Lite om vad som händer i vår vardag

publicerat i Vardag.;

Jag har fått någon lindrig inflammation i högra käken, längst bak där min visdomstand håller på att kämpa sig fram. Det gör inte ont annat än att det känns som hela min nedre tandrad håller på att flytta sig några millimeter. Nästan precis samma känsla som när jag hade tandställning och dem skulle dra åt den där jäveln titt som tätt. 


Jag ska i alla fall till min tandhygenist idag. Passande nog så hade jag en tid, och eftersom min visdomstand började jävlas häromdagen så har jag inte brytt mig om att ringa och ändra någon tid.

Barnen är hemma med mig idag. Kevin hade 40- graders feber igår och hostar. Julie och jag ska iväg till BVC efter tandhygenisten och jag har ingen tid att varken hämta henne mellan mitt och hennes besök. Så hon får vara med mig under mitt besök hos tandhygenisten. 

På fredag börjar jag ÄNTLIGEN att jobba igen. Jobbfronten har varit helt död sedan 1:a januari. Och när man går runt här hemma och städar, tvättar, bäddar och sorterar så resulterar det tillslut att man känner sig helt värdelös. Tack och lov så började killen det nya året med fast anställning. Och tidigare har jag hjälpt honom ur en jobbsvacka. Så i februari får han stå för kalaset, om vi säger så. 

Men på fyra arbetsdagar kommer jag få ihop 70 timmar. Så det är bara att kötta allt jag har den här månaden. 

Kommentera inlägget här :