Konsten att svimma.

publicerat i Denise, Sjukdomar;
Hela helgen har jag varit småkrasslig och i söndags bröt det ut ordentligt med hosta, feber och en slemmig och snorig hals och näsa. På natten till måndagen låg jag och skakade och försökte ta mig under Andreas hud för att värma mig varav han blev sur över att jag brände honom, så framåt fem på morgonen till måndag så la jag mig i soffan tillsammans med Julie innan jag somnade om igen fram till åtta.

Hela dagen igår gick febern upp och ner mellan 38 och 40 grader och jag låg konstant med ett eller två täcken eller låg i ett bad flera gånger under dagen. Andreas var så himla söt och sprang iväg till affären flera gånger, passade upp på barnen och serverade mig allt jag ville ha hela dagen. I natt vid tvåtiden kände jag mig lite halvskum i kroppen och skulle upp och kissa. Jag minns att jag kom bort till toaletten och minns att när jag satt på toan lutade huvudet mot handfatet, jag minns också att jag tänkte att jag troligtvis inte skulle orka gå tillbaka till sängen och tänkte "hoppas att Andreas kan ta hand om Julie när hon vaknar...". Därefter är allt svart och några minuter senare vaknade jag på golvet.
 
Imorse när Andreas vaknade så sa jag att jag trodde att jag svimmade inatt.
"Ja, det lät som en duns i badrummet, men jag tänkte att du säkert var okej och några minuter senare så spolade du och kom in och la dig.."

Haha. Och inte nog med det. Efter svimningsattacken så var jag helt feberfri.

Otroligt mysko. Och idag är jag sjukt pigg, vaknade vid fem imorse med världens energi och kunde ta med Kevin till skolan.

Nu känns slemhostan och snoret i näsan ganska lindrigt mot det jag gått igenom i helgen. Så jag kan nästan friskförklara mig själv nu.

Sportlov och instagram

publicerat i Barnen, Julie 2-4 månader, Kevin 7 år;
Herregud så fort en vecka går. Nu är snart sportlovet slut för Kevins del. Han har gått på bio med mormor i veckan och såg på Yoko. Samma dag flirtade han till sig en ny varm jättefin jacka som han förhoppningsvis hinner använda innan säsongen tar slut helt och vårkläderna ska på.

I veckan kom Louise och spenderade tid med oss och lika så Anna. Så det är först nu ikväll som jag inte har sällskap av en kompis här hemma.

Har skaffat mig instagram också. För er som känner för att följa mig där så heter jag "GeMigEttNamn", alla jävla namn var ju upptagna, haha.
 
Imorgon är det måndag igen vilket betyder babycafé för mig och Julie, grabbarna får väl hitta på någonting hemma bara dem medan jag och Julie är och sjunger tillsammans.