Trisslott.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Tror det är dags för mig att dra en trisslott idag. Även om jag inte vinner så känns det värt att ta en för sakens skull. Vi skulle nämligen ha gått till tandläkaren med Kevin nu på morgonen men min kropp hade nog inte hängt med i svängarna nu när jag är så extremt trött och EXTREMT förkyld. Så istället för att jag ringer och bokar om för sömnbrist så tänkte jag att jag kunde bita ihop och gå på tiden i alla fall.

MEN.
Tandläkaren ringde hem till mina föräldrar (förstår inte varför dem blir utsatta för min telefonterror hela tiden för?!) och sa att Kevins tandläkare var fast på tåget och inte kom någonstans. Hallefuckinglujah. Inte för att jag tycker illa om henne - utan för att jag bara verkligen inte orkade gå dit. Så vi fick en ny tid i mitten av Januari. Så då är det stor chans att min mamma får gå själv med Kevin med tanke på att bebis har kommit till oss då. Men det gör hon nog så gärna.
 
Nu ska jag sova i några timmar - och sen direkt iväg till affären för att dra högsta vinsten, typ.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emily:

Haha, men vad lustigt. Var precis i affärn och jag som nästan aldrig köper trisslotter fick för mig att köpa 2. Så nu väntar jag bara på att sambon ska komma hem på lunchen och hoppas vi vinner några miljoner ;)

Svar: Visst blev du miljonär nu Emily?
Jag köpte dock inga lotter idag, fick nackspärr så det kändes som turen inte var på min sida trots allt. ;)
Denise

2:a kommentar, skriven , av Victorias fotovärld:

Vad skönt det problem löser sig sådär bra :) Krya på dig!

3:e kommentar, skriven , av Emily:

Nej. Vann inte ett öre.. :(

Kommentera inlägget här :