Gillaknapp.

publicerat i Bloggar, Denise, Kevin 6 år;
Jag blir så besviken för det finns en sak jag saknar på blogg.se's kommentarsfält och det är en gillaknapp efter varje kommentar. Ni vet - när man skriver några kommentarer till inläggen på en blogg man läser och det egentligen inte finns annat att göra längre än att gilla det personen har svarat på i sitt inlägg. Det känns så B att skriva *gilla* som en kommentar till kommentaren i inlägget och personen kanske tror att man inte ens läst det han / hon har skrivit. Så in med en gillaknapp nu blogg.se. (Och jag läser alla svar jag får från er på era bloggar!)
 
Hur som helst. Jag somnade om när jag kom hem från skolan med Kevin. Jag somnade om så hårt efter att vår vaktmästare/ gårdsherre-vad-fan-man-nu-kallar-honom kom hit och kört klart med sin snöslunga (som låter så inåt helvete, typ som en helikopter) ute på gården att jag vaknade en minut i tolv. Min mobil hade ändå ringt och väckt mig klockan tolv.
 
Nu ska jag upp, hänga tvätt, bädda iordning, laga middag i form av "ugnspangkaka" (jag sa pangkaka långt upp i åldern så det sitter väl i undermedvetet), och sen är klockan förhoppningsvis tillräckligt mycket för att jag ska kunna gå och hämta Kevin på skolan... i hope. Skrev upp honom till klockan tre idag för att han ville äta mellis på skolan. Dumma, dumma mig.
 
En riktigt gamal webcambild från tiden då man inte ägde någon riktig camera.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Det hade vart jätte bra med en gilla knapp

Svar: Ja det är typ det enda jag saknar faktiskt. :)
Denise

2:a kommentar, skriven , av Jennifer:

men ååh va smart! skriv till blogg å få dom att fixa det ;)

Svar: Haha ja jag kanske får göra det ;)
Denise

3:e kommentar, skriven , av Sandra:

Jag håller med! Det skulle vara skitbra! Tycker definitivt du ska skriva och ge dom lite feedback så kanske dom ordnar det. :D

Svar: Har skickat det nu som feedback ! Så nu jävlar håller vi tummarna på att vi kan skapa historia och göra förändring ;)
Denise

4:e kommentar, skriven , av Therese - Mamma till Casper :):

Sv: Haha ja det har du rätt i !! Spänning varje dag ;)
Några indianer eller vad det var förutspådde att gjorde skulle gå under den 12 december 2012 och det var nån annan gånte som trodde det skulle bli den 21.e :P

Casper har aldrig pratat eller gått i sömne tidigare, men jag antar att det var för att förkylningen inte bröt ut, men nu när den väl har gjort det så är det hur lugnt som helst om nätterna :)

Svar: Haha du ser, det finns ju ingen som helst logik i att jorden kan gå under fem gånger under en och samma vecka. Så att jorden går under får vi helt enkelt slopa nu :P
Haha min son brukar så fort han blir det minsta sjuk prata och göra saker i sömnen och detta tills dess att han håller på att tillfriskna. Så otroligt roligt, haha.
Denise

5:e kommentar, skriven , av Sandra:

Mysig blogg och fina bilder ♥

Allt bra med dig?
Kram

6:e kommentar, skriven , av Caroline:

Ibland kommer ju inte ens informationen fram om man kommenterat och fått svar har varit med om det flera gr att när jag gått tillbaks och kollar så har personen svarat med jag har inte fått någon info om det till min blogg som man brukar få.

Håller med om gilla knappen! Det fanns ju nån bloggportal som hade så förut att man kunde gilla/ogilla osv.

Kommentera inlägget här :