Lite roligt på kvällen.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Kom på att jag hade ett avsnitt från kvällens gäster med gester att se från ikväll. Skrattar som vanligt tills jag gråter av det programmet. Så vansinnigt roligt! Och tacka vet jag SVT-play.

Jag var precis uppe för att kissa Kevin nu innan jag slänger mig själv i säng. Han var så enormt trött stackaren att han gick in i två dörrar och i soffan i hallen innan han lyckades lokalisera sig till toaletten. Tur att han inte slog sig, där emot såg det ut som han druckit någon typ av vuxendricka på hans sätt att förhålla sig till sina vingliga fotsteg. Kan nästan tro att det var alkohol i den alkoholfria glöggen... Det var enormt underhållande det också att se i alla fall. Plus att han hade ett handavtryck på ena sidan av kinden efter att ha sovit med handen tryckt mot den.
 
Nu ligger både Kevin och jag nedbäddad, kom på att jag måste upp igen och borsta tänderna. Förstår inte att jag alltid kommer på det när jag väl lagt mig till rätta. Men det är tandborstning och vattenflaskan som ska fyllas. Sen är det natt för mig också, trots att jag fick en ordentlig sovmorgon imorse av barnen så känner jag mig helt slut redan...
 

Saknar mina varma, mjuka- tofflor enormt mycket nu. Men dom ligger nedpackade längst ner i BB-väskan, så klart...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Dom tofflorna ser underbara ut

Kommentera inlägget här :