Dags för sängen.

publicerat i Vardag.;
Tro det eller ej, men efter helgen och efter det att Kevin kommit tillbaka så kommer man också tillbaka till rutinerna. Så nu kallar sängen på mig trots att jag inte gått och lagt mig före ett dem senaste nätterna. Men lika bra är väl det för då orkar jag upp i morgon då Kevin vaknar pigg och glad - och ska väcka hela stället till liv om jag känner honom rätt. Ha ha ha. I dag så väckte han nog hela gården då vi tog och klippte hans naglar på verandan, stackaren tjöt då han är jätte rädd för nagelklipparen. Men nu är han trimmad och klar för att inte kunna rivas något mer.

Hur som helst så kallar min säng på mig nu.
Hoppas att ni har haft en mysig måndag.
I morgon är det tjugosex dagar kvar tills jag blir nitton.
Underbart.
Puss&Kram.

Nu är det kväll.

publicerat i Vardag.;
Jag har stoppat i mig mina tabletter för kvällen och väntar på alla dem roliga biverkningar som det står att man kan få. Utslag, talsvårigheter, håravfall. Okej nu kanske jag överdrev lite. Men ibland kan man faktiskt hitta de mest roligaste biverkningarna som man bara sitter och väntar på ska inträffa en själv. Tack och lov så har jag haft turen och hållt mig på det torra och även denna gången hoppas jag på att kunna göra det. Så inga biverkningar här tack!

Kevin har precis somnat. Min mor gick och stoppade i honom en massa plättar tills det stod honom ut ur öronen - jag fick dock lägga mig i och säga stopp. Men nu ser det ut att ha fått honom att däcka. Han åt som ett djur idag i alla fall. Jag har aldrig sett honom äta så mycket någon gång tror jag. En hel talrik middag nu ikväll, sedan en vällingflaska, och sedan en och en halv smörgås, och sedan lite plättar och sedan en halv vällingflaska till. Hmm, nej jag tror inte alls att han var hungrig innom loppet av tre timmar. Läskigt ju.

Jag har fått jätte ont i halsen också. Säkert streptokocker bakterier som har hyrt en del av min hals för att irritera och svida i några dagar. Dem säger att; bryr man sig inte så vräks dem snart. Jag går liksom och hoppas på det nu så att man blir frisk snarast. Jag har som sagt en massa planer på fredag då R tar med sig Kevin till Halmstad igen i en och en halv vecka. Jag hoppas innerligt att det ska gå bra där nere. Men enligt honom så var det inga som helst problem nu i helgen så jag får helt enkelt bita ihop och lita på honom. Men jag ska terra honom med telefonen så att jag får prata med min lilla prins när han är där nere.

Nej men jag ska slipa upp och göra i ordning mitt vardagsrumsbord och även mitt köksbord. Min mamma sa en schysst grej om att måla bordet svart och sedan ha det japanska (kinesiska) whatever, tecknet på bordet i guld. Det skulle ju verkligen kunna bli snyggt och sedan bara ragga upp ett par söta köksstolar som jag ännu inte har. Men man kan inte ha allt här i världen som sagt. Men jag tror jag kör på någon svart eller mörk bets av något slag och slipar ner bordet så att alla sprickor försvinner - så att det är snyggt till jag flyttar. Jag vill, jag vill, jag vill...

Men men. Så ser mina planer ut för resten av veckan (från och med fredag) då Kevin har åkt till Halmstad. Någonting måste man ju sysselsätta sig med.

LG har tagit hand om våran dator också (tror jag) då mamma har haft kontakt med dem på Expert. Ha ha ha. Så jag hoppas snart på att kunna få hem min dator igen... Just nu sitter jag på mammas arbetsdator, men den fungerar ju precis lika bra för tillfället.

Puss&Kram.

Snabb uppdatering.

publicerat i Vardag.;
Snart ska min sötnos somna för natten. Han är i full gång med att pilla på en massa saker och prylar som pryder våran lilla sovvrå. I morse var jag hos läkaren för min urinvägsinfektion då jag börjat kissa rött. Jag ansåg att det var så dags att börja söka för det då. Så jag har fått selexid som jag sitter och knaprar i mig då och då för att få det bättre. Men just nu känns det helt omöjligt att kunna göra sina behov.

I lördags var det fest i hamnen då båten, Götheborg kom till hamnen och förde en massa oväsen. Självklart var alla nynäshamnare på plats och beskådade skönheten på (vad var det - sjuttio meter?) och njöt av det vackra vädret. Jag gick ner i sällskap med min mamma och pappa och träffade även en bekant till mig (en mamma till Kevins bästa kompis; på Kevins dagis) som jag spenderade hela kvällen med. Vi gick nere på hamnen hon och jag tills vi fortsatte hem till henne för att göra oss i ordning för en utekväll. Precis när vi skulle gå hem åt mig så vräkte regnet ner. Vi var nära på att beställa taxi men struntade i hela den idén, och lika bra var väl det då vi träffade en granne till mig tillsammans med Putte - som jag lärde känna under kvällen. Vi satt och snacka skit, drack lite cider och snackade lite mer skit. Sen närmade det sig kväll och solen hade börjat stråla igen, så tillsammans med killarna så tog vi oss ner på hamnen och hade det skitkul med massa bekanta och riktigt skön livemusik, snygga killar från båten och massa toalettbesök då min blåsa som sagt var som den var! Ha ha ha. När hamnen började lida mot sitt slut så var det telegrafen som stod på schemat. Alla var där den kvällen och det var så skön stämning i luften. Av alla sjuttiotolv gångerna som jag varit där så var det här första gången som jag inte beställde någon alkoholfri drink av Fredrik, utan den här gången slog jag på stort med någon sliskig cocos/ annanas drink. Ha ha ha. Efter några cider, ett glas vin, en smirnoff ice och drinken så kände jag mig ganska rund under fötterna. Men jag lyckades stå rakt på dansgolvet - dansa och ha kul hela kvällen. Världens grymmaste liveband stod på scenen även där - så kvällen kunde egentligen inte bli mer lyckad. Kvällens höjdpunkt var dock ändå att gå till grillen efter stängning. Alla var där och alla hade skitkul! Jag tror vi väntade i över en timme på våran kebabtalrik - men det var det värt. Efter mycket snack, mycket skratt och efter att man kommit tillbaka i nyktert tillstånd så var det dags att promenera hem. Klockan fem kom jag hem, la mig i sängen och somnade på några minuter.

Söndag morgon vaknar jag halv nio, somnar om - vaknar halv tio, somnar om - vaknar halv elva, somnar om - vaknar halv tolv, ger upp och tvingar mig upp ur sängen. Mamma bara skrattade åt mig när jag kom upp - mer död än levande. Men jag återhämtade mig ganska snabbt efter lite solljus och några glas vatten. Senare på eftermiddagen så gick jag till Malin, spelade lite Guitar Hero och gick sedan vidare mot pizzerian. Den kvällen somnade jag runt sju och sov till nio av att Malin väckte mig, somnade dock om vid elva och sov till åtta i morse. Jag försov mig då jag hade planerat att vara på akuten klockan åtta. Men som tur var så kom jag precis innan dem öppnade - lyckost mig - och tack Malin för att du väckte mig! Ha ha ha.  Efter akutvistelsen i morse så var det bara att cykla vidare och hämta Kevin på dagis. Så mycket som jag har saknat mitt lilla charmtroll. Han flög upp i famnen på mig och omfamnade mig. Jag har verkligen saknat min skatt..

Hmm. Idag har vi inte gjort så mycket. Jag och Kevin har varit ute och cyklat, bland annat så lät jag honom kolla in båten och sedan satte vi oss i hamnen och tog en glass. Han njöt som bara den. Sen ikväll så har vi bara tagit det lugnt och njutit av varandras sällskap... Man kan inte önska sig mer.

Åh, just det! Jag har skrivit på kontrakt på lägenheten idag också. (Det får man baskemig inte glömma bort)

Puss&Kram

Rund under fötterna.

publicerat i Vardag.;
Jag och Malin har kollat på film samtidigt som vi ätit melon, jordgubbar, kex och ost - druckigt vin och snackat lite skit. Jag har, tro det eller ej blivit lite rund under fötterna. Ha ha ha. Men det har varit underbart trevligt, pojkfritt, och helt underbart helt enkelt. Nu ska vi spela guitar hero och se hur det går med vin i blodet. Bara av att skriva på datorn är en utmaning i sig. Men det ska nog ordna sig på ett eller annat sätt... Jag lär vara kvar hos Malin en stund under kvällen. Men, Malin, here i come.

Puss&Kram alla mina bloggläsare.

Retro.

publicerat i Vardag.;
Jag och Malin tog oss en cykeltur och kollade in våran retro här i nynäs. Gamla möbler som folk lämnat in! Skit coola saker fanns det där inne som jag blev riktigt sugen på till den nya lägenheten. Jag hittade ett bord idag som jag och min mamma ska åka och (kanske) köpa i morgon. Vi får även se om dem har fått in någonting nytt bord som passar i mitt kök. Billigt är bäst, är det inte så man säger? Ha ha ha.

Hur som helst så fick jag en ganska patetisk kommentar av någon annonym som inte vågade stå för vad han/hon hade att säga. Jag nämnde att jag skulle ta ett glas vin med min kompis (vilket jag har rätt till med tanke på att jag både är barnledig och myndig). Jag tycker att det är jätte patetiskt med tanke på att jag i hela mitt (snart) nitton åriga liv valt att tacka nej till alkohol, vilket jag fortfarande gör om någon jag inte litar på frågar - men jag har som alla andra, rätt att dricka.

Cheers.

Trasig dator, urinvägsinfektion och Malin.

publicerat i Vardag.;
Jaha, igår när jag kom hem upptäckte jag att vår dator inte fungerade vilket resulterat i att vi fått gå ner till expert och att dem förhoppningsvis kan lösa problemet. Jag hoppas att den går att använda och att det inte är någon hårdisk som har crashat eller något sånt då vi har bilder på datorn som jag gärna vill ha kvar...

Inte nog med detta så var jag jätte kissnödig när jag vaknade i morse och kissade endast några droppar. Jag drack tre glas vatten, dansade runt i lägenheten och försökte kissa igen när jag kände att jag inte kunde stå på benen mer. Men lika dant då, att det bara droppade några droppar. Toppen, liksom. Så nu har jag kommit fram till att jag har fått urinvägsinfektion. Så jag har varit nere hos min farmor och farfar och käkat en massa persilja då det tydligen ska vara ett botemedel. Sen har jag fått ibumetin av farmor som ska hjälpa mot infektion. Så nu går det lite lättare att gå på toaletten i alla fall.

Ikväll ska jag och Malin sitta på hennes balkong och dricka lite vin och äta räkor och kanske ost. Bara ha en mysig tjejkväll ikväll helt enkelt. Det tycker jag låter som en helt underbar idé i alla fall!

Puss&Kramkalas. Så hörs vi kanske senare.
Håll tummarna på att min dataproblem snart är klart.

Guitar hero.

publicerat i Vardag.;
Självklart ringde Malin och väckte mig klockan tio i morse. Jag drog på mig alla kläderna och drog ner till henne. Min mor hade nämligen ringt och sagt att det var dags att sticka ner på banken och förnya mitt legg. Så jag satte mig framför kameran hos en fotograf, hon plåtade, jag fick mina kort och gick bort till nordea och gjorde klart allt som skulle göras. Så nu har jag beställt gireringsblanketter och förnyat mitt legg som förövrigt går ut den sjuttonde juli. Jag hoppas att jag kommer kunna gå ut på min födelsedag bara. Som tur är så känner jag vakterna så jag kommer nog in i vilket fall som helst. Men men. Det har hänt en hel del hos Malin idag som gör att jag kanske ska sova hos henne i natt, stackaren. Men jag finns här för henne - dag som natt vilket hon vet om hoppas jag!

Nu sitter vi och spelar guitar hero. Mycket intressant va. Ha ha ha, gör vi någonting annat tillsammans, liksom.
Idag har jag i alla fall klarat mig igenom en massa låtar utan att bli utkickad från hälften! Jag känner mig grymt stolt.
Nu ska jag spela! Nu är det min tur.
Puss & Kram

Godnatt, mina vänner.

publicerat i Vardag.;
Nu tänkte jag ta och hoppa ned i min otroligt (hör ironin i texten) varma säng och somna in för natten. Tänkte bara säga att jag troligtvis inte kommer vakna förrän framåt elva om inte någon viss (nämner inga namn) Malin (jo det gör jag visst) ringer mig i morgon bitti och låter jätte pigg på rösten. Ha ha ha. Men hur som helst så är det sängen som kallar för min del. Tänk, jag vet inte ens vad det är för veckodag längre, då kan man kalla det att man har ett sommarlov! Jag älskar det, älskar det, älskar det.

Godnatt mina vänner.

Cykeltur runt hela stan.

publicerat i Vardag.;
Jag måste bara säga att Malin verkligen gjorde hela min dag med en cykeltur runt halva stan. Hon är verkligen helt underbar den tjejen och vi har superkul tillsammans. Vi började cykla hemifrån till Willys där vi egentligen hade planerat att stanna. Men sen fortsatte våran resa ner mot centrum och sedan vidare runt hela hamnen. Där ifrån tog vi vägarna förbi svandammen och in i kinesiska trädgården. Sedan vidare mot ringvägen och runt hela ringvägen. Därifrån åkte vi till pizzeria la playa och satte oss för att äta pizza. Vi hade dock för stora förhoppningar och fick istället en pizzasallad då pizzaugnen hade stängt för kvällen (jävla skitställe). Sen drog vi oss vidare bort till fröjasväg och därifrån ner vid heimdal, över bron och bort nikstavägen - upp mot ICA och sedan vägen hem. Har ni vägarna förbi nynäshamn någongång och ser två helt crazy tjejer i deras bästa ålder med två barnstolar bak på cyklarna - då kan ni hälsa...!

Hur som helst. Det blev en hel del massa snack, sms:ande och pratande i telefonen på vägen. Men det är hur underbart som helst att vara i närheten av den tjejen! Maaaaaaliiiin, du betyder massor för mig, capish?

Puss.

Bjussar på lite bilder från dagen by the way.
Här är min vän, Malin.


Malin tror att hon är Tyra Banks eller någon.


Ingen mindre än världens finaste Malin.


Vi hittade ett gym på ringvägen! Gratis är bäst! Vem vill pröjsa liksom?


Malin drömde sig bort. Jag fick dock väcka henne för att säga att....


En elak svanmamma inte såg allt för glad ut över att få sällskap i sänghalmen, och...


att ett piratskepp närmade oss...


Malin greppade genast tag i sin cykel och såg helt förstörd ut när hon fick veta't.
Jag kan dock inte visa den bilden då den är cencurerad...


Men jag valde att trotsa ödet, och fotograferade en tall i solnedgången, i sista minut.



Nu är vi klara.

publicerat i Vardag.;
Självklart så slutade våran flytt med att vi blev ovänner. Ovanligt - eller hur. Vi är helt enkelt inte skapta att kunna vistas i samma rum längre, och lika bra är väl det. Jag hoppas bara att det blir bättre med åren så att man i framtiden kan vistas tillsammans. Inte för att jag just nu ser någon anledning i att behöva vara i närheten av honom.

Jag har bara dem stora sakerna kvar som köksbord, vardagsrumsbord, vardagsrumsmatta och en skrivare till datorn kvar. Allt annat är borta. Tillock med tvättmaskinen fick jag ut på egen hand utan hans hjälp. Är man inte duktig då? För visso så hade jag en pirra till hjälp, men den tog praktiskt taget död på mig i uppförsbacken till garaget. Men det gick bra och jag är nöjd. Ett skåp fick vi också plats med i garaget innan det blev fullt. Vi måste helt enkelt packa undan där inne innan vi kan få in fler saker.

Nu ska jag göra något annat en stund.
Puss&Kram.

Stånk och stön.

publicerat i Vardag.;
Egentligen började vi från fel håll idag med packningen och utflyttningen. Men nu är i alla fall det stora förrådet stängt och bommat för min del. Skönt det i alla fall. Sen har vi bara det lilla förrådet kvar och Kevins sovrum att dela på plus lite småsaker som är mina som jag tänkte packa i nu också. Det känns fortfarande smått jobbigt i magen när jag är där inne. Kanske för att det finns så mycket som påminner om oss, eller om det som en gång i tiden varit. Men snart har jag ingen större anledning att gå in där mer vilket känns... jätte skönt.

Senare idag kanske jag ska leka med Malin. Det beror helt och hållet på hur länge vi håller på med flytten och hur mycket min rygg palla med. Jag känner verkligen att jag håller på att säcka ihop när jag bär tunga saker. Men det ordnar sig nog.
Hur som helst så äter jag min lite sena lunch nu och ska snart in och packa ner glas i en kartong och gå ut med i garaget.

Nej nu ska jag gå över igen och fortsätta mitt tunga arbete.
Puss&Kram.

Godmorgon.

publicerat i Vardag.;
Hör och häpna! Jag har precis vaknat. När hände det sist att jag gick upp klockan elva en morgon? Hur som helst - here I am. Morgontrött och lite halvsliten försöker jag få mina fingrar till att skriva det jag vill. Det ser ut som "sudda, sudda" tangenten får jobba mest denna morgon. Men det ska det bli ändring på tycker jag.

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå över till R och flytta ut mina saker i garaget. Skönt att få yttligare en börda ur vägen, och att stenen i hjärtat kan få lätta något. Sen är det bara frågan hur vi ska göra med Kevin..

Hur som helst, dags att röra på fläsket.
Puss&Kram,

Cykeltur, inlines och grisiga fingrar.

publicerat i Vardag.;
Jag har varit ute och blandat nytta med nöje enligt mina grannar som alla trodde att jag hade smittats av en träningsféber. Men inte mer än vanligt - bara det att jag brukar åka utanför gården mer än vad jag åker inne i den. Men hur som helst så har jag varit ute och åkt några längder inlines. Jag åkte nog en ganska bra bit om man lägger ihop all den väg jag åkt - vilket självklart lett till att jag fått skavsår som svider på ovansidan av foten, min vanliga otur. Så ett tips till er är att; Kolla redan från början om det skaver så att ni slipper att få nötningar eller skavsår på fötterna som tar veckor innan dem läker.

Hur som helst. Jag var ute och provade mina inlines mest för att jag skulle byta plats på hjulen som blivit utnötta av mitt bromsande. Jag har aldrig använt orginalbromsen på mina inlines, eller på ett par inlines för huvud taget - vilket betyder att jag sliter ut mina hjul betydligt mycket fortare än normalt. Så jag blev självklart jättegrisig om fingrarna av olja och respektive smörj som den tidigare ägaren smetat på hjulen för att dem skall rulla bra, och det vill jag lova att dem gör - då jag var nära (observera ordet nära) på att ramla, då jag istället flög ut över trottoarskanten. Ha ha , men kul var det, jag återfick snabbt balansen och kunde återgå till en normal åktur med ett aningen bultandes hjärta, men det är så det ska vara.

Sen har jag varit ute och cyklat lite, bland annat till shell för att fylla på min mobil som ser ut att äta upp mina pengar för övrigt. Eller så är det jag som börjar få SMS fingrar, vilket jag tror stämmer in mer. Ha ha ha. Så jag känner mig riktigt stolt idag efter att jag utövat alla mina sporter. Jag menar - jag är ju inte lika aktiv som när jag har Kevin och spelar, innebandy, fotboll, basket och gärna allt i ett enligt honom! Ha ha ha, fråga mig inte hur men han är verkligen en sportnörd min son (och det har han inte ärvt efter mig!)


Skönt att han har fått rätt gener där i alla fall!

Morgondagen.

publicerat i Vardag.;
Som sagt så är det planerat nu sedan några dagar tillbaka att jag ska få flytta ut alla mina saker från Ronnies lägenhet. Men jag vågar dock inte hoppas på för mycket då det har varit bakslag förut. Om inte annat så ska jag vara med Malin i morgon och kanske tillock med tar bussen upp till syrran. Men vi får se. Jag blev dock lite småsugen på det när hon frågade om jag ville komma. Men samtidigt så är det inte roligt att sitta och skumpa på bussen fram och tillbaka hem igen. Så vi får se hur det blir med den saken. Jag måste hur som helst till banken i morgon. Dels för att sätta in och starta upp ett sparkonto på nordea och dels för att hämta ut gireringsdokument så att jag i framtiden kan betala mina räkningar hemifrån. Ja - vi är old fashon, att vi inte använder oss av E-legitimation i våran familj! Ha ha ha. Egentligen skulle det vara praktiskt att ha E-legitimation, men samtidigt så är det skönt att inte ha det.

Snart är det mat här hemma. Det bjuds på hamburgare och just nu så tackar inte min mage nej till någonting att äta. Jag är vrålhungrig trots att jag fick i mig pastasallad hemma hos Malin. Men det stillade mest bara min hunger - men bättre än ingenting som sagt.

Vi får höras senare.
Puss&Kram.

Malin, Guitarhero och lägenhet.

publicerat i Vardag.;
Malin väckte mig i morse, självklart ! Ha ha. Precis när jag hade somnat om så ringde hon igen och sa åt mig att komma ner. Fem minuter senare var jag utanför hennes dörr, okammad, svettig och nyvaken. Vi satte direkt på guitarhero och började lira. Ha ha ha, grymt roligt vill jag lova. Jag klarade mig dock endast igenom en hel låt under hela tiden som jag varit där. Ha ha ha, så man får väl kalla mig för nybörjare då! Vi drack the och snackade en massa skit om allt från himmel och jord. Hade det riktigt mysigt faktiskt. Ha ha ha.

Sen hade jag ju viktiga papper att lämna in till nynäshamns bostäder. För vet ni? Jag har fått en alldeles egen lägenhet nu! En tvåa med stort kök, fint sovrum och jättefint vardagsrum. Jag är supernöjd och jätte glad! Jag har tillock med en egen uteplats på några kvadrat så jag kan inte få det så mycket bättre. Mamma och jag var inne och kollade på den i helgen, men med tanke på att ingenting var fastställt än då - annat än att jag hade fått ett grattiskort via posten där det stod att lägenheten var min (och att jag skulle komma in med mina inkomstpapper) så ville vi inte ta ut segern i förskott utan min mor fick i lugn och ro skriva mail och ha kontakt med dem på NHB och komma överrens om hur vida vi skulle gå tillväga. Men nu är den min i alla fall! Kontraktet kommer till oss som vi ska skriva på senast på torsdag och jag är så glad! Så första september (sista augusti) så får jag flytta in och min klasskompis och jag kommer att bo grannar. Ha ha ha.  Kan inte bli bättre.

Plus att det fortfarande är sommar då och jag får ta ut mina sommarmöbler och sitta ute och grilla. Mysigt.

Puss&Kram, julegran.

Trött.

publicerat i Vardag.;
Jag sov som sagt ganska lite i natt och har sedan dess bara flängt runt hela dagen. Jag har varit och firat Louise med liten räkmacka på en ombyggd ICA affär. Jag kände mig helt snurrig och har inte den blekaste aning om varför dem håller på att möblera om som dem gör men det är inte min affär och inte mitt problem. Hur som helst så var jag och Louise på fika och sedan gick vi mot busshållsplatsen för att jag skulle till vårsta. Snacka om lång väg in, suck och stön. Tar fan lika lång tid att åka in till stan som det tar att åka till vårsta. Men jag hade världens bästa dag där uppe med filmtittande. Hur mysigt som helst.

Värst var vägen hem. Jag hade nästan inte ätit någonting på hela dagen och skulle sitta och skumpa på bussen hem. Lyckat. Eller inte. Jag mådde skapligt illa och kände mig inte alls så social som busschaffören gjorde med mig och ville prata, sorry!

Ha ha ha. Snart kallar sängen på mig. Efter gårdagens nattliga bravader så vill jag inte alls riskera att det skall ske igen.
Ni vet att blixten slog ner på våran gård va - och att det var därför vi fick sånna höga smällar här hos oss... Läskigt.

Puss&Kram, julegran.

Planerna ändrades.

publicerat i Vardag.;
Jag skulle egentligen ha mött upp Louise nere på stan för att göra henne sällskap. Men planerna ändrades så att hon kommer till mig efter att ha gjort alla ärenden på centrum. Så vi ska väll sitta här och snacka en massa skit. Anledningen till att jag inte kunde möta henne i centrum var att jag lovat min mor att laga maten några gånger denna veckan. Och självklart är det kalops på menyn som gör att jag måste spendera två timmar i köket innan maten är klar. Men det är kul det också. Jag tycker ju om att laga mat som sagt så jag kan väl inte precis klaga och nu har halva tiden redan gått så att det är inte lång tid kvar innan köttet är mört och maten är redo att serveras.

Annars så händer det inte så mycket. Kanske ska ta bussen in till vårsta. Men vi får se hur det blir med den saken. Jag kommer inte hem förrän vid elva om jag åker dit - och frågan är om jag orkar upp i tid i morgon då! Ha ha ha, men det löser sig nog. I morgon har jag som sagt några ärenden som skall uträttas innan jag ska till skansen och allsången tillsammans med Louise. Ska bli hur mysigt som helst och jag hoppas att vädret står på våran sida och att det inte regnar över oss. Jag har som vanligt otur när det gäller en massa - men nu litar jag på att vädret är på våran sida.

Puss & Kram.

Lista.

publicerat i Onördigt;
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du har sårat nån så den börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol
[ ] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrsken.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi
[x] Jag har åkt snowboard

Stora tjejen.

publicerat i Minnen;

Nej fel ordval till rubrik. Slarviga ska det stå.. Jag är grymt trött och jag har egentligen bara mig själv att skylla. Jag har tillock med fått en påse under ena ögat (där av min rubrik) så nu känner jag mig lite vuxen faktiskt. Eller inte. Jag borde verkligen ha laggt mig tidigare i sängen och somnat betydligt mycket tidigare än vad jag gjorde. Och att min pappa väckte mig i morse med att ringa två signaler och sedan lägga på gjorde inte saken så mycket bättre. Ha ha ha. Jag måste lägga mig tidigt ikväll - det är ett måste.

Jag och Louise ska mötas nere på stan snart. Jag tänkte köpa henne någoting fint i födelsedagspressent, men schh - säg ingenting till henne. Jag måste bara hitta tillbaka till min fantasi och komma på vad fan jag ska köpa. Vad kan en nittonåring vilja ha egentligen? Fan, jag hatar att köpa pressenter. Eller inte direkt att köpa kanske - men att komma på vad fan man ska köpa.

Malin kom över för en stund sedan och bytte cykel med mig - så nu har jag en extremt femenin cykel vilket jag hoppas passar mig. Ha ha ha. Hon var för van att ha sin cykel att hon ville ha tillbaka den och jag klandrar henne inte! Men den här cykeln är extremt tjusig! Så jag kan inte bli mer nöjd.

Men men. Så här ser min dag ut mer eller mindre idag.

Puss&Kram, julegran.

GRATTIS LOUISE.

publicerat i Vardag.;

Grattis älskling!
Nitton år nu, fan va tiden går fort - är det bara jag som känner av det? Från vaggan till graven är ju vad dem säger - vi har beviset.
Jag älskar dig till tusen.

Morgonlista.

publicerat i Vardag.;
Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Ja men enbart i livet.
Hur tidigt stiger du upp? I lagom tid.
Vem/vilka vet mest om dig? Louise, Mamma, Linnéa.
Gillar du att slåss? Nej inte alls.
Vad ska du göra ikväll? Ikväll? Ingen aning.
Har du utländska föräldrar? Nej.
Var har du ont? I magen.
Är du bra på att måla? Nej
Vem kramade du senast? Kevin.
Vad längtar du till? En solig dag.
Sparare eller slösare? Båda.
Bio eller promenad? Båda.
Är du kittlig? Lite, ibland.
Rädd för insekter? Dem med åtta ben och uppåt är kanske inte världens trevligaste.
Anser du att du är stark? Lagom.
Nämn något som gjorde dig glad igår: Ha ha ha, hmm. Jag vet inte.
Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov.
Vad har du druckit idag? Ingenting.
Vad var det senaste du åt? Igår åt jag cassewnötter.
Vad var det senaste du köpte? Hmm, heliumballongen till Kevin.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej.
Vad gör dig glad just nu? Det finns mycket saker.
Humör just nu: Trött.
Sommarplaner: Vara hemma och vila upp mig.
Gillar du att sjunga? Ja.
Vad längtar du mest efter just nu? En lägenhet.

Otursnatt.

publicerat i Vardag.;
Jag gick som sagt och la mig vid halv tolv ungefär. Eller meningen var det. Först när jag ska vika ut min säng som för övrigt är en bäddsoffa för er som inte vet det, så fastnade sängen på halva vägen och jag kunde antingen valt att sova med huvudet i nedåtlutning eller med benen upp i luften. Man kan efterlikna min säng med en sjukhussäng - den är liksom vikbar på mitten och på fotänden. Hur som helst så gick den absolut inte att få ned på egen maskin. Jag var därför tvungen att väcka min mamma och säga att jag inte fick ned min säng till hundra procent. Hon kom in och hjälpte mig och en soffvikning slutade med världens asgarv och mitt i skrattet så lyckades vi faktiskt få ut soffan. Men då hade det gått närmare tjugo minuter. Men det var ju ingen fara!

Hur som helst så la jag mig i sängen och sms:ade med en kompis till klockan var halv ett. När jag väl skulle somna så var detta helt omöjligt. Anledningen till detta var att jag inte kunde koppla av och valde omedvetet att ligga och lyssna på vinden och på regnet som slog mot rutan. Halv två lyckades jag somna in...

... tills världens brak hörs ovanför huvudet på oss. Jag tror inte att det var någon på våran gård som kunde sovit vidare. Jag vaknade i alla fall med ett ryck och trodde att jag var hos terrorister - och vet ni? Jag hade tillock med tid att tänka; "Ska jag sova vidare, eller är det skönare att dö i vaket tillstånd?" Då jag var helt bergssäker på att det var en bomb som smällt utanför huset. Men ni ser hur hjärnan kan spela en spratt när man ligger och sover. Jag kan ju meddela att det bara var åskan som av någon konstig anledning valt att smälla rakt ovanför våra huvuden.

Jag som är rädd för både det ena och det andra har självklart åskan på min räddlista. Så jag kunde självklart inte somna förrän allt var över, mitt hjärta hade slutat slå i hundranittio och mina föräldrar och jag sov med öppna dörrar mot varandra. Ha ha ha. Min mor kom tillock me med förslaget om att jag skulle sova inne hos dem - men det avslog jag! Ha ha ha.

När jag ringde till Ronnie i morse så hade även han och Kevin vaknat av ett ryck - tittat på varandra och undrat vad tusan det var som hände - och sedan återgått till deras drömmar igen.

Det är bara jag som är rädd som en liten mus och väljer att vara vaken till allt är över.
Puss&Kram.

Var tyst, han kanske vaknar.

publicerat i Vardag.;
Ibland när Kevin sover så brukar jag tänka på att inte knäppa för högt på tangentbordet, eller att inte låta så mycket med benen mot stolen, eller att inte andas så högt, - ja man blir så pass skadad av att vara mamma att man tänker på hur högt man andas och att man inte ska andas för fort. Men hur som helst så brukar jag få den här känslan i magen att "var tyst, han kanske vaknar". Precis den känslan fick jag alldeles nyligen, trots att jag visste att Kevin är inne hos Ronnie. Men man blir helt koko i huvudet av att hela tiden gå runt och vara tyst. Jag har som sagt datorn och Kevin ståendes i samma rum när han väl är här. Därför har jag som vana att efter klockan åtta sänka ned ljudet till, näst längst ner och sedan knäppa tyst, tyst på tangentbordet.

Phu, nu kan jag andas normalt igen.
Puss&Kram.

Veckans göra.

publicerat i Onördigt;
  • Födelsedagsmiddag med Louise, måndag.
  • Bankärenden, måndag.
  • Fika med en kompis, i veckan.
  • Leka med Malin, tidigast onsdag.
  • Allsång på skansen, tisdag.
  • Flytta ut hos R, tidigast onsdag.
  • Gå med viktiga papper till NHB (ni får veta senare), tisdag.
  • Åka in till syrran i veckan och låna på mig nya filmer.
  • Laga middag till mamma och pappa minst fyra gånger denna veckan.
  • Sakna Kevin jätte mycket.
  • Få hem mitt charmtroll.

Musik.

publicerat i Vardag.;
Musiken jag spelat har jag spelat nu sedan jag kom upp ur badet, om och om igen. Samma låt också. Jag tycker den är så bra. Det är farligt att skicka musik till mig - om låten är bra så sitter jag där som fast liksom. Min mamma tror säkert att jag valt att bli depprimerad nu när inte Kevin är kvar hos mig längre. Kanske att det är därför hon har lämnat mig ifred ikväll? Hur som helst så tänkte jag spendera min kväll här ikväll. Jag kanske sätter på den ljudbok som min mor fick med tidningen idag. Det är en thriller så det kanske inte är av bästa sort just ikväll - då jag är ensam och allt. Ha ha ha. Och till ljudböcker så måste man skapa sig egna bilder - det är inte alls som att se på film, så nej hua. Det får vänta helt enkelt. Jag funderar istället på att sätta på en schysst rulle. Kanske OTH - season one som jag fått låna av syrran!

Yes, den får det bli.
Pusselipuss.

Navid Modiri & Gudarna.

publicerat i Musik;
Älskling glöm din man för han är laglös nu.
Sover med ett öga öppet i olika hus.


Jag är på fri fot. Springer mellan höghus och äng.
Helikoptrar flyger över mig men det här är min terräng.


Undan åtal och besvär.
Från, polis och militär.
Springer med fart i mitt hår.
Jag tog det sista tåget...

Lite info.

publicerat i Onördigt;
Jag tänker ge er lite information om hur läget ligger till just nu:

Jag och R separerade. Veckan efter så hade han en ny som han nu tänker flytta ihop med. Nackdelen är bara den att dem har valt att flytta ned till henne och hennes dotter vilket ligger ett X antal mil här ifrån, fem timmar med bil om man kör snabbare än vad fartkontrollerna säger. Han kommer därför säga upp sin lägenhet då han gått på arbetsintervju i den nya staden. Gällande Kevin så kommer han att bo kvar med mig här i nynäshamn och fortsätta gå på dagiset här som han är van vid. Jag och R håller på att förhandla nu om hur vida han skall träffa våran son och vilka dagar som passar med tanke på avståndet som kommer att bli mellan oss. Jag hoppas inte att han kommer ge upp och låta Kevin träffa honom några gånger per år när det passar honom - utan vi får se till att det bästa möjliga nu sker.

Det första för mig är just nu att få ut alla mina saker så att han kan få flytta ut sitt sen.
Men ungefär så här ser läget ut nu mer eller mindre.
Så jag tar vara på min ledighet även fast det svider av att vara borta från Kevin. Vi behöver nog vara ifrån varandra varannan vecka så länge det går för att sedan orka med varandra veckovis.

Puss&Kram.

Lista.

publicerat i Onördigt;

Nämn någon som gjorde dig glad igår? Kevin.
Vad gjorde du kl 8 i morse? Jag vaknade kvart i åtta, så jag var väl mellan sängen och köket för att vakna till.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Satt, precis här.
Det sista du sa högt? "Det gör vi gumman, ja hej!"
Vad har du druckit idag? Hmm, ingen aning.
Vad var det senaste du köpte? Öh en heliumballong till Kevin.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Blå grå.
Vad är det för väder hos dig just nu? Molnigt.
Godaste glass-smaken? Choklad.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej.
Sover du tungt? Ja det gör jag , vissa nätter i alla fall.
Drömmer du mycket? Nej inte på sista tiden.
Mardrömmar? Mest det när jag väl drömmer.
Vilket ämne är roligast i skolan? Svenska.
Trivs du med ditt jobb? Jag har inget jobb. Men mammarollen är grymt kul!
Favoritklädsel? Olika till olika tillfällen.
Vad ser du om du tittar till höger? En blå vägg, en sterio, en tavla och en lampa. Vad ser du?
Vad gör dig glad just nu? Hm. Ingenting just nu.
Vad ska du göra härnäst? Bada. Vattnet är igång.
Höger- eller vänsterhänt? Vänster.
Humör just nu?
Sorgsen.
Favoritgodis? Surt&Salt, choklad är också jättegott.
Klädsel just nu? Jeans och Gina tricot linne.
Musik just nu? Tyst.
Sommarplaner 2008? Vara hemma och njuta.
Hur många kuddar sover du med? Sex kuddar i min säng.
Spelar du nåt instrument? Nej.
Morgon- eller nattmänniska? Natt
Vilka är viktigast för dig? Kevin, Mamma och Pappa, Louise, Linnéa, Malin, Calle, Rikard (för han ska bli min nya granne) mf.
Bio eller promenad? Bio & Promenad.
Är du kittlig? Ja.
Snarkar du? Om jag är förkyld, hur ska man annars andas?
Stjärntecken? Lejon
Äckligaste insekten? Spindlar
Vad vill du jobba som? Vad som helst.
Stökigt eller välstädat? Välstädat.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Ja kanske. Man lever bara en gång.
Anser du att du är stark? Ganska.
Vad gör du om du får hicka? Jag låter det vara för jag tycker det är kul!
Vad längtar du mest efter just nu? KEVIN.
Hur svarar du i hemtelefonen? Hmm, Ja det är Denise.
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallu!
Antal timmar sömn inatt? Runt åtta.
Sov du ensam? Nej med Kevin.
Vem sov hos dig senast? Om man bortser från Kevin så var det Louise.
Vad ser du fram emot? Hmm. Att Kevin kommer tillbaka ffs.
Vad vill du ha just nu? En egen lägenhet.
Vilken buss åker du oftast?
854
Vilken årstid är det nu? Sommar.
Anser du dig själv snygg? Nej - eller ibland kanske. Mycket sällan dock.
Har du varit kär? Ja.

Ensamt igen.

publicerat i Vardag.;
Nu sitter jag här igen. Jag vet inte om jag ska se mig själv som barnfri eller ensam. Ensam sitter nog bäst i val just nu. För helt plötsligt blev det jätte tyst, tomt och jag har ingen fin kille att prata med längre. I veckan ska jag flytta ut mina saker från Ronnie - det kommer kännas bra men tomt på samma gång. Tre år, är tre år och det är ganska mycket tid man har spenderat med varandra. Men snart kan vi se dem åren som helt förbi vilket kommer lätta mitt hjärta på några kilon. Nu är vi i alla fall vänner igen, han och jag - vilket betyder att vi kan prata med varandra utan problem och inte höja rösten till varandra mer. Inte ett dugg faktiskt.

Jag vill då inte vara ensam i alla fall. Den veckan jag har Kevin är mycket bättre än alla dessa toma veckor tillsammans.
Hoppas denna veckan går lika fort som den förra veckan gjorde. Men snart är varannan vecka över och då blir det jag som bär det hela lasset helt själv. Så man kanske ska passa på att njuta lite av sin ensamhet i alla fall...

Puss & Kram.

På promenad i blåbärsskogen.

publicerat i Vardag.;
Jag och Kevin tog oss en jätte lång skogspromenad idag på morgonen. Tänk att det redan finns mogna blåbär i skogen som jag och Kevin kunde mumsa i oss. Men det fanns bara på dem platser som solen kom åt. Men det var både mysigt och gott.

Just nu sitter jag och pratar med Linnéa på MSN. Hon är nere i afrika och har det hur mysigt som helst med familjen. Ha ha. Jag saknar henne dock massor. Man kan ju inte prata med henne över telefonen som man är van vid tyvärr. Men hon har haft det mysigt med safari, så hon kan väl inte klaga. Ha ha.

Nej. Nu måste jag städa i ordning i mitt rum.
Puss&Kram.

Morrn' Morrn'

publicerat i Vardag.;
Godmorgon alla glada. Gissa vem det var som vaknade klockan nollfyra tjugo i morse? Ja inte var det jag - inte frivilligt i alla fall. Det var Kevin. Men i morse gjorde jag ingen välling - tack och lov, och i morse slapp jag väcka hela huset då Kevin låg helt stilla i sängen när jag gick upp och hämtade hans nya torra blöja. Det märks dock att man inte har haft en så god morgon. Kevin kissade på halva sänghalvan, så vi la oss på andra halvan, vilket blev lite i det trångaste laget, men tack och lov för att man har en ganska bred säng. Ha ha ha. Nu på morgonen så har Kevin slagits och sparkats och inte alls varit på gott humör. För att lindra hans (smärta efter att ha sparkat i väggen) gråt så gick jag upp och gjorde i ordning en flaska nyponsoppa. Han har redan (nästan) fått i sig hela. Snacka om att ungen måste ha varit energilös - eller något?

Hur som helst. Jag vet inte hur det blir med överlämningen idag till R då han inte är hemma. Men det blir som sagt hans huvudvärk då han inte gav mig några skor att sätta på barnet så kan jag inte ta honom ner till dagis i morgon. Men det är som sagt inte mitt problem. Jag står utanför och plingar på när vi har våran avtalade tid...


Puss&Kram.

Tandborste och sånger.

publicerat i Kevin;

Varje gång som Kevin ska borsta sina tänder (vilket vanligtvis är det värsta han vet) så frågar jag Kevin vilken låt han vill att jag ska sjunga. Han väljer sin låt och öppnar munnen så fort jag börjat nynna på melodin och sjunger texten rätt i under vissa toner. Men så fort jag slutar sjunga så sluter han sin mun! Ha ha ha. Han vet minsann hur man ska kompromissa. Det är bra och lära sig vid en ung ålder också. En deal är en deal. Sen så ber jag honom ryta som en tiger, och det gör han riktigt bra nu den lilla kisen. Han verkligen ryter till - nästan så att nackhåret reser sig. Tänk att denne lille man rent ut sagt avskydde att borsta sina gaddar - och nu mera så är det inga rotablem alls med att få honom att öppna munnen, få honom att ryta som en tiger och låta honom gå ifrån med världens finaste leende.

Självklart har min extremt vackra sångstämma en del i det hela att göra också.
Ehm...

Filmmys med mamma.

publicerat i
Min mamma och jag har kollat på filmen walk the line som är någon form av självbiografi av familjen Cash/Carter. Helt underbar film ärligt talat. Jag älskar 50/60´s musik och skådespelarnas grymma framträdanden gjorde verkligen hela filmen. Alla var verkligen med, Elvis, Jerry Lee, Bob Dylan, you name it - undra om alla verkligen hade sån kontakt med varandra. Jag menar, självklart borde dem ha haft det. Tänk om vi bara kunde ha fått se dem uppträda nu också - fan va underbart det hade varit. Ibland kan jag vara avundsjuk på dem som fick uppleva femtio/sextiotalet. Samtidigt inte. Vi är som sagt inne i en ny epok och det kanske är dags att börja ta vara på det man har istället för att önska sig bort till andra platser...

I alla fall så är det en grymt bra film och jag rekomenderar den starkt till alla som är smått intresserad av att komma in i en annan människas liv och som dyrkar musiken.

Puss&Kram.

Bajsvatten.

publicerat i Vardag.;
Jag och Kevin badade nu för en stund sedan. Vi hade det jätte mysigt och skrattade och hade oss. Ett tu tre så låg det någonting mer eller mindre otrevligt och flöt i vattnet. Jag flög upp ur badet och satte mig på kanten samtidigt som jag vrålade på min mamma. Ha ha ha. Hon hämtade kattlådespaden och öste ur dem otrevliga små korvarna. Kevin såg mer nöjd än missnöjd ut. Han hade mixat nytta med nöje och var nöjd över resultatet. Det var bara jag som valde att byta badvatten och skrubba oss blänkande rena med en tvål. Fy så äckligt.

Ha ha ha, men det är min dag det.
Och ungen vet inte hur man säger;
Mamma - bajsnödig!
i rättans tider. Ha ha ha.

Cykeltur, filmmys och molnig himmel.

publicerat i Vardag.;
Jag och Kevin har haft en jätte mysig dag idag då vi har cyklat ungefär fem kilometer, kollat på film och lyssnat på när regnet slagit mot marken och mot parasollet. Mysigt helt enkelt. Vi har ätit glass och tittat på I am Sam och jag har gråtit mig igenom mer än halva filmen. Snacka om att man är känslig. Men stackars, stackars, Sam.

Vi ska mysa lite mera nu med lite godis då det är lördag, och sedan ska vi lägga oss tidigt ikväll.. (det lutar åt det i alla fall). Annars ska vi inte göra någonting. Det är ínget väder för att kunna göra någonting roligt med barn. Vi kanske sitter och läser, ritar eller busar med Kevins nya traktor som vi fick av grannarna. Dem verkar ha en välgörenhetsvecka då Kevin har fått en massa leksaker från alla håll och kanter. Det tackar vi för - med tanke på att Kevin har alla sina leksaker hos Ronnie fortfarande - förutom strandleksaker, bollar och bandyklubbor.

Fyra dagar kvar....

Godmorgon bloggen.

publicerat i Vardag.;
I morse vaknade Kevin och jag trodde klockan var runt niotiden. Jag kände mig dock jätte trött och orkade inte alls sällskapa med honom och vara aktiv så jag sa åt honom att gå upp till mormor och morfar och störa dem istället. Han betedde sig jätte konstigt och jag kunde se att han inte hade några direkta planer på att gå upp - utan istället jävlas med mig och prata oavbrutet. Tillslut gav jag upp och gick upp på toaletten. Till min förvåning så såg jag då jag gick förbi vardagsrummet att klockan bara var kvart i sex. Åh, nej tänkte jag. Kevin kom skrikandes efter mig och jag trodde att jag hade väckt hela huset. Men inte då. Alla sov vidare. Jag fick göra välling till Kevin och byta hans blöja och efter det somnade han faktiskt om till klockan nio. Riktigt skönt.

Trots detta så har jag sovit lite småkonstigt. Men men. Det rättas väl till under dagen.
PoK.

Tryck i magen - orolig känsla i bröstet.

publicerat i Vardag.;
Så fort jag tänker på vissa saker så får jag ett grymt tryck för magen, ungefär som jag har svalt Kevins heliumballong och inte får ut smurfarnas läte - ni vet! Nej men allvarligt, jag tror jag håller på att säcka ihop om inte detta mellan mig och R kan få ett riktigt bra slut. Jag vill få komma ifrån hans lägenhet men vi kommer inte överrens om vissa saker.

Jag måste verkligen prata med honom, på riktigt - så att vi kan glömma allt oss som varit och gå vidare på varsitt håll. Jag vill inte finnas kvar hemma hos honom. Hellre finns jag i mammas och pappas garage till det är dags att ta sig därifrån med alla sakerna. Hellre trycker jag in allt i mitt rum och kliver över det varje gång jag ska gå och sova. Hellre gör jag vad som helst om vi kan avsluta det vi en gång hade.

Jag vill sätta punkt för vårat liv och för att göra det så måste jag få ur mina tankar därifrån.
Punkt.

Nu är det tyst.

publicerat i Vardag.;
Nu sover alla. Mina släktingar for hem för någon timme sedan och jag har spenderat den senaste timmen med att läsa några bloggar, kolla in tidningarnas huvudrubriker (då innehållet inte intresserar mig såvida det inte är en humoristisk nyhetsartikel. Men nu - den senaste tiden har innehållet i tidningar enbart handlat om mord (och inga visor), barnmisshandel och riksdagens beslut angående rätten att ha hemlig information i mailen, vilket självklart slutade som dem själva ville och inte som alla andra ville. Nåväl - sen har det varit jätte mycket om EM vilket intresserar mig - zerro, noll och inte ett skvatt.

Men snart är det dags för mig att hoppa i säng. Jag funderade i morse om att plocka fem, (sju) olika blommor (rätta mig om jag har fel) för att lägga under huvudkudden och drömma om den blivande man jag ska få. Men sen slog det mig att jag inte är så nyfiken och allra minst så tror jag inte på sånt bullsh*t.

Ni skulle ha hört våra samtal idag - mitt, mammas, syrran och mormors. Ha ha ha.
Glöm det... ni vill inte veta.

Midsommar.

publicerat i Vardag.;
Snart dalar Kevin in för natten, trots att det är fullt ljud utanför från alla barnen som är här - och vuxna också för den delen. De flesta håller nog på att hjälpa min mor att få i ordning i köket innan alla far hem och det blir tyst här hemma. Vi har haft en riktigt trevlig dag, bland annat på hembygdsgården och sett då dem reste majstången och dansade i folkdräkter. Lite tradition höll vi oss till i alla fall. Jag och Kevin cyklade dit vilket gick jätte bra. Han trivs verkligen som fisken i stolen bakpå cykeln. Ingen är gladare än jag för då har vi någonting gemensamt som vi kan utöva han och jag. Sen har vi tagit en massa generationskort. Jag ska höra med syrran om jag får besvära hennes kamera med yttligare en överladdning av kort innan dem far hem. Min mormor var så söt på korten så jag måste bara ha dem.

Annars har det inte hänt så mycket. Kevin hade lite småproblem med sin mage idag trots att jag gett honom movicolen regelbundet nu dem senaste dagarna. Hoppas att det bara var en engångsföreteelse och att jag slipper hjälpa honom fler gånger. Det gör så ont i mig av att veta att han lider.

Nu har Kevin somnat och jag ställer in mig för att gå ut och snacka lite skit innan mammas krog stänger.
Hoppas att ni har haft ett fint midsommarfirande och att ni kommer ifrån dem något sånär i levande form.

Puss&Kram.

Syskonkärlek

publicerat i Vardag.;


Märks det att det är tjugotvå år mellan oss, fem barn och fyra mil som skiljer oss åt?
Hur som helst, det här är min syster (och hennes son, Razmus).

Med lite socker på.

publicerat i Vardag.;
Jaha, så var de det här pratet igen om hur man blir när det är högtider. Man glömmer verkligen bort varför man firar, i alla fall i våran familj. Jag försöker hjälpa till så gott jag kan här hemma för att inte vi ska komma ivägen allt för mycket och för att vi kan hjälpa till i alla fall. Mina föräldrar fäller kommentarer som "Men det tar tio minuter extra om du ska hålla på och springa ivägen hela tiden". Så därför har jag beslutat att ställa en kaktus på sovrumsgolvet, ta mitt gamla lilla tidningsbord och fylla det med mat på som bara mättar min och Kevins magar och dansa runt den förbannade kaktusen till små grodorna och andra glada majstångssånger och hålla mig UR vägen hela dagen.


Glad midsommar, alla jävla stressade människor.
Det här är min familj med lite socker på.

Godmorgon, bloggen.

publicerat i Vardag.;
Vi har egentligen varit vakna sedan nio i morse, men det har varit full rulle med tanke på att min mormor ska komma och äta midsommarlunch hos oss. Så jag fick börja dagen med en dusch och sedan har det varit ständing och affären som har stått på schemat. Kevin har varit jätte jobbig hela dagen idag. Och han ser inte ut att bli något bättre, inte ens lite. Så jag hade tänkt att gå och se på midsommarfirande idag tillsammans med min syster som ska hålla sig på samma plats, men ärligt talat så vet jag inte hur det blir längre. Somnar inte Kevin snart så blir det inget firande för oss för huvud taget. Egentligen önskar jag att man kunde radera alla dessa s.k högtider ur allmenackan så att folk slipper känna sig tvugna och stressade vid samma tidpunkt varje år.

Inne på affären så träffade jag på min storesyster som jag inte träffat på ett bra tag. Det känndes jätte skönt att få prata med henne och krama om henne. Jag kände mig ganska sentimental när jag berättade för henne vad som hade hänt - vilket hon säkert redan visste om. Jag menar- vi bor i nynäshamn. Vem kan undgå att snappa upp vad som händer i den här staden. Ord som hon sa som; "Du vet att vi finns här" värmde extra mycket då orden kom direkt från henne. Jag har verkligen, verkligen saknat henne.

Musik.

publicerat i Vardag.;
Jag har fått skavsår i öronen. Kevin håller på att ta ur och in sina cd-skivor i sterion och drar på volymen och dansar runt i rummet. Jag som verkligen trodde att jag kunde få honom att somna i tid idag for once. Men uppenbarligen inte. Han kommer runt min stol och hoppar upp och tar strypgrepp runt halsen på mig så att jag nästan blir blå i ansiktet. Har jag inte sagt att det är underbart med barn? Ha ha ha.

Han börjar ju i alla fall gnugga sina ögon och göra konstiga kvällsljud från sig. Det måste ju ändå tyda på att det är påväg att gå åt rätt håll. Kevin verkar ha blivit smittad av en viss munndiarré också med tanke på att hans mun gått stup i ett hela dagen. Speciellt när man hade vinden i håret och öronen samtidigt som man cyklade och inte hörde annat än ljudet från vinden; då ska han passa på att berätta en lång historia som man bara hör hälften av och som han förväntar sig ett svar från. Det är bara att nicka, säga ja och tänka sig ungefär vad det är han kan ha sagt. Ha ha ha.

Mammarollen är verkligen det bästa man kan bli tilldelad.

I säng i tid.

publicerat i Vardag.;
Kevin är nedbäddad i tid idag för en gångs skull. Han har dock inte valt att somna än utan knäpper på cd-spelaren som spelar ut en massa tjatiga barnlåtar. Radio hade varit det bästa alternativet för min del just nu känner jag. Men han måste också få lyssna på sin musik. Vissa låtar är faktiskt riktigt fina. Hur som helst så ska han försöka varva ned innan han ska somna. Han fick två eller tre glassar nu ikväll av morfar vilket faktiskt märks lite på hans hyperaktivitet, så som han far och flänger som en jojjo. I morgon lär det inte bli bättre innehåll i hans mage heller då det är midsommar och då finns det alltid mycket godis till hands. Suck och stön. Min mormor kommer hit på en middag i morgon, det ska bli skönt att prata lite skit med henne. Man saknar henne trots att hon bara bor någon kilometer här ifrån. Man träffas dock inte oftare än att man stöter på varandra på vägen rent hastigt. Synd med tanke på att jag tror vi har mer att tala om...

Ni ser hur min fantasi fortskyndar när jag skriver. Jag blir galen på mig själv. Från att ha skrivit att Kevin hamnar i säng i tid ikväll till det att min mormor kommer i morgon på midsommar.
Hjälp, snacka om livlig fantasi.

Puss&Kram.

Minnen...

publicerat i Minnen;
I morgon är det redan midsommar. Tänk vad fort veckan har gått. Detta betyder också att det bara är fredag och lördag kvar innan jag på söndag kväll, (troligtvis) ska lämna över Kevin till R igen. Jag får sån separationsångest så fort han är borta. Men samtidigt så vet jag att veckan går så mycket fortare när man har någon och längta efter. Plus att jag kan passa på att göra en massa som jag längtat efter att få göra; som att gå på allsång på tisdag. Det var senast när gyllene tider hade sitt uppträdande - innan det att Kevin var född som jag var på allsången sist. Jag kanske var fjorton, eller så var det samma år som jag träffade R som femtonåring. Men ändå så känns det så nära - som det var igår jag var där senast och fick se, då min stora idol, Cajsa - Stina Åkerström. Tänk att man faktiskt var lycklig då, fast det var en av mina svåraste tider i livet.

Jag längtar inte tillbaka, samtidigt som jag minns en av de bästa stunderna i mitt liv som barnlös.
Jag är ganska kluven, numer består mitt liv av två faser, innan och efter barn - jag måste ändå säga att jag är mest stolt över mitt nuvarande liv än vad jag var över mitt dåvarande.

Kväll på direkten.

publicerat i Vardag.;
Nu blev det helt plötsligt kväll på direkten. Det var precis som att ljuset slocknade och klockan blev nio över bara några minuter. Nu känns det förvisso bara som klockan är nio när den själva verket börjar närma sig sju. Men det är bara principen att solen ska gå i moln och förvirra oss människor att tro att klockan är senare än vad den egentligen är. Jag känner mig verkligen jätte risig idag. Ingen toppenmamma idag inte. Trots det så har vi varit ute och cyklat idag, spelat innebandy, fotboll och lite tennis i den mån som Kevin kan röra på racket, sen har jag även åkt en vända med Kevin på mina inlines. Han tyckte det var jätteroligt så det blir det nog mer åka av - för honom när han blir stor nog att stå på egna ben! Hjälp, jag känner mig helt plötsligt jätte aktiv idag. Större delen av dagen har som sagt spenderats ute i solen och nu är jag så trött att jag skulle kunna betala vad som helst för att få en barnvakt till dess att Kevin har somnat, för att jag ska kunna tuppa av redan nu.

Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte att kunna sova ordentligt förrän strax efter tolv. Det är så mycket att tänka på just nu som gör att min energi och mina krafter går bort åt det. Suck.

Men snart har vi turen på våran sida igen, det är bara att se bakom nästa hörn efter nya möjligheter.
Puss & Kram.

Vaken sötnöt.

publicerat i Vardag.;
Nu har Kevin vaknat upp ur sin sovstund och jag har snart fått se klart dagens film; accepted. En ganska bra men meningslös film. Lite som american pie - fast ändå bättre handling.

Pappa håller på med maten idag vilket betyder att jag inte behöver anstränga mig vidare mycket med dem sakerna. Skönt att få vara ledig på den biten. Det enda som måste göras är sängen och rummet i sin vanliga ordning. Jag bäddade aldrig i morse då jag vet att jag lika fort måste bädda ut soffan igen för att Kevin ska kunna sova middag.

Så nu är Kevin pigg och glad igen, skriker så lagom skönt i mina öron och har fått upp energin till topp. Jag klagar inte, nej inte alls. Det är bara mycket skönare med en lugn och kramig pojke. Men mina behov får helt enkelt vänta tills ikväll.

Puss&Kram, julegran.

Igår kväll.

publicerat i Vardag.;
Jag gick och la mig strax efter halv tolv igår och somnade inte förrän närmare ett tiden. Precis när jag hade somnat in så fick jag ett SMS av en kompis och vi satt och smsade allt för länge. Där av den jobbiga starten i morse. Han sulle upp och jobba klockan sex i morse också, den stackaren. Ha ha ha. Men det var trots allt han som började att sms;a mig. Sen när mobilen blev tyst så kunde jag likt förbannat inte somna. Ha ha ha. Jag gosade in mig hos Kevin, men det slutade med att han blev så varm att det smittade av sig på mig. Aldrig blir man riktigt nöjd.

Jag känner fortfarande av att jag har varit uppe allt för sent inatt.
Jag som lovade mig själv att jag skulle somna i tid, yea, right - like that's gonna happend.

Puss&Kram.

Cykeltur, sovstund.

publicerat i Vardag.;

Jag och Kevin vaknade tidigt i morse. Kevin vaknade runt kvart över sju och jag totalvägrade att gå upp då. Knappast. Så jag låg kvar i sängen och hade satt på piff och puff till Kevin på datorn. Så han satt så snällt kvar i sängen och kollade till klockan var kvart i nio då jag valde att gå upp. När vi väl kommit upp så gick vi ut på gården och lekte lite. Kollade på småkryp, hälsade på grannarna och gick runt i skogen och upptäckte en annan lekpark lite längre bort. Vi hade en mysig rivstart på morgonen.

Framåt tio så ringde Malin och sa att vi skulle komma ner till henne, så jag satte Kevin på axlarna och promenerade ner till henne. Strax därpå, efter lite bråk mellan Olivia och Kevin så satte vi oss på cyklarna och cyklade mot affären. Det gick riktigt bra med barnen, även fast dem var trötta och lite sura. Jag och Kevin har kommit hem nu, ätit lite och Kevin har somnat vilket jag tror var väl behöverligt.

Sex dagar kvar och sen kan jag koppla av...
Puss&Kram.

God natt.

publicerat i Onördigt;
ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Ja, tack och lov för det.
2. Är du lycklig?
 Ja
3. Är du uttråkad?
Nej inte alls.
4. Är du ledsen?
Nej.
5. Är du italienare?
Inte det heller.
6. Är du cooling? Kan jag inte påstå.
7. Är du från irland? Nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej, ärligt talat inte.
2. Har du någon gång blivit sårad?
Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?
Ja.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?
Ja.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Då är han ju inte hemlig...
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Ja, kanske.

10 TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?
Ögon.
3. Katter eller hundar? Katt.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Vanliga vänner är bäst.
5. Tv eller internet? Internet.
6. Coca-Cola eller Pepsi? Cola.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Hemmakväll.
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt?
Natt.
10. Msn eller mobil? MSN.


TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
Ha ha ha, ja det har väl hänt.
2. Brutit ett ben? Nej.
3. Gjort nåt du ångrar? Ja det också.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja.
6. Ätit en hel tårta? Nej.
7. Gjort bort dig offentligt? Ja.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej. Helst inte.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, alla mina husdjur.
10. Velat försvinna? Ja.

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?
Hm, till min mamma.
2. Telefonsamtalet du fick? Av malin.
3. Personen du var med?
Malin tror jag - om man bortser från familjen.
4. Roligaste grejen som hänt? Oj, ingen aning.
5. Personen du smsade med? Calle tror jag.
7. Du skrev till på myspace? Existerar inte i min värld.
8. Du kommenterade? Ingen aning.
9. Du tillbringade natten med? Inga namn nämnda.
10. Du kramade? Malin, tror jag, om det inte var Kevin.

Lista.

publicerat i Onördigt;
VEM
Vem är i rummet med dig? Kevin som sover.
Vem fick du senast sms av? Nisse.
Vem tänker du på nu? Hmm. Jag vet inte.
Vem pratade du senast i telefon med? Malin
Vems hus var du senast i? Mammas och pappas?
Vem sa du senast jag älskar dig till? Louise kanske, eller mamma och pappa - Kevin säger jag det till dagligen.
Vem sa senast till dig; jag älskar dig? Någon av ovanstående personer.
Vem önskar du var med dig nu? Hmm, finns någon kanske.
Vem är din favoritsläkting? Ingen aning.
Vem i din skola går dig mest på nerverna? Rikard! Ha ha ha.

VAR
Var går du i skolan?
Nynäshamns gymnasium
Var är din telefon? En bit bort.
Var är din mamma? I sin säng tror jag.
Var sover du? I min säng
Var handlar du mest? I affären.
Var fick du tag i tröjan du har på dig? Av min farmor.
Vart åkte du bil senast? Hmm, hem från pizzerian med Nisse.
Var i ditt rum är du? Vid datorn.

VAD

Vad åt du senast? Glasspinne.
Vad drack du senast? Mjölk kanske?
Vad har du för färg på dina byxor? Inga.
Vad är den närmaste saken som är blå? Lamporna på datorn.
Vad gillar du mest i skolan? Svenskan.
Vad har du på fötterna? Ingenting
Vad är din favoritfärg? Ljusa färger.
Vilken film såg du senast? Rika vänner.
Vad hör du just nu?
Mitt knäppande på datorn.

HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än 3 minuter? Ja
Sovit i en annan säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Ja
Tyckt att din kusin är het? Nej
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetsgränsen? Nej
Målat om ditt rum? Nej
Dansat framför en spegel? Ja
Fått hicka? Ja
Dumpat någon? Ja
Stulit pengar från en kompis? Nej
Hoppat i en bil med folk du just träffat? Ja
Varit i slagsmål? Nej

Senare kväll.

publicerat i Vardag.;
Kevin sover på bredsidan av sängen nu istället för på långsidan. Jag vågar inte riktigt röra honom än med tanke på att min moder väsnas lite i köket. Då är det bäst att låta det vara, annars kanske han aldrig somnar om igen. Jag har i alla fall suttit och kollat igenom filmen "rika vänner". Den var faktiskt ganska bra när jag tänker efter. Lite småseg kanske, och lite för usa aktig film för min smak. Men annars var den helt okej. Sverige - ryssland spelar nu så vitt jag vet. Ryssland leder tydligen med ett noll, över sverige. Ha ha ha, man får lite uppdateringar av vänner via MSN. Skönt att jag slipper sitta ute och kolla på det själv, det intresserar mig inte så vidare mycket om jag ska vara ärlig.

Det blir nog inte en så sen kväll ikväll. Vi får se hur länge natten orkar hålla mina ögon vid liv. En liten stund till sitter jag nog vid datorn. Jag menar - jag har inget bättre liv och har ingen lust att skaffa mig det heller - inte för tillfället i alla fall.

Puss&Kram.

Allsång.

publicerat i Vardag.;
På tisdag nästa vecka så ska jag och Louise in på allsången på skansen och se om vi kan sjunga med på några roliga allsångslåtar. Louise fyller nitton år på måndag också, så vi ska ha ruskigt kul tillsammans när hon kommer hem från katrineholm och mysa med (säkert) en god middag och lite filmtittande. Ha ha ha, typiskt oss. Förra året då hon fyllde år så köpte jag en åtta bitars tårta till henne, mycket gott. Men i år tänkte jag ta någonting mer - ehm, ekonomiskt?

Aja, jag sitter och kollar på en film för tillfället; Rika vänner heter den med Jennifer Aniston och Joan Cusack i huvudrollen bland annat..

Puss&Kram, allesammans.

Bry dig.

publicerat i Onördigt;
Egentligen borde jag inte bry mig. Egentligen borde jag inte slösa min energi på en energitagare som h*n. Egentligen borde jag radera allt som har med allt att göra, kring den här personen. Men jag orkar inte. H*n har sårat mig allt för länge, för mycket och för ofta. Om jag orkade bry mig så skulle jag önska det värsta som går att önska en person, men jag orkar inte. Men att ljuga och att gå bakom ryggen ser h*n ut att trivas med. Hoppas det går lika bra i ditt liv som mitt liv ser ut att reda ut sig just precis nu.

Ursh, ja en energitagare är precis vad h*n är.
Tack för mig.

Kvällen.

publicerat i Vardag.;
Okej, kvällen som gått har bestått av mycket glassätande då glassbilen åkte förbi här på området och jag inte kunde motstå att slösa mina pengar på något så gott som glass denna sommardag. Det blev en nicke nyfiken påse till Kevin och lite "vuxenglass" till mig och mamma. Jag och Kevin var ute och busade innan glassbilen kom och mötte upp min mor i backen, Kevin var självklart jätteglad när han fick se mormor komma gåendes.

Sen så har vi ätit min otroligt goda mat idag. Riktigt gott i magen satt det. Kevin har som sagt inte sovit någon middag idag och jag tror inte att det kommer ta så många minuter förrän han ligger och slummrar i sängen med John Blunds sand i ögonen. Jag tror närmare bestämt att John redan har varit och kastat in lite sand i hans ögon, sötnöten.

Jag och Kevin var på ICA och handlade glass också innan middagen, plus ciggaretter till min far. Och i samma veva så skulle vi möta min mor vid bussen, jag fick lappen till ciggen och skulle lösa ut dem. Maskinen tog lappen men inga ciggaretter kom ut - toppen. Stressad som en kanin i underlandet så fick jag ställa mig i förbutiken och stampa mina fötter i marken. Men när jag väl fått mina ciggaretter och gått till bussen för att vänta på mamma så kom hon inte. Lyckat liksom. Nej. Hon hade valt att ta nästa X buss och gå till ICA. Så jag fick gå i regnet tillbaka till min far och torka, stackars mig.

Så, ungefär så här har min kväll sett ut mer eller mindre. Självklart har jag pratat med Malin i telefonen också, inte att förglömma. Jag ska köpa hennes cykel i morgon. Min mor sa att hon skulle betala den åt mig - som färdmedel åt mig och Kevin. Jag bugar och bockar för den snälla omtanken!

Nu har mitt troll somnat också. Scchh!
Puss&Kram.

Ockuperat köket.

publicerat i Vardag.;
Jag har ockuperat pappas kök idag också. Och idag tänkte jag göra kassler och potatis med en ostsås. Jag gör det simpelt för oss med tanke på att vi båda har Kevin att se efter. Lätt och gott, liksom! Ha ha ha. Min pappa har inte fått stå i köket på några dagar nu vilket en del av mig tror att han trivs med att vara utan. Han tycker det är roligare att snacka skit med Kevin som ljuger honom rakt upp i ansiktet hela tiden. Jag vet inte vad han har fått allt bus ifrån. Tack och lov så har jag inte hört några svordomar idag i alla fall. Jag har verkligen ansträngt mig för att hålla min tunga rätt i mun, men det finns som sagt andra här hemma som inte har förmågan att göra det.

Nej, nu bränns snart min sås vid. Dags att rusa,
puss&kram.

Filmmys i sängen.

publicerat i Vardag.;
Tror ni att Kevin somnade efter allt kämpande jag fick stå ut med? Nej du! Så enkelt skulle det uppenbarligen inte vara. För en stund sedan gav jag upp helt och lät honom gå upp till morfar som han tjatat om allt för länge. Men vi fick oss tid att sitta och mysa framför "Djävulen bär prada" och det fanns faktiskt stunder som jag vill återfå där han var lugn. Nu står han ute och äter russin och skrattar med morfar istället, och det är inte hela världen heller. Det som återstår för mig just nu är att plocka undan i rummet så att det är lika fint som innan jag bäddade ut sängen. En god sak med att han inte sover middag idag är dock att han somnar tidigt ikväll, vaknar tidigt i morgon bitti och kanske sover middag bättre pg.a det i morgon. Man får helt enkelt se ljust på saker och ting.

Det ser dock inte lika ljust ut här bortom. Molnigt och grått på himlen. Jag hoppas dock att regnet håller sig här ifrån nu när äntligen dagens första solstrålar tagit sig tid att lysa ner på oss...

Puss & Kram.

Utelek och telefon.

publicerat i Vardag.;
Jag och Kevin lekte ute i det molniga vädret en stund nu efter lunch. Malin ringde mig och vi pratade medan jag sprang runt på gården. Det var ganska kul att se hur långt telefonen sträckte sig, med tanke på att det var hemtelefonen som jag använde mig av. Jag och Kevin sprang i alla fall runt och lekte med innebandyklubborna och hittade hans basketboll som varit pust väck nu i några dagar. Tack och lov för att den bara låg i grannens buskar och inte nere i skogen där jag trodde att Kevin hade kastat ner den.

Meningen är att Kevin ska sova nu, men han är mer nyfiken på musiken i sterion än vad han är på att ta sig en tupplur. Men det fungerar ju det också. Bara att han varvar ner i någon timme så att han samlar på sig lite ny energi. Dem senaste nätterna har han ju inte precis velat somna. Men nu idag tänkte jag se till att han somnar lagom i tid.

Jag är fortfarande lika lycklig, happy happy me.

Lyckan är total.

publicerat i Vardag.;
Ibland går allt i min väg och ibland får man ta omvägar för att komma dit. Men just nu är min lycka total och ingenting kan få den att gå i botten. Tack och lov. Jag älskar mitt liv just nu.

Dags att räkna ner dagarna.
PUSSSSSS !!!!

Tack gode gud.

publicerat i Vardag.;
Jag sitter inne på youtube och skrattar tills tårarna sprutar, tänk att tack gode gud kan vara så roligt. Ha ha ha. Martin Timell's uppträdande är helt klart det bästa. Snacka om att jag skrattade tills jag tjöt. Men det är typiskt min humor också. Min pappa undrar nog vad tusan jag håller på med här inne. Ha ha. Snacka om att han skrämmde mig för några minuter sedan by the way. Jag skulle springa ut i köket från mitt rum då Kevin ropade (och då måste jag springa genom vardagsrummet) och jag tog sats för att hinna ut dit om det skulle varit något allvarligt. Helt plötsligt dyker min pappa upp två centimeter från mitt huvud och jag skriker till. Bakom står en nöjd liten kille inlindad i en filt och asgarvade. Ha ha ha.

Busungar är vi allihoppa.

Planering.

publicerat i Vardag.;
Jag håller på att planera vilken lunch vi skall äta idag, om bara några timmar. Det lutar åt ugnspannkaka - vilket jag vet att Kevin tycker om och min pappa också för den delen, (tror jag). Det tar inte allt för lång tid att göra heller vilket betyder att Kevin kan få sitta och se på barnprogram medan jag gör i ordning maten. Toppen. Det är inget roligt väder ute idag det är så kallt och molnigt. Hur många är det som tippar på att man får en solig midsommar? Bara av princip så är det sol hela dagen (just för att den dagen alltid brukar regna). Det skulle inte förvåna mig. Här hemma går vi bara runt och frågar varandra vad vi skall göra under midsommar, ingen verkar ha några större planer för den dagen. Ha ha ha, typiskt oss. Vi i ett nötskal.

Ni vet hur man brukar ta kort på små barn när dem äter första gången, firar sin första jul, födelsedag och så vidare. Mitt tänkande har gått över till, "Jaha, då ska Kevin fira sin första midsommar utan sin pappa". Ska man ta kort och föreviga det eller ska man bara låta det vara? Knepigt...

I know. Jag är lite knäpp. Men man blir det som mamma.

Godmorgon i stugan.

publicerat i Vardag.;
Idag är det en ny dag. Jag och Kevin vaknade för precis en timme sedan då min mor tog sig friheten att ringa hit så tidigt. Ha ha ha, men det gick så bra ändå. Vi kom upp, busade lite och gick direkt in i badet för att tvätta oss rena. Så nu luktar jag en blandning mellan Grapefrukt och deodorant. En ganska salig blandning, men det funkar.

Jag har hunnit med att SMS:a lite med R, snacka i telefonen med Malin och gått in och satt upp mig på några nya lägenheter. Snacka om att det är en stor öken då det gäller att få en lägenhet nu på sommaren. Det verkar vara totalt omöjligt. Antingen så är det för fint område att alla med högre köpoäng ställer sig i samma kö som mig, eller så är det allt för dyrt eller så är det ingenting att ha. Så jag har det inte precis lätt på den biten nu. Men vi får se vad som händer och sker i framtiden. Jag vet i alla fall en sak och det är att jag samlar pengar när jag bor här hemma hos mamma och pappa - och det kan ju inte vara annat än till min fördel.

Sovdags.

publicerat i Vardag.;
Nu tänkte jag ta tillfället i akt och säga godnatt. Jag hoppas att ni har fått den dag ni har önskat och att en bättre dag väntar på er.

Puss&Kram.

Min prins & morfar.

publicerat i Kevin;



Kevin & morfar busar med en insekt som dem upptäckt.



Kevin drömmer sig bort och tittar ner på bilarna.

Nu har han somnat.

publicerat i Vardag.;
Tänk så söt han är. Från att ha varit en djävul till att övergå till världens finaste lilla ängel. Ja, han har somnat. Tänk så tyst det har blivit, helt underbart tyst. Jag kan tillock med höra när han snarkar vilket han vanligtvis aldrig brukar göra. Så sött. Jag har pratat med Malin i telefonen och så har jag laddat upp en skål med pommes pinnes, kvällen är fulländad. Tack och lov för att man har snacks undangömmt längst in i skåpet för att kunna plocka fram det - just vid dessa tillfällen.

Jag kom och tänka på en sak. Kevin har blivit så fasligt lång alla redan. Han är nog halva mig redan, nog för att jag inte har så mycket att skryta över då det kommer till längden, men tänk - han är två år gammal, hur blir det då vid låt oss säga tio år? Undra om han lyckats kamma förbi min längd redan då. Det skulle inte förvåna mig om jag säger så. Min systerdotter på tio är redan (nästan) ikapp mig. Jag är verkligen snudd på minikort.

Elakare får man leta efter.

publicerat i Kevin;
Jag har suttit och gått igenom varenda godnatt visa som mitt register kan, under tiden så har han slagit mig och sparkat mig på alla kroppsdelar jag har, han har ljugit för mig och skrikigt så att grannarna nästan anar onåd. Nej det är ingen fara, det är bara Kevin som är i sin trotsålder. Bara och bara. Snacka om att man får stå ut med mycket som mamma. Men när han började nypas och rivas då jag satt och läste ur pippi långstrump för honom så gick min gräns. Nu får han ligga och tjura i sängen fram tills dess att han somnar på eget bevåg. Jag orkar inte med en minut till. Inte nog med detta så började han även spotta och svära nu ikväll (?) vad har hänt med min fina lilla kille?

Jag har tagit kvällen i akt att berätta om Alfons Åberg för honom och att Alfons minsann aldrig slåss, svär eller gör större ljud ifrån sig, för då är man elak. Han förstod nog både vem Alfons var och hur man är när man är elak. I think I've cought a devil in his eyes. Nej nu vill jag bara att han ska somna så att man slipper alla slag och knytnävar. Att man står ut som mamma?

Tack mamma för att du stod ut med mig.

Världens finaste låt.

publicerat i
Självklart så står Jazon Mraz överst på min musiklista och den här låten är svårslagen. Snacka om att jag rös när jag hörde den här låten. Åh, man känner verkligen det dem sjunger, lycka.

I put a flower in your hair.

Vista.

publicerat i Vardag.;
Jag har verkligen jätte svårt att förstå mig på windows vista. Snacka om ett komplicerat program. Jag som hade det så enkelt med windows XP anser att vista är världens misstag innom programvärlden. Men that's just me. Jag vet inte vad ni andra har fått för uppfattning om vista. Men jag kan ju själv erkänna att jag kände mig mycket mer bekväm med windows XP än vad jag gör med vista. Men man lär sig nog denna tids nog i alla fall.

Vad är bäst, vista eller XP och varför?

Myskväll.

publicerat i Vardag.;
Jag stod för matlagningen idag då pappa inte hade större ork (eller lust) att stå i köket, så jag erbjöd mig helt frivilligt att ställa mig och hushålla i några minuter. Det blev makaroner och stekt falukorv. Lagom att trycka i sig sådär på en tisdag. Sen var det utelek som stod på schemat och jag sprang runt på gården med bandyklubban i högsta hugg, samtidigt som grannens hundvalp lika kvickt var på och bet på bollen. Så söt är den lille rackaren. Sen var det baddags för Kevin vilket han uppskattade... fram tills dess att håret skulle tvättas. Då fick man som vanligt brottas och stå i för att få det rent. Men man gör vad man måste. Och så nu har Kevin tryckt i sig kvällsvällingen och vi har legat och myst framför piff och puffs spektakulära äventyr med Kalle Anka. Så man kan säga att min dag inte varit allt för händelselös.

Ibland har man tur helt enkelt.

Hoppas på lite sommarbrun färg.

publicerat i Vardag.;
Jag har legat ute i solstolen medan Kevin och morfar har sprungit runt omkring mig och klippt sönder blommor (egentligen ogräs) och busat. Jag hoppas att jag blir lite sommarbrun i år, då jag förra året jobbade hela tiden och aldrig fick en chans förrän sista sommarlovsveckan att sola upp min bränna vilket resulterade i en ljusbrun pissbränna. Jag har redan fått tillräckligt med färg för att kunna tro att jag har varit utomlands, i alla fall på armarna. Men resten av kroppen skall också få kännas vid sommarvärmen!

Snart är det midsommar. Så vad gör man då? I regel ingenting. Kanske promnerar till majstången här i nynäs och blandar svett i sommarvärmen tillsammans med cirka tretusen andra nynäshamnare som ska vara på samma plats. Kanske stannar vi hemma i hopp om att vi inte missar någonting. Eller kanske hittar jag något trevligt sällskap man kan byta några ord med, under midsommardagen. Vi får helt enkelt se vad som händer och sker. För Kevins skull så skulle det vara roligt om vi gick och såg en Majstång här så att han också får in lite högtidskänsla som jag hade när jag var liten. Men man vet aldrig vad livet ger, om man hamnar någon annan stans?

Jag vill inte bli sjuk.

publicerat i Vardag.;
Jag har haft jätte ont i magen idag och kännt mig illamående. Har inte haft någon direkt aptit och när jag väl ätit så har jag kännt mig ännu mer illamående. Jag har verkligen ingen lust att bli sjuk igen nu när jag precis har haft alla inflammationer och sjukdomar som en normal person kan ha. Nej tack. Lagom också till man får tillbaka Kevin och en skriven lag säger att man skall vara en pigg och glad mamma. Jag orkar verkligen inte. Jag hoppas att jag kommer på fötterna. Redan i natt märkte jag att det var någonting som inte stämmde då jag inte kunde somna. Toppen... eller nej. Jag är fortfarande jätte trött men tänkte spara min trötthet framåt kvällen och lägga mig i tid. 

Jag var bara tvungen att skriva ett klagomålsinlägg. 
Jag känner mig redan lite bättre. (Ehm..) 

Sovstund.

publicerat i Vardag.;
Kevin var riktigt jobbig hemma hos Malin idag. Men för att lätta på våra rutiner hemma hos henne så tog vi och cyklade ner på stan en runda för att sedan cykla hem. Det var riktigt skönt att ventilera sig och lära sig att cykla med barnstol bakpå. Denna gången klarade sig Kevin utan problem och skrubbsår. Inga smällar i backen med andra ord. Tack och lov för det.

Kevin somnade ganska lätt idag. Han ville läsa och fick sin "Mina första ord" bok och lästa i några minuter. Strax därpå hörs en gäsp och det tar inte många sekunder förrän han somnat helt. Skönt att han får vila ut i tid idag för en gångs skull. Han behöver så väl sin middagslur och jag behöver min tid ifred. Kanske att man skulle ta och passa på att hoppa ned i ett skönt bad nu en stund och värma upp sig. Kanske inte. Jag sitter rellativt bra här på min stol och tänker kanske sätta på en bra film som jag lånat av syrran. Hitills har jag sett på "underbara älskade" och "jersygirl", och tänka sig, båda filmerna grät jag av. Ovanligt va. Jag tror jag ska donera bort några tårar till behövande...

Nej, nu kurrar min mage, lunchen kallar.

Godmorgon, DJ.

publicerat i Vardag.;
Godmorgon, här är vi som vanligt pigga och glada. Jag och Kevin har varit ute på gården och sprungit av oss. Jätte mysigt har det varit, förutom att stenarna på asfalten inte är anpassade för mina fötter utan skor. Så det blev till att gå på tå, eller halta mot slutet när man hade nött ut fötterna. Aaj. Nu står Kevin och leker med sterion och sätter i sina barnskivor, lyssnar på några låtar, byter - trycker på stop och play. Varför ska alltid dem knapparna se roligast ut... Ha ha ha. Men men, idag är det (tisdag?) en ny dag och jag tror att jag ska leka med Malin lite senare! Ovanligt va? Ha ha. Men innan det sker så måste jag verkligen städa mitt rum. Det ser ut som hej kom och hjälp mig, så nu är det verkligen dags.


Nej om man skulle ta och börja idag så att det ser fint ut.
Puss&Kram.


Bjuder på en bild...

God natt.

publicerat i Onördigt;
Nu får jag ta och tacka för mig idag. Hoppas ni har haft en lika rolig och händelserik dag som mig (ehm). Så får vi helt enkelt ses i morgon igen.

Puss&Kram,
sov gott.

Msn och en trotsig liten kille.

publicerat i Vardag.;

Min MSN är skitskum. Dels har jag inte förstått mig på windows vista, och dels så har min MSN fuckat up sig totalt. Jag förstår ingenting. Sen så får jag inte igång min webcam som är inbyggd i min dator och sen så vill inte min son somna. Dock så tror jag precis att han gjort det. Skönt. Jag måste sitta vaken en stund och plugga lite. Jag har lite som jag ska försöka beta av den här veckan så att jag kan vara fri resten av sommaren, utan större krav och måsten. Det är det värsta jag vet. Antingen så brukar jag vänta med det till sista veckan innan skolan börjar igen så att man känner sig jätte stressad, eller så gör jag det nu så att jag har hela sommaren på mig att rätta till mina misstag. Jag föredrar det senare alternativet dock.

Kevin var jätte jobbig nu ikväll. Han fick som sagt en klubba på pizzerian som gjorde ut hela sin rätt. Han blev jätte jobbig och skulle gärna vara över allt och lite till. Så nu är jag riktigt trött och vill ingenting hellre än att ta det lugnt någon timme innan det är sovdags. Så då passar det alldeles utmärkt att plugga bort lite skolarbete.

Puss&Kram.

Lista, igen.

publicerat i Vardag.;
DIG:
1. hur lång är du? Fortfarande lika kort som sist.
2. vad vill du bli när du bli stor? (Längre?)
3. vad pluggar du? Till kock.
4. har du långt hår? Hmm, lagom. Jag kan nästan gå utan Bikiniöverdel på stranden utan att skämmas.
5. vilken hårfärg har du? Blont
6. sminkar du dig? Ja, bara så att jag ser pigg ut.
7. har du haft sex senaste månaden? Ja.
9. vad har du för färg på dina underkläder just nu? Det är olika.
10. har du kysst någon idag? Nej.

FAMILJEN:
1. bor dina föräldrar ihop? Ja
2. vem är bäst, mamma eller pappa? Båda.
3. hur många syskon har du? 2 st.
4. vad är det senaste du sa till din pappa? Jag älskar dig (tänk att jag kan vara så snäll!)
5. vilken mat lagade din pappa senast? Hmm, Levergryta, men ingenting jag äter längre dock.
6. hur många ställen har du bott på? 3 mer "seriösa" ställen, 4 om man räknar alla.
7. vem i din familj stör du dig mest på? Hm, finns inte så många att störa sig på.
8. vilken familjemedlem är snällast? Här hemma så är det min älskling; kevin.
9. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Igår.

KOMPISAR:
1. när var du senast med nån kompis? Idag, Malin och Nisse. 
2. vem sov du hos senast av dina kompisar? Hmm. Louise tror jag.
3. har du kysst nån kompis? Ja för länge sedan tror jag.
4. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?  Ja det har jag. Ganska många är jag vänner med fortfarande.
5. vem har du varit kompis med längst? Louise.
6. vem känner dig bäst? Ingen aning. Jag öppnar mig olika för folk. Ronnie skulle jag tro känner mig bäst.
7. längsta tid du varit osams med en kompis? Några år.
8. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Ha ha ha, nej, men jag skulle nog skojja om den.
9. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej absolut inte.

KLÄDER:
1. vad har du på dig idag? Jeans och ett linne.
2. har du bytt om idag? Ja jag har bytt om någon gång, i alla fall byxor. 
3. favorittröja? Hmm. Nej inte precis.
4. sexigaste klädesplagget på andra könet? Beroende på.
5. har du gett bort kläder nån gång? Ja
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? Ja
7. har du handlat kläder genom internet? Nej.
8. har du ljugit om bh-storlek nån gång? Ha ha ha, vad finns det att ljuga om?
9. fulaste plagget andra könet kan ha? Hmm. När jag får se det så säger jag till.
10. vad använder du för skor? Björn Borg skor.

VÅGAR DU:
1. skrika åt dina föräldrar?  Ja om det inte passar så gör jag det.
2. klä dig annorlunda? inte direkt.
3. vara dig själv? Det vågar jag!
4. visa dig i bikini/badbyxor? Ja varför skulle jag inte?
5. fisa inför din pojk/flick vän? Ha ha ha, inte det första man gör kanske.
6. pierca dej? Ja.
7. ge dig på utmaningar? Ja det gör jag.
8. ha sex på offentlig plats? Ja det har jag haft.
9. vara omogen? Ha ha ha, ja!
10. äta småkryp? Been there done that.

SKOLAN:
1. vad heter din skola? Nynäshamns Gymnasium
2. vad heter din favoritlärare? Angélique
3. vad är ditt favoritämne i skolan? Svenska
4. snyggaste läraren på skolan? Finns ingen direkt snygg.
5. har du bra betyg? Ganska.
6. tråkigaste ämnet? Matte & Italienska.
7. har du skolkat mycket senaste året? Lagom är bäst.
8. hur tar du dig till skolan? Går.
10. har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? Nej.

Cykeltur och pizza.

publicerat i Vardag.;
Jag och Malin skulle självklart försvåra saker och ting genom att cykla och hämta hennes ungar. Ha ha ha, det var minst sagt en udda upplevelse då jag mitt smartskafft inte kan stanna cykeln utan att Kevin trillar åt sidan i ultra seg fart för att jag försöker stoppa honom från att falla i marken. När jag upptäcker att allt är grönt och jag inte får upp honom igen så asgarvar jag som en galning och kan inte sluta skratta förrän Malin hjälpt mig upp på benen igen. Efter den incidenten så lärde jag mig faktiskt hur man gjorde och resten av resan - både till och från barnens dagis gick förvånandsvärt bra! Sen åkte vi hem till dem och åt lite glass och mös med lite skitsnack som vi vanligtvis brukar spendera vår tid med.

Sen har jag ätit kebabsallad på pizzerian och träffat en kompis. Vi åkte bil hem till oss och satte oss och snackade lite innan vi gick ut och vinkade hejdå, då bilen rullade ifrån oss. Annars så har det varit en lugn dag. Kevin är hög på socker då pizzeriaägaren tvingade på Kevin en klubba. Men nu är tänderna borstade så nu blir det inte något mer sött ikväll...
Hoppas bara att han somnar snart så att han är pigg i morgon.

Jag skriver kanske senare.
Puss&Kram.

Sovtimme, filmkväll och promenad.

publicerat i Vardag.;
Kevin somnade strax efter ett tiden tror jag att det var. Jag försöker nu få liv i honom igen så att han somnar ikväll, wish me luck. Malin och jag ska snart ta en promenad till dagis för att hämta upp hennes barn och senare så ska jag se på film med en annan kompis. Så det ser ut som att det blir en ganska lugn kväll. I alla fall så hoppas jag på det!

Nu gäller det dock att få Kevin till liv så att man kan börja göra i ordning här inne innan man sticker.
Bädda, städa och plocka ut disken som på något underligt sätt hamnat här inne, hm. I wonder.

Men men.
Jag skriver väl ikväll om inte annat?
Puss&Kram, julegran.

Lek och bus.

publicerat i Vardag.;
Jag har varit ute med Kevin sedan strax efter halv nio. Vi har sparkat basketboll (fotboll) och cyklat och så har vi gungat. Jag är så glad över att det är min vecka igen, skönt att komma in i rutiner, allt från att sova till att äta som man ska. Han är nog glad över att vara tillbaka också. När han kom in i vårat rum så hoppade han upp i sängen och sa;
"Åh, mamma - titta! Min säng!" och så kröp vi ner och gosade under täcket. Jätte mysigt.

Idag så blir det nog lugnt. Vi får se om det är någon som ringer ut oss. Annars blir det till att vara hemma och bara mysa, vara ute och leka på gården och äta god mat!

Jag skriver lite senare. Puss&Kram.

Äntligen.

publicerat i Vardag.;
Nu har jag äntligen fått hit min frågvise son som just nu håller på att helt ostört göra "nummer två". Det luktar sådär skapligt gott. Tänk att man kan glömma bort hur dem luktar dem små liven, det är både på gott och ont. Jag brast näst intill i gråt när han var lycklig över att få komma till mig för en gångs skull. Inget gråt och ingen separationsångest. Tack och lov. Vi har bytt blöja, borstat hans tänder och ska snart göra välling och sätta på en barnfilm åt honom så att han får komma till ro. Tänk så mycket jag har saknat honom...

Mitt hjärta, min älskling.

Hemma hos mamma och pappa.

publicerat i Vardag.;
Om några timmar kommer Kevin tillbaka till mig. Äntligen. Nu går jag näst intill och räknar ner från timmar till minuter och sedan vidare in i sekunder. Jag har saknat mitt troll så mycket, så hälften vore nog. Men samtidigt så vet jag att vi båda måste få spendera lika mycket tid med honom. Han behöver trots allt oss båda.

Syrran och ungarna och svågern (inte mitt påhitt av namn) har precis lämnat oss. Huset har blivit rellativt tyst. Skönt att få vara hemma och varva ned lite i sin egna takt också, innan Kevin kommer tillbaka.

Hoppas ni har det bra, alle sammans.
Puss&Kram.

Snart ska jag åka hem.

publicerat i Vardag.;

Jag hamnade hemma hos min syster inatt tillsammans med deras vänner barn och respektive barns flickvänner. Så det var fullt hus i deras lilla lägenhet. Okej, lägenheten i sig kanske inte är så liten.
Snart ska vi hem till mor och far igen, jag får med mig några nya dvd:filmer hem som jag skall sitta och avnjuta i lugn och ro under veckan som jag har Kevin. Jag funderar också på att ta med mig Kevin in till skansen i mitten av veckan så att vi två hittar på något riktigt buskul tillsammans. Jag får med mig en tv från syrran idag också, därför en av anledningarna till varför dem kör hem mig. Höhö, lite smartifelman får man allt vara!

Puss&Kram. 

Better in time.

publicerat i Musik;

It's been the longest winter without you
I didn't know where to turn to
See somehow I can't forget you
After all that we've been through

Going
Coming
Thought I heard a knock (Whose there, noone.)
Thinking that (I deserve it)
Now I have realised
That I really didn't know

If you didn't notice
You mean everything (quickly I'm learning)
To love again (all I know is)
I'm be ok

Thought I couldn't live without you
It's going to hurt when it heals too
Oh yeah (It'll All get better in time)
Even though I really love you
I'm gonna smile because I deserve too
(It'll all get better in time)


I could of turned on the TV
Without something that would remind me
Was it all that easy?
To just put us out your feeling

If i'm dreamin
Don't want to let it (hurt my feelings)
But that's the past (i believe it)
And I know that, time will heal it

If you didn't notice
Well you mean everything (quickly i'm learning)
Oh turn up again (All I know is)
I'm be ok

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
Oooh yeah(It'll all get better in time)
Even though I really love you
I'm gonna smile because I deserve too oh(It'll all get better in time)


Since there's no more you and me (No more you and me)
This time I let you go so I can be free
And Live my life how it should be(No No No No No No)
No matter how hard it is
I will be fine without you
Yes I Will

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
Oooh(It'll all get better in time)
Even though I really loved you
I'm gonna smile cos I deserve too yes I do(It'll all get better in time)

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too yeaaaah oh oh (It'll all get better in time)
Even though I really loved you
Going to smile cos I deserve too

Godmorgon.

publicerat i Vardag.;
Okej, jag är vaken i tid för en gångs skull. Det är dags att vänjas tillbaka till att snart ha Kevin springandes runt benen. Nu är det bara ett dygn kvar, thank god. Ni förstår verkligen inte hur mycket jag har längtat efter honom. Igår blev jag och Ronnie näst intill ovänner igen. Men det börjar bli en vana för min del nu så det är ingenting ovanligt.

Jag ska snart städa undan här hemma. Det mesta är redan städat men det är min säng som skall bäddas och vikas upp som en soffa så att mitt rum blir möjligt att röra sig i. Det ultimata hade nog varit om jag hade kunnat få göra i ordning detta rummet så som jag vill ha det med tanke på att jag lär få spendera sommaren ut här inne. Men icke sa nicke. Sådan tur ska jag inte ha.

Min mor och far är ute på en morgonpromenad i det "fina" vädret. Synd bara att det inte är något fint väder ute - utan att det är molnigt, disigt och bara allmänt skittrist. Jag hade tankar igår om att sticka ut och springa det första jag skulle göra i morse. Men mitt humör ändrades så fort jag fick se hur det såg ut här ute. Snacka om osis.

Jag vet inte hur resten av dagen ser ut. Men när jag får veta så lär ni vara dem första som får reda på det.
P&K.

Tacktal över MSN.

publicerat i Onördigt;

Louise säger:

skratta på du

Denise säger:

hahahaha, ja P: Det är gratis så det är klart jag gör

Louise säger:

rumpnisse

Denise säger:

du då, din mördarfågel

Louise säger:

hahaha, du är knäpp

Denise säger:

jag vet. "Nu ska blooooooooodet flytaa."

Louise säger:

hahaha, du är störd

Denise säger:

hur ska du ha det ? Är jag knäpp eller störd

Louise säger:

både

Denise säger:

Tack, bugar och bockar, tack. Åh! Jag vill hälsa till min mamma, pappa, mina systrar...*tjugo timmar och två minuter senare* min gammelgammelmorfar och så min bästa kompis Louise för att hon kallar mig både.

Louise säger:

hahahaha, det där visar bara att jag har rätt

Denise säger:

hahahahahaha.

Skavsår och roliga grannar.

publicerat i Vardag.;
Jag kände nästan med en gång att mitt skavsår lite högre upp på vaden fortfarande hindrar mig från att åka inlines de sträckorna som jag vill ge mig ut i. Så jag blev fast här uppe på gården just för att försäkra mig till hundra procent att jag skulle kunna komma hem utan att behöva halta tre kilometer. En granne som bara bor snett mittemot stannade upp mig med orden "är det där julafton?". Jag som inte riktigt är med på femtiotalisternas uttryck fick be om att få frågan upprepad ett x antal gånger fram till dess att han själv valde att omformulera frågan till "är det där roligt?", då han fortfarande syftade på mina inlines. Jag skrattade lite och sa åt honom att prova själv...

Men vem har hört talas om uttrycket "är det där julafton?" och mitt i sommarmånaderna av alla gånger. Hmm. Jag kanske må vara blond, men han är lite rolig den där killen, min granne...

Uppdateringen sluförd.

Städat och klart & inlines.

publicerat i Vardag.;
Jag har städat hela mitt rum nu så nu är det egentligen bara dammning och dammsugning kvar som jag rent hypotetiskt inte orkar med att göra idag. Jag har gjort mig i ordning för att kunna gå ut om någon mot förmodan skulle ringa och jag funderar starkt på att ta en kort tur med mina inlines nu när ingen vill mig någonting. Skulle vara skönt att bara åka runt en sväng nu när det är fint väder också...

Jag kommer väl in så småning om.
Puss&Kram.

Kopplad vidare...?

publicerat i Vardag.;
Jag avskyr verkligen att prata med Telia. Dels deras jävla robotröst som inte fattar vad man säger eller menar och dels deras sätt att vara mot en då man pratar med dem i telefonen. Jag pratar med en dam i telefonen och hon säger "sitt kvar i en minut". Helt hux flux så kommer jag till en till jävla kö och får höra nedräkningen i örat. Din plats i kön är 15.
Well well, snart är det min tur igen och jag hoppas innerligt att dem inte skickar mig vidare igen...

Hundrafrågor.

publicerat i Onördigt;

1.Vad är klockan: 10:55
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Denise.
3. Smeknamn: Dedde
4. Vad heter dina föräldrar: Benny & Birgitta.
5. Antal ljus på din senaste tårta: Sista gången var det kanske sex?
6.Husdjur: Katten Sarek.
7.Hårfärg: Blondin.
8.Favoritfärg: Hmm. Ljusblå tror jag.
9.Piercing: Naveln hade jag i, men vill ha igen.
10.Tatuering(ar): Ingen.
11.Födelseort: Södertälje (kanske).
12.Bostadsort: Nynäshamn, i hela mitt liv.
13.Nuvarande bostad: I mitt flickrum hemma hos mamma & pappa.
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Nej.
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 0
18. Kaffe eller glass:  Glass.
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur.
20. Salladsdressing: Någon dressing med god och lagom vitlökssmak.
21. Färg på strumporna: Just nu är det inga.
23. Favoritfilm: Hm, The notebook.
24. Favoritcitat ur en film: No one put baby in the corner.
25. Bästa semestern: Hmm. Göteborgsresorna har varit sjukt roliga.
26. Favoritmat: Det mesta..
27. Bästa veckodagen: Fredag & lördag.
28. Senaste låt du har lyssnat på: Duffy - Mercy.
29. Tandkräm: Colgate
30. Favorit TV-program: Vänner.
31. Favoritrestaurang: Kroken.
32. Favoritblommor: Kaktusar sitter aldrig helt fel!
33. Tycker inte om: Finns så mycket.
34. Sport att titta på: Fotboll och ishokey.
35. Snabbmatrestaurang: Hm, äter allt för sällan snabbmat.
36. Senaste sjukhusvistelse: Vi är på sjukhus allt för ofta, så jag kommer inte ihåg.
37. Favoritdricka: Cola.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Blåa.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Vägrar köra bil.
40. Var är du om 10 år: Var som helst bara jag och Kevin mår bra.
41. Vem fick du senast e-mail från: Spammail från massa människor.
42. Är du dömd för något brott: Nej.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: HM
44. Vad gör du när du är uttråkad: Lyssnar på musik och ringer en vän.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: En svordom.
46. Vän som bor längst ifrån dig: Mikaela, Linnéa och Katarina - alla på olika destinationer.
47. Vad retar du dig på: Det mesta.
48. Det bästa du vet: Att ligga och kramas med Kevin.
49. Läggdags: Olika. När jag har Kevin så är det jätte tidigt. Utan Kevin så är det när jag vill.
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Inte jag i alla fall.
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Alla som inte är intresserade.
52. Vad är klockan: 11:10
53. Favorit beatle: Hmm. Que?
54. Favoritlek: Vem vill bli miljonär.
55. Favoritfilmmusik: Radio.
56. Skostorlek: 37
57. Syskon: Två.
58. Favoritpålägg: Skinka.
59. Om du skulle skänka bort: Ja...
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Olika i olika sammanhang. 
61. Bästa bok du läst: Den allvarsamma leken & doktor glas.
62. Är du internetberoende: Kan man få piller för det?
63. Favoritdjur: Dammråttor, välskötta och enkla att dressera.
64. Gillar du snö: Inte speciellt mycket.
65. Favoritglaglass: Jadu. En god glass.
66. När köpte du något åt dig själv sist: Sist jag shoppade med Louise och hennes syster.
67. Är du långsint: Inte speciellt.
68. Favoritgrupp/artist: Governor Andy & Kapten röd.
69. Vilken är din bästa egenskap: Oj, ingen aning.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Studenten.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: ALDRIG
72. Vad gör du: Svarar på frågor och lyssnar på radio, städar lite...
73. Mest intressanta stad du varit i: Ha ha ha, ingen blekaste.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Öh?
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Livshistorier är ganska faccinerande.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Ronnie.
77. Favoritgodis: Godis är gott.
78. Spelar du nåt instrument: Nej.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Jag tycker om att titta.
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Hmm. Jag vet faktiskt inte. Jag har träffat alla jag vill.
81. Vilken film såg du på bio senast: Inte den blekaste.
82. Senaste köpa skiva: Oj, vet inte alls..
83: Roligaste konserten: Hmm. Jag är inte direkt på konserer. Utan allsång. Gyllene tiders uppträdande var grymt.
84. Bästa känslan: Välkommen.
85. Samlar du på något: Nej.
86. Isåfall vad: Luft.
87. Är du feminist: Inte mer än igår..
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Piano
89. Favoritskiva: Inte den blekaste.
90. Bästa kompis: Har ganska många bästa vänner och ni vet vilka ni är..
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Glad och sprallig kanske.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Min radio.
93. Favoritlåt: Yesterday - Leona Lewis
95. Har du en mobiltelefon: Ja det har jag. En gammal (läs MYCKET GAMAL) nokia.
96. Vem är du kär i just nu: Nollställd.
97. Vad är det vackraste som finns: Ett nyfött barn.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Utomlands.
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej.
100. Vad är klockan nu när du är klar: 11:23

Sovmorgon.

publicerat i Vardag.;
Jag gick och la mig rellativit tidigt igår kväll. Meningen var att jag skulle se klart på hela (patetiska) filmen på femman, men jag valde att självmant stänga av den runt första reklampausen. Snacka om slöseri på pengar att göra den där filmen. Hur som helst så somnade jag ganska snabbt efter det och så vaknade jag runt halv elva i morse. Snacka om att jag fick sovmorgon. Ha ha ha. Idag ska jag ringa några ärenden till bland annat Telia sen ska jag inte göra något speciellt. Bara vara helt enkelt. Kanske sticker ut och kör en sväng på mina inlines, men det får vi se...

Jag skriver igen snart..

Äntligen musik.

publicerat i Vardag.;
Nu har jag varit inne hos Ronnie och hämtat min sterio. Jag bad honom att han skulle ställa ut sterion på altanen men han var helt säker på att det skulle gå jätte bra att jag kom in och att Kevin såg mig. Jag var dock skeptisk men jag höll med. Det enda jag inte ville var att försvåra det för Ronnie mer än nödvändigt och inte heller såra Kevin mer än vad vi hitills gjort. Jag kände ändå ett tryck för hjärtat då jag var tvungen att gå direkt. Kevin gallskrek och ville troligtvis inte att jag skulle gå. Stackars liten, mitt hjärta. Det jobbigaste är att jag inte fick krama om honom eller trösta honom. Utan bara vända på klacken och gå. Fan. Ibland känner man sig både försvarslös och sårad utan en direkt anledning. Ibland leker livet med en och ibland leker jag med livet.

Hold on, be strong.
Jag älskar dig, mitt hjärta.

Bara för att...

publicerat i Onördigt;
SAKER SOM DU ÄR JUST NU:
[x]  kär
[x] glad
[x] trött
[/] vild
[x] lugn
[x] nervös
[x] uttråkad
[-] irriterad
[-] ledsen
[/] besviken
[-] arg
[/] sjuk
[x] stressad
[x] förvirrad
[-] sårad
[-] olyckligt kär

RANDOM STUFF:
Någon/några som förstår dig : Louise, Mamma, Malin M.F.
Någon som du längtar efter: Kevin.
Något som du längtar efter: En egen lägenhet.
Vem ringde dej senast: Nisse
Vem ringde du senast: Malin.
Har du några kärleks problem: Inte alls.
Har du ätit något idag: Ja
Har du gråtit idag: Nej, thank god.
Har du skrattat idag: Ja jätte mycket med Malin.

JAG:
Är singel: Ja.
Saknar någon just nu: Ja
Är rädd för att bli övergiven: Absolut inte.  
Morgonperson: Ja
Är kär i kärleken: Inte precis just nu kanske.
Skrattar åt mina egna skämt: Kan hända.
Vill ha barn: Jag har.

HAR DU:
Glasögon/linser: Nej
Piercingar: Hade.
Syskon: Ja två halvsystrar.
pojk/flickvän: Helst pojkvän, tids nog.
Jobb: Nej.
För många vänner: Nej.
Rymt hemifrån någon gång: Ja.
Färgat håret: Ja
Bra självförtroende: Ja det tror jag. Eller så har jag för dåligt?
Sagt "jag älskar dig" till någon : Ja.
Varit kär: Ja.
Brutit ett ben någon gång: Nej
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Många gånger.
Somnat gråtande: Ja.

BRUKAR DU:
Titta dej själv i spegel: Svårt att undgå.
Ha ångest: Ja.
Drömma: Så att jag kommer ihåg det - händer väldigt sällan.
Klä dig i svart: Ja
Hata folk : Nej inte allt för många.
Lita på folk: Ja.
 
SISTA PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Hmm. Ingen aning. Louise eller Kevin troligtvis.
Du delade en dricka med: Bogdan - vi drack vatten.
Skrek på dig: Hm. Kevin?
Du fick sms från: Nisse.
Du senast skrev på msn med: Louise, tror jag.

Sjuk kille och min sterio.

publicerat i Vardag.;
Jag ringde Ronnie för en liten stund sedan. Kevin hade tydligen fått féber i natt pg.a sina magproblem och fått stanna hemma från dagis idag. Han var dock mycket piggare och gladare nu så vitt jag förstod och var hemma hos sin farmor och sprang av sig.

Idag tänkte jag hämta in min fars gamla sterio så att jag också kan få lite musik här inne. För varje gång som jag hämtat in pappas nuvarande sterio till mitt rum så har den försvunnit när jag varit ute och kommit hem igen; av någon underlig anledning... Jag verkar dock inte vara den enda som är i behov av lite musik i vardagen utan att vi tjivas och bråkar om vem som skall få spela vad och hur länge.

Just nu känner jag verkligen ett stort behov av att ha någonting eget en stund. Någonting jag kan inreda och göra ordning utan att andra skall kommentera och lägga sig i. En lägenhet hade verkligen suttit på sin rätta plats nu vid det här laget. Men man kan som sagt inte trolla med knäskålarna som jag ibland önskar att jag hade möjlighet till att göra. Utan jag får kämpa in i det sista för att få det jag söker; ett hem.

Lite shopping.

publicerat i Vardag.;
Jag var som sagt hos Malin och skulle spela tecken. Dock så gjorde vi allting man kan tänkas göra utom att spela tecken. Men vi hade en god time for tea stund och snackade en massa skit och sedan så fuskade vi oss igenom praktiskt hela vem vill bli miljonär för att se vad det var som hände om man verkligen vann hela skiten. Jo - då hade man tydligen chansen att vinna en riktig resa till något ställe - med sina virituella pengar. Ha ha ha. Lite mysko. Men någonting ska man väll tjäna på att bli miljonär?!

Sen gick vi lite omvägar för att även denna gång slippa gå förbi Kevins dagis. Lite uppförsbackar, klättra i berg och över några staket och förbi några brännässlor så var vi faktiskt framme. Ha ha ha. Det låter nästan som man tar ihjäl sig själv för fan. Men riktigt så illa var det inte, kanske. När vi väl var hemma hos mig så hämtade jag mina pengar och vi sprang vidare ner till centrum. Vi gick in på bokhandeln för att vi tänkte bli smarta och skriva ner en massa tänkvärda saker i en skrivbok, dock så fann vi ingen som passade våran smak så det fick helt enkelt vara. Sen så sprang vi vidare till klädesförmedlingen där jag faktiskt hittade en snygg Elvis t-skirt och jeans till Kevin. Riktigt tufft om jag får säga det själv. Så det gick ner i min shoppingvagn. Sen så gick vi till leksaksförmedlingen där det dock inte fanns lika mycket i våran smak så vi gick snabbt där ifrån. Sen fick vi åka bil hem med Marcus som hade hämtat deras ungar från dagis.

Så det blev en riktigt bra och skön eftermiddag, precis i den takten som man skall leva sitt liv i. Underbart.
Hoppas eran dag har varit lika bra.

Liten lista.

publicerat i Onördigt;
HAR DU:
Ett förhållande:
Nej.
Haft ett seriöst förhållande: Ja, ett mer eller mindre seriöst förhållande har jag hunnit med.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Ja.
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej.
Haft ett one night stand: Ja.
Haft känslor för någon som inte besvarat dem: Ja.
Skrikit åt en lärare: Aldrig.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ha ha ha, ja - och inte bara en gång.
Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja.
Snusat: Nej
Rökt: Nej

DAGENS:
Klädsel: 
Linne från cubus och ett par gamla gråa jeans.
Frisyr: Utsläppt.
Låt: Mercy.
Vill ha: En lägenhet.
Drog:  Musik
Saknad: Kevin tusen gånger om.
Köp: Kläder till Kevin.
Godis: Salta nötter.
Attityd: Normal attityd.
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Shit. Jag gömmer mig bakom mascaran.

Malin.

publicerat i Vardag.;
Nu ska jag gå och möta Malin vid bussen och för att försäkra mig om att jag inte kommer allt för sent så passar jag på att gå redan nu. Jag måste ju ta lite omvägar för att inte behöva gå förbi dagis så att Kevin ser mig. Det skulle krossa mitt hjärta ännu mer att behöva veta att han står där inne och ropar på mig. Men jag ska i alla fall hem till Malin och spela lite tvspel. Lite tecken tror jag att vi skulle spela. Så nu är det bara att ta fram dem bästa , slå på stort - fingrarna och sätta sig bekvämt i hennes soffa och spela järnet. Ha ha ha. Mysigt värre.

Nej, om jag skulle ta och röra mig som sagt.
Puss&Kram, julegran.

Sommar.

publicerat i Vardag.;
Igår var jag hos Louise. Jag vi kollade på en halv film drygt då hon varken orkade se på film eller vara vaken. Ha ha ha, sötnos. Sen så gick jag hem runt nio till en kompis och kom hem runt tolvtiden. Hade riktigt kul igår. Vi kollade bland annat på Turkiet - och något annat land. Jag kommer dock inte ihåg vilket land det var som van, well well. Man kan inte hålla reda på allt här i världen. Jag älskar att promenera hem på kvällarna när det är så pass varmt att man inte behöver huttra eller frysa fast klockan är way over bedtime. Men det som är synd är att man inte kan se stjärnorna längre. Det är det enda som jag saknar under sommarhalvåret. Idag har jag solat lite ute på altanen och försökt få lite färg. Ganska omöjligt med tanke på att solen går i moln var och varannan minut. Suck. Men vad gör man, som sagt. Jag saknar Kevin jätte mycket just nu. Undrar om det har gått bra att vara på dagis i veckan...

Snart är min vecka här. Jag hoppas bara att resten av veckan går fort.
Mitt troll måste snart komma hem och underhålla sin mor.
Puss&Kram.

filmkväll hos louise

publicerat i Vardag.;
Jag hade grymt tråkigt hemma hos mamma och pappa att jag valde att störa Louise för en filmkväll. Hon står för filmerna och maten och jag står för det trevliga sällskapet som jag faktiskt är! Jag tror jag kommer somna här om jag känner mig själv rätt. Så snart ska vi sätta på en film och mysa framför tv:n. Riktigt kul om jag får säga det själv.
Ha ha ha.
Ha det fint,
puss&kram.

Lånedator.

publicerat i Vardag.;
Min mamma har lånat ut sin arbetsdator till mig igen. Egentligen bara för att jag skall kunna läsa min mail och stänga ned datorn igen (så vitt jag har förstått). Så jag passar på att skriva här nu för att säga att jag lever och att jag troligtvis inte kommer att ha tillgång till någon dator vidare bra på länge. Men men...

Min mor är i alla fall snäll som lånar ut datorn till mig i några timmar.
Nu funderar jag på att ringa någon rolig.
Ha en bra dag.
Puss&Kram.

Saker jag vill.

publicerat i Onördigt;
Jag vill ha min dator nu så att jag kan börja med mina rester i skolan som jag har fått skjuta upp just för att jag inte har någon dator.

Jag vill flytta ut helt från Ronnie då jag tycker det är mer än dags för oss att vi delar på oss föralltid. Så länge mina saker finns där inne så känns det som vi har en större koppling till varandra än vad vi behöver.

Jag vill ha en tv-kabel så att jag kan få se på tv i detta lilla blåa rum som jag känner mig mer klaustrofobisk i just nu än vad jag borde göra. Krymper väggarna?

Jag vill ha min gamla sterio som fortfarande står kvar inne hos Ronnie, så att jag kan lyssna på musik utan att pappa känner att han också vill lyssna på (allt annat än min) musik.

Jag vill - jag vill - jag vill....

Bandit, gråväder, film och gårdagen.

publicerat i Vardag.;
Hela min dag har gått åt till att tvätta håret (vilket inte tog längre tid än nödvändigt), städa rummet, lyssna på bandit och kolla på film. Snacka om en gråtrist dag. Men ibland ska man ha dem också varesig man vill det eller inte. Jag har även spenderat halva dagen med att prata i telefonen med hur mycket folk som helst. Först ringer ingen; sen ringer alla. Gärna samtidigt också, jag vet inte hur många gånger jag fick ursäkta mig i min mobil, då någon ringde på hemtelefonen och vise versa! Men nu har det varit tyst en stund.

Igår var som sagt Louise här. Vi satt och kollade på 30 days of night. En ganska patetisk "rysare" som jag mest satt och skrattade åt. Ingenting intressant hände, någonsin i filmen. Men men. Sen så gick vi och käkade på Pizzahouse och hade det trevligt. Självklart hade jag ett par vita byxor på mig som var full av mörk choklad som måste ha hamnat i soffan, ha ha ha. Så det såg ut som jag hade gjort nummer två. Tack och lov för att jag snodde Louise's sporttröja och knöt runt midjan! Ha ha ha. Men men.

Senare så åkte jag till Malin och drog ut med hennes familj och åkte inlines och hade det trevligt. Vi gick hem till henne och drack te och mös i heta stolen till; vem vill bli miljonär! Ha ha ha. Vi kom i alla fall till 800.000 den här gången vilket vi ansåg som ganska lyckat för att vara oss. Som sällskap hade vi även min underbart snälla granne; Jeanette och hennes lilla dotter Molly! När klockan sagt sitt så gick jag och Nettan hem och lämnade hennes minsting och tog oss en skön promenad ner till badet och tillbaka. Det var niornas avslutningsfest där nere som vi spanade in. Sen drog vi och käkade på shellmacken och så drog vi hem. Jag kom nog hem runt tolvtiden och hade en jättemysig kväll!

Och idag så... sitter jag bara?!
Puss&Kram.

Snart kommer Louise.

publicerat i Vardag.;
Nu kommer snart Louise till mig och vi skall sätta oss och glana på film. Molnen på himlen får försöka försvinna medan vi gör det - så att vi kan gå ut och sola när vi väl är klara lite senare i eftermiddag. Jag har suttit hela morgonen med att lyssna på Bandit med en otroligt bra radiostörning i bakgrunden som far mig till vansinne. Det är precis det suset som får mig att få ont i huvudet och verkligen inte orkar lyssna på musik. Men jag kan inte sluta nu när jag väl fått in Bandit på min radio, hallelujah. Ha ha ha. Ikväll kanske en gammal klasskompis skulle samla ihop några vänner och åka in till stan och kolla på EM, sverige - grekland på storbildstv. Skulle vara mysigt om det blev så också! Jag är i alla fall fortfarande på.

Jag och Malin ska åka lite inlines senare idag också. Vi hade det verkligen skitkul igår - fan! Helt underbart roligt.
Yes. Men ungefär så här ser min dag ut!

PussOkram.

D i v o r c e.

publicerat i Musik;
Our little boy is four years old
And hes quite a little man
So we spell out the words
We dont want him to understand
Like t-o-y, or maybe s-u-r-p-r-i-s-e
But the words were hiding from him now
Tears the heart right out of me


Our d-i-v-o-r-c-e becomes final today
Me and little j-o-e will be going away
I love you both and this will be
Pure h-e-double-l for me
Oh, I wish that we could stop this d-i-v-o-r-c-e

Watch him smile
He thinks its christmas
Or his fifth birthday
And he thinks c-u-s-t-o-d-y
Spells fun, or play
I spell out all the hurtin words
And I turn my head when I speak
Cause I cant spell away this hurt
Thats dripping down my cheek

Godmorgon.

publicerat i Vardag.;

Ser ni? Jag fick sovmorgon, en ganska stor sådan också. Fan vad underbart. Kevin hade kommit till dagis ordentligt och Louise är vaken efter min morgonväckning. Jag har även kollat mailen och sett några possitiva svar. Håll tummarna för mig nu, hela tiden - snälla. Idag är det inte någon sol ute. Var tog den vägen efter gårdagen? Det är bara att hoppas på att solen kommer fram mot eftermiddagen så att man kan få lite färg på sig.

Hur som helst. Jag kände mig ganska liten i min säng i natt tror jag. Jag är så ovan vid att sova ensam i min stora säng att jag tog min kudde och la mig längre ner mot fotändan i natt (don't ask me why). Så när jag vaknade så kände jag mig jätte lång som kunde känna slutet av madrassen med fötterna, men det var ju inte riktigt så det låg till, just bara mitt önsketänkande. Ha ha.

Idag ska jag och Louise se på någon rysare eller skräckis och sedan på den där national treasure 2, (med risk för stavfel).

Min kissekatt har öroninflammation och måste kanske avlivas. Fan, bajs. Men igår såg jag hur illa han hade det med sitt öra, då jag trodde att någon unge hade stoppat in en stor leksak i örat på honom. Men icke sa nicke. Det var bara hans öra som svullnat så jävla mycket. Stackars pissemiss. Men vi ska som sagt alla den vägen vandra...

Nej nu ska jag bädda min säng och käka lite snabbt till frulle så ska jag och Louise käka frukost senare. Puss&Kram.

Snabb vecka.

publicerat i Vardag.;
Jag har en svag känsla av att den här veckan kommer att rulla på ganska snabbt ändå, trots att jag saknar Kevin så mycket att det skär i hjärtat, periodvis. Nästan hela tiden om jag ska vara ärlig. Men jag tror att detta är ett jätte bra tillfälle att få slappna av och verkligen njuta av min ensamhet. Jag behöver få komma ifrån honom så att vi inte går varandra på nerverna som det är jättelätt att göra, varesig man vill det eller inte. Så en del av mig är nöjd över detta - och en stor del av mig vill vara egoistisk och ha honom hela tiden. Men vad gör man, vad gör man...?

Jag tror nästan att sommaren överlag kommer att gå redigt snabbt om jag har så här roligt nu och en dag har gått så vad kommer resten av sommaren att göra?

Nej, nu ska jag gå och sova. Hoppas ni också haft er en riktig trevlig måndag!
Puss&Kram.

Inlines.

publicerat i Vardag.;
Världens roligaste kväll har jag haft. Jag var som sagt hemma hos Malin idag (no shit). Vi lekte lite hemma hos henne, fick hennes ena barn att sova middag, spelade lite "vem vill bli miljonär" på hennes tv och kom faktist upp till 80.000 några gånger, men miljonärer blev vi baskemig inte. Sen åkte vi ner på stan och shoppade lite. Vi gick även in på leksaksförmedlingen och köpte oss ett varsitt par Inlines. Sen stack vi och åt middag på Mix hela hennes familj och så lilla jag. Sen var det bara att åka hem till henne igen, sätta oss i soffan, natta lillfia som inte alls ville sova och sedan drog vi oss ut för att åka inlines. Vi drog nog vid åtta snåret och nu sitter jag fortfarande och försöker att inte flåsa allt för mycket över min dataskärm. Jag åkte från Malin strax efter elva, så vi var i alla fall ute i ungefär två och en halv timme. Mysigt värre. Ha ha ha.

Det var länge sedan man fick öva sina skrattmuskler också. Ha ha ha, Malin är för jävla härlig måste jag säga. Det finns ingen som kan hålla sig för skratt när hon rycker in. Eller så är det bara jag som har extremt sjuk eller (läs bra) humor att jag dör bara av att hon öppnar sin mun! Ha ha ha, lovely.

I morgon (om några minuter) eller hur man nu skall utrycka sig, så ska jag leka med Louise. Jag lovade henne väckning. Men jag är inte säker på att det kommer bli runt åtta, utan snarare runt tiosnåret när jag orkar mig upp ur sängen! Vi ska ändå bara ligga på däck och sola och titta på film i morgon, mysigt värre.

Men fan, Malin! MER ÅKA, ME LOVE.

Puss&Kram.

Malin och telefonsamtal.

publicerat i Vardag.;
Om några minuter så slutar Malin skolan och då ska vi hitta på någonting roligt hoppas jag. Det är ytterst sällan som jag har det tråkigt när jag är med henne, så det är skönt att hon finns i mitt liv just nu. Jag måste ta tummen ur arslet och börja städa mitt rum nu också. Plus att jag måste sätta min kamera på laddning så att jag kan ta fina sommarkort nu i sommar. Jag har varit så off på den biten och ångrar mig nu i efterhand. Men vad gör man. Jag har fortfarande nio veckor kvar av sommaren som jag kan fotografera på.

Nu har jag en massa telefonsamtal att ringa så det är bäst att börja med det..
Puss&Kram.

Pieces.

publicerat i Musik;
I'm here again
A thousand miles away from you
A broken mess, just scattered pieces of who I am
I tried so hard
Thought I could do this on my own
I've lost so much along the way

Then I'll see your face
I know I'm finally yours
I find everything I thought I lost before
You call my name
I come to you in pieces
So you can make me whole

I've come undone
But you make sense of who I am
Like puzzle pieces in your eye

Then I'll see your face
I know I'm finally yours
I find everything I thought I lost before
You call my name
I come to you in pieces
So you can make me whole!

I tried so hard! So hard!
I tried so hard!

Then I'll see your face
I know I'm finally yours
I find everything I thought I lost before
You call my name
I come to you in pieces
So you can make me whole
So you can make me whole

Dagis och morgongräl.

publicerat i Vardag.;
Nu är Kevin på dagis igen, trots att hans sista dag egentligen var i torsdags, stackaren förstår nog ingenting.
Han kom i alla fall till ro ganska snabbt då ungarna på gården hade fruktstund i solen. Skönt att han kom in i gänget ganska snabbt i alla fall. Dem såg nog på mig att jag inte ville vara kvar där längre än nödvändigt så dem tog hand om honom direkt, tack snälla.

Jag har även hunnit med ett ganska otrevligt samtal med R. Han frågar mig en sak och undrar hur vi ska göra en viss vecka som (självklart) är hans. När jag önskar att Kevin skall få vara med mig denna veckan så tvärvägrar han lyssna på mitt beslut. MEN VAFAN FRÅGAR HAN FÖR DÅ? Den senaste halvtimmen har varit näst intill omöjlig att hålla gråten ifrån mig, varför ska alltid dagen börja med ett gräl för. Fan vad jag hatar sånna dagar.

Egentligen bryr jag mig inte om hur Ronnie gör på sina veckor, annat än att Kevin mår bra under tiden. Jag ger blanka fan i det helt enkelt. Men jag känner att Kevin är den som hamnar i kläm och då måste man ju ryta till. Det är inte alls för att skydda mig som (han) tror, utan det är för att ta hand om Kevin på bästa tänkbara sätt. Och att han inte förstår det gör mig helt fly förbannad.

Nu är jag i alla fall ledig en hel vecka och denna veckan skall gå åt till att ta hand om mig själv. Jag känner att jag har sovit allt för lite och inte alls har fått ta igen mig som jag önskat. När jag väl gick och la mig runt nio igårkväll så var Kevin inte precis på sitt bästa humör, stackars krake. Jag hoppas dock att min vecka går fort så att jag slipper vara ifrån Kevin längre än nödvändigt... Jag måste dock lära mig att slappna av och kunna leva mitt liv utan Kevin hos mig 24/7.

Godmorgon.

publicerat i Vardag.;
Godmorgon, alla mina trogna bloggläsare.
I natt var en sådan där jätte jobbig natt. Någonting säger mig att Kevin har en känsla utav att förändring är på sin plats här hemma och att han snart ska få flytta hem till Ronnie en vecka. I morse vaknade jag av smällar i ansiktet och slag, en tjurig kille som inte alls var på humör för att varken gå upp eller leka med morfar. Lika så var det i natt då han valde att skrika i en halvtimme. Kanske beror detta på oroligheter men det kan också bero på att han har kommit in i en fas där han drömmer mycket och otäcka saker. Kanske bara att det var en mardröm? Hur som helst så känndes det tufft där ett tag att behöva lämna ner en sur och tvär son till dagis för att sedan inte träffa honom mer under en vecka. Men nu ser han ut att vara på humör igen och han har tillock med så pass mycket aptit att han fått i sig lite frukost. Tack och lov.

Jag tänkte vara nere på dagis till strax efter niotiden, kanske runt halv tio som han är van vid att komma dit. Sen får vi se hur min vecka utspelar sig!

Ha det jättebra, så skriver jag mer sen.
POK.

Soliga Sverige och skrubbsår.

publicerat i Vardag.;
Min syster kom hit med sin familj idag så Kevin har haft fullt upp med tre ung(domar) på halsen som har busat och lekt. Kevin har hunnit med att bada i poolen på framsidan, gungat och skrapat upp benen. Shit happends. Snart ska jag och syrran åka till Louise för att packa in mina saker och köra dem hit till min mor. Det lär inte ta allt för många minuter. Så nu håller jag på att natta Kevin för att vi skall kunna åka iväg i lugn och ro och göra vårat. Nu kanske det inte tar allt för lång tid innan jag får en lägenhet, jag sitter som på nålar varje dag och inväntar nya svar. Hmm, det kommer - tids nog.

Jag ska ringa och prata med Ronnie idag också - och se hur vi skall göra med Kevin idag, eller i morgon. Det ordnar sig nog på ett eller annat sätt. Men, solen skiner i underbart fina sverige och jag har - tro det eller ej, faktiskt blivit riktigt brun av att ha varit ute och lekt med Kevin! Ha ha ha, mys! Veckan lär ju ge mig lite mer också som sagt.

Toppen!

Nej nu ska jag ta det lugnt och försöka få min krake att somna...
Önska mig lycka till, för det lär behövas.
Puss&Kram.

Va skönt.

publicerat i Vardag.;

Jag kom på att det är sommarlov nästa vecka. Inte nog med det så kom jag att tänka på att jag och Ronnie har delad vårdnad om Kevin nu och att det är han vecka nästa vecka. Detta betyder då att jag inte behöver gå upp klockan sju varje morgon och hålla mig innomhus mellan tolv och två varje dag då solen lyser som starkast. Att jag inte heller behöver ta hand om en jobbig ögoninflammation och inte heller behöver gå och lägga mig, typ nu som jag är på väg att göra nu. Tänk va skönt mitt liv kommer vara var annan vecka då jag kommer få ta igen mig, vara hemma och snacka skit hos Malin och dricka massa the och bara slappa på hennes balkong ( ja! Jag bestämmer det nu malin!) och sedan kunna gå hem när jag vill för att jag egentligen inte har några större krav på mig själv för att behöva vara en bra mamma som måste passa tider som Bolibompa och borsta tänderna, sätta på blöjan, stoppa i säng och sova för kvällen - tider.

Det är faktiskt ganska "tidskrävande" att behöva klocka allt man gör i sitt liv. Mellan åtta och tio så skall frukosten vara klar, mellan elva och ett så skall han ha fått i sig någon form av lunch, mellan två och fyra så ska han ha fått i sig någon form av mellis och han skall även ha hunnit somna mellan lunch och mellis för att han skall vara på gott humör resten av dagen. Mellan fyra och sex så skall någon middag ha laggt sig som grund i hans mage och mellan sex och åtta så skall vällingen och kvällsritualerna ha kommit på plats. Är det inte underbart att vara mamma! Nej, ärligt talat så älskar jag att vara mamma. Jag älskar min busunge, mitt liv och mitt... ALLT! Jag älskar allt.

Nästa veckas planer håller redan på att fyllas ut i kalendern. Mitt liv kan inte bli mer perfekt än det är just nu. Jag trivs konstigt nog som fisken i vattnet med att ha mitt liv precis så som det är nu. I wonder why. Jag var för naiv som lät mig själv tro att föralltid var tills döden skiljer oss åt. Föralltid kanske bara stod lutad bakom ett hörn för att sedan lämna mig, vilket det gjort, föralltid. Just nu så njuter jag av att vara fri - som en fågel, vilket jag troligtvis kommer att vara ett tag framöver. Det är inte bara för min skull som jag väljer att vara fri ett tag - utan också för Kevins skull. Han har nog med att få in en ny i hans liv som han måste lära känna och acceptera, det får räcka för hans del just nu. Jag klarar mig själv ett tag vilket jag inte lider speciellt mycket av.

Nej, nu har jag Kevin vilket betyder att jag måste lägga mig i säng innom fem röda...
God natt och sov gott!

KEVIN DU ÄR MIN PRINS!

Tänka sig.

publicerat i Vardag.;
Tänk! Jag är fortfarande vaken. Kevin drynade in i min famn strax efter halv elva och jag sitter fortfarande vaken. Min mamma somnade ute i soffan och började prata i sömnen samtidigt som jag satt och kollade på den roliga komedin; Nära&Kära. "Dem har börjat med bokförsäkringar, vad tycker du om det?"
Jag började dock asgarva när jag hörde frågan klart och tydligt, och min mamma hoppade till och insåg att orden kom från hennes mun. Ha ha ha. Jag hade faktiskt jätte roligt åt det - inte bara då utan genom halva filmen! Ja, hon är rolig hon.

Jag har även hunnit springa ner till Malin och hämtat en liten leksakshylla som man kan fylla upp med lite leksaker så småning om. Jag skulle så gärna vilja möblera om i (mitt) sovrummet så att man känner sig lite hemma i alla fall. Just nu så står alla saker in mot väggen, runt hela rummet så det finns egentligen inte ens plats för någonting. Hmm, men frågan är hur länge till jag bor här. Vissa saker går som sagt framåt, andra saker står still och just nu så vet jag inte riktigt hur det ser ut på min lägenhetsfront. Jag vet dock att det är mer än en person som letar och sätter upp mig på fastigheter och i olika fastighetsköer, så det är skönt...

Jag kanske hittar mig ett hem snart!

En massa har hänt.

publicerat i Vardag.;
Okej. Hur ska jag börja. Vi har sommarlov. Som vanligt är det underbart kul. Skönt att få komma från alla måsten och krav för en stund, tio veckor är lagom ledighet! Sen då? Jo, studenten var igår. Alla mina vänner sprang ut ur våran skola och in i en ny fas i deras liv. Vissa pluggar vidare, andra pluggar inte mer utan ger sig direkt ut i arbetslivet. Jag var hemma hos Louise på hennes studentskiva och hade det trevligt. Sen gick jag vidare och handlade med Malin och hamnade hemma hos henne resten av kvällen. Kevin har fått ögoninflammation vilket betydde att jag har fått gå dragandes på en jätte tjurig och gnällig son nu i tre dagar i sträck, vilket är fullt förstårligt. Hmm, sen så har jag och mamma shoppat lite idag, jag och Malin hade en filmkväll igår, Kevin är nere och spelar fotboll nu, sen har vi badat i pool Kevin och jag, sen har vi... Ja vi har gjort en massa roligt. Sen har det hänt en massa runt omkring också - vilket jag inte ser någon anledning i att skriva ner här. Men kul har det varit. Det blev dock inte någon utgång för mig igår då jag går dragandes med både ögoninflammation och öroninflammation själv. Kan det bli en bättre start på det förbannade lovet? ehm, NEJ! Men mitt liv rullar på, snart ska jag sätta mig ner och njuta av att jag är barnledig och kolla på lite film!

Mamma och pappa är nere hos min farmor och farfar med Kevin så jag tänkte passa på att mysa lite med min frihet!
Ha en trevlig kväll, eller dag!
Puss&Kram.

Hemma hos Malin.

publicerat i Vardag.;
Nu är jag hemma hos Malin. Olivia och Kevin tar halvt ihjäl varandra - men dem verkar ha det ganska bra tillsammans i alla fall. Snart ska jag och Malin ge oss iväg till centrum där vi skall spendera våran dag med ungarna. Skönt.

Det var städning ur skåpen idag också, skitkul att spendera en timme i skolan för att sedan städa ett skåp i fem minuter med klassen. Öhm. Nej, så vi har det betydligt mycket roligare här hos Malin.

Annars blir det en lugn kväll.
Hoppas ni har det bra.
PUSS&KRAM.

Malin och skolan.

publicerat i Vardag.;
Igår blev det inget skrivande, tyvärr. Jag stod den ena halvtimmen som jag var hemma med att locka mitt hår, den andra halvan så städade jag mitt rum. Sen stod jag ute och väntade på Malin och hennes små barn för att gå till affären. Därefter var vi ute på Malins balkong och snackade skit hela kvällen med en kopp te och bara mös i kvällsolen. Det var riktigt mysigt, måste jag erkänna. Annars gjorde jag inte så mycket. Jag somnade nästan direkt när jag kom hem. Det var egentligen bara att göra sig i ordning för kvällen och snoosa gott sen! Jag var jätte trött, säkert efter helgens bravader.

Nu är jag i skolan och tar det lugnt. Jag ska egentligen ha alternativ medicin nu men jag vågar inte gå dit då jag inte visat mitt ansikte där så mycket den senaste tiden. Så det kanske är bäst att hålla sig där ifrån.

Well well.
Kevin gick i alla fall bra att lämna på dagis, vilket egentligen är huvudsaken. För då är min dag gjord!
Puss&Kram.

Riktig bloggtorka.

publicerat i Vardag.;
Vad intresserar det er att jag skriver att jag har somnat ute i solstolen i några timmar? Hm, inte ett skvatt gissar jag på. Hur som helst gjorde jag det - och vaknade nu för ett litet tag sedan. Jag inväntar bara mitt straff som lär komma smygandes till kvällen, (ett jätterött, kräftliknande utseende som skrämmer varenda dagisbarn).

Egentligen skulle vi ha varit på ett kalas med Kevin nu nere vid Malin. Men Ronnie ville inte ge mig Kevin så då blev jag sittandes här hemma själv. Inte för att det är hela världen. Jag får chansen att sitta och vila upp mig och göra det jag tycker är kul som att virka en mössa av mitt navelludd.

Nej, jag har sån grym bloggtorka - därför passar jag på att frågar er:
Vad vill ni att jag ska skriva om?

Det känns som jag repeterar precis samma saker om och om i bloggen - och det är för eran skull som jag vill förnya mig.

Första juni.

publicerat i Vardag.;

Tänk, det är redan första juni och det är en massa som står på mitt; kom ihåg schema för veckan.

  • Självförsvar på tisdag.
  • Onsdag är det rensning av alla skåpen, halv tio.
  • Torsdag går vi ut för sommarlov.
  • Fredag ska jag fira alla vänner som tar studenten.
  • Lördag ska jag sova ut om detta är möjligt.
  • Söndag ska jag ladda upp inför första sommalovsdagen!


    Yes! Snart är det verkligen sommarlov!

En kul kväll.

publicerat i Vardag.;
Nu är jag trött i hela kroppen. Ögonen går näst intill inte att hålla uppe. Jag somnade kanske någon gång vid halv sex och vaknade vid sju. Men det är bara att bita ihop och se glad ut då jag absolut inte skall sova innan kvällen kommer.
Jag hade i alla fall en lyckad kväll, natt och nästan en lyckad morgon.
Nu är jag i alla fall hemma hos mamma och pappa och försöker vakna till liv.
Vi ses kanske under dagen!
Puss&Kram.