En timma.

publicerat i Kevin 6 år, Skola;
Jag tänker fortfarande på morgondagen, trots att jag egentligen har beslutat mig för att hålla Kevin hemma en dag till. Varför? För vi har en tandläkartid i morgon vid tiotiden. Vilket betyder att han måste gå ifrån skolan redan vid halv tio och han har sovmorgon till halv nio, vilket gör hela skoldagen helt värdelös om du frågar mig. Jag kan lika väl sitta och lära honom lite engelska ord eller något... vi har ju massa sånt från min älskade vän i Australien. Så det får det bli - efter tandläkarbesöken.

Kan även försöka filma Kevin när han övar engelska. Han är riktigt duktig. Bättre än jag var i hans ålder. Jag som, fram till jag fyllde tolv trodde Spice girls betydde "Spis-flickorna". Yep... godkänd i engelska, indeed.

Nej men det är därför jag väljer att ha honom hemma.
Plus att vi båda kommer hata varandra i morgon. Han somnade nämligen först vid halv tio, och att få upp en sexåring till klockan sju känns ganska omöjligt. Svårast av allt kommer det nog att vara att få upp mig i morgon till sju. Men jag känner att jag verkligen måste kämpa för att få rytm på våra rutiner igen... - vilket betyder att ni som läser min blogg på mornarna kommer få ett morgoninlägg...

So it better be worth it.
Sov gott nu.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fanny:

Det skulle onekligen förgylla min dag (ett morgoninlägg) :)
Godnatt<3

2:a kommentar, skriven , av anna:

hahahaha, spisflickorna var nåt nytt;)

Svar: Haha ;D don't judge me ;) Jag har pluggat på lite engelska nu i alla fall! ;)
Kram!
Denise

Kommentera inlägget här :