Tvål bara massa tvål.

publicerat i Barnen;
Det är nog vår tur nu, som man säger när man står i kö. Den här gången hoppas jag att det inte stämmer då Kevin flera gånger under kvällen klagat på att han mår illa. Det brukar stämma när han säger att han mår dåligt. Jag hoppas att det har att göra med att han ätit för mycket godis ikväll. Eller något så enkelt som att han är övertrött. Så, snälla-gode-Gud (han är popis i bloggen idag), ge oss inte kräksjukan nu också. Vi har klarat oss hela hösten och vintern så låt oss klara resten av året också.
 
Jag har tvättat mina händer med tvål typ fem-miljoner gånger sedan Kevin först sa att han mådde dåligt under kvällen. Nästan så att jag tvättar tungan med tvål också. För jag vill verkligen inte ha någon kräksjuka. Det är helt klart det jobbigaste som finns.
 
Så nej. Det illamåendet jag känner i halsen är bara i sympatisyfte för Kevin som känner sitt illamående för att han ätit för mycket godis helt enkelt.

Ja, så är det nog.
 
 
Vi ska ut i snön och leka med kärmor imorgon också,
så vi har verkligen inte tid att bli sjuka nu.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sotnosen!:

Åh vad roligt det ser ut! :-)

2:a kommentar, skriven , av Caroline:

Jag blir alltid sympatiillamående med alla som är illamående vare sig jag känner dom eller ej. Jag har en enorm fobi för kräksjukdomar och jag lider verkligen i dessa tider. Det är inte kul! Jag tvättar händerna 1000 gr om dagen undviker att besöka platser med mycket folk om jag nu inte måste! Men jag tvingade mig faktiskt till bacillernas paradis igår för barnens skull (förskolan) det var ju fika på Freijas avdelning min fobi ska minsann inte få förstöra allt här i livet.

Men det är otroligt jobbigt! Jag får hjärtklappning bara jag hör barnen hosta till nattetid. Låt det bli vår och sommar fort så alla jäkla sjukdomar försvinner!

Svar: Haha ja fytusan, vet precis vad du menar. (Läs inte mitt första inlägg idag då jag inte vill att du ska sympatisera med mig ;)) Men är det inte konstigt att bakterierna frodas som bäst på vintern när det är tjugo minus ute (typ) när man tycker att dem bör frodas mer när det är sommar och varmt. Knasigt det där...
Men jag håller med dig, ge mig sommar nu tack! :)

<3
Denise

Kommentera inlägget här :