Var ska man börja.

publicerat i Vardag.;
Det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu, så var skall jag börja? Jag har noll, komma nollnoll öre i inkomst, min mor vill inte gå borgenär åt mig och om några månader så ser jag mig själv som bostadslös - jag vill inte heller flytta runt hos vänner i flera år till skolan är klar. Min mamma kom med förslaget att jag skulle hoppa skolan. Men det går säkert bra för mig då. Jag menar, dem söker säkert en massa lokalvårdare på sjukhus eller på t-centralen. Och plocka fimpar är ju mitt drömjobb. Just nu har jag ingenting att stå på och jag vet inte hur jag ska gå vidare. Ett jobb känns inte heller relevant just nu. Jag har inte, varken ork eller tid att ha både skola, Kevin och ett kvällsjobb. Jag har redan provat på det och vi såg ju hur det gick. Jag var hemma från skolan mer än vad jag var närvarande. Sjukskrivning där ifrån ger mig inte heller bästa betyget i slutändan heller. Nej. Nu måste jag räkna och räkna, varje krona skall jag värna om nu. Jag måste spara, jag måste komma här ifrån och skaffa mig eget. Jag vill inte känna mig som en källarråtta och jag vill inte heller att Kevin skall gå och vara orolig. Någon som har några idéer?

Dela gärna med er av era erfarenheter, allt från arbete till boende till era bekantas lösningar...

Nu är Kevin med honom så nu känns det helt plötsligt helt tomt och ensamt igen...
Vad ska jag hitta på idag?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Louise:

Älskade vän, som jag sa tidigare idag så vet du att du är välkommen hos mig hela hela tiden. Jag låter dig inte vara bostadslös, så är det bara. Har du inte hittat nått innan jag flyttar till min pappa så kommer det lösa sig, jag kommer hjälpa dig så gott jag kan. När jag kommer hem från jobbet så sätter dig du och jag ner och bollar idéer med varandra. I love you!

2:a kommentar, skriven , av nathalie:

kan du inte få hjälp via socialen då? de måste ju hjälpa er, hur jobbigt det än är att söka bidrag från dem, gör det. för kevins skull!

Kommentera inlägget här :