Djurgårn , promenad och jobb.

publicerat i Vardag.;
Anita måste jag tacka så jätte mycket idag. Hon kan ha gjort så att jag har tillgång till jobb i sommar, med start från nästa vecka, hör och häpna! Äntligen. Ett Café av alla ställen, men fan bättre än ingenting ju! Stor kärlek till dig gumman för att du hjälper mig.

Jag och Anita var som sagt nere på stan med ungarna idag. Kom direkt från pendeln i Stockholm och promenerade med Kevin runt i centrum. Dom hade karuseller och hoppborgar uppställda så att ungarna fick leka av sig för strax under hundralappen. (Det har gett resultat nu när båda ungarna sover tryggt i deras vagnar!)

Igår var jag inne i stan. Vi gick på en givande promenad på blandannat djurgården, mitt i centrala city och hem till göteborgaren. På vägen hem från våran minst sagt långa promenad på ungefär 2 timmar så ser vi en person som viftar med händerna mitt i vägen för att bromsa in trafiken. På vägen ligger ett halvdött rådjur, stackars liten. Göteborg försöker informera om att man bör lägga fram en varningstriangel för att bromsa trafiken yttligare lite. Ingen lyssnar. Två minuter senare kör en taxi över rådjuret så att den stackaren flyger två meter till. Död är väl det minsta ordet man kan säga om den stackaren nu.

Kevin sov jättegott hemma hos Johanna och Calle. Det hade inte varit några som helst problem i natt. Han hade sett på Wallie (stavning?) tre gånger under kvällen - och varje gång skulle han bara se "lite" vilket slutade med hela filmen i alla fall. Stackars tjejer alltså.

Men gud, jag är lycklig, jag är glad och jag vet inte mer vad det är som är tillåtet att vara utan att låta överdrivet optimistisk!
I morgon har jag klassgrej där det bjuds på middag här hemma, någonstans, så jag funderar på att göra en potatis-sallad (alternativt en gratäng) med flinta eller en god fläskfilé i en smarrig marinad. Gosh, nu kurrar det i min mage i alla fall. (JAG VET! Jag är dålig på att äta efter rutin.)

Pusskalas.

Kommentera inlägget här :