Den där jädra förseningskassan.

publicerat i Denise;
Det är tur att jag aldrig tidigare har varit sjukskriven. Jag blir nämligen sjukt förbannad och frustrerad på systemet som de kör med. Idag ringde jag för att kolla om allt gått rätt till med alla papper. Jag undrade också vad tusan 550 kronor på mitt konto undertecknat "Lön" var för något. Tack och lov var det ingen insättning från förseningskassan utan det var min löneförhöjning som kommit retroaktivt (min mamma påminnde mig om detta), hallelujah.

Förseningskassan då?
Jo - jag får mina pengar så fort handläggaren (handläggarna?) diskuterat mitt fall. Vilket kunde tänkas ta fram till den 5:e december om jag hade otur. Låt oss nu hoppas på att jag inte har otur utan faktiskt får pengarna den 27:e eller 29:e november som hon trodde var mest rimligt. Men de heter ju förseningskassan av en anledning... och det här är den anledningen - tippar jag på. De har ju lite betalningar att betala ut nu som sagt, både för september, oktober och november.

(Andas in det goda och ut med det onda)

Man måste älska förseningskassan!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Man behöver mycket ork och tålamod för att orka ha med dom att göra. För det mesta försöker jag glömma att fk finns, känns lättast så ;)

Svar: Ja usch, vilka nötter. Men det är enormt svårt att glömma bort att de finns - då man inte tjänar några pengar på det sättet ;) Haha. Nu har jag varit helt inkomstfri sedan september pg.a allt deras krångel. Tack och lov så har jag en mamma som ställer upp och hjälper till. Men man blir ändå återbetalningsskyldig till henne. :)
Denise

2:a kommentar, skriven , av anna:

nä fy vad jobbigt:( håller verkligen tummarna för dig. kram

Svar: Ja just nu behövs alla tummar vi kan få. Det är så himla frustrerande att behöva låna pengar till räkningar och mat. Usch.
Denise

3:e kommentar, skriven , av Johanna - Mamma till Lilly:

Är så himla less när dom alltid ska tjorva, tog jättelångt tid för mig när jag blev sjukskriven innan jag fick några pengar.

Svar: Ja vilka nötter dem är alltså. Jag har varit sjukskriven sedan september och har inte fått en enda krona av dem än :/ Lagom roligt att behöva låna pengar av föräldrarna för att ha råd att betala räkningarna. :(
Denise

Kommentera inlägget här :