Livet är en fest.

publicerat i Vardag.;
Godmorgon.
Idag har jag inte alls mycket kvar att göra innan jag kan räkna mig själv som klar. Skönt att äntligen komma i ordning. Jag tvättade som sagt undan allt igår, trodde jag. Men minst lika mycket (okej nu överdrev jag lite) ligger kvar nu i tvättkorgen. När jag har jobbat klart nu på onsdag - torsdag så tänkte jag ta itu med det också, så att allt försvinner.

Igår va Johanna så snäll och åkte med mig och Kevin för att storhandla. Och storhandla var ordet, minsann. En massa varor lassades på den allt för lilla vagnen som vi hade valt och tillslut fick vi sluta handla av den enkla anledningen att sakerna höll på att ramla ner på golvet istället. Men jag handlade på mig allt som jag kunde tänkas behöva till månaden som kommer. Det enda man ska handla upp sen är mjölk och lite frulle troligtvis. Så nu blir det no - more - äta - ute - dagar vilket känns skönt för min del. Det är inte bara plånboken som reagerar utan kroppen, vilket inte alltid är till det bättre när det gäller snabbmat.

En hälsning till HR3.
Jag fick precis kortet från studentexamen på posten. Den som taggar mig på FB - om ni nu skulle få för er att lägga in dom... den är! Fyfan va hemskt kort på mig, de andra ser vettiga ut - men jag? Hallå - vad hade jag druckigt egentligen... eller vad hade jag snarare inte druckigt?

Kommentera inlägget här :