Teater.

publicerat i Vardag.;
I morgon ska jag se på Hjalmar Söderbergs; den allvarsamma leken. Louise har dock fått förhinder så att hon kan inte gå och jag håller på att ragga upp någon som har tid och intresse av att se en teaterföreställning på 2 och en halv timme med mig! Det är dock inte världens lättaste kan jag ju påpeka. Hmm. Men det ordnar sig nog till i morgon skulle jag tro. Jag är som sagt inte speciellt orolig utan låter den som anmäler sig först - få följa med! Så, ring; smsa eller hör av er så får vi se om platsen är paxad eller inte.

Det ska i alla fall bli jätte kul att få komma iväg på den nu - jag har bara planerat detta i ungefär två månader om inte mer så jag är i alla fall taggad inför detta. Och det är allt för sällan som jag unnar mig någonting sådant roligt och kulturellt! Men snart så sitter jag där och gråter inför Arvid och Lydia och deras kärlekshistoria. Tänk vad man kan falla för en liten bok så att man måste gå och se hur teaterframträdarna framställer boken. Ha ha ha, jag måste verkligen vara speciell!

Men men, sån är jag, lite smått galen men jag trivs med det.

Och jag avslöjar i morgon vem det är som åker med mig. Om det nu blir någon för huvud taget såklart. Jag kanske sitter där helt själv med en plats som är helt tom brevid mig. Men då skippar nog jag också att åka in om detta skulle ske. Ha ha ha. Så kul ska vi inte ha det.

Kommentera inlägget här :