Fredagskväll.

publicerat i
Sitter för tillfället och väntar på att la familia ska komma inspringandes och ljudandes i hallen. De har varit långa köer från bromma på hemvägen så anledningen till att de är sena är på grund av dem. Själv har jag roat mig med att ta webcam bilder, lagat en köttfärsgratäng varav idén kom från söta Sandra vars blogg jag kikar in på flera gånger i veckan, diskat, skurat köksgolvet (för typ tredje gången den här veckan), kollat på två avsnitt av Grey's under tiden samt diggat massa musik på spotify.

Har även förberett fredagsmyset i form av alldeles för mycket godis, julmust och apelsinjuice. Nytt på cravinglistan är nämligen juice. Hinkade i mig en halvliter imorse. Och ja, jag vet - det gör ingen nytta med en halvliter apelsinjuice annat än att man får besöka skithuset flera gånger då kissblåsan spricker och all C-vitamin åker ner i reningsverket. Men det är så gott så jag kan inte låta bli.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

D e många som blir sugna på saker med citrusfrukter

2:a kommentar, skriven , av Sandra:

Men gull! Haha, hoppas gratängen smakade gott! :)
Värst vad hurtig du varit idag! Själv orkar jag knappt göra någonting bortsett från att laga mat två gånger om dagen (Mat är ju sååååå viktigt, särskilt nu, haha) Önskar jag hade mer ork till städning och så, men det är tur jag har mannen i huset till hjälp!

Vi har också bunkrat upp med godis, julmusten tog dock slut till middagen. Måste förövrigt se till att införskaffa juice imorgon! Apelsinjuice är ju to die for! Tack för påminnelsen! ;)

Kommentera inlägget här :