Rise and shine

publicerat i

Jag mår nog bättre. 

Alltså... förstå mig rätt. Jag har varit helt utan socker i en vecka imorgon, frukt har jag ätit, men det krävs en helvetesjävlamassa- frukt om man ska få i sig den mängden socker man fick i sig varje dag. Jag känner mig mycket piggare nu än vad jag gjort tidigare. Orkar hålla mig vaken längre på kvällarna utan att mata mig med socker, och går upp tidigare på mornarna. 

Jag äter oftare, men mindre portioner. När jag började med det här förra veckan så vägde jag 55,6. Idag väger jag 53,4. Inte för att det är vad siffrorna på vågen som bestämmer hur jag mår. Men det är skönt att få något konkret bevis på att saker faktiskt händer i min kropp. 

Jag avstår för tillfället pasta, ris och potatis. Alla grönsaker ovan jord äter jag desto mer av, fisk i alla dess former samt skaldjur och kött. Man måste ju börja någonstans. Jag väljer att köra inifrån - ut.

Måste ta tag i att kontakta sjukhuset också. För ett år sedan bad jag att få remiss till en psykolog. Den har inte dykt upp än. Det känns som mitt fall landat mellan stolarna... 

Kommentera inlägget här :