2 in 1.

publicerat i Denise;
I natt kunde jag nästan inte sova. Min näsa var täppt och jag nös som en tock. Jag hade huvudvärk som sträckte sig utmed tinningarna och hade kallsvettningar under större delen av natten. Jag vaknade dock lite piggare och lite gladare. Tog på Kevin lite kläder och gick över till mamma och pappa. Dem skulle ju passa honom medan jag var i haninge hos tandläkaren. Jag ringde även min lärare och Kevin's dagis och sa att det var sista gången för honom på lite mer än en vecka. Dem önskade oss en riktigt glad påsk!

När jag var över hos mamma och pappa så tog jag mig en mannagrynstalrik som mamma lagat till. Big NO NO. Jag kände redan innan att jag mådde lite småtaskigt i magen och borde inte alls ha stoppat någonting i munnen. Men hur som hellst så gjorde jag det och kände mig mer illa mående än innan. Jag gick ner till tåget och tog upp min bok. För några minuter kände jag mig bättre. Jag andades frisk luft och hade en god bok i handen. Tåget rullade in och jag valde helt fel vagn. Det luktade ANUS inne i den vagnen och jag som redan mådde som jag gjorde, mådde inte precis bättre när jag kom in i tåget. Jag kände hur jag blev grön i ansiktet. Men efter att ha hyperventilerat hela vägen in till segersäng så insåg jag att detta inte skulle fungera. Men i hemfosa kunde jag inte hoppa av. Det är dödstaden själv. Så jag åkte en hållplats till. For upp ur bänken, sparkade mig igenom ett par killar som satt och spelade PSP och sprang mot dörren. Jag kunde inte hålla mig mer - fyfan. Dörrarna öppnades och jag flög ut och kräktes alldeles utanför. Det snurrade i huvudet på mig och jag var tvungen att luta mig mot tågkuren och slappna av. Jag darrade som ett asplöv.

Turen var att precis i samma sekund så kom ett tåg i motsatt riktning som skulle köra mig hem. Hallelujah. Väl på tåget så somnade jag nästan av utmattning. Jag hade inget telefonnummer att ringa till min mamma heller - och hon fick ringa återbud till tandläkaren så fort jag kommit innanför dörren.

Så nu är jag magsjuk och förkyld. Two in one. Underbar start på påsklovet, hu?

Kommentera inlägget här :