Oh, gosh.

publicerat i Vardag.;
Jag har samhälle nu. Vi ska ha ett individuellt samtal med läraren nu som beskriver vad vi har i rest. Hoppas att jag får veta vad jag fick på det senaste provet nu då. Hoppas att jag inte ligger allt för långt efter och att jag bara får glada besked. Jag orkar inte med en massa negativt just nu. Fan, life goes on. Vi ska egentligen ta reda på hur ett land är - vi får ta med vilken fakta vi vill vilket inte precis gör saken lättare. Men men. Det är väl bara att skriva på då antar jag. Jag menar, det har jag ju inga större problem med. Jag tror jag skall ta Tanzania. Det var lagom mycket fakta om det lilla landet som gjorde att det kändes alldeles lagom!

Snart ska jag hämta Kevin också. Sen ska jag vidare till Louise och hämta min mobilladdare och sen ska jag kolla var jag ska sova i natt med Kevin. Antingen hemma hos Louise eller hemma hos mamms och papps. 

By the way så är vi lediga nästan hela dagen i morgon från skolan. Vi har fått hemarbeten att jobba med så jag får yttligare en slappvecka i skolan. Hemma i morgon, onsdag och fredag (då halva klassen ska till skansen) och jag vill inte med. 

Se så. Nu ska jag snart ha mitt möte med läraren.
See ya'

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Micca:

Hon jag pratade med sa det.
Hon sa att de var obligatoriskt =/

2:a kommentar, skriven , av MiCka:

jag håller alla tummar och tår jag har :P fåru inte denna lägenhet så kommer det en annan.. allting har en mening vettu:P eller tror du inte på sånt:P?!

Kommentera inlägget här :