E-legitimation.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Bebis håller på och kickar runt som om att det är en fotbollsmatch i magen och jag har inte så mycket att säga till om. Ju mer jag buffar och puttar på henne desto mer buffar hon tillbaka så jag har gett upp nu, så länge hon inte trycker upp rumpan eller fötterna till revbenen så är det ju helt okej... typ.
 
Skaffade fram e-legitimation idag, for the first time ever. Har även startat upp föräldrapenningen för lilla ofödda "Mini" (tusen tack bästa Sandra för tipset) och tar föräldrapenning för Kevin under helgerna. Så det känns toppen att vi i alla fall kommer få pengar under december nu. Men herregud vilket puzzel det var att starta igång e-legitimationen. Fick tillslut ringa nordeas tekniska avdelning för att få hjälp. Och misstaget låg i att jag skrivit i ett tretton-teckenslösen när max antal på lösenordet var tolv tecken.  Så då var det bara att göra om - göra rätt. Tur att tjejen jag pratade med på Nordea var så himla trevlig, hade lätt till skratt och förstod mitt problem utan att jag behövde förklara mig mer än nödvändigt.

Men ingenting ska komma gratis, eller vad säger man?
 

Kevin har i alla fall blivit grym på att läsa nu- glatt!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Riccie - Gravid v40:

E-legetimation är ju ett rent helvette innan man får igång de!! Höll på en hel dag med SEB för att få det därifrån men efter ett "mental brakedown" så kasta ja den dosan i golvet och logga in på Swedbank istället för att testa där. 5 min senare hade jag min e-legitimation..! Ibland krånglar bankerna till de så onödigt mycket!
Men grattis till segern ;D

Svar: Haha någon gång är det min tur att vinna också ;) Och för mig tog det "bara" en timma, förlorade dock min inloggningskod till "förenklad inloggning" på grund av strulet, men hon skickar en ny till mig ;) haha!
Denise

2:a kommentar, skriven , av Luìza Lolita:

nämen va gullig och söt :)

3:e kommentar, skriven , av Sandra:

Haha det tog ett tag för mig med e-legitimationen också, innan jag ens förstod hur tusan man laddade ned och installerade osv. Skönt att du fått det ordnat nu iallafall! :)

Kommentera inlägget här :