One hell of a night out.

publicerat i Vardag.;
Jag jobbade som sagt igår. Världens tradigaste dag. Det var final och inga personer var ute och åt, annat än dem sex som råkade komma in på restaurangen och en jävel som tog sig friheten att "bara låna toaletten". Hm.. okej där. Efter ett X antal timmar halvt sovande och seg så fick jag gå tidigare. Tillock med så att jag fick se när Perrelli vann melodifestivalen. Wow - passande liksom! Haha. Och min man, Björn gjorde sitt sista uppträdande i melodifestivalen. Fan, jag kommer sakna honom. Louise kom hur som hellst och räddade mig från mitt arbetspass och jag fick sluta jätte tidigt. Och idag har jag tagit ledigt, yes! Vi gick en snabb vända hem till henne och sen hem till mig för att bunkra upp framför finalen. Det gick prima skinka. Trots att vi kom femton minuter efter att melodifestivalen börjat så fick vi se hela! Haha. Jag antar att jag inte är mer än Svensk trots allt - då jag faktiskt är glad över att jag såg det programmet igår. Frisk man är liksom.

Efter Perrelli blivit uppropad som vinnare så gick vi ut för att fira. Som vanligt kommer jag och Lollo dit när det är ungefär fjorton stycken inne i lokalen. Men vi satte oss på dem mjuka sofforna och tog det lugnt ett tag. Två nollor kom fram till oss, kanske i trettio års åldern och började snacka en massa skit. Ok, dem var ganska roliga. Men deras historier gick inte ihop med varandras. Den ena killen sa: "Ja, (namnet på killen mitt emot) han har varit solstolssäljare på algarvekusten". Jag böjer mig fram till denna killen som för övrigt hade blivit ganska bra på lyset och frågade "Hur går det med stolsförsäljningen?" Han: "Ja - den ja. Den är en historia för sig. I grekland går solstolarna som smör i solsken". Ha Ha Ha. Säkert. Dem frågade också vad vårat syfte med kvällen var. Hallå...? Vad gör ni här - IDIOTER!

Efter en (ganska lång stund) så kom Micka och då hade även en massa annat folk börjat fylla lokalen. Då kunde man hoppa upp på dansgolvet och dansa lite. Konstigt nog så känns det inte så där, aha - roligt längre. Jag känner att det börjar bli mer utav en vardag att träffa dessa människor som man är van vid att träffa. Många spelar aspackade medan andra njuter av att dansa och ha kul. Jag är ändå där för att ha kul - men jag vet inte vad syftet hos alla andra är. Jag och Lollo gick hem vid tvåtiden. Jag vet i alla fall att jag var hemma halv tre - och undertiden som jag var hemma så hade jag och Lollo sällskap hela vägen hem till henne via telefon.

Jag älskar dig Louise . Tack för en fin kväll ute! ♥

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sanna:

Önskar dig en bra söndag :)

2:a kommentar, skriven , av Therese:

vad bra att ni hde det kul utan mig och Maria.:)
men det kommer ju fler tillfällen, eller hur? :)
Pussssss

Kommentera inlägget här :