Med i gänget.

publicerat i Vardag.;
Nu är jag äntligen med i gänget! Jag blev flyttad till den nya plattformen idag och allt ser ganska annorlunda ut. Inte jätte kanske - men lite är tillräckligt. Så idag har det inte hänt mycket. Ronnie fick kontakt med sös om Kevin tydligen och han har nu blivit skickad vidare som ett fall för haningeakuten. Toppen; eller inte. Men men. Jag ska snart möta upp Louise vid hennes jobb för att ta emot Kevins medicin. Jag orkar verkligen inte sitta på en buss fram och tillbaka i en och en halv timme för att hämta en sak i hennes lägenhet. Visserligen så tar det bara femtio minuter att gå fram och tillbaka till fots; men det ansåg jag inte som ett alternativ.

Jag hade bara hälsopedagogik idag till föld av en svenskalektion som gick ut på att jag bara satt och glodde. Jag kände mig verkligen inte motiverad att göra någonting så det fick vara helt enkelt. Våran lärare vet dock att jag gör allting som skall göras och inte slarvar med några större uppgifter. Vi har prov nästa vecka som jag måste plugga till; både i samhälle och i svenska så nu måste jag börja ta tummen ur arslet och komma till kritan med allt mitt arbete.

Jag och Kevin sov hos mina föräldrar igår kväll. Vissa saker hände som gjorde att det blev ändrade planer. Men Louise kom och sov brevid oss i min säng här i alla fall - så sällskap var jag inte utan. Det blev bara så tokigt och lite missförstånd som ledde oss hem hit till mina föräldrar. Men det var skönt det också. Att få sovmorgon menar jag och slippa stressa och rusa till skolan respektive dagis.

Nej, jag måste nog gå och se efter min grabb nu!
SES!

Kommentera inlägget här :