Spenatsoppa.

publicerat i Mat;
Imorse sprang vi näst intill på varandra i hallen och hann nästan inte mer när en trött man kom hem från jobbet och en trött mamma skulle lämna sonen på skolan. När vi kom hem från skolan vid tolv så la jag mig i sängen för att vila en stund, det blev en och en halv timmes vila, tack och lov. Så jag samlade på mig tillräckligt med energi för att laga middag. Precis när jag började med maten så vaknade mannen till liv och var vrålhungrig.

Efter en spenatsoppa senare (råkade göra tillräckligt för att slippa göra middag imorgon också, WIN) så är jag sjukt mätt, trött och seg igen. Det blir garanterat tidigt i säng ikväll om inget mirakel skulle inträffa och göra mig pigg igen. Näst intill omöjligt..
 
Omnomnom.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Åh vad gott med spenatsoppa... med ägg! Nu blev jag bannemig läskad!

Svar: Haha, det är dags för dig att bli sugen på nått nu tänkte jag ;D
Så många gånger jag fått dreggla över dina bilder ;D

KRAM!
Denise

2:a kommentar, skriven , av Carro - Foto:

Spenatsoppa är det godaste som finns. Lätt min favvorätt. Vi fick det på dagis när vi var små med en ägghalva i. Jag och min bästavän sedan dess tjatar alltid om den där fantastiska Spenatsoppan på dagis när vi träffas ;) haha

Svar: Haha ja spenatsoppa är det bästa. Var min största craving i början av graviditeten och jag är rädd för att den kommit tillbaka igen! ;)
KRAM!
Denise

Kommentera inlägget här :