Andras barn, hundar och kattungar.

publicerat i Denise, Värt att tänka på.;
Att låna någon annans bebis och vara barnvakt är typ samma sak som att låna någon annas hundvalp och vara hundvakt. Det bästa som finns är att man kan lämna tillbaka dem när det blir för jobbigt eller efter att dagen är slut...

Jag älskar djur och barn, really i do. Men kanske inte djur som man måste passa upp tjugofyrasju så länge inte ägaren är med här hemma och kan avlösa en. Vi fick hit Tezzie halv sex imorse då hennes Husse skulle till jobbet. Jag sov inne i Kevins rum för tillfället så jag stördes tack och lov inte under natten av att hon kom, då jag  redan sover dåligt som det är. Men sen på morgonen så var jag tvungen att gå in i sovrummet och garderoben för att hämta kläder att ha på mig och då blev plötsligt hunden mitt ansvar för att jag väckt henne. Så med hunden på mitt ansvar så gick hon och sket i hallen när vi satt och åt frukost och detta såg jag först efter att jag trampat i skiten och satt på mig skon av bara farten för att gå till skolan med Kevin. Epic fail.

Så jag fick gå in på toaletten och köra ett snabbt fotbad (lätt när man knappt når sina fötter då magen är ivägen), spy upp frukosten, byta skor och gå mot skolan med Kevin. Andreas fick ta  hand om skiten.
 
Konversation mellan mig och Andreas.
"Hon bajsade inne någonstans. Jag trampade i det och fick skiten i skon".
"Jaha men jag torkade upp det?"
"Uppenbarligen inte allt... eftersom hälften hamnade under min fot".
"Men hon var duktig i alla fall - hon bajsade precis vid dörren"
"Mmmpf... jag måste gå och sätta mig och bajsa vid dörren nu!"

Så himla härligt med hundar, andras bebisar och små kattungar.
Jag måste dock tillägga att jag föredrar bebisar framför djur då dem i alla fall är rumsrena från början med hjälp av blöjor. Okej, dem spyr a lot men hellre spya än att trampa i bajs.
Eller?
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

hahahaha, förlåt att jag skrattar men jag känner igen mig:P Vi har ju både hund katt och bebis så här e det lite små äckligt ibland. men jag hade aldrig stått ut med någon annans barn å hundar:P kram

Svar: Haha ;) Där får man för att man stressar på morgonen. ^^
Nej man står ut med sitt eget och sina egna problem men när det kommer till andras problem då avstår jag gärna =P
Denise

2:a kommentar, skriven , av Carro - Foto:

Hahaha! Vi har varit hundvakt två gr på senaste. Super mysigt med hund men en tankeställare får man sig ju för det är inget man skaffar sig bara sådär det kräver en hel massa tid och planering med familj, jobb och hund.

Tur att min man är så hård på djurfronten för annars hade jag garanterat haft ett zoo här hemma. Jag har så lätt för att kära ner mig i djur och skulle kunna ha lite av varje här hemma men där sätter mannen ner foten som TUR är! :D Jag är en smula impulsiv.

3:e kommentar, skriven , av Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

Men usch den där morgonen lät inget skoj. Jag hoppas det är bättre nu och att det inte hänt fler olyckor från hunden.

Kommentera inlägget här :