråtit för du varit kär i nån du inte kunnat få
    [-] Du är kär nu
    [x] Du har sårat nån så de börjat gråta
    [x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
    [x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
    [x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

    ÄRLIGHET
    [x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
    [x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra
    [x] Jag har smygit ut utan lov
    [x] Jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar
    [x] Jag har en hemlighet som ingen vet
    [x] Jag har fuskat i ett spel
    [x] Jag har struntat i ett prov


    DÅLIGA VANER

    [x] Jag har druckit alkohol
    [-] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden
    [x] Jag har rökt en ciggarett
    [-] Jag kan inte svälja piller
    [x] Jag har blivit diagnoserad med depression
    [x] Jag tar/har tagit mediciner mot depression
    [-] Jag har anorexi och/eller bulimi
    [x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det
    [x] Jag har vaknat gråtande
    [x] Jag har somnat gråtande

    DÖDEN

    [x] Jag är rädd för att dö
    [x] Jag hatar begravningar
    [x] Jag har sett någon dö
    [x] Någon nära till mig har försökt begå självmord
    [-] Någon nära till mig har begått självmord

    MATERIALISM
    [x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare
    [-] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
    [-] Jag äger många dyra designerväskor
    [x] Jag äger något från H&M
    [-] Jag samlar på serietidningar
    [-] Jag äger något från Benetton
    [-] Jag äger något jag köpt på E-bay
    [x] Jag äger något från Diesel

    RANDOM
    [-] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsresturang
    [x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
    [x] Jag ser på nyheterna
    [x] Jag dödar inte insekter
    [x] Jag svär ofta
    [x] Jag sjunger i duschen
    [x] Jag är en morgonperson
    [-] Jag betalade för min rington
    [-] Jag är petig med grammatik
    [x] Jag är en sportfanatiker
    [x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar
    [x] Jag är bra på att baka
    [x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå
    [-] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan
    [-] Jag vet hur man skjuter
    [x] Jag är kär i kärleken
    [-] Jag äter snabbmat varje vecka
    [-] Jag är bra på matematik
    [x] Jag tror på spöken
    [x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
    [x] Jag är väldigt kittlig
    [x] Jag älskar mörk choklad
    [x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel
    [x] Jag är bra på att minnas ansikten
    [x] Jag är bra på att minnas namn
    [x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

    HÄLSA

    [-] Jag föddes med en sjukdom
    [x] Jag har fått stygn på ett öppet sår
    [-] Jag har brutit ett ben
    [x] Jag har suttit hos läkaren med en vän
    [-] Mina visdomständer har tagits bort
    [x] Jag har genomgått en allvarlig operation
    [x] Jag har haft vattkoppor
    [x] Jag har haft/har astma

    RESANDE
    [x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag
    [x] Jag har flugit
    [-] Jag har varit i Italien
    [-] Jag har varit i Kina
    [-] Jag har varit i Grekland
    [-] Jag har varit i USA
    [-] Jag har varit i Thailand

    ERFARENHETER
    [x] Jag har tappat bort mig i min hemstad
    [x] Jag har sett en fallande stjärna
    [x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna
    [x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
    [x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss
    [x] Jag har sparkat en kille mellan benen
    [x] Jag har varit i ett casino
    [-] Jag har
    hoppat fallskärm från ett flygplan
    [x] Jag har lekt sanning eller konsekvens
    [x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme
    [-] Jag har krockat i en bil
    [x] Jag har medverkat i ett skådespel
    [x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet
    [x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga
    [-] Jag har sett norrskenet
    [x] Jag har suttit på ett tak på natten
    [x] Jag har aprillat
    [x] Jag har åkt taxi
    [x] Jag har ätit sushi
    [x] Jag har åkt snowboard

    UTSEENDE
    [X] Jag är kortare än 170cm
    [x] Jag blir lätt brun
    [x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg
    [x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg
    [-] Jag har en tatuering
    [x] Jag är osäker över mitt utseende
    [x] Jag har haft/har tandställning
    [x] Jag har glasögon/linser.
    [x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
    [x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg
    [x] Jag har mer än två piercingar
    [-] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
    [x] Jag har fräknar


    FAMILJ

    [x] Jag har svurit åt mina föräldrar
    [x] Jag har rymt hemifrån
    [x] Jag har blivit utslängd hemifrån

    [x] Mina biologiska föräldrar är ihop
    [-] Jag har ett syskon som är under ett år gammal
    [x] Jag vill ha barn någon dag
    [x] Jag har barn



    SKOLA/JOBB
    [x] Jag studerar
    [-] Jag jobbar
    [x] Jag har somnat i skolan/jobbet
    [x] Jag har missat mer än en vecka av skolan
    [x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
    [-] Jag har fått sparken


    SKAMLIGHETER
    [x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer
    [-] Jag har pissat på mej av skratt
    [x] Jag har fört konstiga grisljud/kycklingljud när jag skrattat
    [X] Jag har gråtit av skratt
    [X] Jag har limmat fast min
    hand i något
    [-] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan
    [x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

    Happy fucking new july.

    publicerat i Vardag.;
    Hela veckan har det varit smällare och raketer som har skjutits upp i himlen. Vad är det jag har missat egentligen? Är det en ny månad som är på ingång - nej knappast. Dem borde bara fira happy fucking july eller något. För det finns ingenting annat att fira liksom? Jag och "J" åkte niksta runt här om helgen och möttes av några skjutglada killar. Jag ser ingenting annat än att det måste vara dem denna gången också. Snacka om att ha många intressen liksom. "Happy fucking new july, öhm. Nej fan det var juli igår också ju dude".

    Förutom att irritera mig på några ungdomar som skjuter hejvilt här utanför så har jag tagit mig en tallrik med fil och russin för att lugna ner min irriterade mage. Jag har även förgiftat filen med tonvis av socker så att den inte blir helt omöjlig att äta upp, då jag i vanliga fall verkligen inte tål fil. Men det tycks gå riktigt bra att få i sig den nu tillsammans med russina och sockret. Smaskens.

    Mamma hade fått tag på min färg inne i stan som först. Här i nynäs hade den säkert inte funnits alls - men nu har dem blandat i ordning den till henne så att vi kan börja måla riktigt ordentligt sen. Fan va gütt, gubbar! Så i morgon kan man inte se mig sysslolös längre och snart är allt mitt plotter klart med alla mina möbler. Det känns jättebra måste jag erkänna.

    Tillbaka till mitt mellis.
    Tubbiekram!

    Dagens.

    publicerat i Onördigt;
    Färg: Jadu. Jag har ingen direkt favoritfärg.
    Klädsel: Kort grått linne och biega shorts.
    Frisyr: Knut bakpå huvudet.
    Accessoar: Halsband, örhängen och mina ringar.
    Jag bär ju min senilbricka runt halsen!

    Mat: Gratäng, med potatis, broccoli och skinka tror jag att det var.
    Dryck: Jag har inte druckigt någonting idag, än.
    Snacks: Hmm. Nej inget snacks idag - än i alla fall.'
    Väder: Molnigt och blåsigt - jag väntar på regnet.

    Känsla: Tyst, jag blir smått orolig när det är tyst.
    Humör: Förväntansfull. Jag vill veta om mamma hittar färg idag till mitt bord.
    Att göra: Måla mitt bord (men det kan hända att det blir i morgon).
    Handlat: Jag sparar och har därför inte handlat någonting idag.

    Musik: Pieces - Red.
    TV: Kollar nästan aldrig på TV längre.
    Internet: Ja, jag bloggar och skriver för fullt här.
    Telefonsamtal: Louise, Malin och Mamma har ringt mig idag, redan.

    Inspiration: Lite av igår inspierar mig till att göra bättre från mig idag.
    Sms: Nej jag SMS:ar nästan ingenting längre.
    Drömmer om: En trygg framtid för mig & Kevin.
    Längtar till: Första september - början på någontning nytt.

    Gårdagens bilder.

    publicerat i Bilder;
    Bilder från gårdagen tänkte jag bjussa på.


    Jag kämpar på med det sista på mitt bord.


    Jag - måttligt road, efter fyra timmars slipande.


    Slipet satte sig i hela ansiktet, trots att jag hade torkat av mig.. suck.


    Jag och Louise promenerade senare till pizzahouse för att käka.


    Louise var jättetrött hemma hos Malin...


    Men sen blev det picknick med grillning och alla blev på bättre humör.


    "J" var glad... i alla fall lite i den mån som gick.



    "D" och Malin var också på jätte bra humör.


    "J" står tryggt med Acce i handen och "D" ska käka upp pinnen som Malin kastar?


    Vi hade satt oss killarna mot tjejerna och kommit överrens om att...


    Förlorarna plockar undan!

    Molnigt och vindigt.

    publicerat i Vardag.;
    Jag har precis varit hemma hos Malin och snackat skit. Jag åt min lunch hos henne och lämnade kvar resten som blev kvar så att dem också får käka sen när dem blir hungriga. Jag tycker att Malin har sponsrat mig med så mycket mat att det är min tur att ge tillbaka. Hur som helst så är jag hemma nu. Meningen var att jag skulle stå ute och slipa på framsidan, men det ser ut som det går mot oväder så jag låter mig själv vänta med mitt slipande till i morgon. Jag har som sagt en massa andra saker som ska göras istället som jag kan passa på att få gjorda nu. Nu känner jag mig i alla fall som hulken på händerna, narig, grön och torr - just för att jag stod i en halvtimme och slipade här hemma innan jag nyligen gick in.

    Nu sitter jag på youtube och ska snart börja göra i ordning i mitt rum.
    Jag tycks inte spendera mer än några timmar här per dag och ändå ser det ut som "hej kom och hjälp mig" varje gång jag går innanför min sovrumsdörr. Herregud säger jag bara. Nog för att rummet är lite för litet för mig och mina hundra klädesplagg. Men lite ordning får det vara på torpet.

    Ikväll ska jag säkert vara med Malin och alla andra. Hoppas att vädret tillåter oss att sitta på balkongen åtminstånde. Det betyder med andra ord att jag inte har någon större lust att sitta ute i varken regn eller duggregn. Men idag ser inte vädret ut att stå på min sida. Det är lika bra att vänja sig.

    Puss&Kram.

    Godmorgon, godmorgon.

    publicerat i Vardag.;
    Egentligen vill jag bara vända om och lägga mig i sängen igen, sträcka på benen och sova i ja- så många timmar som behövs. Jag somnade igår utan att dra för persiennerna. Det var egentligen meningen - just för att jag skulle få vakna till en sol och i ganska bra tid nu på morgonen. Bara det att jag sov förbannat dåligt. Så är det alltid, lika bra att vänja sig vid att jag inte ska lyssna på mina jätte bra idéer. Suck och stön. Well well, what do you do? Jag är i alla fall vaken nu. Tidigare än väckarklockan på mobilen och tröttare än igår. Men det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut precis hela dagen. För att om några dagar så har jag Kevin här hos mig och då kan jag sova precis hela veckan i min säng från åtta till åtta om jag så skulle behöva.

    Igår brännde jag mig riktigt bad på ryggen. Jag vågar inte gå ut i hallen och ställa mig framför spegeln för att utforska om det ser bättre ut. Nej, jag stannar nog här i tron om att det ser riktigt bra ut och att jag kan sätta på mig en korttröja och fortsätta arbeta ute på framsidan. Mina armar har också sagt ifrån då det gäller att slipa för hand. Men jag anser att det ger bäst resultat då - så det är bara att stå ut. Det lär bara gå på fem, sex timmar att göra klart byrån som jag började på igår. Vardagsrumsbordet är så gott som klart och jag kan inte bli mer nöjd än vad jag är nu.

    Jag lägger in lite bilder lite senare på kubbspelet och på picknicken vi hade igår.
    Puss&Kram,
    julibarn.

    Hemma först nu.

    publicerat i Denise;

    Nu är jag hemma från Malin. Jag tänker inte lägga in några bilder nu för då lär jag få sitta här hela natten. Hur som helst så blev det kubbspel idag tillsammans med the guys, Malin, Louise och alla barnen. Vi hade det riktigt mysigt. Sen framåt kvällen så blev det filmtittande. (Dock sista gången som killarna väljer film!) Vi pinade oss igenom flera halva filmer tills jag nu för en stund sedan tyckte att det fick vara nog med filmtittande. Då valde jag att ta sällskap hem med Malins svägerska (världens pratkvarn), och jag som var trött för fyrtio minuter sedan ligger praktiskt taget och sover nu med huvudet nedstoppat i mina händer. Jag är trött, trött, trött.

    Så nu får det vara nog.
    Puss&Kram.
    Godnatt!

    God dag.

    publicerat i Vardag.;
    Ja idag har jag också varit jätte dålig på att skriva. Men desto mer har jag gjort. Louise kom hit i morse när jag var i full gång med att avsluta slipningen på mitt bord. Några timmar senare blev det klart, thank god. Nu är det bara lite puts här och där som måste göras innan vi kan börja måla det. Mamma är och handlar svart glassering idag så att i morgon kan jag tänka mig att jag målat hela bordet. Wiee!

    Hur som helst, syrran ringde idag och sa att vi ska gå igenom hennes förråd och garage under deras semester. Toppen, då får jag en massa saker som hon slipper slänga. Hur som helst.

    Jag och Louise har varit och käkat en snabb sallad på Pizzahouse. Mysigt att ta en promenad. Vi hamnade nere på filmkedjan och gick tillbaka hem till mig. Nu väntar vi bara på att Malin ska komma hem från sin mamma så att man kan gå ner och tracka henne istället.

    Hoppas att ni får er en toppendag.
    Puss&Kram.

    God morgon.

    publicerat i Vardag.;
    I natt hade jag ännu en sjuk dröm som jag har Malin att tacka för. Ha ha ha. Denna gången handlade den tack och lov inte om några utsmyckningar på kroppen utan om HUSVAGNAR. Jag satt och åkte i en husvagn liksom. Snacka patetiskt. Jag krockade och höll på. Som om att jag kan köra husvagn - eller bil för huvud taget. Men hur som helst, jag är vaken nu och lever. Men ett tu tre så kommer Malins prat och mina drömmar ta död på mig det kan jag ju garantera.

    Hur som helst. Jag ska precis göra mig i ordning för en übersnabb frukost så att jag hinner med allt jag ska idag. På förstaplats så står mitt bort som ska bli klart. Så jag har en hel del att göra. Så här blir det ingen vila längre.

    Puss&Kram, julibarn,

    Abstinens.

    publicerat i Kevin;
    Jag saknar hur Kevin väcker mig på morgonen med att sparka mig i magen eller dra mig i håret. Jag saknar att ha någon att krama och gosa med, leka tittut under täcket och pussa på. Jag saknar att tävla om vem som kommer först upp ur sängen och in i badet först. Jag saknar hans susningar när han sover och hans hjärtljud när han ligger näst intill mig. Jag saknar att se hans utveckling och följa varje steg han tar. Jag avskyr att han ska vara en halv dag ifrån mig och att jag inte kan få stå ut med hans gnäll en dag till. Jag vill egentligen bara ha någon att pyssla om, någon som inte klagar eller säger emot. Jag vill ha min kille i famnen, krama om honom, viska att jag älskar honom och somna brevid honom. Jag har fått abstinensbesvär. Real bad - I can tell...

    Jag saknar dig, jätte - jätte mycket min prins.
    ♥♥♥

    Morgondagens planer.

    publicerat i Denise;

    Så som det ser ut nu så har jag lust att:

    • Slipa klart mitt bord.
    • Ut och cykla/åka inlines eller springa en runda.
    • Ringa till nynäs el (för andra dagen i rad)
    • Ringa min syster efter klockan två.
    • Leka med Malin som alltid.
    • Börja slipa på min byrå om jag har tid och hinner.
    • Kolla in vad jag har och inte har i garaget så att jag kan skriva en lista.

    Ungefär detta ska jag hinna med i morgon. Suck och stön. Egentligen är det ganska skönt om man kan få det gjort. Men det hade varit ännu skönare om sakerna hade gjort sig själva... (säger en som är van vid att få allting serverat) Okej, kanske inte allt då...

    Lista.

    publicerat i Onördigt;
    Den här är tagen av Mikaela, bara så att ni vet!

    Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
    1. Lite sent för en lista kanske.
    2. Men jag HAR slipat mitt bord.
    3. Sjungit karaoke, spelat vem vill bli miljonär och snackat skit.
    4. Cyklat
    5. Borde ha ringt nynäshamnsenergi men glömde totalt bort det.

    Vad gjorde du för 10 år sedan?
    Jag var nio år gammal och byggde nog kojor i skogen tillsammans med Petra eller någon.


    Vilka platser har du bott på?
    Nynäshamn och Ösmo (ösmo var endast i några veckor).


    Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
    1. Ge bort en MASSA pengar till behövande (dock personligen då jag inte litar på röda korset eller andra hjälporganisationer)
    2. Leva lycklig på kärlek.
    3. Köpa mig en systemkamera.
    4. Bygga ett tryggt område för mig & Kevin att bo på.
    5. Jag tror inte att man blir så mycket lyckligare av pengar på kontot (?)

    Bilder från dagens gång.

    publicerat i Bilder;

    Mitt otroligt fina dagsverk.


    Jag slipade ALLT för hand med sandpapper. Snacka om utmattande.


    Jag och Malin i våra bästa år.


    Bara för att vi är så fina och söta.


    Hela gruppen, you know. Gänget och jag, liksom.

    Vem vill bli vetrenär.

    publicerat i Vardag.;
    Jaha, då var man hemma i sitt lilla blåa smurfrum igen då. Kvällen spenderades som sagt med fika, snack, mobilkul och vem vill bli miljonär. Men jag tyckte rubriken passade bättre in i spelet dock, inte för att jag vet varför - men det kändes lite roligare att spela då. Hur som helst så har min syrra ringt mig och vi snackade i ungefär en kvart om alla hennes möbler som hon ska ge bort till mig. Underbart. Så till att börja med så kanske Kevins lilla växa säng får stanna kvar här när jag flyttar och att jag istället får en våningssäng till Kevin (då han självklart får sova längst ner) med lådor undertill att förvara leksakerna i! Lövly.

    På hemvägen körde J mig på cykeln. Jag hade som baktanke att han skulle få stå och cykla hela vägen hem till sig och jag skulle få sitta på cykelsadeln. Men så blev inte fallet, utan jag blev nedtryckt i barnstolen och fick skumpa där hela vägen hem. Ha ha ha. Jag hoppas att den höll för mig och att Kevin kan sitta där i framtiden.

    Jag ska börja lägga in lite bilder nu så att ni får se vad jag har hunnit med under dagen. Ehm, ingenting att skryta med - men jag är fan bäst på att slipa bord. (I alla fall på att göra det halvfärdigt!). Men jag får trösta mig med att det är klart i morgon.

    Pusselipuzzel.

    Hemma hos Malin.

    publicerat i Vardag.;
    Jag hamnade nere hos Malin för några timmar sedan. Här hamnade vi direkt framför karaoken samtidigt som vi inväntade besök från killarna. Som vanligt hamnade våra idéer lite över styr och vi blev några helt andra där en stund när vi sjöng. Sen kom killarna och vi drog oss i kragen och blev oss själva för några minuter. Det kanske vi är fortfarande nu när jag tänker efter. Hur som helst så är te't uppvärmt så jag och Malin ska sätta oss med en kopp nu och mysa. Det regnar ute så kubben fick vi ställa in. Hur som helst så skriver jag säkert igen senare.


    Puss&Kram, julibarn.

    Dålig uppdatering.

    publicerat i Vardag.;
    Ni får ursäkta mig, men jag har haft fullt upp idag. Jag har slipat mitt vardagsrum för hand och har bara hunnit kvar med halva - och nu förtjänar mina fingrar att vila upp sig lite. Jag kan lägga in lite bilder (som jag tänkte ta nu på bordet) så att ni får se vilket projekt jag har gett mig in i. Men snart är även det klart och då tänkte jag göra i ordning en byrå som står uppe i mammas och pappas förråd. Så arbete har man minsann hela sommaren ut. Hellre att jag tar det nu än att jag tar det sista veckan! Så nu är snart mitt köks och vardagsrumsbord klara. Härligt!

    Jag har även hunnit med att bli lite brun och få färg i ansiktet då jag stått ute och jobbat hela dagen och sen har jag tagit en cykeltur till affären för att få handlat mjölk och bröd till i morgon. Skönt att vara ute och röra på sig lite. Jag funderar på att börja dra mig ner till Malin nu - först måste jag smörja in mina händer i hudkräm då min slipning har tagit död på dem stackarna. Sen får jag ringa och höra så att hon verkligen vill ha besök så här tidigt (då vi bestämmt att vi ska ses först klockan sex).

    Men hur som helst, jag har duschat och gjort mig i ordning så nu står kubbspel högst upp på listan med karaoke på en snar andraplats. En lyckad helkväll kan man nog se till att man får i alla fall.
    Puss&Kram.

    Godmorgon världen.

    publicerat i Vardag.;
    Nu är jag vaken men kanske inte riktigt så pigg som jag hoppats på. Ehm, i wonder why. Idag är det första soldagen på hela veckan, endast några moln flyter omkring över huvudet på oss. Men tack och lov - idag är det tjugotvå grader ute och äntligen väder för lite kallare kläder. Framåt kvällen så blir det nog kubbspel med killarna. Antagligen blir det killarna mot tjejerna  - vilket för min del är mer uppskattat. För då vet jag redan nu att jag och Malin kommer vinna. Ha ha ha. Jag har haft helt crazy drömmar de senaste nätterna. Allt som Malin tycks säga eller påpeka drömmer jag om att det händer mig. Så i natt så hade jag ett hål i örat med en kjedja i (vilket inte riktigt är min stil). Och för några nätter sedan så drömde jag att jag hade piercat näsan och att jag hade gjort en stor tjurring - toppen liksom, underbara drömmar man drömmer.

    Så Malin. Nu vill jag inte drömma om fler piercingar.

    God Natt, dröm sött.

    publicerat i Musik;
    För er som vaknar jätte tidigt och läser min blogg så tänkte jag ge en passande låt (då jag inte kommer vakna speciellt tidigt om jag känner mig själv).
    Men godmorgon, godmorgon!
     




    Själv önskar jag er alla en god natt.
    Syns i morgon.

    Dagens nytta.

    publicerat i Vardag.;
    • Jag cyklade med Malin till affären och köpte ett frimärke.
    • Mamma fyllde i mina bostadsbidragspapper.
    • Jag postade brevet med bidraget i och därav köpet av frimärket.
    • Diskade och bäddade sängen (egentligen dagssysslor men det ser ut som jag gjort mer

      Annars har jag inte gjort någon större nytta idag. Men läser man det här flera gånger så kanske man inser att man har gjort lite nytta idag trots allt? Who knows.

      I morgon ska jag ringa till nynäsenergi och höra vilket elavtal som skulle kunna tänkas passa mig.
    1. Jag är studerande och har ont om ekonomi.
    2. Mina föräldrar ska betala elen.
    3. Blir jag bunden i ett år så ska jag lyssna om hur vida den rabbateringen gäller då man bor i kommunen.
    4. I värsta fall får det bli rörlig och inte fast el.

      Snacka om att det är mycket att tänka på då man bara skall beställa el. Ja, gud hjälp mig.
      Nej, men om man bara hamnar hos rätt person så kanske det går bra ändå.

    Här är några av bilderna jag lovade er.

    publicerat i Bilder;

    Morgonen började med ett glas Lipton.

    Sen kom grabbarna över på besök och vi sjöng för fulla halsar.

    Malin och "D"

    "D" och Malin.

    Malin och "J" sjunger någonting i stil med "fula gubbar"

    Koncentration!

    Killarna tyckte också att det var roligt att ta i ton!




    Karaoke och cykeltur.

    publicerat i Vardag.;
    Idag har "J" och "D" varit över på besök. Dem har pysslat med lego med ungarna och tagit ton till karaoken som spelades på tv:n. Jag har en liten film sen som jag ska försöka få in så att ni får se hur duktiga grabbsen är på att sjunga. Ha ha ha (jag kommer få så mycket skit för det!) Hur som helst så har vi haft det jäkligt kul och nu när grabbarna stack på bio så passade jag och Malin på att ta en cykeltur till affären. Lättare sagt än gjort. Olivia var jätte trött vilket märktes tydligt, stackars tjej så nu ligger hon inne i sin säng och ska nanna för natten. Jag och Malin ska nog krypa ner i hennes soffa och spela eller sjunga lite ikväll.

    Senare bjuder jag på lite bilder också, bland annat från när killarna sjunger och leker med ungarna! Ha ha ha. Det är bara för att Malin ska sno bilderna från bloggen (och "J" kan också få göra det med tanke på att han har googlat min blogg) Ha ha ha.

    Puss & Kramkalas.

    Jag är hemma och äter middag.

    publicerat i Vardag.;

    Nu sitter jag här hemma och käkar den middagen som jag lagade till men som ingen i familjen rörde igår. Så jag får väl äta upp den nu istället. Jag har diskat och ska snart springa ner till Malin igen - denna gången med en karaoke DVD så att vi får någonting nytt och spännande att sysselsätta oss med. Ha ha ha. Patetiskt, jag vet! Men så är det när man har sommarlov och vädret inte tillåter annat än att man ska få sitta inne och slappa. - morr.

    Jag kommer säkert inte att skriva mer förrän i eftermiddag / kväll / natt när jag kommer hem igen. Beroende på när detta skulle ske. Nu är snart maten uppäten och jag ska rota fram dvd; n nu så att jag kommer iväg snart.

    Puss&Kram, skumbanan. ♥

    Jag är hos Malin.

    publicerat i Vardag.;
    Malin väckte mig runt tiotiden i morse. Tack och lov för det måste jag erkänna för annars hade jag sovit bort hela dagen säkert. Vi satt och pratade i ungefär en timme innan jag kom på att jag måste sticka till försäkringskassan. Men självklart hade dem inte öppet så jag börnade hem till Malin i duggregnet. Hennes mormor har varit över på besök och vi har hunnit med att äta frukost och druckigt te. Hur som helst, mamma skriver ut bostadsbidragspapprerna på hennes jobb och tar hem dem så att vi kan fylla i alla papper. Vi ska  även kolla in vilket elbolag jag ska ha.

    Men men.
    Hur som helst. Jag ska vara lite social nu.
    Puss&Kram, julibarn.

    Jag är vaken fortfarande.

    publicerat i Vardag.;

    Jag är fortfarande vaken. Jag pratar med lite vänner över MSN och har lovat mig själv att vara vaken en stund! Lustigt hur ens trötthet kan gå över till energi igen. Hmm, kan det bero på att jag snart fått i mig ett rör av smarties? Jag kan på full hand räkna vad jag fått i mig idag.

    • hoppa över frukost, tog en frukt.
    • hoppa över lunch tog en frukt.
    • hoppa över middag tog en frukt.
    • kvällsmat, rostade mackor och nötter.

    Och självklart en massa onyttigt att fylla i de toma hålen med. Så i morgon (om det är fint väder) så måste jag cykla för att röra på mig igen och få tillbaka min aptit. Jag äter mycket bättre när jag tränar. Trots denna lugna dag så har jag ändå gjort över trettio armhävningar. Men jag höll på att dö så det blev kanske ingen vidare träning trots allt. Jag måste skriva träningsschema och lämna in till idrotten nu i sommar också - så att jag kan få ett helt betyg i idrott och inte ha rester som måste göras. Egentligen så måste jag plugga en massa andra ämnen också - och dum som man är så tar man sin lediga tid (som min dödtid idag) till att göra helt onödiga saker, pilla sig i naveln, flumma runt och ta kort på varje partikel man hittar och sedan göra lite nytta som att diska och laga mat.

    Nej i morgon blir det andra bullar...
    kanske till och med en blåbärspaj.

    Hönsmamma eller realist.

    publicerat i Onördigt;
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2853097.ab

    Den där länken ovan ^ får mig att sluta andas. Jag skulle aldrig någonsin tillåta varken mig eller Kevin att bo på en sån där s.k näckrosö. Nummer ett så är det alldeles för litet för femtiotusen personer att bo på... tänk att i nynäshamn finns det rum för tjugofemtusen personer just nu i våran kommun, gångra det med två och alla dem ska få plats i en näckros. Knappast. Visst skulle det vara skönt att glassa på havet och kanske vakna upp i afrika en dag och sedan på antarktis nästa. Men nej, jag är för mycket av en realist för att ens kunna sätta min fot på en sån uppblåsbar ö. Kalla mig hönsmamma men om det är så att vi inte kommer att ha fötterna på fast mark längre så är det helt enkelt menat att det skall förbli vårat öde. Hur blir det med mat på en sådan ö by the way. Ska man ha tiotusen djur springandes lösa på näckrosöarna för att kunna jaga och sedan slakta. Nej du, ingen ö ska komma och hålla mig vid liv i tre veckor tills jag dör av svält - då dör jag hellre på annat sätt.

    Dokumentär.

    publicerat i Vardag.;
    Jag satte mig framför en dokumentär på femman där det handlade om hypokondriker. Snacka om att dem stackarna har ett jävligt jobbigt liv, även dem som inte väljer att gå på en terapi och rätta till problemet. Nej fy. Jag skulle inte orka vara hypokondriker av annan orsak än att jag vill att någon ska pyssla om mig en kväll eller två då man verkligen är sjuk. Men självklart tar man i lite extra för att få det att låta som man är döende då man i själva verket bara har en halsfluss. Nej - men man fick i alla fall följa en fyrtio - fyrtiofemårig tjej som åkte rullstol för att hon hade problem med sin rygg och därför hade blivit förlamad över en natt till en annan (och läkarna hittar inga fel på henne). Då kan man börja undra om det är försäkringspengar som spelar in i bilden och att dem på så sätt lever lyxliv med tanke på att hennes man var hennes vårdare(?) men hur som helst så hade hon spenderat fem år i en rullstol utan de minsta problem annat än psykiska. Stackars jävel säger jag bara. Men det är verkligen typiskt england, visserligen så finns det säkert fall här i sverige och i övriga världen som också har liknande problem. Men jag har tänkt på en sak. England ska alltid sticka ut på ett eller annat sätt. Så är det bara.

    Iskallt.

    publicerat i Vardag.;

    Självklart när mamma och pappa kommer hem så ska dem vädra lägenheten så pass att det är mer minusgrader inne än vad det är utanför dörren. Dem har haft dörren helt vidöppen nu sedan dem kom hem och jag som springer runt i strumpbyxor uppskattar inte alls deras vädringslek. Jag funderar på att ta mig ett glas varm o'boy och mysa i mitt rum - kanske sno en film av pappa och sedan bara mysa. Min trötthet har gått över, så risken finns att jag inte kommer kunna somna förrän sent ikväll likt förbannat. Det är toppen. Vädret är förutspått till att vara grått fram till torsdag. Fyfan va tråkigt. Jag som trots detta måste lämna mitt rum redan i morgon för att ta mig till försäkringskassan och starta upp bostadsbidraget så att jag har möjlighet att betala bostadsräkningen som kommer nu i augusti. Det är lika bra att ligga på från start så att man hinner parera om man skulle få avslag. Inte för att jag tror det - nu när jag har "så mycket" att leva på. Ehm. Utan jag litar till fullo på försäkringskassan och hoppas i slutet både på underhåll och bostadsbidrag nu i augusti. R ska börja flytta sina saker redan nästa vecka - det känns skönt samtidigt som det känns svårt just för att framtiden inte är löst än. Men vi får helt enkelt sätta oss ned i början av nästa vecka och diskutera om hur vi ska göra med det enda som vi har gemensamt, Kevin. Jag vill inte att han ska vara fast i mitten - och att vi ska tänka egoistiskt. Han ska trots allt ha lika stor rätt till mig som till sin pappa i framtiden.

    Hmm. Mycket frågor och ovisa svar är det också som får mig på dåligt humör och gör mig både trött och sömnlös om nätterna. Jag tänkte att det skulle kunna få ett slut snart (kanske?!).

    Är det bara jag som tycker han ser vuxen ut !(?)

    publicerat i Bilder;
    Lite bilder bjuder jag på från i fredags. Han är det finaste jag har. Men ibland känns det som jag har missat hela hans uppväxt trots att jag hela tiden varit närvarande. Sen när blev han så här stor.
    JAG ÄLSKAR DIG MIN PRINS.







    Jag har haft en mycket händelserik dag.

    publicerat i Bilder;
    Hör ironin i det jag skriver. Tänkte bara säga att jag inte har somnat än och att min mamma precis kommit hem och sjunger någon vals samtidigt som hon stryker upp mina gamla dukar och gardiner som skall packas ned till min flytt. Jag har suttit och pysslat i photoshop, som om att jag inte har så mycket för mig och har klistrat ihop en bild på mig! Ha ha ha. Det märks verkligen att jag inte har många intressen. Hmm. Snart är i alla fall min CD samling igenomkollad och jag har hunnit få in en massa gamla låtar på datorn. Mest svensk musik med tanke på att jag bara lyssnade på svenska låtar förr. Magnus Uggla och Tomas Ledin pryder nu mina högtalare i mitt sovrum. Underbart att ha någonting bra att lyssna på i alla fall. Jag har börjat tröttna lite på dagens moderna musik och ett avbrott med svensk musik satt precis där den skulle.

    Hmm. Jag undrar om det blir något filmtittande ikväll. Någon som vet om det går någon bra film på tv:n?
    Puss&Kram, skumbanan.

    3's & 7's

    publicerat i Musik;
    Alla sysslor är klara och jag känner mig helt slut. Jag får helt enkelt ta på mig hela det ansvaret då jag har somnat jätte sent flera dagar i rad och inte har sovit vidare bra. Hur som helst. Min mamma kommer snart hem från jobbet och jag har faktiskt hunnit med att laga mat åt henne. Inte för att det blev riktigt så som jag ville. Men jag fick i alla fall till det i slutet. Malin ville att jag skulle komma ner till henne en stund ikväll, men just för att jag är så slut i kroppen så var jag tvungen att avstå den här gången - jag kanske kollar på en film ikväll om jag orkar med det innan mina ögon sluts. Idag blir det i alla fall stuvad vitkol och stuvade morötter med stekt falukorv och kanske lite stekt potatis. Vi får se hur mycket jag orkar och vad vi har för resurser här hemma. Men stuvningen är klar och korven står redo att stekas. Tänkte dock vänta lite på att mamma kommer hem innan jag börjar värma på den igen.


    Just nu spenderar jag min dödtid till att lyssna på queens of the stone age's låt 3's & 7's.
    Den låten har vi nött ut i guitar hero. Underbar låt by the way.

    ♥Puss&Kram♥

    Spöregn.

    publicerat i Vardag.;
    Nu kan man inte ens gå ut på framsidan utan att bli blöt. Regnet slår som spön mot altangolvet - själv är man glad att man sitter instängd en stund till. Jag har städat undan i mitt rum, så nu är det enbart skivorna som gör att det ser stökigt ut. Men det är okej, enligt mig i alla fall. Jag har börjat med maten och har bara diskningen kvar. Det känns inte riktigt som en rolig dag idag - varför vet jag inte. Jag har ringt R och lyssnat hur det är med Kevin. Jag har fått abstinens efter honom - jag saknar honom så mycket att hälften vore nog. Det kan vara en stor anledning till varför jag inte känner mig på topp idag, det plus vädret gör min dag sur. Men hur som helst, det är bara att tänka att; efter regn kommer solsken. Jag har dock svårt för att vara så possitiv. Jag är mer något av en optimist idag och alla har rätt till sånna dagar också. Den enda anledningen till att jag kan se någonting bra i att det regnar är att pappa slipper stå där med vattenslangen och vattna sina blommor - det sköter  vädret åt honom idag. Toppen.

    Nej om jag skulle ta och sätta på mig gummistövlar, ta fram ett paraply och gå fem meter till brevlådan? Eller om jag låter det vara en stund till.... bara en liten stund till.

    Min bebis katt.

    publicerat i Bilder;
    Jag hittade inga direkt roliga bilder på skivorna. Men jag hittade massa übersöta bilder på min kissemiss när han var en liten bebis. Så dem tänkte jag bjuda på! Min lille bebis Sarek!
    Puss&Kram, skumbanan.






    Girl in my mirror.

    publicerat i Musik;
    There's a girl in the mirror
    I wonder who she is
    Sometimes I think I know her
    Sometimes I really wish I did
    There's a story in her eyes
    Lullabies and goodbyes
    When she's looking back at me
    I can tell her heart is broken easily

    'Cause the girl in my mirror
    Is crying out tonight
    And there's nothing I can tell her
    To make her feel alright
    Oh the girl in my mirror
    Is crying 'cause of you
    And I wish there was something
    Something I could do

    If I could
    I would tell her
    Not to be afraid
    The pain that she's feeling
    The sense of loneliness will fade
    So dry your tears and rest assured
    Love will find you like before
    When she's looking back at me
    I know nothing really works that easily

    'Cause the girl in my mirror
    Is crying out tonight
    And there's nothing I can tell her
    To make her feel alright
    Oh the girl in my mirror
    Is crying 'cause of you
    And I wish there was something
    I wish there was something
    Oh I wish there was something
    I could do

    I can't believe it's what I see
    That the girl in the mirror
    The girl in the mirror
    Is me

    I can't believe what I see (no....)
    (The girl in my mirror)
    The girl in my mirror is me
    Ohh...is me

    'Cause the girl in my mirror
    Is crying out tonight
    And there's nothing I can tell her
    To make her feel alright
    Oh the girl in my mirror
    Is crying 'cause of you
    I wish there was something
    I wish there was something
    Oh I wish there was something
    I could do

    Kära dagbok du är den enda som vet.

    publicerat i Vardag.;

    ... ey hur jag känner!

    Jag har varit vaken sedan niotiden (kors i taket). Idag är det dock en sån dag som gör att det inte spelar någon roll om man går upp eller inte just för att det är regn och rusk ute. Det känns som höst är fjorton grader ute och allmänt pissväder. Under morgonen nu har jag hunnit gå igenom en massa skivor (därav min rubrik) som jag hade innan jag flyttade hemifrån, snacka om nostalgi. Dagboken med QBN flow var en stor favorit och konstigt nog så kan jag fortfarande texten i den! Hur som helst så har jag en hel påse att gå igenom för att se vilka skivor som är helt onödiga att spara på, och vilka som har stora repor och sprickor i sig. Jag har även hittat en skiva med en massa bilder (det gjorde jag igår) - jag ska se om jag hittar den och se om det är några gamla bilder på den!

    Ha ha ha.
    Nej nu måste jag fortsätta lyssna på musik och skrika så att halsen skär sig!
    Puss&Kram.

    Skitkul kväll.

    publicerat i Vardag.;
    Strax efter mitt sista inlägg så fick killarna fnatt och började larva runt i lägenheten. Egentligen handlade allt om att vi var ganska trötta på en och samma låt som Malins son spelade om och om igen (observera att han är fem och inte riktigt har koll på hur man spelar!) <vilket jag inte heller har> och killarna larvade sig lite med att stoppa upp tamponger i vardera öra. Ha ha ha, inte nog med detta så tar "J" och stoppar upp två i näsan också och går runt som Frankenstein med två händer i luften och huvudet lite på sned samtidigt som han har öppen mun och ser allmänt crazy ut. Snacka om att jag hade kul - och fick magmuskler av guds like. "D" tog kort på honom och hela kvällen har gått åt till att skratta åt kortet (vilket jag fortfarande ser framför mig by the way!). Sen så har vi spelat guitar hero och snackat skit. Jag och Malin kom in på det underbara ämnet sex när "J" hade stuckit och "D" satt ensam kvar i soffan. Ha ha ha - vi gick igenom hela kalendern, allt från choklad, lakrits, blåbär och smultron till vilka man ska och inte ska ha sex med. Ehm - "D" fick sig i alla fall en rejäl dos av tjejsnack varesig han ville eller inte, och jag & Malin fick oss ett gott skratt varje gång han inte förstod!

    Ja - som sagt. Jag kommer säkert bli väckt i morgon bitti av antingen Malin eller någon annan som ska ringa innan tiotiden. Så det är bäst för mig att hoppa i säng nu innan det blir allt för sent.

    Puss&Kram, skumbanan.

    I'm still alive.

    publicerat i Vardag.;
    Ni kan aldrig ana var jag har hamnat. Hemma hos Malin såklart. Just nu är jag barnvakt åt hennes son tillsammans med "J" och "D" som alla sitter fastklistrade framför guitarhero när hennes son spelar. Jag känner mig som en superbra barnvakt som sitter framför datorn och knappar, men what the heck - dem sköter sig så bra själva de små liven.

    Hur som helst så har min dag varit fullsmockad av saker som vanligt. Jag vaknade runt tio och mamma fick upp mig för att gå till affären. Vi handlade in lite bestick som ska pryda mitt fina vardagsrum sen när jag flyttat. Toppen! Då slipper jag mina grillbestick i alla fall. Sen precis när vi lämnat maten så gick jag och mamma ut i garaget och möblerade om. "J" kom upp och hjälpte till och packa in allting när vi var näst intill klara. Sen satte vi oss alla fyra och åt middag - vilket händer ytterst sällan. Jag och "J" stack ut med cyklarna och cyklade ner till hamnen och vidare runt ringvägen innan vi hamnade hemma hos Malin igen! Ha ha ha. Så här har vi fikat med bullar och thé med hennes föräldrar och hennes kusin!

    Hur som helst så ska jag sitta och vara lite sällskap här.
    Puss & Kram.

    Nu är jag hemma igen.

    publicerat i Vardag.;
    Nu är jag hemma, tjugo minuter innan tolv, jag som lovade min (nu sovande mamma) att vara hemma innan tolv och jag höll det löftet. Ha ha ha, det är nog första gången på länge som jag kunnat fullfölja ett så svårt löfte. Men med tanke på dagen igår som fortsatte till tidig morgon, i morse så insåg jag att jag behövde lite mer sömn än bara fyra timmar. Ehm, i wonder why.

    Snart är vi inne på söndagen vilket innebär att det bara är en vecka kvar till Kevin kommer hem igen. Jag börjar redan bli galen av saknad. Men samtidigt så passar jag på att ha kul här hemma med vänner och bekanta. Mamma och pappa blir nog smått galna av att jag inte är hemma någonting. Men dem får helt enkelt stå ut - för varannan vecka (just nu) så är jag hemma i en hel vecka konstant utan avbrott, medan den andra veckan gör jag som jag vill (som magnus ugglas låt vild och skild - vilket stämmer grymt bra in på min vardag just nu). Hur som helst så börjar mina ögon gå i kors.

    I morgon tänkte jag göra en resumé på vad jag har hunnit med under veckans gång. Får se om jag har gjort någon nytta då. Ehm, jag tippar dock inte på det.

    Puss&Kram, skumbanan.

    Bad och bus.

    publicerat i Vardag.;
    Som ni kanske förstod så blev det ingen sömn för mig alls. Nej - istället så ringde Malin och tvingade med mig på en cykeltur och när vi varit ute och cyklat en stund så tyckte vi att vi skulle åka och bada. Toppen liksom, jag som har haft urinvägsinfektion och allt. Ha ha ha. Men det gick superb i alla fall. Jag doppade inte så mycket mer än tårna i alla fall så det var skönt. Hur som helst så cyklade jag hem och lämnade mina badkläder och min handduk och åkte sedan ner till henne (där jag sitter nu) tillsammans med lite folk och har det trevligt. Ni kan inte gissa att vi sitter framför guitar hero va?! Ha ha ha, våran partysyssla nu mer. Men de är skönt att inte sitta hemma i alla fall, trots att jag knappt sovit någonting i natt. Hmm, hur ska detta gå? T-t-t.

    Hur som helst - ha en trevlig kväll.
    Jag kanske (observera kanske) skriver innan jag går och lägger mig!
    Puss&Kram.

    Nej nu ger jag upp.

    publicerat i Vardag.;
    Sover jag inte nu så dör jag och det var inte precis det jag var ute efter när jag skrev nedstående inlägg. Ha ha ha, så jag tänkte lägga mig ned på min - nu mer hela säng och sova i några timmar så att jag orkar vara vaken ikväll - vad jag nu ska göra ikväll återstå se. Men just nu känner jag inte precis för att spendera kvällen hemma med mina 'glada' päron. Men men, vi får se vad kvällen har att erbjuda.

    Hoppas ni har en trevlig kväll.
    Puss & Kram, skumbanan.

    I'm not gonna write you a love song.

    publicerat i Musik;
    Head underwater
    And they tell me
    To breathe easy
    for a while
    Breathing gets harder, even
    I know that
    Made room for me;
    it's too
    soon to see
    If I'm happy in
    your hands
    unusually hard to hold on to

    Blank stares at
    blank pages
    No easy way to say this
    You mean well, but you make this
    hard on me

    I'm not gonna write you a love song
    'cause you asked for it
    'cause you need one,
    you see
    I'm not gonna write you
    a love song
    'cause you tell me it's
    Make or break in this
    Or you're on your way
    I'm not gonna write you to
    stay
    If all you have is leavin',
    Imma need a better reason
    To write you
    a love song today, today, yea

    I learned the hard way
    That they all say
    Things you want to hear
    And my heavy heart sinks
    deep down under you and
    Your twisted words,
    Your help just hurts
    You are not what I thought you were
    Hello to high
    and dry

    Convince me
    to please you
    Made me think that I need this too
    I'm trying to let you
    hear me as I am

    I'm not gonna write you a love song
    'cause you asked for it
    'cause you need one,
    you see
    I'm not gonna write you
    a love song
    'cause you tell me it's
    Make or break in this
    If you're on your way
    I'm not gonna write you
    to stay
    If all you have is leavin',
    Imma need a better reason
    To write you
    a love song today

    Promise me
    that you'll leave the light on
    To help me see
    with daylight,
    my guide,
    gone
    'cause I believe there's a way
    you can love me
    Because I say
    I won't write you a love song
    'cause you asked for it
    'cause you need one,
    you see

    I'm not gonna write you
    a love song
    'cause you tell me it's
    make or break in this
    Is that why you wanted a love song
    'cause you asked for it
    'cause you need one,
    you see
    I'm not gonna write you
    a love song
    'cause you tell me it's
    make or break in this
    If you're on your way
    I'm not gonna write you
    to stay
    If your heart is nowhere in it
    I don't want it for a minute
    Babe, I'll walk the seven seas
    when I believe that
    There's a reason to
    Write you
    a love song today (today)yea
    yea yea yea

    Vila kan man göra när man är död.

    publicerat i Vardag.;
    Uppenbarligen så sitter jag här igen med tanke på att jag skriver några rader igen. Jag fick inte mer än lägga mig i sängen förrän nästa arbetspass startats igång. Den här gången gällde det att slipa klart bordet, förlängningsskivan och bordsbenen så att det bara är att fixa klart resten sen. Så nu är bordet klart i alla fall och mina händer är totalt döda - underbart att veta att man lever i alla fall. Sova kan man som sagt göra när man är död.

    Våran granne har kommit över på besök och sitter och snackar med morsan och farsan på framsidan. Jag sitter full i spån och puts från bordet och funderar på att ställa mig i duschen och skölja av mig en snabbis. Men vi får se hur det blir med den saken då jag verkligen inte orkar just nu. Det lär inte heller bli någon mer sömn för mig förrän ikväll då jag ska sova för natten. Det lutar åt att det blir en tidig kväll. Men det har jag som sagt sagt tidigare och förvånat mig själv. Samtidigt är det lördag och livet leker vidare. Jag kan sova när jag är död.

    Puss&Kram.

    Glada klubben.

    publicerat i Vardag.;
    Jag kom hem runt fyra i morse och gick upp vid niotiden av ett jädra tjatter ute i köket. Min farbror och hans son hade kommit över på besök i morse utan min vetskap så jag gick upp som vanligt i BH och trosor och gjorde en tvärvändning i hallen då jag såg dem i hallspegeln. Ha ha ha. Så då var det bara att klä på sig och sätta sig och vara allmänt trevlig, opigg och glad. Egentligen är jag allt annat än glad idag. Jag fick världens sämsta start på morgonen av olika anledningar. Hur som helst så är det överstökat och jag tänkte stänga av min musik och sova i några timmar för att ta igen mig. Jag är så trött, verkligen.

    Jag och mamma har i alla fall varit på stan och handlat en massa saker (nödvändigt som onödigt). Läs mest onödigt.
    Nej nu ger jag upp.
    Ha en fin dag så skriver jag senare.
    Puss&Kram.

    Filmkväll.

    publicerat i Vardag.;

    Jag hamnade hemma hos Malin och kollade in filmen rena rama Rolf. Snacka om att man har fått träna sina magmuskler med ett och annat skratt. Jag är fortfarande kvar hos henne och stör lite nu när ungarna har somnat (tror jag). Hur som helst så ska jag återgå till sällskapet. Tänkte bara uppdatera och skriva att jag inte är hemma. Jag och mamma är nästan klara med bordet by the way. Det blev rysligt fint när vi hade slipat det så jag är jätte stolt.

    Puss & Kram, julibarn!

    Det finns inte mycket att göra.

    publicerat i Vardag.;
    Aftonbladet - expressen - bloggen - google - aftonbladet - bloggen - google.
    Ungefär så ser det ut när jag under den senaste timmen gått in på olika sidor på internet. När jag tröttnat så stänger jag ner och spenderar yttligare lite tid med att behöva skriva webadressen igen. Snacka om att jag har tråkigt - och detta ser ut att vara det enda sättet för mig att spendera min död-tid på. Jag funderar dock på att gå till ICA och hyra mig en film ikväll, men samtidigt så kostar det pengar och min pappa har över femhundra DVD filmer vilket jag bara sett fem procent av. Hur som helst så har jag precis varit på en promenad med min granne och hennes kompis. Vi gick bara till ICA fram och tillbaka, och det var skönt att sträcka på benen. Jag och mamma funderar på att börja slipa mitt köksbord så att det blir klart någon gång, så det ser ut som vi ska göra det nu!

    Sen ska jag nog promenera ner till Malin och vara där en stund innan jag hoppar i säng.
    Nåja, det var allt för mig för tillfället.
    Puss&Kram.

    He's gone, gone and away.

    publicerat i Vardag.;
    Nu måste mitt lilla troll närmat sig Södertälje skulle jag kunna tro. Snacka om att jag blir sentimental när  jag måste lämna honom ifrån mig, och nu är det i över en vecka - utan att kunna se honom, så nu var det riktigt svårt måste jag erkänna. Hur som helst - jag har diskat, städat rummet och plockat i ornding rent allmänt här hemma. Till ock med bäddat Kevins säng som den senaste tiden har aggerat som förråd eller avlastningshörna. Men det ska jag försöka undvika nu. Jag funderar på om jag ska tvinga Kevin att sova i sin säng hädan efter just för att han så småning om ska vänjas vid att ha ett eget rum. Jag vill inte ha ett barn som sover i min säng fram till trettonårs åldern - och därför skulle det underlätta om han redan nu blev van vid att sova brevid mig men i hans egna säng. Då kanske han inte blir lika orolig heller när vi väl flyttar och jag sover i en vanlig säng istället för min soffa. Då blir det inte så många byten för honom.

    Men men, det är ett tag kvar och just nu är det ganska svårt med tanke på varannan veckas bytet hela tiden.
    Jag saknar honom i alla fall - mycket mycket mycket. Min lortgris.

    Lite sen.

    publicerat i Vardag.;
    Jag och Kevin har varit iväg till Malin och lekt med hennes barn. Kevin var som vanligt i luven på barnen och började retas och ta i med hårdhandskarna. Då gav vi upp och åkte hem, eller jag gav snarare upp. Hur som helst så har vi ätit och bråkat lite med varandra. R ringde och sa att han blir någon timme sen och att vi inte behövde stressa. Lättare sagt än gjort. Jag ska väl ta och göra i ordning här hemma innan jag ska byta kläder på Kevin så att han är ren och har R's kläder på sig - som han hade när han gick i måndags.

    Men annars har vi bara busat och haft det kul.
    Kevins ordförråd har blivit jätte stort nu, förutom det han kunnat tidigare.
    Idag när vi plockade blåbär och han sprang för långt bort från mig så sa jag: Åh Kevin! Kom titta här.
    När han väl kom dit jag var och tittade på blåbären så sa han: Oh, coolt häftigt.
    Han är så tuff i orden min lille grabb.
    Igår ropade dem på en gubbe på balkongen hemma hos Malin.
    Det lät ungefär: Hallå, gubben? Hallå - lilla gubben? Hallå gubben!
    Två barn i kör får en ganska hög stämma av ljud måste jag erkänna och jag som redan tycker att Kevin har rellativt bra lungkapacitet. Hur som helst, nu är det dags att göra lite nytta innan Kevin åker ifrån mig.



    Puss&Kram.

    Godmorgon.

    publicerat i Kevin;
    Eller god förmiddag. Jag har lekt jätte mycket med Kevin idag, bland annat så har vi varit nere i skogen och plockat blåbär i den mån som det gick. De flesta var omogna och gröna, hårda eller till början på att bli blå. Men sen fanns det dem som faktiskt var mogna och ätbara. Kevin tyckte det var roligare att stoppa blåbären i munnen än det var att stoppa dem i burken, men han fick några blåbär med socker och mjölk nu till mellis. Kevin har även varit ute och cyklat på sin trehjuling upp och ned för alla backarna på vårat område. Och nu snart så ska vi gå till Malin och leka ute med ungarna innan Kevin ska åka med R till Halmstad igen. Så nu tänkte jag passa på att duka undan alla talrikar som står utanför, sätta Kevin på cykeln och åka ner till Malin så hörs vi lite senare när jag är ensam och barnledig istället.

    Puss&Kram.

    God kväll.

    publicerat i Bilder;
    Kevin somnade strax efter att jag skrivit det sista inlägget, runt nio med andra ord. Han var nog jätte trött den stackaren. Jag har själv suttit och pratat med en bekant på andra sidan kontinenten, i USA med andra ord. Hon är verkligen jätte snäll och ska ha stora rosor för att hon väljer att bli min man ! (Skämt å sido - oss mellan!) Hur som helst så har mitt tidsfördriv sett ut som så att jag har käkat en massa godis som tröst vilket jag insåg att det var ett big no-no. Så det har jag laggt av med. Jag borde ta mina piller för urinvägsinfektionen men med tanke på att jag fortfarande känner en hämsk bismak i munnen efter den tidigare tabletten jag tog i eftermiddags så känner jag mig inte särskilt manad att ens föra en ny tablett mot munnen. Hur som helst. I morgon har jag inga direkta planer, fick nyligen en inbjudan om att välkommna en gammal klasskompis hem från USA på en middag. Så det lutar det åt att jag går på i morgon kväll. Kan som sagt sova hemma hos Louise då hon åkt till sin mamma i morgon efter den bio hon skall ha sett. Kan vara skönt att snacka av sig med gamla klasskompisar också.

    Annars så ser mitt schema ganska blankt ut, zero - to do stuff. Och ännu mindre finns det att göra i helgen. Hur som helst så brukar det alltid dyka upp någonting. Så på så sätt är jag inte orolig. Jag måste i alla fall ta bort mitt köksbord i morgon från Ronnies altan. Jag måste nog skriva en check lista eller liknande för att kunna pricka av allt jag måste göra, bör göra och ska göra. Jag är trots allt ingen maskin och behöver hjälp av andra minnen...

    Nej nu är det dags att göra lite nytta. Läsa skvaller på expressens hemsida låter vettigt.
    Puss&Kram.

    Rolig hemmakväll.

    publicerat i Vardag.;
    Det är kul när man blir omyndigförklarad trots att man är inne på sitt andra år som myndig snart. Lyckost mig, eller inte. Hur som helst så släpper vi det där nu. Jag har varit med Malin nu ikväll. Jag städade undan här innan jag stack och for direkt till henne. Där drack vi lite the och snackade skit innan vi fick jaga ungarna som inte alls ville åka med. Hur som helst så kom dem på cycklarna och så åkte vi till Willys. När vi handlat klart så gick vi till ungarna till lekparken och lät dem leka av sig i någon timme med kottkrig och gungning. Sen var det dags att röra sig hemåt och äta lite middag. Vi åt tillsammns i den mån som det var möjligt. Vi fick i oss fläskfilé, pommes och beasås ute på balkongen strax innan solen gick ned för husknuten - så man kan säga att vi hade turen på våran sida.

    Kevin har varit allt förutom sig lik ikväll. Han har sparkats och slagits och sedan har han gått på andra barn vilket han vet att jag inte tycker om. Jag hoppas att detta beteende bara är tillfälligt och att det snart går ur honom - med tanke på att jag kommer få dra det hela tunga lasset helt själv - mindre lyckat med andra ord.

    Jag och Malin har i alla fall haft en mysig kväll med mycket snack om allt ska gudarna veta. Vi tog även ton på hennes balkong och sjöng för fulla halsar. Mycket mysigt vill jag lova. Men men. Kvällen gick ju inte riktgt som planerat, did'nt it.
    Hur som helst så finns det andra dagar och andra möjligheter. I morgon åker min skrutt ifrån mig så det gäller att mysa medan man kan. Jag kommer verkligen sakna honom jätte mycket.

    Märks det att jag har tråkigt.

    publicerat i Onördigt;

    ALLMÄNT...
    Namn:
    Denise.
    Piercingar:
    Jag hade en gång i tiden.
    Tatueringar:
    Nej tack. Eller jotack.
    Längd:
    Kortare än igår.
    Skostorlek:
    36-38 olika i olika skor.
    Hårfärg:
    Blond.
    Är du kär i någon:
    Inte mer än igår.
    Önskar du att du bodde någon annanstans:
    Hmm. Ja i min lägenhet kanske.
    Tänker du på självmord:
    Nej.
    Tycker andra att du är attraktiv:
    Det händer och fötter.
    Vilket shampoo använder du:
    Något lila med lukt av grapefrukt.
    Vilken parfym använder du:
    Lacoste.
    Vad är du rädd för:
    Att vi inte ska kunna komma i ordning i våra liv.
    Gillar du att tvätta:
    Nej men när det är klart och luktar gott.
    Gillar du Berg-och-Dalbana:
    Ja den är skön.

    SENASTE...
    Film du hyrde:
    Det måste ha varit försoning som jag aldrig fick se klart!
    Film du köpte:
    Hm, kommer inte ens ihåg. Ice age eller någon tror jag.
    Låten du lyssnade på:
    Det eskalerar - Governor Andy. Den går på nu!
    Låten du hade på hjärnan:
    Oj jag har ingen aning.
    Låten du laddade ner:
    Ingen aning - jag laddar inte ner längre.
    Personen du ringde:
    Malin.
    TV program du tittade på:
    Hum. Jag kollade på en film på trean för någon dag sedan.
    Personen du tänkte på: 
    Min hemlighet. Ha ha ha, nej men typ Kevin kanske. 


    FAVORIT...
    Mat:
    Jag äter näst intill allt.
    Låt:
    Allt med Governor Andy och Kapten röd.
    Sak att göra:
    Jag tycker om att skriva.
    Sport: 
    Fotboll är både kul att se och spela! 
    Dryck:
    Olika.
    Kläder:
    Någonting som täcker min kropp?
    Film:
    Jadu. Vilken typ av film är du ute efter?
    Bil:
    Den rullar.

    ANTAL...
    Gånger du varit kär:
    Ha ha ha, ett X antal gånger.
    Gånger ditt hjärta brustit:
    Det sitter kvar där än.
    Hjärtan brustit på grund av dej:
    Ingen aning. Några kan jag tänka mig.
    Gånger ditt namn varit med i tidningen:
    Två, tre gånger tror jag.
    Ärr du har på kroppen:
    Oj för många. Jag har ett långt ärr på benet som jag fick av att jag försökte raka mig, ett när jag klättrade på en stege och föll ned, ett från ett strykjärn och så vidare. Jag är en riktig vilding!

    SENASTE...
    Bok du läste:
    Hmm, jag håller på att läsa; små citroner gula.
    Personen du fick mail av:
    Jag får bara spammail.
    Personen du fick brev av:
    Hm, brev? Nordea eller NHBS.
    Personen du fick sms av:
    Bella fortfarande.
    Gången hela din familj åt middag tillsammans:
    I lördags.

    ÖVRIGT...
    Vad har du gjort idag:
    Jag har varit hos Malin, cyklat, lagat mat, städat lite, lekt med Kevin och .. egentligen inte någonting speciellt.
    Var det kul: 
    Det är min vardag.
    Hur tidigt stiger du upp:
    Mellan åtta och nio när jag har Kevin och allt för sent när jag är barnledig.
    Gillar du att slåss:
    Inte så hårt och inte så ofta.
    Vad ska du göra ikväll:
    Jadu. Ingenting antar jag.

    Är du seriös:
    Som oftast.
    Vad är du allergisk mot:
    Inget speciellt.
    Var har du ont:
    Ingenstans.
    Använder du hårspray:
    Nej.
    Kan du stå på händer:
    Nej - eller kan och kan, kan jag säkert. Men jag bryter nog ryggen.
    Favorit serie:
    Jag har ingen just nu.

    ÖVRIGT MER...
    Salt eller socker:
    Olika till olika saker, antar jag. Jag är inte som Malin och dricker kaffe med salt, liksom!
    Gillar du ketchup:
    Det går ned om det måste.
    Är du glad nu:
    Ja men lite småseg.
    Var du glad igår:
    Ja det var jag nog.
    Känner du någon som jobbar på sjukhus:
    Ja det gör jag, lyckost mig va? 
    Vad dansar du till:
    Musik som oftast. Jag kan dansa till mina toner i huvudet också.
    Stockholm är:
    Sveriges huvudstad vilket jag bor en timme ifrån.
    Göteborg är:
    En fiskestad som det luktar saltvatten i. Eller vad vet jag?
    Kan du sjunga:
    Ha ha ha, nja.
    Mer värt än guld: 
    Kevin, familjen och mitt liv för tillfället. 
    Spaghetti eller makaroner:
    Pasta.
    Ett land jag helst vill besöka:
    Hmm. Ett varmt land utan namn?
    Ska bli skoj: 
    Att bli ett år äldre, börja skolan och flytta till eget. 
    Ska inte bli skoj:
    Ja du, det finns nog en massa saker som inte är speciellt roliga.
    Sparar till:
    Jag sparar bara en massa pengar som jag slösar lite senare i alla fall.
    Väntar på: 
    Att min mamma ska komma hem - att Louise ska komma hit, att jag kanske ska cyckla med Malin till affären... 
    Pålägg som gäller:
    Vad som helst.
    Dagens dryck:
    Vatten.

    Plus och minuszoner.

    publicerat i Vardag.;
    Jag förstår inte vad det är med Malins ungar och min unge. Dem går verkligen inte ihop. Dem slåss hellre än att hitta på någonting kul tillsammans. Verkligen plus och minuszoner som bildar åsk och blixtnedslag. Sedan vi kom hem så har Kevin varit jätte sur. Dels så tror jag att det var för att han var hungrig, så nu har vi ätit en burk á la fiskbullar och fått i oss några bitar korv. Nu sitter Kevin framför Ice Age och kollar in den filmen som han har sett ungefär hundratjugo gånger. Jag sitter här och ska snart sätta igång med städningen. Tänk att man kan stöka ner så mycket på bara några timmar. Jag förstår inte själv hur duktig jag kan vara på att stöka ned. Är det något pris jag i framtiden måste vinna så är det just nedstökningspriset. Jag lyckas, även med det mest omöjliga. Ha ha ha. Hur som helst så verkar Kevin inte vara så pigg och alert idag. Jag har mina möbler ståendes ute på R altan och måste försöka ragga upp någon som kan komma och hjälpa mig med bordet i alla fall, plus att jag har mattor, plastblommor och en spegel som ska ut. Skönt att det inte finns annat än min skrivare kvar där inne - och den lär jag få tillbaka snarast också. Skönt.

    Jag ska även få alla bilder och mina anteckningar som jag har på datorn som jag skrivit. Med tanke på att jag skriver en hel del så har jag många privata texter som jag gärna skulle vilja ha tillbaka. Och nu har jag fått ett löfte på det också vilket känns lättare för mig. Sen får han radera allt han vill. Idag har jag fått mina gireringspapper från nordea också. Så nu kan jag snart börja betala mina räkningar. Så stolt känner jag mig. Ehm. Men det skulle ändå kännas lättare om jag slapp betala några räkningar för huvud taget och göra vettiga saker för mina pengar istället. Men men, life's a bitch. Och bättre har det inte blivit av att moderaterna har tagit över, skitparti.

    Nej nej. Nu ska jag sluta klaga och sluta skriva också för den delen.
    Pusskalas.

    Lista.

    publicerat i Vardag.;

    Var hittade du den här listan?
    Där jag hittar alla andra.

    Var är dina föräldrar födda?
    Pappa är född på gotland och mamma i k, någonting.

    Vad är det senaste du installerade på datorn?

    Hmm, försökte få igång smartcammen.
    Vilken är din favoritrestaurang?
    Kroken.

    När badade du i en pool senast?
    I vintras när jag var på badhuset tror jag.

    Har du varit med i någon skolpjäs?
    Måste dessvärre svara ja på den frågan.
    Hur många barn vill du ha?
    Ett eller två till.

    Vilken musikstil tycker du mest illa om?
    Sån som man inte kan klassa som musik.

    Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
    Ja det har jag.

    Vad har du för TV-kanaler?
    Alla baskanaler i comhemhuset.

    Har du åkt moped någon gång?
    Ja

    Har du busringt någon gång?
    Ja

    Har du fått felparkeringsböter?
    Nej

    Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
    Nej.

    Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
    Portugal - algarvekusten.

    Har du en egen trädgård?
    Nej men snart har jag det!

    Vilken är din favorit bland tecknade serier?
    Serier? Hmm. Jag vet inte.

    Kan du alla orden i nationalsången?
    Ja.

    19. Badkar eller duschkabin?
    Badkar

    20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
    Oj jag har sett jätte många filmer den senaste månaden.

    Favoritpizza?
    Favoriten på pizzahouse.

    Chips eller popcorn?
    Chips.

    Vilken färg på läppstift använder du?
    Ingen

    Har du rökt jordnötsskal någon gång?
    Ha ha ha.

    Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? 
    Nej.

    Apelsin- eller äppeljuice?
    Äppeljuice.

    Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
    Mamma och pappa - dem åt lammfilé och jag åt en fiskgryta med (aioli) och lite bitar croisant.

    Favoritchoklad?
    Vit choklad.

    När röstade du senast?
    I grundskolan till vem som skulle vara elevrådet.

    När åt du en hemodlad tomat sist?
    Förra sommaren.

    Har du vunnit en prispokal någon gång?
    Nej - jag tror inte det.

    Är du bra på matlagning?
    Ätbart - det måste vara ett gott tecken.

    Klarar du att tanka själv?
    Det gör jag nog.

    Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
    Ha ha ha, ja - några knivar och en cyckel och en sparkcyckel.

    Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
    En städutstyrsel som jag svettades i av gudslike och mina kockkläder på alla praktikplatser jag varit på.

    Vad var det senaste du handlade?
    Medicin tror jag. Eller lite mat till mamma och pappa kanske.

    Har du kräkts offentligt?
    Ja.

    Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
    Nej

    Har du ringt något betalnummer?
    Inte vad jag kan minnas.

    Kan man vara vän med sitt ex?
    Ibland har man inget val.

    Vem var det du besökte på sjukhus senast?
    Min morfar som dog samma dag.

    Hade du mycket hår som liten bebis?
    Nej jag var lintott.

    Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? 
    Inget.

    Vad har du i din väska? 
    Vilken av dem 20?

    Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
    Nej jag har inga hämska ritualer eller tvångstankar.

    Vad är du tacksam för idag?
    Ja du, jag ska ner till malin och busa med henne och sen ska jag städa och leka med Kevin.
    Så det finns en hel del att vara tacksam för.

    Louises bilder från igår.

    publicerat i Minnen;

    Kevin ville att jag skulle åka på hans trehjuling.

    Och vad gör man inte som mamma, annat än att ställa upp.

    Min prins vackra puppyeyes.
    "snäääääällla".

    Kantareller i barrskogen.

    publicerat i Vardag.;

    Godmorgon i Svampskogen.
    Vet ni vad jag har fått? Vackra kantareller i tallskogen. Okej detta beror då på att jag äter pencilin och så står det klart och tydligt att fler än 1 av 100 har risk till svamp i underlivet. Och lyckost mig fick självklart det. Jag ska sluta äta medicin, det ger bara problem. Ha ha ha. Men hur som helst så lutar det åt att jag får gå ner till apoteket med Kevin och handla upp mig på allt som har med svampinfektioner att göra. Bara slösa en massa pengar på medicin, den här månaden har jag redan gjort av med lite mer än fyrahundrafemtio kronor på apoteket, så varför inte fortsätta och utöka sitt apoteksförråd här hemma?

    Annars förutom detta så ser det ut att bli en ruskigt fin dag igen. Solen skiner och jag tänkte snart ringa och störa Louise så att hon får komma ut i det vackra vädret och tävla med mig då det gäller att bli brunast i sommar! Hmm, jag tror jag vinner på den biten trots att jag inte varit i Thailand för (vad sa du? Nio månader sedan?). Ha ha ha.

    Idag ska jag stå för maten också. Vi skulle egentligen ha haft kyckling men den valde dem att frysa in igen, så jag antar att det blir någonting lättare för mig att laga till idag. Ganska skönt det också med tanke på att det är Kevins sista dag med mig idag och jag kommer sakna honom jätte mycket under tiden han är borta. Men han kommer tillbaka till mig den 13:e juli igen - vilket säkert kommer gå jätte fort i alla fall.

    Aja, nu ska jag klä på mig.
    Puss&Kram.

    Smågräl.

    publicerat i Vardag.;
    Min mor och jag hamnade i luven på varandra ikväll (igen som vanligt nu mer tycker jag) och Kevin blev jätte orolig med tanke på att jag och R mer än sällan diskuterade i högre ton då Kevin var vaken eller närvarande. Så Kevin var hög på adrenalin trots att han inte sovit någonting till middag idag och jag var trött på att min mor orkade diskutera och repetera vissa saker som en cd skiva om och om igen. Så kvällen har bestått av höga diskutioner och en olydig pojke som inte somnade förrän strax innan tio. Jag har lugnat ner mig och njuter just nu av ensamheten och allt vad den bjuder på. Vi har fått in massa nattkryp i vårat sovrum vilket gör att jag måste viffta bort roliga och mindre roliga flugor/fjärilar och någon skalbaggsliknande insekt. Tack och lov för att spindlarna håller sig här ifrån i alla fall. Kommer dem så går jag, verkligen. I helgen funderar jag starkt på att göra någonting kul som kostar lite pengar eller gärna ingenting alls då jag måste tänka ekonomiskt den här tiden som jag har framför mig. Så det är bara att öva in att leva på minimum belopp och hitta på saker som är kul ändå. Jag har som sagt vissa renoveringsobjekt som jag ska ge mig på och rusta upp och sedan tänkte jag ge mig ut på jakt efter andra möbler. Kanske tar mig en sväng förbi retro någon gång i veckan igen för att se om dem har fått in någonting annat kul som man kan pruta ned.

    Annars blir det nog hamnbryggan som gäller på lördag om vädret tillåter det. Det finns ingenting bättre än att spendera sin tid på bryggan vid vattnet, tro mig - och spana in på fina turister och båtmänniskor. Någon som känner sig manad att spendera hela soldagen där med mig så säg till!

    Puss&Kram.

    Lista.

    publicerat i Vardag.;
    När gick du upp idag?
    Runt åtta, halv nio. Men låg i sängen till strax efter nio.

    Diamanter eller pärlor?
    Vad är godast?

    Senaste filmen du såg på bio?
    Jag kommer inte ens ihåg.

    Favorit TV - program?
    Hmm, jag vet inte längre.

    Vad åt du till frukost?
    I morse? Tre rostade mackor.

    Vad är ditt andranamn.
    Elena.

    Din favoritmat?
    All mat är god.

    Vilken mat gillar du inte?
    Jag har inte kommit på det än. Eller jo, bruna bönor är ingen höjdare.

    Vilken är din favorit - CD för tillfället?
    Bonny Tylers musik är guld.

    Vilken bil kör du?
    En lila damcykel med grå cykelstol.

    Vilken är din Favoritmacka?
    Jadu, en god med pålägg och smör kanske.

    Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
    Jadu. Falska, elaka människor som tror dem är någonting för att dem står högt skrivna i tex arbete.

    Vilka är dina favoritkläder?
    Det jag trivs i. Jag anser att det är insidan som räknas och därför inte bryr mig om vad jag har på utsidan.

    Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
    Till min lägenhet och börja flytta in.

    Favoritklädmärke?
    Billigt är bäst.

    Var vill du dra dig tillbaka?
    På ett tyst och stillsamt ställe.

    Favorit tid på dagen?
    Nu ungefär..

    Var är du född?
    På ett sterilt BB rum med lustgasmasker och illaluktande sjukhussängar.

    Vilken är din favoritsport att se på?
    Fotboll och ishokey går att se igen.

    Coca Cola eller Pepsi
    Coca cola

    Fotboll eller ishockey?
    Måste man välja? Sommarsport eller vintersport liksom.

    Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
    Båda.

    Pedikyr eller manikyr?
    eller; Överstyr.

    Några spännande nyheter att berätta för oss?
    Nej inte direkt. Jag är inget nyhetsankare och är glad över det.

    Vad ville du bli när du var liten?
    No shit, jag var som alla andra och ville bli delfinskötare eller vetrenär.

    Bästa barndomsminnet?
    När jag gick med min kusin som för övrigt var jävligt bakfull en midsommardag för att han lovat mig att han skulle ut och plocka blommor med mig på ängen. Det var dagg, soluppgång och jag var jättelycklig.

    Varit i Afrika?
    Nej.

    Nånsin rullat in någon i toapapper?
    Ja det har jag, mig själv - då jag ett år bestämmt mig för att vara mumie på halloween, typ elva år gammal. Och jag rullade in mig och gick två meter innan allt föll av mig. Mina drömmar krossades om att bli en duktig mumie.

    Varit med om en bilolycka?
    Inte direkt.

    Favoritdag i veckan?
    Finns sju olika dagar och sju olika möjligheter. Dagen blir vad man gör den till.

    Favoritblommor?
    Dem som luktar.

    Favorit - snabbmatsrestaurant
    Mahmut's pizzahouse.

    Äger du en cykel?
    Ja, världens finaste Bettan.

    Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
    ICA.

    Läggdags?
    Runt senare kanske.

    Senaste personen du delade en middag med?
    Delade en middag med? Hmm. Kevin snor alltid min mat. Men jag tror det var Louise som jag delade min middag med.

    Vad sysslar du med just nu?
    Jag pillar min navel och svarar helt seriöst på alla frågor med risk för lite ironi i svaren.

    Favoritfärg?
    Blågulilagredelinsvartvit- ungefär alla som finns.

    Senaste SMS:et kom ifrån?
    Min granntjej, Bella.

    Senaste person du ringde?
    Jadu. Det var nog säkert... - JO! det var Louise.

    Senaste personen som ringde dig?
    Bogdan tror jag.

    Senaste komplimang?
    Jadu. Fick en massa komplimanger i lördags och tidigt söndags morgon. Bland annat fick jag två frierier som jag tog med en stor nypa salt. Ha ha ha, och jag fick veta av någon att han inte skulle dela med sig av mig till någon annan. (Så sött, synd bara att jag inte kände personen!)

    Msn?
    Ja jag har, jag skriver och jag är inloggad precis just nu, är det något mer...

    Bästa låt?
    Jag är en person som ändrar musiksmak från dag till dag, så just nu är det
    Navid Modiri och Gudarna - Kroki
    Red - Pieces

    Governor Andy&Kapten röd.

    Ett bra avslut?

    Hmm. Ett två tre, jag är inte med.
    Eller ole dole doff... piff paff puff, du åker ut med en knuff.

    Mjölksyra.

    publicerat i Vardag.;
    Nu är jag jätte trött i kroppen och Kevin går på sina sista ångor. Jag har cyklat precis hela dagen och sedan har jag promenerat med mamma till affären och så har jag gjort sällskap med Lollo en bit hem till henne, i alla fall så pass att hon bara hade två minuter hem till sig. Sen börnade jag och Kevin allt vi hade hem till mor och far för att sedan vara ute och leka i närmare en timme och sedan gå till affären och hjälpa till där ifrån, så nu kan man snacka om mjölksyra i benen. En kompis ringde mig nyligen och frågade om det var mig han hade sett vid nynäsvägen när han körde förbi med bussen. Ha ha ha, han hade trott att det var en liten flicka med en barnvagn eller något först - men sen hade han kännt igen mitt ansikte och ringt?! Hur som helst så har jag och Louise varit nere på hamnen och glassat (både i solen och med en bägare i handen). Sen var vi på expert och hämtade datorn och sedan åkte vi hem och åt - och var ute med Kevin så att han fick leka av sig. Skönt att det är så fint väder ute nu mer. Äntligen känns det som att sommaren verkligen har kommit.

    På fredag em. tänkte jag börja med mina bord och slipa ner dem. Jag och mamma måste nog köpa en schysst svart färg som jag kan använda som grund - jag funderar starkt på att måla båda bordskivorna svarta men behålla benen i den körsbärsröda färg som dem naturligen är på vardagsrumsbordet. Det lär bli ganska tjusigt.

    Hur som helst så är det min grabb jag ska leka med nu.
    Hoppas att ni haft en fin dag.
    Puss&Kram. 

    Datorn är tillbaka.

    publicerat i Vardag.;
    Nu är den saknade datorn tillbaka, äntligen. Louise hjälpte mig hem med den samtidigt som jag fick en cykeltur av guds like, nog om den nu. Just nu sitter jag och Kevin tillsammans med Louise framför datorn och lyssnar på musik. Snart ska jag sätta igång med lite diskning så att det blir klart och gå ut med sopporna så att det är rent och snyggt när pappa kommer hem. Mitt rum är i alla fall i orndingplockat så pass som det är möjligt. Jag har tillock med vikt ihop sängen och hoppas på att jag kan få ner den i lagom tid ikväll. Ha ha ha.

    Jag har även sutit och kollat in framkallningar av bilder. Funderar på att skicka in några som jag kan pryda väggarna med i lägenheten. Jag vill ha fullt av bilder på Kevin överallt.

    Jag sitter även och pratar med någon idiot på Louises MSN. Ha ha ha, puckon det finns alltså. Men men.
    Nu börjar det bli dags att börja städa här.
    Puss och Kram.

    Vädret.

    publicerat i Vardag.;
    Snacka om fint väder det är ute idag. Jag satte på mig mina kortbyxor och satte på Kevin hjälmen och trampade ner till hamnen. I centrum så mötte jag upp min farmor och farfar som jag gick och tittade på båten tillsammans med (för tredje eller fjärde dagen i rad) och som jag sedan satte mig utanför hamnbodarna och åt lite glass med. Kevin for runt och jagade alla fåglar och trots att han hade sex ögon på sig så lyckades han smita ifrån oss. Busungen. Han börjar bli riktigt snabb i benen (vilket han givetvis har varit ett bra tag) och det är så läskigt då man vet om att det både är vatten och stora folksamlingar i närheten. Men som tur var så tog vi oss levande där ifrån och cyklade hemåt. Nu så har Kevin varit ute och cyklat med trehjulingen och gråtit floder av att vi faktiskt MÅSTE in och äta lite mat innan vi ska ge oss av till Nynäshamnsbostäder. Stackaren måste verkligen hata mig - när vi kommer tillbaka så lutar det åt att det blir en sovstund för både mig och Kevin. Det är mest han som börjar bli trött tror jag, eller så är det vi båda.

    Nej nu ska jag börja med lite lunch.
    Puss&Kram.

    Godmorgon alla glada.

    publicerat i Vardag.;
    Nu är det kalas här hemma med musik från "Barnens bästa kalasskiva". Jag undrar bara vem det är som fyller år. Men hur som helst. I natt vet jag inte hur vi två brottades med varandra. Ena sekunden låg Kevin med huvudet strax intill mitt, i andra sekunden så låg han med fötterna där hans huvud nyligen hade legat. Samma sak gällde då mig - då jag låg helt i sidled med mina tunga ben över Kevin. Men vi sov skönt både han och jag - och tro det eller ej, men vi båda vaknade faktiskt på rätt sida av sängen med fötterna på fotändan. 

    Idag ska jag promenera ner med breven till nynäshamnsbostäder med borgenärspapprerna och med kontraktet på lägenheten så att jag vet att dem kommer fram ordentligt. Nu i juli är det en födelsedagsmånad med alla som fyller år. Jag tror dock inte att jag direkt kommer fira någon i varken min släkt eller familj som fyller år (annat än min pappa som fyller år samma dag som jag).

    Tänk! Juli månad invigs med sol och säkert varmt väder. Jag och Kevin ska ut och leka!
    By the way, mina tabletter fungerar verkligen. Nu är det hur skönt som helst att sätta sig på toaletten igen.
    Allt är borta, smärtan och blodet är ett minne blott. THANK GOD!