Hela veckan.

publicerat i Vardag.;
(GOD) morgon. Eller nej, jag ångrade mig. Det har inte varit en god morgon, inte ens lite god var den. Jag vaknade i morse helt torr i munnen, troligtvis har jag sovit med öppen mun och troligtvis djupt också för två SMS och ett missat samtal hade jag på telefonen (och den var inte på ljudlös, samt låg precis brevid mig på nattduksbordet). Det har varit en lång vecka. Lite för lång om du frågar mig. Veckan började med att jag bytte praktikplats, eller den började snarare med att Kevin åkte till Ronnie för att vara med honom i en vecka. Men hur som helst, nu är jag på Utsikten (om jag inte har skrivit det tidigare). Världens största hotell är det, eller okej, nynäshamns största konferanshotell. Första dagen innebar en mässa på hotellet, så jag kunde inte ha börjat mer lägligt. Han som tog hand om oss den dagen var förra årets vinnare av "årets kock", Tom Sjöstedt. Han var grymt duktig på allt som hade med mat att göra (uppenbarligen!)

Sen i veckan har jag städat hela min lägenhet. Nu märks det inte så mycket, med tanke på att Kevin kom hem igår och den mesta av tiden som jag var hemma på spenderades i sängen. Jag var så trött, helt seriöst. Igår somnade jag och Kevin för natten redan vid klockan sju. Han somnade tillock med framför bolibompa vilket är ytterst ovanligt, jag tyckte att det var konstigt att han var så tyst när det amerikanska barnprogrammet kom igång (han hatar engelska och amerikanska barnprogram) men då låg han redan och sov (istället var det jag som pinade mig själv igenom hela barnprogrammet... suck.

Hur som helst, nu är det en vanlig dag igen vilket känns jätte skönt. Mina planer för idag är att jag ska in till haningepolisen och hämta upp mitt pass, därefter ska jag till mamma och pappa och hämta alla Kevins kläder, mina kockkläder och alla Kevins bilar, sen ska jag ner till dagis och hämta honom och därefter göra cannelloni till middag. Smaskens. Förhoppningsvis så hittar jag någon lucka idag där jag kan jobba lite tillsammans med Sandra och vårat projektarbete.

Helgen och veckan för övrigt har varit jätte rolig.

Puss&Kramkalas.

Kommentera inlägget här :