Today.

publicerat i Skola;
Idag var vi i köket hela dagen. Jag och min kompis hade hand om efterrätten bestående av en citron(paj?) och ett bröd till förrätten. Brödet blev ett á la minuit bröd då  vi var fullt upptagna med att ha koll på alla ingredienser till efterrätten, och stressade in i det sista. Citronpajen blev ett stort misslyckande då vi hade i fyra citroner i smeten. Snacka om att det knorrade sig bakom öronen!

Hur som helst så såg gästerna ut att bli ganska nöjda.. alla utom min kritiska son då förståss, som var där med min mamma! Första tuggan av pajen så rynkade han på näsan och gjorde alla möjliga miner! Alla skrattade gott åt hans mimspel!

Jag slutade efter städningen. Min städning idag bestod av förberedelser inför morgondagens morotskaka. Jag var tvungen att riva ett halvt kilo morötter och sedan ta ut saften i dem. Vi fick hela fyra deciliter morotsjuice, en duk som aldrig kommer gå att återställa och morötter ända in i nagelbanden för besväret. Men som sagt, vad gör man inte för sina gäster och kunder?

Väl på hemvägen så kom jag inte längre än till ICA's parkering förrän jag såg min granne och tjoade på honom för att höra om han skulle hem, vilket han skulle, så det var bara att åka med, tack snälla Rikard!

Min skoldag i helhet.

Kommentera inlägget här :