Sömntutor.

publicerat i Vardag.;
Kevin och Ronnie sover och har gjort det den senaste timmen. Haha. Lika trötta båda två - sötnosar där. Jag funderar dock på att väcka dem så att Kevin kan somna hemma hos min mor och far senare ikväll...

Just det! Ronnie's syrra Anette, hennes son och dotter plus hennes man Peter kom ju hit tidigare i förmiddags. Dem gav Kevin en lite sen födelsedagspressent - vilket är helt ok, med tanke på att dem nästan bor femtio mil här ifrån. Dem gav honom en uppblåsbar baddinosaurie av något slag. En sån som man kan sätta runt magen och flyta med, och så fick han en badpool som han ska ha här ute på altanen sen i sommar. Underbart. Skönt att det finns några som tänker framåt också. Ronnie's syrra sa det; "Ja, jag tänker alltid på sommaren när jag tänker på Kevin - för det är bara under sommaren som vi ses". Haha - sötnosar där.

Nej. Så det har varit halvfullt hus idag. Peter och Kevin gick på myrjakt på golvet och - som Peter sa: "Äta myror". Haha, jag undrar vilken film han har fått det ifrån. Höhö.

SKÅL.

Kommentera inlägget här :