Gymnastikpåse.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Just nu är jag så äckligt trött att jag knappt vet vad jag heter.
Fick en väldigt underhållande auramigrän idag, undertiden som jag låg i badet. Såg som eldflugor vart jag än tittade. Ganska coolt hur något som inte finns kan spela så stort spratt med en. Vanligtvis brukar jag se härliga vattenfall för ögonen, men det här var mer underhållande med flugorna måste jag säga.

Nu ikväll efter badet har jag packat iordning Kevins skolväska, och gymnastikpåse och ställt dem strategiskt framför dörren så att vi inte kan glömma dem imorgon. Ryggsäcken är ingen risk att vi glömmer men gymnastikpåsen, herregud - jag vet inte hur många gånger som jag halvvägs till skolan fått be Kevin vänta för att jag måste springa tillbaka hem och hämta den där förbannade stadiumpåsen!
 
Sen har jag fixat en matlista så vi kan fylla på kylskåpet, har kollat på en film (kan inte minnas sist jag såg en hel film) med Susan Surandon och Natalie Portman från -99. Sen har jag givetvis gjort klassikern, drukit en halvliter vatten under tio minuter. Finns det något jag är beroende av så är det vatten på kvällarna och toalettbesök på nätterna. Dumma beroende!
 
Nu är det dock dags att slänga in handduken för idag.
Att det blir tidigt i säng är det ingen tvekan om.
 

Kommentera inlägget här :