Haninge och Telegrafen.

publicerat i Vardag.;
Jag har varit i haninge hela dagen med Louise och hennes syster! Vi har haft det ganska roligt bara det att jag slarvade bort en påse med nyinköpta kläder. Nog om det - jag vet redan att jag är slarvig! Ha ha ha. Men det är bara att handla vidare så att man får igen allt man har förlorat! Ha ha ha. Tur att jag handlade dessa kläder på rea och inte till fullt pris!
Hur som helst, vi promenerade i haninge centrum och handlade upp en massa onödigt. Jag fick bland annat tag på shorts och lite linnen. Så att jag kan känna mig sommrig i sommar. He he.

Nu ska jag snart göra mig i ordning om Malin ringer och drar ner mig till henne, sedan ska jag ut på telegrafen ikväll och dansa av mig all min energi som jag egentligen fick ut redan igår efter alla skrattattacker! Men kul tänker jag i alla fall ha ikväll när jag är barnledig! Jag får passa på helt enkelt.

Ursäkta för en jätte dålig uppdatering men det blir bättre när jag kommer tillbaka till vardagen med Kevin igen - då jag måste vara hemma till åtta på kvällarna för att han ska sova!

Så med andra ord så ses vi i morgon med troligtvis bättre uppdatering då!
Puss&Kram.

Malin.

publicerat i Vardag.;
Hur har jag haft det ikväll? Jo skitkul.
Malin ringde mig runt två och frågade om vi kunde göra någonting tillsammans. Så vi bestämmde oss för att ta en picknick, hon, hennes barn och sambo tillsammans med en kompis till dem. Dem såg dock en hålhake i hela denna historien att dem skulle para ihop mig med denna ensamma stackars killen som skulle komma på festen! Ha ha ha. Han är jätte snäll, verkligen och jag måste få påpeka att vi haft det jättekul, skrattat, ätit gott, lekt och busat, precis som man ska. Sen har vi suttit och kollat på film tillsammans, ätit jordgubbar och meloner, chips och bara myst framför Ondskan. Dem säger dock att man sparar det bästa till sist och det kan jag i mitt fall säga att det stämmer! Världens grymmaste Suzuki fick jag åka med på hem. Inte lite lycklig man blev när man satt där - och jag var hemma på under två minuter näst intill. Nackhåret reste på sig av kylan, men det var det fan värt!

JAG SKA SKAFFA MC-KORT OCH DÄR MED BASTU!
Puss&Kram.

I natt.

publicerat i Vardag.;
Det känndes nästan som jag aldrig somnade i natt. Dels för att Kevin hade någon rethosta halva natten och att han under den andra halvan sparkades som att han var med i ett marathon. Men jag är vaken och ganska pigg av någon underlig anledning.

Idag har vi hela köket att städa i skolan, så att jag har satt på mig riktiga skitkläder. Dels för att jag är ganska säker på att killarna kommer att göra någonting mot mig så att jag troligtvis kommer att lämna köket alldeles dyvåt eller att jag själv kommer blöta ned mig så pass att någon fin klädsel bara skulle förstöras.

Jag har även prov nu på morgonen. Om tio minuter för att vara exakt. Men jag kommer lite sent vilket inte kan vara hela världen. Vi vaknade ju som sagt för dryga tio minuter sedan!

Nej, nu är det dags att gå!
Önska mig, lycka till!

Sömntutor.

publicerat i
Alla sover här hemma nu och för min del så står jag på tur. Pappa och mamma sov redan innan klockan var åtta och Kevin somnade för bara några minuter sedan. Eller runt en halvtimme sedan i alla fall. Jag har suttit och nötit in allt som har med högrev, baklägg och innanlår att göra. Snacka om jobbigt och man skall även ha tid att sitta och nöta in alla maträtter som går till diverse kroppsdelar på djuret. Tyck synd om mig - för det är precis det jag har suttit och nötit in dem senaste timmarna. Jag kan allt om kon och grisen nu! Plus vilka feta fiskarna och dem magra fiskarna är, allt om kryddor och om äggets uppbyggnad. Snacka om att jag kan lagra information! Ha ha ha.

Kevin har i alla fall varit jätte duktig idag som har fått stå ut med att jag har varit lite offline från honom och från omvärlden. Men jag tog mig ändå tiden att natta honom i lugn och ro, laga maten och äta tillsammans med honom och läsa lite ur en cowboy bok innan läggdags! Så riktigt så mycket kan man kanske inte klaga på mig!

Nej, nu ska jag läsa vidare. Har bara lite kvar nu!
God natt och sov gott.

Den övriga dagen.

publicerat i Vardag.;

Jag och Kevin tog oss en promenad strax efter frukost för att handla lite lunch. Där inne träffade vi på Sandra som var i full gång med att jobba. På vägen ut från affären så småpratade vi lite om allt mellan himmel och jord. Sen gick vi hem och åt och där efter somnade vi som små barn som vi är båda två! Vi sov i närmare två timmar och återfick energin. Sen så har jag diskat, städat jag ska snart börja med maten och sedan plugga vidare. Jag blir helt snurrig av all information om feta och smala fiskar, kryddorna och köttets delar att det sitter ganska bra med en kort paus innan jag tar igen studierna igen!

Hoppas bara att jag klarar provet i morgon, annars blir jag helt galen.
PoK.

Frukost och bad.

publicerat i Vardag.;
Frukosten är snart avklarad, sedan har vi legat i ett varmt bad tillsammans Kevin och jag. Så nu står man på torkställningen i hopp om att torka så fort som möjligt, eller inte. Kevin har fått en god frukost i sig så att nu är det bara jag kvar som måste peta i mig någonting smaskigt för magen. Troligtvis så blir det något så enkelt som en smörgås eller liknande för att min mage inte pallar mer till frukost. Eller snarare, jag har inte lärt min mage äta frukost på några år.
Hur som helst så ska vi mysa framför soffan, eller han i alla fall, då jag verkligen måste plugga, sedan ska vi nog ta oss en promenad till ICA och handla lite lunch och sedan plugga vidare.

Det är ungefär så min dag får se ut - varesig jag vill det eller inte

Godmorgon.

publicerat i Vardag.;
Idag är en sådan där ledig dag som jag måste spendera på plugg med tanke på att jag har mitt prov om kryddor, grönsaker, fisk och kött i morgon. Inget litet prov med andra ord. Jag och Kevin ska snart äta frukost - och sedan är det bara att sätta igång med pluggandet i den mån som går med en tvååring på axlarna.

Men det skall nog gå att ordnas på ett eller annat sätt.
Godmorgon!

Spring och bus.

publicerat i Vardag.;
Nu har jag och Kevin varit ute i solen i mer än två timmar. Det har varit jätte mysigt och vädret är jätte fint trots att det blåser kalla vindpustar utanför. Men vi har sprungit runt och sparkat boll med alla grannar som gått förbi. Kevin fick tillock med välja sina kläder själv idag vilket resulterade i hans gula Sverigetröja med dem blå kortbyxorna till. Så han har varit en riktig liten svensk fotbollspelare här utanför!

Sen har vi även gått i skogen och tittat på spindlar samtidigt som vi sjungt imse vimse spindel, tittat på myror och sjungit myror i brallan, sen har vi sett sniglar och sjungit lilla snigel för dem. Ha ha ha, vi har så kul tillsammans, han och jag.

Sen så har vi även gått och mött mormor borta vid ICA - trots att han ville sitta på mina axlar hela vägen dit så var det helt okej. Vi mötte även Kevins dagisfröken och småpratade lite smått.

Jag måste snart se till att börja plugga. Suck va trött jag blir.

Tandläkaren.

publicerat i Vardag.;
Jag var som sagt i Jordbro idag hos tandläkaren. Jag åkte dit några minuter efter åtta för att jag hade på känn att jag inte skulle hitta dit. Och som sagt - det var lättare sagt än gjort. Min mamma fick hålla mig sällskap genom hela Jordbro centrum. Jag kände mig helt vilsen. Men tillslut löste det sig och jag kom faktiskt upp till personer som jag kännde igen. Väl inne i tandläkarstolen, en halvtimme tidig så fick jag slå mig ned - han berättade lite ny tandläkarinformation och sa åt mig att jag aldrig mer behövde komma tillbaka dit. Jag reste mig upp ur tandläkarstolen och gick ut, fick en stor kram av en tandsköterska som önskade mig lycka till i framtiden och så gick jag ut! Så mötet tog MAX tre minuter mer eller mindre och det var bara att sätta sig på busshelvetet hem igen i värmen.

Men det var skönt att missa dem första lektionerna och bara ta det lugnt med MP3:n i öronen hela vägen hem. Jag kunde ju egentligen inte klaga.

Ännu en skitseg skoldag.

publicerat i
Jaha - så vad gjorde den här dagen för nytta egentligen? Jag kom senare så att jag precis hann med klassrådet idag under förmiddagen. Sedan hade jag lunch och så skulle jag enligt schemat haft idrott - men istället hade vi information om PA som vi ska ha i trean. Väldigt lärorikt... eller inte. Sen så hade vi samhälle där nästan hälften hade prov i olika former medan vi andra drog ut på dötiden genom att rita på varandras händer. Ha ha ha. Så har min skoldag sett ut i alla fall - mer eller mindre. Jag har ändå hunnit med att slösa pengar på cola, glass, cola, och en smörgås för att fördriva min tid. Sen så höll Calle mig sällskap i närmare fyrtio minuter i korridoren också. Ha ha ha. Annars har min dag varit heeeeeeeeelt onödig.

Men dötid kan man ju göra av med på många olika sätt, min tid kostade dock lite för mycket pengar med glass och läsk. Men det kan man faktiskt unna sig ibland, tycker jag. Ha ha ha.

I morgon är vi lediga tack och lov och på Torsdag har jag omprov i köket. Håll tummarna på att jag kommer att klara provet så att jag istället för ett S har ett G vilket är väl behöverligt.

Om ni bara såg det jag såg genom mina ögon.

publicerat i Vardag.;
Gud så fint det ser ut här utanför då solens strålar lyser fram ur molnen och fåglarna flyger alldeles intill ljusstrimmorna. Dom ger mig en känsla av frihet. Tänk så underbart att kunna ha den förmågan att kunna flyga och se allt i miniatyrformat. Kunna flyga över sitt hem. Kanske inte just för mig då - som är höjdrädd så att det stänker om det. Men för er som gillar att riskera erat liv för en förmåga som att flyga.
 
Tänk vad konstiga tankar man kan ha ibland. Men om ni såg det jag såg genom mina ögon så skulle ni också bli helt crazy. Det ser underbart fint ut i alla fall, trots att det är gråa inslag på molnen så ger ljuset en strimma och känsla av hopp.

Jag hoppas, varje dag hoppas jag. Men vad jag hoppas på vet jag inte längre.
Pusskalas.

Dagens.

publicerat i Onördigt;
Färg: Jag känner mig alldeles röd idag, don't ask me why.
Klädsel: BH och trosor och ett linne. Jag har kommit ut ur duschen nyligen.
Frisyr: Uppsatt. Hade nyligen en inbakad fläta som Amna gjort.
Accessoar: Örhängen bara. Om det nu räknas.

Mat: Ska snart få amerikanska pannkakor.
Dryck: Saft fick jag nyligen i mig.
Snacks: Gott och blandat har jag tryckt i mig idag. Smarrigt.

Känsla: Ensamt för första gången på länge.
Humör: Sorgsen, konstigt nog.
Att göra: Planera resan till Jordbro i morgon bitti.

Musik: Radion står på.
TV: Ingenting. Har inte kollat på TV på flera dagar,
Internet: Ja - bloggen och MSN står och brummar för fullt.
Telefonsamtal: Louise, farfar och Ronnie har ringt.

Inspiration: Den som spar han har.
Sms: Jag har faktiskt ansträngt mig och SMS:at idag med Carl.
Drömmer om: En massa saker - mer än vad jag skriver om här i.
Längtar till: Nästa torsdag då mitt lov börjar, äntligen.

Barnledig.

publicerat i Vardag.;
Efter utvecklingssamtalet idag så tog Ronnie hand om Kevin som för övrigt var jätte glad över att få se Ronnie. Han flög upp i famnen på honom och gav honom världens bamsekram. Ha ha ha, sötnos. Men så är det när dem inte hade träffats på närmare en vecka...
Så Kevin har varit där inne i några timmar nu och jag har hunnit med att beta av lite skolsaker som bland annat skall vara klart tills i morgon och till nästa vecka. Skönt att få det gjort i alla fall och att man slipper stressa sista minuten som jag är van vid att göra. Vi måste i alla fall få in en rutin på Kevin. Antingen varannan vecka eller varannan helg. Vi får se hur det blir. Men det kan vara bra att ta det lite lugnt med Keivn i början så att man inte bara rusar in i förändringar som kan göra honom orolig. Det är trots allt bara han som lider av det i slutändan vilket jag vill försöka förhindra. Men vi får se vad vi kommer överens om när vi väl tar oss tid och sätter oss ned och pratar med varandra.

Nej - nu ska jag göra någonting vettigare.
Som att fortsätta lyssna på radio.
Äntligen musik - som jag har längtat!

Skoldagen.

publicerat i
Idag hade jag en hel lektion, vilket jag var tvungen att gå tidigare ifrån. Bra liksom. Nej - så dagens skola var ganska onödig. Jag hade lika väl kunnat vara hemma. Jag fick i alla fall veta att jag fick G i svenska provet som vi hade sist och att jag får G i samhälle nu. Tack och lov för det med tanke på att den kursen avslutas om några dagar bara. Men då kan jag andas tryggt och göra mitt bästa i hopp om att betyget höjs den sista veckan (vilket jag dock tvivlar på). Men jag är jätteglad över att det snart är lov och att man snart får ligga hemma hela dagarna i hopp om att man inte vänder på dygnet allt för mycket. Annars har bara skoldagen gått åt genom att jag var med Amna i någon timme, sedan gick jag över till några andra tjejer - fick sedan veta att jag inte hade någon svenska och då gick jag ut till skåpen och pluggade klart för att slippa göra så jädrans mycket under sommaren i svenska. Ska försöka att få bort min analys under veckan nu också, så att jag blir klar med allt så att jag slipper det sen. Men vi får se med den saken med tanke på att jag fått sommalovet på mig med den. We'll see.

Jag är i alla fall ganska nöjd med dagen.

Utvecklingssamtal.

publicerat i Kevin;
Jag har varit på utvecklingssamtal idag för Kevin. Han sköter sig uppenbarligen jätte bra på dagis med tanke på att han hitills bara fått mycket beröm. Skönt att han inte för några större oväsen i alla fall, då tyder det i alla fall på att han mår bra vilket vårat mål har varit under hela hans uppväxt. Hon berättade att han trivs jätte bra tillsammans med dem större grabbarna och att dem kommer jätte bra överrens vilket är jätte kul. Dem har några ritualer som dem gör om och om igen varje dag tillsammans ute i lekparken. Ha ha ha. Och hon tyckte att det var väldigt roligt att dem faktiskt lekte med varandra trots att dem är så små. Det är bara att hoppas på att han har en framtida bästa vän i några av kompisarna som går på avdelningarna, och att dom kommer ha kontakt i framtiden.

Annars fanns det faktiskt ingenting att klaga på - han skötte sig, åt bättre än många av treåringarna, pratar som han ska, umgås med alla och hamnar lätt i centrum. Så jag har ingenting att oroa mig för som mamma vilket känns jätte bra.

Skönt.

Hallå hallå.

publicerat i Vardag.;
God morgon eller god förmiddag alle sammans.
Just nu sitter jag i tekniksalen med min kära vän Amna och knappar på datorerna! Ha ha ha. Vi har ätit lunch nyligen vilket bjöd på någon köttfärslimpa och fisk. Hm, jag valde inte fisken i alla fall. Jag åt dock en massa grönsaker som fick min mage att känna sig åtminstånde lite nöjd! Vi har även hunnit med att sitta ute i solen och lapa lite ljus. Snacka om väl behöverligt. Jag börjar inte min första lektion förrän klockan halv ett. Det suger lite smått. Men jag får skylla mig själv. Jag har ju gott sällskap som sagt, så jag kan egentligen inte klaga!
 
Nu ska Amna fläta mitt hår.
Hörs sen!

Lista.

publicerat i Onördigt;
Brukar du komma i tid: Ja! Jag blir nervös om jag inte gör det.
Vad hade du i din mun senast: Hm, choklad tror jag.
När mår du bra: På fredagar mellan fem och tio över fem (?).
När blev du fotad senast: Så fort jag riktar kameran mot mig.
Hur känner du dig nu: Lite trött och less på allt.
Kan du laga mat: Ja det mesta. Vad är du sugen på.
Vad pluggar du: Hotell och restaurang.
Vad tycker du om fötter: Dem är bra att ha och stå på.
Är du smart: Jadå - väldigt.
Vad har du på dig: Ett linne och trosor för tillfället.
Är du aktiv i skolan: Ja ibland.
Vad saknar du: Närhet (?)
När och varför grät du senast: Har glömt bort det redan. Jag orkar inte gråta längre.
Var det pinsamt att svara på det: öh, va?
Hade du en bra kväll igår: Nej inte bättre än många andra jag haft.
Din favoritdryck på morgonen: Mjölk.
Vad ska du göra i sommar: Hm, inga planer alls.
Är du nöjd med ditt liv: Ja, jag tror det.
Vad vill du jobba som: Jag vet faktiskt inte.
Har du tråkigt just nu: Ja.
Vad gör livet värt att leva: Min familj.
Vad i livet ångrar du: En hel del.
Är du musikalisk: Lite smått. Önskar dock att jag var mer musikalisk.
Vad lyssnar du på för musik: Allt.
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Normal.
Är du bortskämd: Jag tror det.
Är du trött: Ja, det är jag.
Vad gör du imorgon: Pluggar och tar det lugnt, ska även på utveckligssamtal för Kevin..

Din första
Operation: Öronen.
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Louise, Linnéa.
Första priset: Kevin.
Första sporten du började på: Hm, Karate och självförsvar, tror jag.
Första husdjuret: Hamster.
Första semestern: Småland.
Första konserten: Vet inte.
Första kärleken: Hmm, Martin tror jag, eller Johan. Ha ha ha.

Favoriter:
Filmer:  Oj, så många!
Tvprogram: Andra Avenyn.
Musik: Dansbart.
Drink: Olika
Kroppsdel (på kille): Hmm, svårt val.
Sport: En rolig?
Plagg: Olika.
Skola: Gymnasiet eller gröndal. (Det är dem enda jag har gått på).
Bok: Jag läser för mycket. Men Hjalmar Söderbergs böcker älskar jag.

Just nu:
Äter du: Ingenting
Dricker du: Ingenting
Ska du: Inte göra mycket.
Lyssnar du på: Tystnaden.
Väntar du : Bättre tider.
Tittar du på: Skärmen.

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Läppar.
Kramar eller kyssar: Kyssar.
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Mage, mage, mage.
Busig eller lydig: Båda!

Kevin har precis somnat nu.

publicerat i Kevin;
Nu har Kevin precis somnat och jag har tänt upp mina stearinljus för att få lite sällskap. Jag älskar att ha levande ljus omkring mig - man blir så varm på något sätt. Jätte mysigt är det i alla fall. Kevin var lite smått dum ikväll och vägrade även denna natt sova utan tutte. Hm, hur ska man kunna muta bort det där med att hålla på min tutte. Jag får helt enkelt bli strängare på reglerna och försöka vakna upp under natten då han håller mina bröst i ett järngrepp! Undermedvetet så mår jag dåligt av att han ska söka tröst i mina bröst hela tiden - kanske för att jag själv inte trivs i dem hundraprocentigt - eller kanske för att det är så oskönt det kan bli att ha en tvååring hängandes över mina tuttar. Båda alternativen stämmer nog. Jag tycker även att han är så pass gammal att han borde sluta bete sig som en liten bebis ( inte för att han är stor eller så. Men han förstår mer än vad han vill förstå). Men å andra sidan så slutade han med både napp och amning helt smärtfritt så att jag kan väl inte klaga speciellt mycket då han är lite trotsig med att sluta klämma mig på brösten... Mycket tuttprat blev det nu i alla fall, fast det inte var meningen.

Men han sover i alla fall - vilket var ett av mina mål innan jag skulle krypa till kos själv.
Jag börjar känna mig lite trött men kan inte bestämma om jag ska vara vaken eller somna.
Jag väntar nog en stund till i alla fall - med att avsluta dagen!
Puss.

Hemma.

publicerat i Vardag.;

Det blev en hel lyckad kväll trots allt. Fan va skönt. Allt gick enligt planerna och vi fick tillock med tid över innan att spendera på Burgerking i farstacentrum. Tim och hans flickvän Diana mötte upp mig vid stationen och vi tog tillsammans sällskap mot centrum och satte oss och åt. Vi hade det riktigt roligt måste jag erkänna!

Vi tog sedan bussen till gullmarsplan och åkte sedan vidare med tunnelbanan till plattan. Väl där så skildes vi åt så att Diana gick (någonstans) och jag tog med mig Tim till stadsteatern. Eller han tog snarare med mig dit då jag känner mig totalt lost inne i stan varesig jag har varit där tidigare eller inte. Men vi kom i alla fall in till lilla scenen och hittade våra platser på "balkongen" ehm, den som går att diskuteras. Jag fladdrade med benen i luften och var snudd på skiträdd för att falla ned. Ha ha ha. Men det gick bra och jag tog mig där ifrån levande.

Snacka om att det var duktiga skådespelare och en jätte bra uppsättning av pjäs efter boken. Jag blev tillock med rädd vissa gånger, så att man verkligen hoppade till och fick rysningar i nacken. Inte för att det var en läskig teater på något sätt. Men allt klaffade så bra till musiken och till rörelserna. Nej så att teater skulle jag lugnt kunna gå på igen. Den var grymt humoristisk också, verkligen så pass att man gladdes åt det ända in i hjärtat.

Nej en hel lyckad kväll var det allt!

Trallala.

publicerat i Vardag.;
Jag har äntligen hittat någon som vill gå på teatern med mig, woho! Ha ha ha, jag tvingade med min systerson dit och han opponerade sig inte alls - inte ett dugg faktiskt. Tack och lov för det. Jag ska snart gå och möta Louise nu och sedan ska jag hitta en passande buss för att åka och möta upp Tim inne i farsta. Det är allt för sällan som vi gör någonting tillsammans, om detta nu ens har hänt, så det kan vara skönt att komma iväg med honom.

Syrran och alla ungarna kommer ner till mamms och papps lite senare idag. Dem skulle på kalas här nere i nynäs så dem tar svängarna förbi här efter det. Då lär jag redan vara hemma hos dem om jag känner mig rätt. Ha ha ha.

Nåväl.
Jag ska göra mig i ordning.
Pusskalas.

Godmorgon alla bloggläsare.

publicerat i Vardag.;
Nu är vi pigga och glada. Egentligen vaknade jag runt fem över åtta för att vara exakt och sen dess så har vi bara fått tiden att gå genom att leka med bilar, bygga koja och hoppa i mormors säng samtidigt som hon försökte sova. Det sistnämnda måste jag ändå säga var det som roade mig mest. Ha ha. Snart ska vi äta frukost - då vi precis har städat klart och bäddat alla sängarna och plockat undan all tvätt. Så nu är det egenligen bara frukosten som gäller på schemat.

Idag är det mors dag också. För mig betyder detta ingenting speciellt annat än att jag ska gå på teatern om jag hittar något sällskap. Då blir jag som sagt ledig och får tid för mig själv utan ett barn på armen som jag är van vid. Ska bli skönt att komma hemifrån om detta nu sker i alla fall. Synd och slösa 200:- om man inte går och ser på teatern också - så jag känner mig nästan illa tvungen att gå om jag så skall sitta med en rumphalva på två stolar för att utnyttja det till det maximala. Fast ensam vill jag egentligen inte gå, trots att det får mig att verka mer kulturell...

Jaha, Kevin drar i mig nu, dags att sticka.
Glad morsdag på er alla mammor!

För länge sedan.

publicerat i Minnen;

För arton år sedan så föddes jag på min pappas födelsedag. Den 26 juli för att vara exakt. För arton år sedan så döptes jag i ösmo kyrka den 12 november fyra månader gamal - på min mammas födelsedag. Sommaren året efter så tog jag mina första steg samtidigt som jag bekantade mig med mina första vänner. Louise och Max som jag även delade dagis med. När jag blev två år så läste jag ur alla tippenböckerna själv. Vid tre års ålder fick jag hjärnhinnesinflammation och låg inne på sjukhus i några månader. Tänk att man fortfarande känner igen dofter, lukter och personer från den tiden. Skrämmande... Vid fyra års ålder så träffade jag nya vänner som Petra och Anna. Vid fem års ålder så började vi bygga kojor nere i skogen. Vid sex års ålder så blev jag tillsammans med min första pojkvän och vi pussades nästgårds. Han var nio år gamal. Vid sju års ålder så lekte jag alltid med Robin och Roger. Vid åtta års ålder så sjöng alltid jag och Anna till dansband och mimade och körde småstjärnorna med oss själva. Vid nio års ålder så ville jag bli superkändis. Vid tio års ålder så lekte jag alltid med Matilda och sov ofta över hemma hos henne. Vid elva års ålder så blev jag tillsammans med Roger. Vid tolv års ålder så åkte vi till Portugal och var borta i en vecka - det tog slut mellan mig och Roger där någon stans också. Vid tretton års ålder så blev jag jätte depprimerad. Vid fjorton års ålder så förlorade jag det enda man kan förlora en gång. Vid femton års ålder så blev jag gravid. Vid sexton års ålder så fick jag Kevin. Vid sjutton års ålder så började jag i HR 1 igen. Vid arton års ålder så gick jag ut på krogen första gången...

Det här är bara en bråkdel av vad jag har hunnit med på arton år. Listan kommer garanterat göras längre. Ha ha ha, men ganska kul att läsa om måste jag erkänna. Nostalgi på hög nivå är vad man kan kalla detta.

En lite mer personlig lista.

publicerat i Onördigt;
Namn: Denise
Födelsedatum: 26 juli.
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Blond, eller någonting där mellan.
Längd: 1,55
Vänster/högerhänt: Vänsterhänt
Stjärntecken: Lejon.
Kär: I livet, Kevin och lite annat - ja.
Skor som du bar idag: Mina Björn Borgskor.
Dina svagheter: Att inte säga vad jag tycker i jobbiga situationer.
Rädsla: Oj. Säg någonting jag rent teoretiskt inte är rädd för.
Målsättning: Ge Kevin en bra uppväxt är det enda målet jag tänker fullfölja till 100%.
Första tanken när du vaknade: Jag läste ett sms, så det var inte så mycket att tänka på egentligen!
Sista tanken innan du somnade: Undrar när jag får SMS:et. Ha ha ha!?
Pepsi eller CocaCola: Cola.
Mcdonalds eller Burger King: Burger King.
Adidas eller Nike: Nike
Choklad eller vanilj: Vanilj.
Svär du: Som fan!
Sjunger du:  Alltid, gärna och mycket.
Duschar du varje dag: Varannan mer eller mindre.
Gillar du skolan: Absolut. Vissa dagar mer än andra.
Tror du på dig själv: Nej - eller beror på i vilka sammanhang.
Kommer du överens med din mamma: Ja
Kommer du överens med din pappa: Ja

Har du under den senaste månaden;
Haft sex: Nej
Drucikt alkohol: Nej
Rökt: Nej
Shoppat: Ja.
Bakat: Nej
Stulit något: Nej
Däckat eller varit jättefull: Nej
Blivit kallad hora: Nej
Blivit nerslagen: Nej

I framtiden;
Namn på barn
: Melissa om det blir en tjej, Charlie om det blir en kille.
Hur vill du dö: Lycklig.
Vad vill du bli när du blir gammal: Farmor & mormor om detta är möjligt.
Antal människor du skulle ge ditt liv för: Kevin.
Antal piercings:  Naveln (eller nästan i alla fall.)
Antal taturingar: Zerro.
Hur många gånger har du varit med i tidningen: Två gånger tror jag. Och en gång på TV (tror jag) i en tysk kanal.
Antal saker jag ångrar: Mycket. En vet jag om och fler är det säkert.
Vad ska du göra i sommar: Vara mammaledig.
Vad ska du göra i vinter: Tröstäta (?)
När tog du studenten: Om ett år.
Vad har du gjort efter gymnasiet: Jag har inte gjort någonting.
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba: Ja
Vad händer i helgen: Ska på teater i morgon och just nu sitter jag med levande ljus.
Vad vill du göra just nu: Bara vara. Det är lugnast så.
Vill du ha Pojkvän: Ja, så småning om kanske.
Vad tittar du på först hos killar: Personligheten.
Vad är sexigast hos en kille: Oj, lika så - personligheten också.
Vilka av dina kompisar kommer hitta kille först: Ha ha ha. Dem flesta är redan tagna.
Vem är den perversaste person du känner: Oj, ingen aning.
Hur gammal är din yngsta kusin: Sex tror jag att hon är nu.
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar: Att dem orkar med allting.
Bästa sommaren i ditt liv: Alla som passerat.

Teater.

publicerat i Vardag.;
I morgon ska jag se på Hjalmar Söderbergs; den allvarsamma leken. Louise har dock fått förhinder så att hon kan inte gå och jag håller på att ragga upp någon som har tid och intresse av att se en teaterföreställning på 2 och en halv timme med mig! Det är dock inte världens lättaste kan jag ju påpeka. Hmm. Men det ordnar sig nog till i morgon skulle jag tro. Jag är som sagt inte speciellt orolig utan låter den som anmäler sig först - få följa med! Så, ring; smsa eller hör av er så får vi se om platsen är paxad eller inte.

Det ska i alla fall bli jätte kul att få komma iväg på den nu - jag har bara planerat detta i ungefär två månader om inte mer så jag är i alla fall taggad inför detta. Och det är allt för sällan som jag unnar mig någonting sådant roligt och kulturellt! Men snart så sitter jag där och gråter inför Arvid och Lydia och deras kärlekshistoria. Tänk vad man kan falla för en liten bok så att man måste gå och se hur teaterframträdarna framställer boken. Ha ha ha, jag måste verkligen vara speciell!

Men men, sån är jag, lite smått galen men jag trivs med det.

Och jag avslöjar i morgon vem det är som åker med mig. Om det nu blir någon för huvud taget såklart. Jag kanske sitter där helt själv med en plats som är helt tom brevid mig. Men då skippar nog jag också att åka in om detta skulle ske. Ha ha ha. Så kul ska vi inte ha det.

För...

publicerat i Onördigt;
Att jag har tråkigt.

DÅLIGA TIDER
1. När drack du alkohol senast?  För MYCKET länge sedan, kanske förra sommaren.
2. När rökte du senast? Oj, kommer inte ens ihåg.
3. När tog du droger senast? Räknas lustgas så kan ni nästan räkna ut det själva.
4. Har du någon gång spytt ? Ja.
6. Försöker du dricka minst av alla när du är på fest? Försöker? Jag behöver inte ens försöka.
7. Brukar du dricka på vardagar? Nej, inget annat än alkoholfritt.

DIN OMGIVNING
1. Hur många är det i din klass? 8 kanske.
2. Känner du några som röker? Ja ganska många.
3. Hur många är ni i eran familj? Jag och Kevin med undantag för fler i våran omgivning.
4. Har ni några husdjur? Katt.
5. Känner du någon som knarkar? Ja.

OM DINA VÄNNER
1. Har du någon riktig vän?  Ja det har jag absolut.
2. Vem av dina vänner kan du lita på mest på? Oj, svårt. Jag kan lita på så många.
3. Vilket kön är oftast snällast? Beroende på i vilket sammanhang.
4. Hur ser dina bästa vänner ut? Skitbra ut.
5. Har du kompisar utav det andra könet? Ja - ganska många.
6. Har alla dina vänner bilddagbok? Ingen aning.

MUSIK
1. Vad är musik? Någonting som kommer ur högtalare och musikinstrument.
2. Vad lyssnar du på? Det mesta.
3. Vad är dålig musik? Oj, jag vet inte riktigt.
4. Har du något favoritband? Nej - inte alls.


TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös? Nej - jag tror jag är värd en tia så det är alltid något.
2. Har du skärt dig? Ja - många gånger! I ett kök är man aldrig felfri.
4. Har du någon gång försökt begå självmord? Borde jag svara ärligt på den frågan?
5. Känner du någon som begått självmord? Nej
6. Känner du någon som tänkt begå självmord? Ja.
7. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? Ja.
9. Har du någon gång prövat alkohol? Ja.
10. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? Ja.
11. Är det någon som har sålt alkohol till dig? Nej.
12. När sålde någon senast alkohol till dig? Hmm.

OM KÄRLEK
1. Har du varit kär? Ja
2. Vad tycker du om kärlek? Blandade känslor.
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? Ja det har jag.
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? 3 och ett halvt år.
5. Är du homosexuell? Ha ha ha, JAA. Eller inte.
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? Det lär bli för dyrt.
8. Tror du på kärleken? Absolut. Det finns egentligen ingenting bättre.

Besök, schlager och en trött kille.

publicerat i Vardag.;
Farmor och farfar kom över nu ikväll. Jag höll mig mest framför datorn medan Kevin busade runt på baksidan med dem. Jag har varit grymt trött och har egentligen bara väntat på att få egentid då Kevin sover. Inte för att jag vet hur jag skall spendera min nu mer lediga tid när Kevin sover. Men det går nog att ornda på ett eller annat sätt i alla fall.

Nu sover han i alla fall och han var lite smågnällig och ville hålla i min tutte (som alltid). Men den här gången var jag en riktigt elak mamma och sa ifrån på skarpen. Och ser man på! Han somnade egentligen utan problem ikväll. Ha ha ha, ibland har man tur faktiskt.

Farmor och farfar har precis gått nu och jag sitter framför datorn med lite levande ljus runt omkring mig. Tänkte passa på att göra det lite mysigt för mig och ha det skönt. Det blir ingen melodifestival för mig ikväll i alla fall - då jag helst inte ödslar min tid på sånna patetiska program! ha ha ha. Jag sitter hellre och läser någonting kul än att planera inför en melodifestival, så tråkig är jag minsann. Tänk att jag känner dem som faktiskt sitter och räknar ned minutrar för att inte missa det programmet. Ha ha ha. Jag kan lova er att nyår är dubbelt så mycket att räkna ned inför - än vad en schlagerdänga är!

Men det kanske bara är min åsikt.
Ha så kul - ni som slösar era timmar på den ikväll.
Jag tänkte dock slösa min tid på någonting annat roligt, kanske som att blogga?

Busskö, marknad och busskö igen.

publicerat i Vardag.;

Jag gick till Malin tidigt i morse för att åka till marknaden med henne. Det gick ju bra. Kevin fick frukost på vägen dit och alla ungarna var på måttligt bra humör. Det kunde inte bli bättre. Malin gjorde sig i ordning och jag tog på lillflickan kläderna och vi var redo att gå. Vi gick till busshållsplatsen vid ICA och väntade, väntade och väntade. En buss kom och den var proppfull av folk och människor, vagnar och barn. Så nej - den fick vi inte åka med. Yttligare en buss kom förbi - och lika så med den var det. Ha ha. Så vi passade på att gå in på ICA och handla medan vi väntade på en till buss; en och en halv timme senare! Vi handlade kex och drickor till barnen. Precis när vi kommer ut ur ICA så står våran buss framme. Så vi fick springa men vi kom med! Den var nästan helt tom på vagnar. Toppen.

Sen så gick vi och strosade på marknaden i några timmar för att sedan stå och vänta i en busskö i över en och en halv timme till. Jag köpte ingenting vettigt på marknaden i alla fall - annat än en ballong och lite leksaksbilar till Kevin som han kan få leka med här hos mamma och pappa. Stackaren har ju så tråkigt här annars.

Nu borde jag egentligen sova en timme eller så. Jag har legat och verkligen ansträngt mig och försökt att sova. Men det gick ju mindre bra. Mamma och pappa är barnvakt till Kevin och jag hör hur dem smäller ballonger där utanför. Ha ha ha. Så kul man kan ha. Jag är helt slut i kroppen - önskar nästan att jag kunde somna. Men jag somnar nog när jag vet att Kevin ligger och sover. Han har inte sovit någonting idag - så han lär somna ganska tidigt tack och lov. Jag också!

Jag träffade i alla fall en himla massa bekanta på marknaden vilket var roligt. Skönt att se annat än bara fyra väggar och veta att man faktiskt har vänner här utanför också! Nej, nu ska jag ta det lugnt och försöka blunda en stund i alla fall.

Ha det bra !
Puss&Kram.

Godmorgon lördag!

publicerat i Vardag.;
Det blir marknad idag trots allt. Malin ringde mig i morse och frågade hur jag ville göra. Så vi skall nog åka in med antingen 1 - 2 eller 3 ungar idag och åka karuseller och slösa pengar på helt onödiga saker. Ha ha ha. Men det är vi värda.

Kevin vaknade runt sju. Men jag tvingade honom att vara kvar i sängen till strax efter åtta i alla fall. Då gick han upp och rev upp mormor ur sängen istället. Ha ha ha. Men strax efter att han var uppe så gick jag in i badet och tvättade av mig. Sen har jag bara dammsugit i mitt rum och nu så - ja, nu sitter jag här och väntar på att frukosten skall närma sig. Jag är jätte hungrig.

Det är så mycket som händer runt omkring oss just nu att jag sover jätte dåligt på nätterna. Igårkväll så Sms:ade jag med en kompis och somnade samtidigt som jag hade skickat (för mig) det sista Sms:et. Jag vaknade inte ens av att det pep till. Hmm, då kan man snacka om att man är slutkörd! Jag är slutkörd, verkligen.

Idag måste jag ladda på min mobil med mera pengar. Bara utgifter idag med andra ord. Men snart kanske min tur vänder...?

Egentligen ganska onödigt.

publicerat i Vardag.;
SAKER SOM DU ÄR JUST NU:
[ ]  kär
[x] glad
[x] trött
[x] vild
[x] lugn
[x] nervös
[x] uttråkad
[x] irriterad
[x] ledsen
[ ] besviken
[ ] arg
[x] sjuk
[x] stressad
[x] förvirrad
[x] sårad
[x] olyckligt kär

RANDOM STUFF:
Någon/några som förstår dig : Ehm, Louise, Mamma, Vänner och Bekanta.
Någon som du längtar efter: Kevin.
Något som du längtar efter: En egen lägenhet.
Vem ringde dej senast: Malin, alldeles nyligen
Vem ringde du senast: Louise.
har du några kärleks problem: Ehm, nej tack och lov.
Har du ätit något idag: Ja en massa.
Har du gråtit idag: Nej, inget annat än att jag gäspade och det föll ner en liten tår.
Har du skrattat idag: Yes box.

JAG:
Är singel: Ja.
Saknar någon just nu: Ja.
Är rädd för att bli övergiven: Nej!  
Morgonperson: Ja
Är kär i kärleken: Ibland.
Skrattar åt mina egna skämt: Ja, så dum är jag faktiskt.
Vill ha barn: Om ett tag.

HAR DU:
Glasögon/linser: Ja - men använder dem mer än aldrig.
Piercingar: Nja...
Syskon: Ja, två systrar.
pojk/flickvän: Nej.
Jobb: Nej, inte så ofta.
För många vänner: Alldeles riktigt.
Rymt hemifrån någon gång: Ha ha ha, ja!
Färgat håret: Ja
Bra självförtroende: Ibland i alla fall.
Sagt "jag älskar dig" till någon : Ja - det har jag!
Varit kär: Ja.
Brutit ett ben någon gång: Nej.
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Ja.
Somnat gråtande: Ja.

BRUKAR DU:
Titta dej själv i spegel: Öh? Ja.
ha ångest: Allt för ofta.
drömma: Ja.
Klä dig i svart: Ganska sällan, men ja det händer.
Hata folk : Nja. Inte så många.
Lita på folk: Ja - det finns många man faktiskt kan lita på.
 
SISTA PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Kevin.
Du delade en dricka med: Kevin.
Skrek på dig: Mamma?
Du fick sms från: Malin.
Du senast skrev på msn med: Charlie. ^^

Talang, och en sömnig kille.

publicerat i Vardag.;
Grannflickan har barnkalas och en tiotal ungar står och sjunger till Magnus Uggla, Linda Bentsing och Markoolio, Roger Pontare och alla mer eller mindre kända svenska artisterna. Kevin är jätte trött - men jag klandrar honom inte om han inte lyckas somna. Ha ha ha. Snacka om att det är lyhört mellan väggarna, jag kan nästan höra varje ord dem säger till varandra. Mestadels så skriker dem dock. Men ni vet själva hur nio - tio åriga flickor kan vara. Jag tror dock att festen är över till klockan nio!

Talang går på TV nu. Jag är dock ganska besviken över att jag missar det. Men sånt är livet. Det är ingenting som man inte kan ta upp igen via youtube! Min mamma står och bakar sockerkaka och för en (troligtvis) allvarlig diskution med sig själv då hon vid vissa tillfällen faktiskt höjer rösten. Undra dock vem som får lyssna till hennes klagosång då alla i huset valt att gå och sova. Ha ha ha. Stackars överarbetade svenska kvinna.

Nej - i morgon blir det antingen garaget och pyssla där ute. Eller så blir det till att gå på ösmomarknaden. Jag har faktiskt inte tänkt ut vad jag ska göra än. Men det är som sagt några timmar kvar innan jag behöver bestämma mig så att jag har tid på mig. Och det kanske finns något sällskap som vill komma och göra mig sällskap?

Nåväl.
Hur det blir med den saken - det får vi se i morgon.
Puss&Kram.

Lustiga lagar.

publicerat i Vardag.;
Jag håller på att dö. Läste lite på expressens hemsida att det är förbjudet som turist att dö i engelska parlamentet. Hmm, svårt att vara turist i england har jag märkt. Sedan i providence på rhode Island är det totalt förbjudet att sälja tandkräm och tandborste till en och samma kund på en söndag - hallå? vad är det för jävla lag. I Boston får man bara bada efter läkarordanation och i connecticut får man inte gå på händerna över gatan. Ha ha ha.
I illinois är det förbjudet att på sin bröllopsdag ha sex och samtidigt vara ute och fiska eller jaga. Ha ha ha, den var ju lite rolig måste jag säga. I samma stat är det förbjudet att ge sina husdjur cigaretter.
I florida får kvinnor inte hoppa fallskärm på en söndag, dem får inte heller sjunga, klädda i endast baddräkt och inte heller somna under en hårtork. FAN! Jag som hade tänkt åka till florida och göra dessa saker. Dags att stryka det från min önskelista.
I Wyoming är det förbjudet att ha sex i mataffärernas köttdiskar. Men man kan ju alltid hoppa upp på en grönsaksdisk! Jag som alltid önskat mig det. Höhö!

Klockrent.

publicerat i Onördigt;
Jag läste i nynäsposten om "veckans snackis" då vi fått några norska företag som har intresserat sig för att köpa upp nynäshamns centrum och göra ett stort köpcentrum av det (vad jag har förstått). Och nedstående är taget ur nynäsposten:

Norska företag har redan bestämt sig flr att storinvestera, med centrumgalleria och hotell i nynäshamn. Nu väntar vi bara på ett beslut om att flytta finlandsfärjorna till den nya storhamnen i Norvik, att ett nytt legoland skall byggas i Stora Vika och att något företag börjar trycka upp lokala telefonkataloger som är sorterade efter förnamn, precis som på island. Då blir Nynäshamn hela Nordens mittpunkt.


Ha ha ha, det är fan klockrent.

Elak klass.

publicerat i Vardag.;
Den här dagen har varit ganska rolig just för att det varit sista gången som vi haft restaurangen öppen för allmänheten. Först dukade jag och Emelie upp för cirka åtta personer som vi hade fått beställning på. Strax efter nio så var vi klara med uppdukning och strukning av sju dukar som minst sagt inte är ett allt för enkelt jobb. Sen så fick vi beställning på två till - sedan fyra till och sedan en tvåa till. Så vi fick jobb, tro mig. Jag var helt slut innan gästerna ens kom. Ha ha ha. Smart man är. Men sedan rullade dagen på precis som den skulle, med vattenkrig, slag i huvud och tomatsås i örat.  Ha ha ha. Min lärare är ärligt talat inte klok i huvudet. Han ropade på mig och sa att jag hade telefon inne på kontoret. Så hade dem smetat in telefonen i tomatsås och jag stoppade den självklart mot örat; dum som jag är. Ha ha ha.
Kladdigt blev det men kul har vi som alltid.

Och så nu är vi hemma och myser Kevin och jag. Han går runt och bubblar och har sig med katten och jag sitter och bubblar på MSN. Mysigt man kan ha det va? Men just nu vill jag bara slappna av innan min far kommer hem!

Puss&Kram

Godmorgon.

publicerat i Vardag.;
Godmorgon alla glada.
Idag är det köket som gäller. Jag undrar dock hur många det är som kommer till skolan idag för huvud taget då studentfesten hölls igår. Nästan alla jag har pratat med skall ta ledigt hela dagen - så även i våran lilla HR klass så lär det bli ganska tomt. Men det gör inte mig någonting - hoppas bara att det inte blir allt för stressigt. Vi behöver ju i alla fall inte hålla på så mycket med efterrätten då den är rellativt förberädd sedan gårdagen. Så det är skönt.

Men jag tänkte bara vara snäll och uppdatera snabbt. Kevin ligger fortfarande och znoosar så det börjar bli dags att väcka honom!

Ha en jätte bra dag.

Äventyrsdag.

publicerat i Kevin;
Idag har Kevin varit med om en hel del. När vi gick och mötte mamma så föll han på asfalten med återhämtade sig snabbt då han insåg att chocken var större än smärtan. När vi gick upp för backen hem efter att ha mött upp min mor så föll han i slänten, rakt på en familj av brännässlor. I början reagerade han inte - men tjutet kom när smärtan kom. Stackars liten. Tur att han var så pass skyddad att han bara fick ont i händerna och ingen annan stans. Sen så har han lekt med mitt guldhalsband - fråga mig inte hur han fick tag i det - och tappat det under altangolvet. Jag fick gå dit och fiska som den duktiga fiskaren jag faktiskt är så lyckades jag. Sen så har han lyckats ta sig ut ur våran grind fyra gånger idag för att gå ut på egna äventyr. Tack och lov så är vi tre stycken i lägenheten som faktiskt har minst ett vakande öga på honom hela tiden!

Han är så busig mitt troll.
Och nu är det dags för honom att somna in för dagen.

Mo[n]ster till syster.

publicerat i Vardag.;
Min syster har precis kommit hit tillsammans med hennes man en stund ikväll. Under femton minuter som dem hittils hunnit vara här så har hon hunnit med att borsta tänderna på Kevin och sjunga en massa sånger för att få honom att öppna munnen. Han skrattade gott i alla fall. Sen så har hon skakat vällingflaskan tills den inte hade något pulver kvar i botten, vilket denna gången var en stor utmaning för henne. Sen så har hon pysslat om honom i sängen och pussat honom god natt. Ha ha ha.

Skönt att hon finns - fast jag inte litar lika mycket på henne som jag gjorde förr.
Men - jag älskar henne ändå.

Kevin.

publicerat i Kevin;
Just nu när jag skulle städa så upptäckte jag till min förvåning att Kevin rivit ned ALLA cdskivor. Toppen. Min städmotivation hamnade helt plötsligt i botten. Men, det är bara att sätta igång och städa städa städa. Egentligen är (var) det inte så mycket att städa. Så det är bara att sätta igång.

Idag hade dem loppis på Kevins dagis. Man kunde gå dit och fynda bland borttappade kläder som nu i detta fallet kostade några kronor - jag orkade dock inte gå dit för att se om Kevin hade någonting i klädväg som man denna gång måste betala för. Hade han det så får det vara. Jag brukar dock vara ganska duktig på att hålla reda på vad jag sätter på honom innan vi ger oss av till dagis så det mesta kommer hem igen. Det är bara vantar och strumpor som gått förlorade som jag dock senare sett på andra barn. Men det är som sagt som en tidigare dagisfröken sagt till mig att strumpor och vantar är en förbrukningsvara. Dem försvinner så lätt och märker man inte strumporna så är det helt omöjligt för personalen att veta vems som är vems. Jag klandrar dem dock inte för jag vet själv hur lätt det är att få med sig andra barnens kläder.

Just nu sitter Kevin och målar i min säng. Han har verkligen blivit jätte duktig på att rita och håller sig (nästan) enbart till de papper han blir tilldelad.

Nej det är bäst att börja städa innan min far kommer in genom dörren!
Jag skriver snart igen.

God eftermiddag.

publicerat i Vardag.;
Idag har ingen varit speciellt snäll mot mig i klassen. En klasskompis har stått med blommsprutan och praktiskt taget sprutat ner hela mig så att jag blev dyvåt. Lagom till gästerna var här så såg jag ut som en våt katt. Ha ha ha. Sen när jag skulle på något sätt skydda mig så stod en (ehm) kille som är si sådär två meter längre än mig och höll mig kvar. Hur skall man kunna ta sig ur då. När väl våran lärare fick tag i blomsprutan så var han inte så mycket sämre än alla andra - så även han sprutade ner mig ett X antal gånger. När jag väl fick tag i blomsprutan så kunde jag inte få mer skit för det. Ha Ha ha. Alla lärare skällde ut mig som om att jag var en hund. Så min dag har varit extremt blöt och stressig. Vi gjorde Nasigoreng vilket alla gäster uppskattade till max, så det var ju kul. Sen så hade min kompis en rätt med tortillas och möggelost; ehm. Vilket jag inte uppskattar lika mycket kanske.

FK har ringt mig idag - jag får inget underhållsbidrag förrän jag har förflyttats från min adress med barn. Hmm, hur detta nu skall gå till då R vägrar skriva under några papper i tron om att jag kommer ha "så mycket att säga till om". Men jag får ändå en klumpsumma så fort vi har rett ut alltsammans. Så jag måste ringa till skatteverket och förklara situationen så får vi se hur dem kan hjälpa till - och därefter skall jag ringa tillbaka till FK. Krångel, krångel och lite mer problem. Jag har ett så roligt liv just nu. Eller inte. Ehm.

Nej. Jag har faktiskt tagit en massa bilder som jag skall försöka lägga in. Saken är den att mammas dator inte är världens bästa och inte har världens bästa utrymme. Så jag ska försöka få tillbaka min dator på något vänster - som jag inte har tillåtelse till; enligt R. Jag är så trött på alla twister och bråk nu att jag skulle kunna göra vad som hellst för att slippa dem. Sorgligt men sant.

I morgon är det sista dagen som vi har våran restaurang öppen. Så antingen i morgon eller nästa vecka då vi har städdag - så kan jag räkna med en stor hämnd från killarnas sida. Jag hoppas dock att dem tar det lugnt med mig med tanke på att jag är en halvmeter kortare än alla andra! Drömma går ju!

Nej nu ska jag bädda och göra det fint här till pappa kommer hem.
Kanske diska också? Men vi får se.
Puss&Kram, här i sommarda'n.

Uppe för sent, igen.

publicerat i Vardag.;
Jag känner mig inte vidare trött, trots att jag bäddade ner mig i sängen runt halv ett igår och gick upp pigg som en nötkärna klockan sju i morse - utan att klockan ringde eller att Kevin sparkat på mig så masade jag in mig i duschen. Där efter tog det dock inte många minuter innan han kom in och skulle bada med mig; men i alla fall.

I morgon är vi i köket och innan det så ska jag hunnit springa ner med Kevin till dagis. Men det ska nog gå bra och hinnas med det också. Jag menar; mina dagar ser ju ut som så - varje dag. Bara stressa, stressa och hinna tala några ord med fröknarna innan man ger sig iväg på nya upptåg. Men i morgon är det - så vitt jag vet näst sista gången som köket har öppet. Skönt att få ta ledigt från det nu hela sommaren och dra på nya friska tag i höst igen. Vi har dock som mål att slå rekordet i dricks. Ha ha ha - så nu gäller det att ligga i som djur nästa gång som vi har restaurangen. Annars så kan vi se oss själva som slagna.

Jag funderar på att ta någonting smått att äta. Jag hade nämligen skippat middagen. Men vi får se. Jag har nämligen som regel att inte äta efter åtta. Men regler är till för att brytas, annars kan jag inte se någon anledning till varför jag satte upp dem reglerna alldeles själv. Ha ha ha.

Nej nu ska jag ta det lugnt en stund och sen krypa till kos.

Handlat.

publicerat i Vardag.;
Jag och Kevin tog oss en snabb promenad till ICA för att handla det nödvändigaste, som päron enligt Kevin! När vi gick dit så kom en kille vid en busshållsplats och pratade med Kevin. Han och jag har småpratat lite på bussen när vi åkt den samtidigt. Den här gången bytte vi tillock med namn, synd bara att jag redan glömt bort vad han heter. Sen på busshållsplatsen mitt emot så stod det en annan bekant som jag snabbt växlade några ord med - och lika så inne på ICA så träffade jag några bekanta. Jag brukar i regel aldrig vara så populär som då. Ha ha ha.
Sen så handlade jag glass till Kevin när kön var mil-lång. Så den hann självklart smälta i korgen innan han fick i sig den. Men han var ändå inte så sugen på glass - så det jämnade ut sig.

Jag har även hunnit med att äta lite paj, pratat med Natalie i telefonen i femton minuter, räknat ut att det är fyra dagar kvar till jag skall på teater och att det är precis lika många dagar kvar till mors dag...



Kevin sover.

publicerat i Vardag.;
Kevin sover middag och lär sova ett tag nu. Lika skönt är det för mig ändå då jag verkligen behöver ta det lugnt en stund nu. Jag känner mig konstant stressad vilket påverkar mig psykiskt - så nu tänkte jag stänga av allt för en liten stund och göra någonting som jag verkligen vill göra... som att ta det lugnt.

Vi hade inte någon välling hemma idag så jag fick trolla i den bästa mån som det gick att trolla i. Så jag blandade mjöl och vatten tillsammans med lite socker. Men det fungerade - hade han inte fått "välling" så hade han säkert inte somnat än. Skönt att han har hamnat lite in i fas igen då det gäller att sova middag hemma. Men det kanske bara är jag som njuter av att ha honom sovandes en stund. Huvudsaken är i alla fall att han somnar ikväll och inte är vaken och springer runt hela kvällen och inpå natten.

Hm. Jag måste som sagt till affären idag; detta av flera orsaker. 1. Blöjorna håller på att sina; 2. Vällingen är riktigt slut; 3. Vi är fruktlösa och Kevin ska ha minst 1 frukt om dagen. 4. Vi måste ut och promenera lite...

Vi var som sagt och tog ut Kevins medicin idag på akuten. Det gick bra - och av ett lustigt sammanträffande så hamnade jag med en läkare som Louise mamma hade lärt upp svenska till ( en tysk läkare). Men han var dock trots Therese; säkert jätte duktiga språkkunnighet, inte så duktig på svenska. Men det kommer nog.

Jag hoppas bara att han inte sa någonting jätte viktigt till mig?
Men men. Som när vi var nere på stan idag så skriker en A-lagare till mig att jag skall hålla för handen för koden nästa gång jag ska ta ut pengar så att man inte kan se säkerhetskoden. Ha ha ha, värst vad alla har blivit måna om mig helt plötsligt. Im not a girl, not yet a whomen.

I.

publicerat i Musik;
Was it you who spoke the words that things would happen but not to me
Oh things are gonna happen naturally
Oh taking your advice I'm looking on the bright side
And balancing the whole thing

But often times those words get tangled up in lines
And the bright lights turn to night
Until the dawn it brings
Another day to sing about the magic that was you and me

Cause you and I both loved
What you and I spoke of
And others just read of
Others only read of the love, the love that I love.

See I'm all about them words
Over numbers, unencumbered numbered words
Hundreds of pages, pages, pages forwards
More words then I had ever heard and I feel so alive

You and I, you and I
Not so little you and I anymore
And with this silence brings a moral story
More importantly evolving is the glory of a boy

Cause you and I both loved
What you and I spoke of
And others just dream of
And if you could see me now
Well I'm almost finally out of
I'm finally out of
Finally deedeedeedee

Well I'm almost finally, finally
Well I'm free, oh, I'm free


And it's okay if you have go away
Oh just remember the telephone works both ways
And if I never ever hear them ring
If nothing else I'll think the bells inside
Have finally found you someone else and that's okay
Cause I'll remember everything you sang

Cause you and I both loved what you and I spoke of
and others just read of and if you could see now
well I'm almost finally out of.
I'm finally out of, finally, deedeeededede
well I'm almost finally, finally, finally out of words.

Dålig start på dagen.

publicerat i Vardag.;
Jag säger ett ord - vilket jag har upprepat nu de senaste tretton minutrarna: aj.
Min mamma är så snäll mot mig och delar ut apotekets rakhyvlar - vilket inte är att rekomendera måste jag säga. Jag rev upp 10 cm av mitt ben, minst. Aj säger jag bara. Så går det när man både har Kevin, badvattnet och en rakhyvel att hålla koll på samtidigt. Men det lär ju bli ett snyggt ärr där senare - men sånt är jag van vid att få nu när jag har Kevin som är lite smått galen. Inte för att jag har honom att mäta upp mig till eller så - nej; han drar in mig i skiten så att jag får ta mig ur den! Ha ha ha. Men men.

Igår somnade jag runt ett tror jag. Jag satt uppe och pratade på Msn med olika vänner och bekanta. Vid elvatiden så började de flesta stänga ned för att gå och sova. Men så långt tänkte aldrig jag! Ha ha ha. Nåväl. Jag är vaken, rellativt pigg och glad idag - om man bortser från smärtan i höger ben.

Om jag säger så här: Det blir inte klänning som klär mig så vida den inte når ner till hälsenan!

Kevin står ute i vardagsrummet och äter americanska pannkakor för fulla muggar samtidigt som han kollar in barnkanalen. Jag ska snart börja klä på mig för att gå till Akuten och skriva ut hans recept till magbesvären - jag har bara för en vecka kvar vilket jag vill försäkra mig om att ha även när det är slut; för hans skull.

POK.

Lista.

publicerat i Onördigt;

Fullständigt namn? Denise
Exakt ålder? 18 år
Vart bor du? Nynäshamn
Bor tillsammans med? Kevin på lite olika platser i sökande efter egen bostad.
Husdjur? Hemma hos mamma och pappa finns en fet katt.
Färg på ditt hus? Ja du! Beror på var jag är någonstans.
När är du född? Nittonhundraåttionio.
Klass? Andra året på Hotell och Restaurang.
Vilket år tar du studenten? 2009. 
Något jobb? Nej tack.
När gick du upp i morse? Hm. Vid kvart över sex, exakt.
När ska du sova ikväll? I lagom tid.
Duschat idag? Nej, jag gjorde dock det igår.
Kramat någon idag? Kevin, Amna, Malin, Mamma.
Pussat någon idag? Kevin och mamma.
Vad har du ätit idag?  Köttbullar med gräddsås och fullkornspasta tror jag Malin bjöd på.
Dagens klädsel? Hm. Just nu eller i allmänhet?
Dagens smink? Mascara och ganska naturligt.
Dagens sötnos ? Malin, utan tvekan.
Dagens roligaste? Finns mycket att glädjas åt, faktiskt!

SOCIALT

Har du många vänner?
 Jag tror att jag har det.
Hur många har du kysst? Hmm. Inte så många under tre år nu - där lutar det mer åt ett enskilt tal - typ 1. Men under flera års tid så har jag hunnit med en hel del.
Vem kramade du senast? Kevin.
Hur många har du haft sex med? Två.
Hur många har varit otrogna med dig?
Har du pojk-/flickvän? Nej!
Vem pratade du med i telefon senast? Malin.
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Ingen aning - något från Malin tror jag om att hon satt i bibblan.

FAVORIT :

Film?
Georgia Rules.
Låt? Govenor Andy's.
Mat? Hemlagat.
Dryck? Vatten
Färg? Sommrigt.
Stad? Nynäshamn
Land?  Sverige.
Ämne i skolan? Svenska
År? Nittonhundratalet.

SENASTE :

Personen du tänkte på?
Hur många kan jag tänka på.
Personen du kysste? Moderligt? Kevin.
Gången du spydde?  Ingen aning.
Gången du grät?  I lördags tror jag - eller jag är ganska säker.
Pizzan du åt?  Mahmut's Pizza.
Gången du var i Göteborg? För länge sedan.
Gången du var i Stockholm? Ganska nyligen då jag mötte Linnéa.
Gången du var full? Aldrig hänt.
Gången du var hög? 12 februari 2006. 
Personen som såg dig gråta? Marina och Louise tror jag.

ANTINGEN ELLER :


Svart eller vitt?
Vitt
Hund eller katt? Katt
Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma kvällar.
Tv-spel eller datorspel? Dataspel.
Singel eller upptagen?  Singel
Hångla eller puss? Båda.
Lunarstorm, helgon eller Playahead? Inget.
Ragga eller bli uppraggad?  Båda.
Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother
Svart hår eller blont? Blont.
Blåa ögon eller bruna? Blåa
Choklad eller lakrits? Choklad
Göteborg eller Stockholm? Stockholm.
Högerhänt eller vänsterhänt? Vänster.
Coca cola eller fanta? Coca cola
Pizza eller kebab? Pizza
Randigt eller prickigt? Prickigt.
Älska eller älskas? Älska
Leva eller dö? Leva

ANTAL

Personer du älskar?
Ganska många - eller jätte många egentligen.
Personer du hatar? Finns några stycken.
Pojk-/flickvänner du haft? Fem riktigt seriösa förhållanden.
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Oj, kommer inte ihåg.
Festivaler du varit på/ska på detta året? 0
Gånger du haft minnesluckor? 0
Gånger du varit hög? 1
Personer du saknar just nu? Louise & Linnéa mest just nu.
Gånger ditt hjärta brustit? 4

VEM

Vill du kyssa nu?
Hmm... Don't ask.
Ska du träffa imorgon? Någon läkare, Louise, Mamma&Pappa, kanske Malin som är bestämt redan nu!.
Sjöng du senast för? Kevin, Malin och Olivia.
Hade du senast en msn konversation med? Amna.
Spelade du tv-spel med senast? Ingen aning.
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Ehm.. Kevin?
Vill du kasta en sten i huvudet på? HAHAHA.
Förtjänar att dö? Ingen..
Är söt? Sockersöt är Kevin..
Vill du sova jämte inatt? Kevin..

VAD :

Gör dig glad?
Musik, Kevin, mina vänner - utan er vore jag ingenting.
Gör dig ledsen? Oroligheter som inte bara berör en själv.
Vad vill du helst göra nu? Ingenting egentligen.
Önskar du att du slapp göra? Gå till sjukhuset i morgon.
Vill du ha nu? Lite omtanke.
Önskar du dig i födelsedagspresent? Oj, ingenting. En plats att kalla mitt hem; kanske?
Längtar du till? En egen lägenhet.
Tycker du om dina betyg? Nöjd!
Ångrar du i ditt liv? Hmm. Ska jag räkna på öppen hand så tre saker.
Är det bästa som hänt dig? Att Kevin kom till världen.
Hur mycket är klockan? 22:16

Malin

publicerat i Vardag.;
I eftermiddags fick jag ett ganska lustigt samtal från min kompis. Hon är för rolig! Hon gjorde min dag i vilket fall som helst. Hon mötte upp mig i skolan bibliotek och hade kopierat en massa nödvändiga papper till mig! Snacka om att ställa upp till tusen! Efter det så gick vi och hämtade Kevin på dagis och promenerade dem två minutrarna som återstod; hem till henne. Där satt vi och fika The och åt fullkornspinnar och inväntade hennes två barn som blev hämtade från dagis. Ungarna lekte och hade roligt tillsammans - vi åt god middag och hamnade framför unga mödrar. I wonder why. Ha ha ha. Sen så var hennes dotter så trött på allt så hon var dags att natta. Så då tog jag och Kevin och gick hem. Han behöver som sagt också sova innan det blir alldeles för sent! Men just nu vet jag inte vad han går på - han har inte gett en enda tillstymmelse till att vara trött, så...

Han får helt enkelt vara vaken till han somnar i min famn eller något! I morgon har vi ju som sagt ledigt - 50/50 i alla fall - då vi faktiskt måste ge oss iväg till akuten för vissa saker!

TACK MALIN FÖR EN JÄVLA SKÖN KVÄLL!
Vissa personer får en verkligen att älska livet lite extra ibland!
SKÅL.

Guider.

publicerat i Vardag.;
Jag och min kompis ska vara guider till 8:or från kommunen idag - lagom roligt när det bara är vi som ställer upp på tre grupper; ehm.. Nåväl.

Första lektionen var inställd så jag har varit i skolan och sprungit runt med två extremt estetiska tjejer!
Haha. Nåväl. Jag skriver igen under samhällen om jag inte tvingas göra prov då... Dam dam..

Hey hey!

Viskar.

publicerat i Vardag.;
Godmorgon på er!
Alla ligger och sover fortfarande förutom jag som var så illa tvungen att gå upp när min klocka ringde. I natt fick Kevin ett illa beteende. Jag vet inte om det var i vaket eller sovande tillstånd - men ett argt tillstånd kan både jag och Louise konstantera att det var - då både hon och jag fick en snyting här och där.

Snart ska jag göra i orrdning Kevins nappflaska med medicin, klä på honom, packa mina gymnastikkläder och springa ut till bussen. PLING! Dags att börja!

Vi ses.

Måste ha en lista till...

publicerat i Onördigt;
Har du på dig idag? Jeans, Linne, BH och trosor.

Har du kramat någon det senaste dygnet? Ja

Har du pussat någon det senaste dygnet? Ja

Har du för frisyr? Platt, rakt fall, utan volym.

Har du husdjur? Kevin, världens vildaste apa!

Har du pallat äpplen? Ja - såklart.

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? Ja

Har du ätit senast? Lunchen i skolan.


När vaknade du i morse? Hmm, runt sju.

När skrattade du senast? Idag kanske - jag vet inte.

När var du på fest senast? Öh. Blir jag bjuden ens?

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Hm. I onsdags.

När fick du ditt senaste sms? Ingen aning. I fredags kanske - av min mentor.

När är du född? 26:e juli.

När tog du studenten? Tog?


Vem kramade du senast? Kevin.

Vem pratade du med i telefon senast? Oj, Louise kanske.

Vem skulle du vilja se ut som? Mig själv.

Vem fick du present av senast? Pappa.

Vem gjorde dig arg senast? Behöver det nämnas?

Vem sjunger det du lyssnar på nu? Piff och puff.

Vem bor du tillsammans med? Kevin, Louise och ibland mamma och pappa.

Vem vill du kyssa nu? Ingen står på min lista.

Vem spelade du tv-spel med senast? Öh, oj. Ingen aning.

Vad väljer du, glass eller godis? Glass.

Vad väljer du, morgon eller kväll? Kväll.

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? Julafton.

Vad väljer du, katt eller hund? Katt.

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Hallon.

Vad väljer du, sova eller sex? Sova just nu i alla fall.

Vad väljer du, sola eller bada? Sola.

Kan du laga mat? Ja.

Kan du göra volter? Med en trapetts.

Kan du köra bil? Ner i diket?: svar ja!

Kan du ditt eget mobilnummer? Ja.

Kan du säga hur många du har på msn? 70 st cirkus.

Kan du säga vad klockan är? En rund sak som för övrigt inte sitter på väggen. Inte här i alla fall!

Hos Louise.

publicerat i Vardag.;
Nu har vi precis kommit hem till Louise. Hon har nog gett sig iväg till jobbet för ett tag sedan så vi lär bli ensamma här fram till ikväll någon gång. Jag ska snart börja med någonting till oss att äta då min mage har ballat ur totalt idag. Men den kommer nog in på rätt spår snart - hoppas jag. Nåväl. Vi var i alla fall hemma hos mamma och pappa i en halvtimme innan vi tog oss vidare till en varm, fullsatt buss, skumpandes på nynäshamns gator i en halvtimme. Två deciliter svett och två tårar senare så är vi hemma. Skönt.

Prov i samhället måste jag plugga till också. Fan det är så jävulskt mycket att tänka på just nu att jag kräks. Men tack och lov för att det snart är helg igen. Bara fyra dagar kvar. . .

En lång dag.

publicerat i Vardag.;
Varför känns den här dagen så jävla lång för?
Jag bara sitter och glor och det känns inte riktigt som jag följer med i samma omloppsbana som alla andra gör.
Men va fan, jag lever ju så jag får skratta mig lycklig över det helt enkelt.

I morse gick det förvånandsvärt bra att lämna Kevin på dagis, yttligare en gång! Han blir verkligen duktigare och duktigare för varje gång jag lämnar honom. Jag är ganska stolt över honom måste jag säga - att han tar allt så bra som han gör. Han gick direkt till lekparken och lekte med en söt liten flicka, så sött så. Han glömde helt och hållet bort att jag fanns, tack och lov.  

Nu är det sista lektionen. Jag skulle egentligen ha prov i brott och straff men lyckades flytta det till i morgon. Thank god. Nu i veckan har jag haft för mycket att tänka på att en bra start på en ny vecka sitter på sin plats! Jag behöver samla mig lite.

Hoppas ni haft en fin dag.
Ses.

Godmorgon i blåbärsskogen.

publicerat i Vardag.;
Jag ska snart hoppa in i duschen nu när Kevin är som förtrollad framför barnprogrammen. Vi somnade kanske runt halv elva. Men konstigt nog så känner jag mig fortfarande helt slut i kroppen. För mycket att tänka på gissar jag. Jag måste plugga idag - tänkte ta mig den tiden på bussen också, med boken i ena handen och Kevin i ett fast grepp i andra. Tänk så "lätt" jag har det som "bara" pluggar som så många säger. Hmm. Vi har olika åsikter om den saken kan jag ju meddela er. För just nu har jag två heltidsjobb - vilket jag faktiskt trivs med - men det kanske inte är så konstigt att man är trött hela tiden.

Nej nu måste jag hoppa in i badet. Jag skriver kanske lite senare.
PUSS.

Om mig.

publicerat i Onördigt;

Om dig
1. Hur gammal är du? 18
2. Hur lång är du?  156 cm.
3. Vart bor du? Hemma hos Louise.
4. Är du nöjd med ditt rum? Öh.

Sex

1. Är du oskuld? Ja - väldigt oskuldsfull.
2. Har du pojk/flickvän? Nej.
3. Brukar du ofta ha sex? Öh.
4. Har du haft sex mer än 20 gånger? Ja.
5. Har du ätit något som legat på någon annans kropp? Ja.
6. Har du haft sex på en offentlig plats? Ja.


Godis
1. Hur mycket pengar lägger du på godis i veckan?
Olika.
2. Tycker du om lakrits? Ja.
3. Har du någonsin känt dig tjock efter en godis kväll? Ja.
4. Har du handlat godis för över 100 kr på en kväll? Ja.

Fest

1. Ungefär hur ofta festar du per halvår? Olika, men typ aldrig
2. Vad innehåller den bästa drinken? Alkoholfritt.
3. Har du ens varit full? Nej.
4. Brukar du ofta göra saker du ångrar på fyllan? Ska vi fortsätta diskutera?
5. Vem anser du vara party kungen/drottningen? Que


Vänner
1. Vem är snyggast i din klass/ditt jobb?
 Måste jag välja så... Emelie tror jag.
2. Vilken av dina vänner har vackrast röst? Linnéa
3. Vilken av dina vänner har bäst humor? Olika från person till person.
4. Vem skulle du vilja hångla med *för en kväll* för att se hur det var? Magnus Betnér!
5. Räkna upp max tio vänner men minst 5 vänner du tycker om? Louise, Linnea, Jeanette, Marina, Rikard, Robin, Pontus, Linus, Idah, Emelie, Anna... who knows.

Hemma hos Louise.

publicerat i Vardag.;
Nu är jag och Kevin tillbaka hemma hos Louise. Vi har ätit en god gryta till middag med bland annat räkor lax och grönsaker - kollat in en mindre spännande film och skall snart söva Kevin. Men med tanke på att han sov näst intill två timmar idag så lär han inte somna så snabbt. Men det återstå se som sagt. I morgon blir det inte dagis förrän runt tiotiden vilket betyder att vi inte behöver gå upp förrän strax efter sju. Skönt med lite sovmorgon. Annars brukar jag ju få gå upp strax efter sex. Jag tror dock att det blir tidigt i säng ikväll - kanske inte halv tio som igår. Men näst intill. Jag måste ändå plugga på några rader ur mina provpapper så att jag kommer igång igen. Skolan har kommit lite i tredjehand nu känner jag. Men det är bara att bita ihop och fortsätta som vanligt för att komma igenom skolan. Efter sommaren kanske man får en nystart - who knows?

Jag hoppas dock på det.
Nu säger vi godnatt.

D&K.

Prov.

publicerat i Vardag.;
Ikväll blir det filmtittande. Jag orkar inte ödsla mer tid på att filosofera omkring saker som jag inte rent psykiskt orkar tänka på. Varken mer eller mindre. Jag har även två prov som jag måste träna på - det är svenska prov om språkets utveckling och så är det samhällsprov. Snacka om mycket att göra under kort tid. Jag tänkte dock bespara mig till i morgon då jag lämnar in Kevin på dagis runt tio, äter lunch en snabbis och sedan sätter mig och pluggar fram till det är dags. Så får det bli.

Jag måste även få ut alla mina saker ur Ronnies lägenhet. Snacka om att det är mycket att tänka på. Fy jag mår illa bara av tanken egentligen. Fan.

Men vi tar en sak i taget. Och vi börjar här och slutar i en annan ände.
Ses.

Snart ska jag och Kevin till Louise.

publicerat i Vardag.;
Louise är nog hemma hos sig snart. Kevin har precis vaknat efter sin tupplur nu. Han har sovit sedan två. Han behövde det nog. Han ser dock inte ut att vara så mycket piggare än innan. Men han kommer nog snart igång igen. Syrrans ungar har varit här idag - eller i alla fall tre av fyra. Två av dem valde att stanna nu i eftermiddags medan syrran skulle vara hos mormor. Så det har varit liv i luckan här idag, praktiskt taget hela dagen!

Hmm. Jaha - vad gör man. Jag har fått magknip av allt gräl mellan allt och alla att jag bara vill sova bort den här dagen.

Jag har pratat med Louise nyligen och vi kom överrens om att vi skulle mötas vid hennes jobb för att hyra några filmer och sedan gå vidare hem till henne och mysa. Jag får se till att laga en god middag till oss ikväll så att vi får oss något gott i magen...


Nej nu ropar dem ,  måste kila.
Ses.

Fan.

publicerat i Vardag.;
Vilket jävla skit man har hamnat i. Vad har jag gjort för fel egentligen. H a l l å ?
Kevin ligger i alla fall och sover, han slipper höra på allt skit som händer runt omkring.
Ärligt talat vet jag inte hur mycket mer jag orkar med. Allra mest min mamma, att hon står ut.
Jag önskar att tre år sedan aldrig hänt. Tänk så annorlunda mitt liv hade sett ut då.

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN.

Det är så mycket här i mitt liv som händer just nu och det är bara en bråkdel som jag skriver om.
Tänk så mycket man måste stå ut med när man är mamma...
tänk så mycket man måste stå ut med för huvud taget.

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN.

Jag vill inte finnas just nu, tänk så mycket lättare livet hade varit då - om man inte fanns.
Men man finns av en orsak - när det här är över, då dörren har stängts helt så öppnar sig två nya.
Tack och lov för att jag har lite possitivt tänkande kvar, men hur länge till?

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN.

Caught in the middle.

Godmorgon alla morgonpigga.

publicerat i Vardag.;
Jag räknar mig dock inte in i den kategorin. Trots det så gick jag och Kevin och la oss vid nio igårkväll. Eller Kevin somnade redan vid sju för att han än en gång hoppat över sin middagslur. Slarvigt, men vad gör man. Kevin kom tillbaka till mig vid fem igår - från att ha varit hos sin farmor. Han var ganska grinig och sur över en massa saker. Men det berodde nog på att han inte hade ätit tillräckligt eller sovit någon middag. Han fick dock i sig både middag, lite lördagsgodis framför bollibompa och en vällingflaska innan han somnade in i mitt knä.
Nu på morgonen så har vi spelat lite bowling med toma flaskor i Louise's kök - tillsammans med en basketboll som jag fick av hennes granne i fredags. Ha ha ha. Man tar vad man har! Kevin tyckte i alla fall att det var jätte roligt att få spela bowling och han blir nog ett riktigt proffs på det om han får fortsätta.

Nu är vi hos mamma och pappa - vi promenerade hit vid halv tio och ska snart få gröt till frukost. Kevin sitter och tittar på råttatouille och är helt inne i filmen.

Jag har haft en riktigt bra morgon, utan problem!
Thank god.

Goddag.

publicerat i Vardag.;
Hallå bloggläsare.

Idag ska vi sälja våran tre år gamla bil - min syster kommer ner och hjälper oss lasta av den på en bilfirma. Ronnie skall ta Kevin och jag bara låter timmarna gå nu. Jag är egentligen jätte trött. Men det är bara att bita ihop och se glad ut. Vi har ätit frukost och busat nu på morgonen. Hoppat indianhopp, dansat, lekt häst i den mån man orkar... Vi har i alla fall haft det kul. Jag antar att jag skall hem till Louise i eftermiddag. Om inte annat skall jag dit och hämta vagnen som vi är utan nu, idag. Annars händer det inte så mycket. Bara ta det lugnt och låta dagen gå.

Hoppas ni får en fin dag!

Natti natti.

publicerat i Vardag.;
Nu tänkte jag gå och sussa som omväxling. Jag är jätte trött och behöver minst sju timmar innan jag går upp i morgon. Jag hoppas att det händer något kul i morgon, hur som helst...

Nej nu får jag lov att säga god natt!

Jag hamnade här i alla fall.

publicerat i Vardag.;

Min mamma ringde mig vid halv sju och sa åt mig att komma över. Jag kände att det var smått ensamt och smått tråkigt hemma hos Louise utan kontakt med utvärlden. Teckningen på mobilen fungerade inte annat än att ringa interna samtal, altså inga mobilsamtal. Så telia måste ha haft något fel på sitt system. Men det kanske har ordnat upp sig nu, jag vet inte. Jag och mamma har i alla fall suttit och bubblat medan Kevin har busat runt med Katten (läs; som katten). Men han var jätte trött så att han somnade ganska snart efter sin talrik med gröt och sina två yoghurtar. Kissen hade även tid att klösa honom vilket ledde till att Kevin storbölade. Men det var hans egna fel då vi sa åt honom ett antal gånger att katten för huvud taget inte ville att han skulle hålla på. Men han lär sig nog, tids nog i alla fall.

Jag och mamma har suttit och kollat på talang hela kvällen. Men nu sitter jag här då Kevin ligger och sover. Min mamma står i köket och pratar (med sig själv?). Pappa har legat och sovit hela kvällen, under tiden som jag varit här och ja - det har inte hänt så mycket mer annat än att timmarna har flytit på och en ny dag har passerat. I morgon är det lördag och för mig betyder inte lördagen något speciellt. Kevin ska ju sova hos mig i morgon kväll så jag lär ju inte få vara uppe så sent - eller snarare ute sent. Men men, jag tror inte att jag går miste om så mycket i alla fall...

Min mamma har skickat mail till högsta chefen på den bostadsförmedlingen vi haft kontakten med - då dem ena stunden säger en sak och nu i andra stunden säger en annan. Fy, jag hatar sånt skit. Men mer än så behöver vi kanske inte gå in på - det är ganska oväsentligt. Hur som hellst så ser våra planer ut att gå åt pipsvängen om jag inte:

  1. Träffar en superrik man (gärna advokat och skitsnygg) dock inget krav.
  2. Hoppar av skolan och går på socialbidrag
  3. Har turen på min sida och vinner en miljon.
  4. Skaffar en etta med kockvrå - omöjligt för mig att laga mat i med andra ord....

Det ser inte ut att vara dem bästa av bästa alternativen i vilket fall som helst. Jag får helt enkelt leva på den kärlek som jag får från alla håll och kanter just nu och försöka hålla humöret på topp. Sommaren ut klarar vi oss i alla fall galant.

Hos mor och far.

publicerat i Vardag.;
Louise är hos sin mamma och jag och Kevin har varit hemma hos henne fram till nu. Jag har precis tagit bussen och åkt till mamma och pappa. Kevin är redan i full fart med att leka med katten och vara allmänt vild. Ronnie ska ha Kevin idag, fram till ikväll. Ska bli skönt att få vara mammaledig trots att jag inte kommer att ha så mycket att göra. Tv:n kommer att få bli min största sysselsättning ikväll med andra ord...

Tack och lov för att Kevin kommer hem ikväll. Då blir det i alla fall liv i luckan i några timmar innan han somnar. Det är skönt att veta att man lever när man har honom. Det finns inte en minut när han är helt tyst förutom när han sover - och det är helt underbart att han bubblar så mycket som han gör. Jag älskar min prins.

Nej... senare idag så ska pappa och jag gå och handla. Men jag tänkte höra om det går bra med att vi väntar till Ronnie har varit och hämtat Kevin. Det är mycket skönare att vara utan honom när man ska göra sånna ärenden. Sen är det bara att gå hem till Louise och häcka igen.

En toppendag med andra ord... ehm. Det går att diskuteras.

Hemma från skolan & bostadserbjudande.

publicerat i Vardag.;
Jag har precis kommit hem, eller i alla fall till mina föräldrar. Så självklart kollar jag min mail det första jag gör och upptäcker att jag har fått bostadserbjudande igen. Den här gången är det bara femhundra meter; knappt det, från mina föräldrar och bara några ynka meter från Kevins dagis. Egentligen skulle det vara det ultimata boendet. Men det finns en nackdel. Det är sex våningar upp... Hmm. Jag och höjder liksom - det går inte riktigt ihop. Men man får helt enkelt få ihop det i sånna fall. Men jag hoppas fortfarande på den andra lägenheten. Varför vet jag inte. Men den känndes schysst helt enkelt.

Snart kommer Louise och vi skall åka hem till henne. Ska bli skönt att komma dit igen; vi har ju en massa filmer att glana på. Undra om vi skall se alla till i morgon. Bland annat så är det "kärlek på menyn". Ja - jag vet; Värsta matnörden! Ha ha ha. Jag menar, "the waitress" är en av mina favoritfilmer. Så den här kan inte vara så långt ifrån till att bli en favoritfilm.

Nej om jag skulle ta och göra i ordning här inne nu och sticka mot Louise's place. I morgon är jag ledig och allt. Kan det bli bättre? ehm. NEJ!

I morgon.

publicerat i Vardag.;
I morgon ska jag gå till Dagis med Keivn och därefter springa vidare till köket och stå i en varm kockrock hela dagen. Sedan bär det vidare till dagis och mamma och pappa för att packa ihop dem nödvändigaste sakerna och för att sedan springa vidare hem till Louise. Där skall jag och Kevin vara tills på måndag då vi får se hur vi gör sedan... Kevin ska dock vara hos Ronnie i helgen, men han sover hemma hos mig. Detta är pg.a många olika anledningar som jag inte vill gå in på här på bloggen. Så lite privatliv har jag allt.

Jag är fortfarande mätt efter pizzan idag. Ha ha ha. Jag vet inte - men jag brukar aldrig hålla mig mätt hela dagen på endast en pizza. Men det kanske ändrats - who knows... Jag äter betydligt mindre nu efter allt som hänt i alla fall. Man kanske skall passa på att sluta med det onyttiga och gå över till gröna- linjen istället och äta mer grönsaker än godis... För mig låter det som en toppen idé.

Om min träningsvärk har gått över tills i morgon så tänkte jag vara aktiv för en gångs skull och springa några meter igen. Jag hade det så skönt igår när jag sprang. Dock så får man en sån jävla värk att man önskar att man inte levde när man vaknar på morgonen.

Nu ska jag dock gå och sussa. Jag är trött.
Ses i morgon.

Fjantig lista.

publicerat i Onördigt;
Två saker som skrämmer dig
- Att inte veta var jag har Kevin.
- Att inte veta var jag kan ta vägen utan att vara ivägen.

Två saker du har på dig just nu
- Kläder
- Nya örhängen.

Två av din favoritlåtar just nu
- Yesterday, Leona Lewis
- Bleeding love, Leona Lewis.

Två saker du vill ha i ett förhållande
- Tillit.
- Kärlek.

Två sanningar
- Många säger att jag är krävande.
- Bortskämd också kanske.

Två saker som du attraheras av
- Killar.
- Killar?

Två av dina hobbys
- Leka med Kevin
- Blogga.

Två saker du verkligen verkligen vill ha
- En lägenhet
- En pojkvän ( så småning om ).

Två saker som gör dig till en stereotypisk tjej
- Jag är mer pojkflicka än flickflicka.
- Jag tycker om att skita ned mig. Hmm...

Två saker som gör dig till en stereotypisk kille
- Jag kan använda samma byxor i tre dagar i rad, fast jag har en fläck på dem.
- Jag är pratglad och är inte blyg med att säga eller erkänna saker.

Två saker du vanligtvis inte skulle erkänna
-
Hm. Jadu. Jag går fortfarande på tå - fast jag inte borde.
- Jag äter mest av alla i min klass, fast jag är minst av alla.

Två saker du tänker på just nu
- Att jag ska vara i köket i morgon bitti, och inte i skolan.
- Att jag ska till Louise i morgon em - och inte ska sova hemma hos mamma och pappa.

Två saker du kräks av
- Tv programmet; Smurfarna ( när jag var liten, fråga mig inte varför) jag har inte provat att se på dem mer...
- Vinterkräksjukan.

Jag vill...

publicerat i Minnen;
  • Ha en egen lägenhet
  • Ha gått ut gymnasiet redan i morgon.
  • Flytta bort från nynäshamn.
  • Krama om Linnéa och snacka en massa skit.
  • Vara vän med Ronnie.
  • Vara singel ett tag.
  • Börja sjunga igen.
  • Ha en TV på mitt rum hos mamma och pappa...


Drömma får man. Drömma bör man säger dem. Men några av dem ovanstående alternativen kommer jag faktiskt att hålla. Jag kommer inte gå och träffa någon ny på ett tag, inte kommer jag heller att sluta sjunga... men om det låter bra eller inte är en annan femma.

Först nu.

publicerat i Vardag.;
En timme och fyrtiotvå minuter senare, enligt min blogg; då jag publicerade förra inlägget, så har Kevin somnat. Han var jätte pigg på att rivas under kvällen, retas, slänga saker på golvet, stöka ned och bara vara allmänt jobbig. Men nu sover han sött i sin säng, i fosterställning. Fråga mig inte varför han ligger så. Men han ser ut att ha det mysigt i alla fall och det är huvudsaken. Skönt att vi har hans säng här inne nu. Då slipper jag bli sparkad på när jag ligger i min säng. Hans säng står alldeles intill min nu - så det är jätte skönt. Tack Louise för att du hjälpte mig idag; Klart att du också är min ängel!

Idag var lite småroligt att packa ned mina saker i kartonger med en tjurig tvååring i släptåg. Jag packade ned mina saker, ett tu tre så stod han med samma sak som jag hade plockat ned och lekte med denna en bit bort. Jag plockade ned och ett tu tre så stod han där igen. Ja - jag var nära på att börja gråta, skrika och svära fula ord framför mitt barn. Jag bet mig dock i läppen och svalde min ilska - såg glad ut och fortsatte. Min ilska försvann dock när jag började dunka hög musik från datorn och fick komma tillbaka till det normala för en stund. Skönt att allt är gjort nu i alla fall och att jag slipper komma tillbaka dit in bara för att... ni vet.

Jag är dock lite smått irriterad på en viss herre där inne.
Men min ilska mot honom går nog över den också tids nog... när vet jag dock inte.

Fortfarande hög.

publicerat i Kevin;
Det är tur att mamma inte kommer in i detta rummet förrän i morgon kväll eller sent på eftermiddagen. Då slipper hon se hur det ser ut - för jag tror minsann att vi har en kille som är riktigt hög på socker. Han fick en klubba på pizzerian som han höllt i ett stadigt grepp även när han sov. Och så fort han vaknade så fortsatte han suga och slicka på den nu mer ludna klubban.

Kevin fick något konstigt darrande beteende så fort Ronnie kom hem. Vi båda kunde konstantera att det hade att göra med att han hade sovit ute och hade blivit lite för nedkyld och hade vaknat för fort. Han måste ha rivit sig på någonting i vagnen också då han fick världens rivsår på kinden... stackars liten. Men nu börjar i alla fall Kevin komma till ro lite smått. Han ligger och bläddrar i min mammas gamla pianonotbok som hon hade när hon var tolv år. Ha ha ha. Det var bara si sådär fyrtio(tre)? år sedan kanske. Hmm. Nu håller han på med disko här i rummet då han tänder och släcker lampan också. Suck. Kul att han kan sysselsätta sig med någonting i alla fall! Ha ha ha.

Mamma och pappa sover redan. Dem sov redan när jag kom in här runt sju tiden... eller min pappa kollade på tv i sovrummet och min mamma låg och sussade. Roligt sällskap man har här va? Hmm. Eller inte!

Nåväl. Jag skriver kanske lite senare igen!

Flyttlådor och pizza och ovänner.

publicerat i Vardag.;
Jag och Louise gick in på ICA och handlade riktiga flyttlådor istället för att ta banankartonger. Det blev nio stycken flyttlådor för tvåhundrakronor. Värsta rånet egentligen. Tjugotvå kronor styck. Hmm. Men tro det eller ej; men allt fick faktiskt plats. Det känns grymt bra nu när allt är klart och redo att åka ut i garaget.

Jag tog en paus efter jag skrivit det övre. Jag var tvungen att gå ut med allt i garaget och det tog längre tid än beräknat.. Men nu är det klart, jag och Ronnie har hunnit med att bli ovänner, Kevin är hög på socker och jag sitter och pratar med min ängel; Linnéa.

TACK FÖR ATT NI ANDRA FINNS.

I väntans tider.

publicerat i Vardag.;
Just nu väntar jag på att klockan skall bli halv två så att jag kan komma igång igen. Jag kan ju passa på att möblera om i mitt sovrum hemma hos mamma och pappa så att Kevins säng kommer in hit och sedan kan jag pyssla så att jag gör i ordning allt för flytt bara. Jag har hunnit med att ringa ICA för att höra hur mycket banankartonger kostar. Jag fick ett lyckligt besked av att dem var gratis. Lycka. Så snart kan jag börja plocka ner i kartonger. Killen på ICA trodde dock att dem skulle få in fler till eftermiddagen - så jag får nog åka ner med Ronnie och hämta några lite senare ikväll om detta är möjligt...

Hmm. Jag har egentligen inte så mycket att skriva annat än att jag har skittråkigt.
Dagen går grymt segt.

Vi ses.

Packa packa och packa lite till.

publicerat i Vardag.;
God morgon bloggen. Igår var jag inne hos Ronnie och vi pratade jätte mycket om allt och egentligen ingenting. Jag fick hans hemnyckel så att jag kan ta ut och packa alla mina saker. Det är skönt att få det gjort. Kevin har varit jätte duktig idag och har pysslat med egna saker och inte alls varit så ivägen som jag trott. Jag är jätte trött i ryggen efter en massa bärande och konkande nu på morgonen. Jag har slagit in alla glas i papper och tagit bort gardiner och dukar, köksredskap och toalettartiklar, mina läxböcker och gamla läxor inkluderat betyg. Vet ni hur mycket man samlar på sig under ett treårig långt förhållande? Det är sjukt mycket. Jag lovar. Bara småsaker det mesta. Jag orkar inte ta det stora idag; annat än Kevins säng då det skulle vara skönt att få sova ensam i sängen någon natt... Men vi får se hur det blir med den saken idag - och om vi kanske skjuter upp det till en annan dag.
Men men. Jag har som sagt gjort jätte mycket idag och lite igår. Så nu förtjänar jag en kort paus innan jag sätter igång igen!

Louise, hennes mamma och jag ska  mötas nere vid ICA runt halv två för att köpa banankartonger som man kan packa ned allt i. Jag kanske skall ta och ringa och höra hur mycket sånna kostar innan jag bara sticker dit med för lite pengar! Ha ha ha. Nåväl. Jag skriver nog ikväll.

Vi ses.

Springtur och dusch.

publicerat i Vardag.;
Jag var ute och sprang en sväng nu när Kevin låg och sov. Det var jätte skönt och jag kände verkligen att jag behövde det. Man skildrar alla tankar på så sätt, får bättre kondition och känner sig piggare efteråt. Kevin har precis vaknat och jag har precis kommit upp ur en dusch - lika så den var väl behöverlig. Det var över ett halvår sedan som jag sprang sist, i höstas var det om jag inte minns helt fel och jag lär få stå ut med världens träningsvärk i morgon. Men det är sånt man får ta helt enkelt!

Morfar och Kevin busar i våran säng nu! Skönt att han vaknade pigg och glad i alla fall. Han somnade ju inte precis glad. Men men. När Kevin har somnat ikväll så ska jag sätta mig med mina skolsaker igen. Det blev inte sådär jätte jätte mycket gjort idag. Men det kan man ändra på som sagt.

Hmm..
I morgon är det onsdag och det betyder ledighet. Så skönt.
Jag ska dock till akuten det första jag gör. Jag undrar om min far kan vara barnvakt under den tiden?
Ha ha ha. Vad har man annars en morfar till?

Ses senare.

Fan vad jag hatar...

publicerat i Denise;
  • Mopedister som åker i hundratjugo och inte har någon respekt för huvud taget.
  • Folk som man känner som tittar ned i backen när man försöker få ögonkontakt för att hälsa.
  • Den här våren/sommaren som ändrar temperatur hela tiden.
  • Korta skoldagar för att man inte har någonting att göra hemma; annat än att känna sig ivägen.
  • Insekter. Varför ska dem alltid komma fram när man vill sitta ute och ta det lugnt.
  • Läxor. Dem åker ner i väskan men kommer aldrig upp ur väskan - egentligen vad är dem bra för?
  • Att saker man behöver står inlåsta hos någon annan...
  • Den hårda klumpen i magen som gör så förbannat ont och inte vill släppa.


Nåväl. Det får nog räcka för idag tror jag. Jag orkar inte vara mer negativ än vad jag är just nu.
Snart är det nog middag. Jag kan behöva äta något gott, tror jag. Jag har bara levt på frukost och min mage pallar inte att leva på så lite. Men men...

Utvecklingssamtal.

publicerat i Vardag.;

Dagis skall ha ett mitt-terminssamtal om hur Kevin utvecklas på dagis och om hur det går för honom. Jag tror dock att jag fick fel datum av henne - men tiden vet jag och dagen vet jag så det gäller att vara där halv tre varje måndag nu i tre veckors tid. Ha ha ha. Dem påminner säkert en också - det brukar dem vara duktiga på som sagt. Frågan är bara om jag eller Ronnie ska gå. Jag får fråga och diskutera frågan med honom så löser det sig nog. Jag menar; Jag både hämtar och lämnar Kevin varje dag på dagis så att det skulle egentligen inte skada om Ronnie gick dit på ett möte på bara några minuter för att själv få en inblick i hur Kevin har det på dagis. Hmm.. men vi får se hur det blir med den saken.

Jag orkar verkligen inte låta snäll när jag pratar med honom. Måste man göra det? Måste man vara snäll? Många säger att man kan vara snäll för barnets skull. Men inte ens där känner jag att jag vill dra på smilbanden - inte ens för Kevins skull. Om han bara viste hur det kändes för mig; om han bara visste hur jag mår. Det kommer nog ta ett tag innan jag blir snäll mot honom igen. Ett ganska långt tag, troligtvis.

Idag fick jag riktiga hjärtklappningar under svenskan - det är verkligen jätte jobbigt att leva vissa dagar...

Det är synd att vi avslutade vårat kapittel som vi gjorde.
Egentligen är jag inte ledsen över själva beslutet. Jag menar; det var menat såhär.
Men man kunde ha skött det snyggare för allas skull...

Trött i huvudet & i hela kroppen.

publicerat i Vardag.;
Kevin vägrade somna så jag tog med honom i vagnen och hämtade hans medicin på filmbutiken och gick sedan tillbaka med honom hem. Väl här hemma (en timme senare) så har han totalvägrat att somna och ännu mer ligga stilla i sängen. Jag blev lite smått galen där tillslut. Nu sover han i alla fall - efter en timmes skrikkalas och utmattning. Jag är så grymt trött och inser att jag måste ta mig ut ur detta rummet utan att göra några större ljud ifrån mig för att sedan bege mig ut till framsidan för att hämta min skolväska som hänger på vagnen. Frågan är bara om jag orkar (läs vågar) ta mig ut ur mitt sovrum. Jag väntar nog i några sekunder till innan jag reser mig upp...

Jag såg en massa roliga filmer som jag vet att någon kommer få hyra hem till oss. Kul att ha någonting att göra i alla fall. Hmm.. Annars så ska vi inte göra så mycket mera idag. Jag kanske gör som Louise och jag gjorde igår; sätter mig och kollar på en film över datorn. Det var så mysigt så det tåls att göra om, ensam! På torsdag tror jag att vi sover där i alla fall. Louise åker nog till sin mamma på fredag också - om det blir så nu eller inte vet jag inte. Men det är nog skönt för henne att komma bort från nynäs en stund.

Fyra dagar kvar tills jag får veta om lägenheten blir min eller inte...
Nåväl. Det blev ett ganska långt inlägg om ingenting igen.

Med i gänget.

publicerat i Vardag.;
Nu är jag äntligen med i gänget! Jag blev flyttad till den nya plattformen idag och allt ser ganska annorlunda ut. Inte jätte kanske - men lite är tillräckligt. Så idag har det inte hänt mycket. Ronnie fick kontakt med sös om Kevin tydligen och han har nu blivit skickad vidare som ett fall för haningeakuten. Toppen; eller inte. Men men. Jag ska snart möta upp Louise vid hennes jobb för att ta emot Kevins medicin. Jag orkar verkligen inte sitta på en buss fram och tillbaka i en och en halv timme för att hämta en sak i hennes lägenhet. Visserligen så tar det bara femtio minuter att gå fram och tillbaka till fots; men det ansåg jag inte som ett alternativ.

Jag hade bara hälsopedagogik idag till föld av en svenskalektion som gick ut på att jag bara satt och glodde. Jag kände mig verkligen inte motiverad att göra någonting så det fick vara helt enkelt. Våran lärare vet dock att jag gör allting som skall göras och inte slarvar med några större uppgifter. Vi har prov nästa vecka som jag måste plugga till; både i samhälle och i svenska så nu måste jag börja ta tummen ur arslet och komma till kritan med allt mitt arbete.

Jag och Kevin sov hos mina föräldrar igår kväll. Vissa saker hände som gjorde att det blev ändrade planer. Men Louise kom och sov brevid oss i min säng här i alla fall - så sällskap var jag inte utan. Det blev bara så tokigt och lite missförstånd som ledde oss hem hit till mina föräldrar. Men det var skönt det också. Att få sovmorgon menar jag och slippa stressa och rusa till skolan respektive dagis.

Nej, jag måste nog gå och se efter min grabb nu!
SES!

Så mycket planer.

publicerat i Vardag.;
Jag har så många planer för veckan att jag mår illa på mig själv som tar på mig mer saker hela tiden. Jag har två prov på måndag; ett i samhälle (det är nog nemas problemas) och så har jag ett i svenska. Det är där skon klämmer. Jag kommer inte kunna det - alls. Well well, life goes on som sagt. Jag har fått veta en hel del idag som fått mig att vilja hoppa ned från eiffeltornet. Det negativa med det är bara att det kostar en massa pengar att ta sig till paris eller till frankrike för huvud taget - därför insåg jag att det inte var någon idé. Från och till så har man den där klumpen i magen som gör så förbannat ont - men tids nog går det nog över; tids nog så går allt över.

I morgon har vi bara svenska vilket gör att jag kan hämta Kevin jätte tidigt från dagis och gå och göra en massa roligt med honom. Det är skönt det i alla fall. Sen så är jag ledig på onsdag och först då tänkte jag gå och kolla mina leverfläckar på ryggen som jag är lite smått orolig över. Sen är det torsdag och då är det köket som vanligt och sen är det fredag. Då drar Louise till sin mamma och jag blir helt ensam i hennes lägenhet då Kevin ska vara med Ronnie. Fan det kommer kännas jätte tomt. Jag har fortfarande inte bestämmt mig för om jag ska sova hos någon annan dem dagarna eller om jag sover hemma hos Louise eller mamms och papps. Det känns lite ängsligt kanske att bo granne med Ronnie under helgen, så jag tror att det alternativet utgår.

Jag kommer ändå spendera halva min helg hemma hos Ronnie då vi ska packa och ha oss - allt mitt ska ut.
En början på något nytt är en början på något bättre.

Nu ska jag sätta mig och skriva lite.
Ses!

Oh, gosh.

publicerat i Vardag.;
Jag har samhälle nu. Vi ska ha ett individuellt samtal med läraren nu som beskriver vad vi har i rest. Hoppas att jag får veta vad jag fick på det senaste provet nu då. Hoppas att jag inte ligger allt för långt efter och att jag bara får glada besked. Jag orkar inte med en massa negativt just nu. Fan, life goes on. Vi ska egentligen ta reda på hur ett land är - vi får ta med vilken fakta vi vill vilket inte precis gör saken lättare. Men men. Det är väl bara att skriva på då antar jag. Jag menar, det har jag ju inga större problem med. Jag tror jag skall ta Tanzania. Det var lagom mycket fakta om det lilla landet som gjorde att det kändes alldeles lagom!

Snart ska jag hämta Kevin också. Sen ska jag vidare till Louise och hämta min mobilladdare och sen ska jag kolla var jag ska sova i natt med Kevin. Antingen hemma hos Louise eller hemma hos mamms och papps. 

By the way så är vi lediga nästan hela dagen i morgon från skolan. Vi har fått hemarbeten att jobba med så jag får yttligare en slappvecka i skolan. Hemma i morgon, onsdag och fredag (då halva klassen ska till skansen) och jag vill inte med. 

Se så. Nu ska jag snart ha mitt möte med läraren.
See ya'

I skolan.

publicerat i Vardag.;
Jag sitter i skolan nu. Eller rättare sagt i biblioteket. Jag borde egentligen plugga då jag (om jag inte misstar mig) har prov i morgon - i svenska av alla ämnen. Sen måste jag även plugga på ett prov i samhälle, brott och straff. Jag tror inte att det kommer att vara så stora problem för mig att klara dessa prov - då jag med nöd och näppe har klarat alla prov varje gång. Så jag har nog ett ganska starkt G i samhälle A om jag klarar detta provet också. Jag får helt enkelt nöja mig med det också - då jag inte har satsat så där jätte hårt i just det ämnet.

Det gick bra att lämna Kevin till dagis idag. Vi kom lagom till fruktstunden och han sa tillock med "hej då" till mig utan att gny eller gnälla. Tack och lov för att det finns frukt på dagis måste jag säga. Ha ha ha. Det är så mycket roligare och veta att man lämnar ett oberört barn än att höra honom skrika under hela vägen till bussen. Jag kom faktiskt till bussen i lagom tid den här gången.
Skönt att slippa stressa dem femtio metrarna som det är från dagis till bussen! 

Nu ska jag se om jag kan få tag i Ronnie, igen...

KRAM.  

Fem dagar kvar.

publicerat i Vardag.;
Nu är det bara att hålla tummarna. Jag är en av fem i bostadskön på lägenheten. En possitiv sak är ändå att det är fel nummer till den boende och att man som hyresgäst på så sätt blir osäker på att det är ett så bra område då personen i fråga inte står skriven någon stans och inte heller har en fungerande telefon. Så just nu lever jag på hoppet att dem inte vågar ta kontakt med denna dam (som egentligen är jätte snäll).  Men schh - säg ingenting. Så jag hoppas inte att alla svarar ja - innan dem har sett hur lägenheten ser ut. Nåväl.

Om fem dagar får jag veta om jag får lägenheten eller inte. Skönt. Jag måste ha någon stans att bo - där med bastu.

Nu ska jag gå med Kevin till dagis och sedan vara slö och ta bussen till skolan. Jag är extremt slö idag. Plus att jag är klädd i klänning och det är ingen speciell värme ute såhär tidigt på dygnet. Nej. Nu måste jag röra på fläsket.

PUSS&KRAM.

Godmorgon i blåbärsskogen.

publicerat i Vardag.;
Idag är det måndag igen vilket betyder stressa, stressa, stressa. Jag tänkte dock simma lugnt och försöka strunta i att stressa idag. Vi får se hur det går. Kevin sitter ute i vardagsrummet med morfar och kollar in barnkanalen nu. Dem ser ut att inte lida i alla fall. Mysigt. Jag och Kevin har precis kommit upp ur ett bad så att han har en stor toffs på huvudet av ruffsigt hår. Jag har fått vita linjer på ryggen pga. solbränndhet. Det svider lite smått, men det tar nog inte många minuter innan det går över till brunt, det tror jag inte. 

Vi har svenska och samhälle idag. Jag måste dock ringa bostadsförmedlaren och ta ett allvarligt samtal med dem. Ehm, det går nog... inte. Jag kanske ska be mamma ringa trots allt? Jag som är lite smått telefonrädd vågar säkert prata med dem och kaxa upp mig! Ha ha ha.

I eftermiddag blir det yttligare en promenad till en lekpark med Kevin och hans (nya) kompis. Mysigt. Så jag kommer (kanske) inte skriva här mer idag. Vi får se hur det blir. Jag vet inte heller var jag sover i natt. Om det blir hemma hos Louise eller en natt till hos mamma och pappa? Nåväl, det återstå se!

Vi ska i alla fall ha det jätte mysigt i solen efter skolan och busa som bara den.
KRAM!

Itchy and scratchy

publicerat i Vardag.;
det kliar... det kliar verkligen jätte mycket... typ där - där i mitten där man inte kommer åt.
Åh, har jag nämnt att jag hatar solen? Nej, egentligen ljuger jag. Men jag hatar när man blir röd och så pass röd att det bara landar på axlarna. Jag känner mig som en polkagris. Lite rosa, lite vit, rosa, vit, rosa, röd, vit... Jag har fått vitoligo som farbror Jacksson. Det finns ingen annan vettig förklaring!

Jag borde sova nu. Kevin sover - Linnéa är på väg i säng och jag får inte vara så många minuter efter dem. Hmm. Just nu känns det bara som att jag mumlar för mig själv. Men har jag nämnt att jag är lycklig? Jag är faktiskt glad. Allt ser ut att gå min väg trots allt. Ekonomi, kärlek, tur... ja, allt som horoskåpet har att erbjuda. Jag hoppas bara att mitt horoskåp stämmer in i verkligheten. Jag borde sluta tro på sånt skit nu. Men bara för att; så får vi se vad morgondagen har att ge mig.
Mycket text, mindre nytta!
Egentligen, varför läste ni det här inlägget - ni har just nu slösat bort en minut av erat liv på ett helt onyttligt blogginlägg... jag räknar dock inte med dig som läser snabbt - utan mer en medelsvensson!?
God natt.

Underbaraste vädret - underbaraste dagen.

publicerat i Vardag.;
Ja, vi har nästan precis kommit hem. Det blev en promenad på tre timmar nästan. Vi gick strandpromenaden runt vattnet och vidare till shellmacken för att handla dricka. Sen var vi var på en lekpark så att Kevin fick leka av sig och sedan gick vi vidare hemåt och satt här utanför i våran lekpark. Det var verkligen jätte skönt ute och en sommarklänning var alldeles utmärkt klädsel för dagen, för mig i alla fall. Kevin hade jeans och en t-skirt på sig nu när vi var ute - vilket säkert var lagom för honom! Han sprang runt och hade det jätte mysigt och nu sitter han i mitt knä och gör konstiga ljud från sig som tyder på att han är trött. Han vill dock inte ligga i sängen än, tro mig! Jag har provat. Han nynnar på lilla snigel och imse vimse spindel i en salig blandning av melodier. Han är så söt mitt hjärta - det finns ingen här i världen som jag älskat lika mycket som han... otrolig känsla.

Just nu blir jag intervjuvad av Therese, så nu gäller det att vara skärpt. Ha ha ha.
Vi hörs och syns.

Nej mamma, sätt på dig skorna.

publicerat i Vardag.;

Nu står Kevin ute och vattnar buskar och blommor i trädgården. Vi väntar mest på att maten ska bli klar så att vi kan sätta oss vid matbordet och hugga in. I eftermiddag, strax efter maten så ska jag och en kompis gå på en promenad. Ska bli skönt att få röra på fläsket och komma på andra tankar. Inte för att jag tror att det blir så många tankar, men i alla fall. Idag blir det gratäng till middag. Broccoli, rökt kassler och potatis i en gratängskål. Ska bli gott och få vettig mat i magen för en gångs skull.

Idag kom Kevin med en jätte rolig kommentar när jag gick barfota då vi promenerade tidigare idag.
Där av rubriken!
Nåväl, det lät roligare än vad det låter då man läser!

Jag skriver igen lite senare.

Ha det!

Sommarvärme och lägenhet.

publicerat i Vardag.;
Idag har det varit ruskigt skönt ute i solen, en riktig sommarvärme och jag har varit ute nästan hela dagen idag. Just nu sitter jag och Kevin i sovrummet. Kevin sover och jag sitter... ja här. Idag tog jag och mamma oss friheten att gå för att kolla in lägenheten. Med tanke på att vi inte hade något telefonnummer så gick vi dit och knackade på dörren. Hon var jätte trevlig måste jag säga och hade en superfin lägenhet. Hon skulle flytta ut den 1:a juli och hoppades på att jag kunde ta lägenheten tidigare - vilket jag absolut kan. Nemas problemas. Så i ,morgon ska jag gå förbi bostadsförmedlingen och säga att telefonnummret till denna damen är helt fel och att jag var inne och kollade på lägenheten igår och är jätte intresserad av den - och berätta som det är att jag gärna flyttar in tidigare så att hon får flytta ut utan att behöva betala två hyror. Hon blir nöjd och jag blir nöjdare. Då kanske man även kan kompromissa om städningen och liknande... JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT JAG FÅR DEN!

Så i helgen blir det till att jag flyttar ut från Ronnies lägenhet (om det nu är så att han är hemma) och parkerar mina möbler i mammas och pappas garage! Det blir toppen.

Nåväl.
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft.

Lista.

publicerat i Vardag.;
För 5 år sen...
Var jag ganska osäker på mitt liv.

För 3 år sen...
Blev jag gravid och fick sedan världens finaste kille.

För 1 år sen...
Så mådde jag superbra.

För 3 månader sen...
Tog vi ett uppehåll som nu har slutat i katastrof.

Igår...
Var jag på en klassåteträff

Imorgon...
Ska jag ringa till hyresvärden om en lägenhet.

Om ett år...
Så bor förhoppningsvis jag och Kevin i en fin lägenhet!

Godmorgon

publicerat i Vardag.;
Nu ligger mitt lilla troll och bullar upp sig på MIN plats i MIN säng hemma hos MINA föräldrar! Ha ha ha. Men han får det - han sov så bra mellan mamma och pappa i natt utan att vakna så då förtjänar man all berömm man kan få. Jag var ju på klassåterträffen igår. Det kom en hel del folk som inte hörde dit - men vi hade så jävla kul ändå. Vi gick tillbaka och snackade gamla minnen och lekte burken. Dock så höll den leken bara i tio minuter då vi inte hittade alla - så då gick vi upp och satte oss på baksidan och började snacka igen. Folk kom och gick lite som dem ville igår. Men vi hade det jätte mysigt med filtar, ljus och musik på hög nivå i alla fall. Vi var ungefär tio personer från gamla klass; 9B. Våran gamla lärare kom på tal - gamla sommarminnen och utflykter. Så mysigt! Det måste vi ta och göra om igen.

Jag får se om jag kan få några bilder så småning om från kalaset och se om jag kan lägga in dem här i bloggen.
Jag kom hem runt halv tolv igår. Jag bad om att få åka bil hem av en gammal klasskompis - och det gick jätte bra det. Skönt!

Nej! Fler gamla minnen och fler bekanta ansikten är vad som behövs.

Hallå bloggen.

publicerat i Vardag.;
Idag har varit en sådan yttligare händelserik dag - om man bortser från den en och en halv timme som jag och Kevin sov middag! Jag, Kevin och mamma har varit nere på stan och handlat skor till mig! Det blev ett par jätte fina från björn borg. Jag är jätte nöjd! Sen så gick vi vidare till en lugn plats nere på stan och skulle ringa samtalet till tjejen som har visningen på lägenheten vi skall se på... bara en nackdel; Telefonen var ur bruk. Och vi ringde vidare till Eniro och dem i sin tur berättade att tjejen inte bodde kvar på den platsen längre. Toppen. Dem skall alltid göra det så enkelt för oss som möjligt. Ha ha ha. Och så gick vi vidare till korvkiosken och tog oss en enkel lunch för att sedan gå vidare till Louise's lägenhet och hämta Kevin's medicin. Sen gick vi strandvägen hem till mamma och pappa och medan vi var vid badet så tog vi av Kevin alla kläderna så att han fick bada. Han doppade bara fötterna och skrek och gnydde över att det var så kallt. Ha ha ha.

Så kinkig han är! Han måste vara lik mig!

Så det var våran dag hitills...
Återstående på schemat är
1. En dansuppvisning.
2. En klassåterträff....

God natt.

publicerat i Vardag.;

Nu har Louise fått stå ut med min mammas mundiarré ett bra tag så jag tror det är dags att gå ut och rädda henne från mammas plättlagande och diarrépåhopp... eller så sitter jag kvar här och njuter av att det är jag som slipper sitta där ute och lyssna. Ha ha ha! Sorry Louise men jag tror jag väljer det sistnämda. Du kommer läsa detta i morgon på jobbet och hata mig, i know! Men stå ut! I morgon kväll sover du ensam, om du inte får mardrömmar, det vill säga. Ha ha ha.

Jag ska bara vara inne på expressens hemsida en stund för att uppdatera mig på vad som har hänt här i världen...
HAHAHAHA! Louise kom precis in här och sa; "Kill me now, please!" Jag tror det börjar bli riktigt illa där ute.

Mamma, snälla, läs inte detta inlägget!!

Onördigt

publicerat i Onördigt;
DIG:
1. hur lång är du? 156 centimeter, eller var det millimeter?
2. vad vill du bli när du bli stor? Lång.
3. vad pluggar du? Hotell och restaurang.
4. har du långt hår? Lagom.
5. vilken hårfärg har du? Råttfärgat, egentligen. Men nu är det slingat..
6. sminkar du dig? Ja - jag vill se levande ut.
7. har du haft sex senaste månaden? NEJ!
9. vad har du för färg på dina underkläder just nu?  Vit BH och vita trosor..
10. har du kysst någon idag? Inte det heller.

FAMILJEN:
1. bor dina föräldrar ihop? Ja!
2. vem är bäst, mamma eller pappa? Mamma är bäst på att prata, pappa har jag lindad runt mitt finger.
3. hur många syskon har du? 2 systrar.
4. vad är det senaste du sa till din pappa? "Vadå? Har han bajsat?"
5. vilken mat lagade din pappa senast? Hmm... ingen aning?
6. hur många ställen har du bott på? 5.
7. vem i din familj stör du dig mest på? Hu?!
8. vilken familjemedlem är snällast? Jag bor just nu med Louise och Kevin, HALLÅ?
9. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? För fem/sex år sedan, kanske?

KOMPISAR:
1. när var du senast med nån kompis? Nu!
2. vem sov du hos senast av dina kompisar? Hos Louise, varje natt.
3. har du kysst nån kompis? Ja!
4. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja!
5. vem har du varit kompis med längst? Louise!
6. vem känner dig bäst? Louise & Linnéa!.
7. längsta tid du varit osams med en kompis? 2 år.
8. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nja?...
9. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Ibland. Det känns krystat.

KLÄDER:
1. vad har du på dig idag? En sommarklänning.
2. har du bytt om idag? Ja, jag hade myskläder i köket.
3. favorittröja? Jag äger inga favoritfavorit, tröjor.
4. sexigaste klädesplagget på andra könet? Que? Jag och kläder = Noll koll.
5. har du gett bort kläder nån gång? Ja!
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? Ja!
7. har du handlat kläder genom internet? Nej
8. har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej!
9. fulaste plagget andra könet kan ha? Öh... still there..
10. vad använder du för skor? Guldiga, gyllene, kalla det vad du vill - skor..

VÅGAR DU:
1. skrika åt dina föräldrar? Ja!
2. klä dig annorlunda? Än normalt?
3. vara dig själv? Ja!
4. visa dig i bikini/badbyxor? Ja...
5. fisa inför din pojk/flick vän? Jag har gjort... ha ha ha.
6. pierca dej? Ja!
7. ge dig på utmaningar? JA!
8. ha sex på offentlig plats? Yes..
9. vara omogen? Ja!!
10. äta småkryp? Ok, där går gränsen!´

SKOLAN:
1. vad heter din skola? Nynäshamns gymnasium.
2. vad heter din favoritlärare? Angélique
3. vad är ditt favoritämne i skolan? Svenska
4. snyggaste läraren på skolan? Hmm... orden; Lärare och snygg går inte ihop.
5. har du bra betyg? Ja, i vissa ämnen.
6. tråkigaste ämnet? Dan's teoriämnen kan gå ganska segt.
7. har du skolkat mycket senaste året? Nej men varit förbannat sjuk, och depprimerad ffs..
8. hur tar du dig till skolan? Buss för tillfället.
10. har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? Hmm... inte vad jag kan komma ihåg.

En till dag har gått.

publicerat i Vardag.;
Vet ni, jag har fått ett bostadserbjudande. Är jag glad eller? Nog för att jag vet att jag (säkert) inte kommer att få lägenheten. Men det är bara principen att det kan gå så lätt att få ett erbjudande som gör mig så glad. Läget av lägenheten och hem till min mor och far vore superb. Jag är ändå skitglad och gladare blir jag om jag får den, det kan jag ju garantera. Just nu är jag och Louise hemma hos mamma och pappa. Kevin ligger och sover, Louise och min mamma hjälps åt och pluggar och jag sitter här; vid mammas dator. I morgon skall jag ringa till tjejen som har lägenheten och be om att få komma dit och kolla in läget. Jag vill inte bo på något ställe som är stökigt. Inte för att det är det på just den byn som jag har fått bostadserbjudande på - men för säkerhets skull så vill jag åka upp och kolla och diskutera läget med hyresgästen. Jag vill även kolla in badrummet och sovrummen. Nämnde jag att det är en trea? Fatta stort det kommer bli för mig och Kevin att ha det ensamma. Ha ha ha. Men det blir nog jätte bra det också. Jag är så glad - så glad.

Jag och Louise har varit och promenerat en massa idag och för att kompensera våra promenader så gick vi och tog oss en kebabsallad respektive pizza. Ha ha ha, mycket gott. I morgon är det klassåterträff, jag får dock se hur morgondagen ser ut för mig. Det vore synd om man missade det. Men vad ska man göra? Man får väll nya chanser som sagt... Men mitt mål är att gå ner dit en liten stund och snacka med mina gamla klasskompisar från nian. Det var trots allt tre år sedan som jag träffade (dem flesta) sist, eller som vi i alla fall hade någon större konversation med varandra.

Synd bara att inte min prinsessa kan komma... Linnéa. Men hon bor som sagt några (läs många) mil här ifrån och har nog en hel del att tänka på själv nu! Jag tänker på dig en massa nu i alla fall, mitt hjärta. Jag älskar dig till miljoner.

Idag i köket under skoltid så fick jag ge igen till killarna efter det att dem panerat en disktrasa till mig. Min hämnd innehöll en burk med surströmming och en (en gång i tiden) god-lukt-på omklädningsrum! Dem lär ju planera någonting värre till mig då den största delen av dagen bestått av vattenkrig och illaluktande omklädningsrum. Men, t.-t.t. Mina planer står bara bakom nästa hörn, så killarna får helt enkelt passa sig!

Nej nu ska jag hitta på annat.

Bara av princip.

publicerat i Vardag.;

Bara för att jag var så trött igår så kunde jag inte somna. Det är bara av ren princip som min kropp totalvägrade. Så nu är jag helt slut igen, deta beror då på att jag aldrig riktigt kom till ro då det fortfarande stod att det var onsdag i almanackan. Ronnie kom hit en snabbis igår också. Han skulle hämta den resväskan jag hade lånat. Så precis när vi hade somnat in så fick jag sms från honom. (Lika så det - kallar jag för princip.)

Men nu är vi i alla fall vakna och bussen går tolv över sju - eller fem över sju här ifrån. Idag är jag i köket och jag hoppas på lätta uppgifter idag så att jag slipper anstränga mig så fasligt mycket. Och så hoppas jag att det blir en lugn dag idag...

Jag önskar er en bra dag!

Helt slut.

publicerat i Vardag.;
Just nu känns det som att vi har varit  överallt. Jag är helt slut i kroppen och Kevin sover i sin vagn i den lilla hallen. Mamma och jag for in till haninge i morse och redde ut dem största av problemen. Så nu borde jag få underhållsbidrag i slutet av månaden, lika så bostadsbidrag med tanke på att jag bor som inneboende just nu. Sen gick vi vidare till en skola här i nynäshamn som har hand om Kevins dagis och vi satte mig som inkomsttagande till hans räkning, vilket betyder att jag inte behöver betala någonting i barnplats åt honom. Så det är skönt att ha dem stora bitarna avklarade... Sen gick vi vidare till Coop och handlade upp kylskåpet lite. Skönt att ha det klart. I helgen blir det lugnt för min del - det är skönt att veta att det inte är något jobb som väntar. Vi tänkte tömma lägenheten först nästa helg, tror jag. Då tänkte jag också passa på att sova en dag hemma hos mamma och pappa - med tanke på att Louise åket till sin mamma.


Well well. Mycket har hänt idag och roligare än så här lär det ju inte bli.
Hoppas ni får er en trevlig dag.

Godmorgon världen.

publicerat i Vardag.;
Jag som trodde att jag skulle få en väl behöverlig, ledig dag. Men tänk så fel man kan ha det. Jag och mamma skall in till haninge med bussen och gå på FK. Hoppas bara att den långa bussvägen går bra för Kevin också och att han inte blir allt för gnällig. Men ibland kan man som sagt hoppas på lite för mycket. Men men.

Idag har min mor satt upp mig på yttligare två lägenheter. Någonting borde jag väll nappa på? Dock är det jätte många som söker lägenheter här i nynäs och jag blir säkert inte placerad först i kön pg.a mina akuta problem. Så det är bara att bita ihop och se glad ut. Igårkväll så somnade jag och Kevin runt halv tio - jag hade säkert kunna somnat runt sjutiden, men jag ville inte somna så tidigt pg.a att Kevin skulle vaknat jätte tidigt då. Men jag vaknade likt förbannat tidigt av att min mor väckte oss, kvart i åtta.

Nu känner jag mig jätte stressad igen och känner att vi måste komma i ordning och åka här ifrån...

Jag skriver väll som vanligt när jag kommer hem.
PUSS.

Terapi.

publicerat i Vardag.;
Vissa har undrat varför jag skrivet det jag skriver - och varför jag inte skriver i klarspråk så att inte alla förstår. Dels är det för att det är min sida som beskrivs och att han inte får någon chans att försvara sig och dels är det för att jag vill komma ihåg vissa saker som händer och sker i mitt liv just nu. Jag är trots allt inte mer än människa och har lätt för att glömma bort saker och ting. Och dels för att det är min terapi att få sitta ned och skriva av mig allt jag känner och tycker. Och en annan anledning är att jag vill bolla tankar med andra i samma situation som jag. Så där har ni några av anledningarna till varför jag bloggar, trots allt som hänt. Just nu känns det som bloggen är min enda riktiga vän, förutom dem jag delar tak över huvudet med...

Louise och Kevin har precis gått ut och lekt i lekparken här utanför. Jag funderar starkt på att gå ut och göra dem sällskap en stund och sedan äta en god middag. Även fast klockan inte är så mycket så känns det som det är långt efter kvällstid - trots att solen lyser upp över halva himlen. Mysigt. Men men. Jag får helt enkelt inse att det är dags att ge upp nu och pallra mig ut en stund. Hoppas ni får en fin kväll allihopp.

PUSS!

Hos Louise igen.

publicerat i Vardag.;
Innan vi åkte från mamma och pappa så tog vi oss ett bad och tvättade oss rena och fick en chans att känna oss fräsha. Väl behöverligt kan jag ju meddela er! Sen var det bara att bege oss till bussen då vi hade tio minuter dit. Väl vid busshållsplatsen så träffade vi en gammal granne och vi stod och snackade en stund. Väldigt trevligt om jag får säga det själv. Plingan på bussen var trasig så det var smått roligt att höra hur folk hanterade den situationen. "HÄÄÄÄÄR SKA JAG AAAAAAV!" "TAAACK!" "PLINGELIIIIIING!"
Tack och lov så slapp jag ta ton då det var en farbror som gjorde det åt mig, någon blandning av dessa alternativ här över tog han ton i . Ha ha ha.

Nu ska jag ringa och fixa lite saker med Ronnie.
Vi hörs senare.

Bostadskö.

publicerat i Vardag.;
Nu står jag i diverse bostadsköer här i nynäshamn så vi får se om jag får napp nu. Hoppas hoppas. Jag har varit nervös hela dagen och suttit som på nålar. Just nu väntar vi på mailsvar från en Thomas som lät ganska possitiv via telefonen, vilket kändes skönt. Så nu är det bara att sitta och vänta vilket jag inte är så duktig på... Men det är bara att stå ut, så. Vi har även suttit uppe på nynäshamnsbostäder tillsammans med en dam och dividerat om lösningar och boende. Så just nu låter vi tiden visa hur väl det skall till sig att bli. Så nu står jag i kö på fem stycken (om inte fler) bostadsförmedlingar och hoppas på att någon skall flytta ut snart. Det är inte lätt att få lägenheter längre har jag märkt - speciellt inte när man är studerande med noll kronor i inkomst. Eller, jag har ju 2200:- i inkomst, cirka då dem räknar med barn & studiebidrag i inkomsträkningen. Inte för att det är så mycket att hurra för - men i alla fall...

Idag hade vi kanotpaddling i skolan. Det var den enda lektionen jag gick på - då vi var tvugna att ta oss ut till Muskan i ösmo och paddla några varv i sjön där. Det var faktiskt mysigt då vädret höll sig ganska stabilt. Just nu är jag hos min mamma och pappa och skall äta lite här innan jag åker hem.

Jag vill gärna se om jag kan få något svar också innan jag åker här ifrån...
Men mina förhoppningar kankse är för stora?

Nu är skoldagen slut.

publicerat i Vardag.;
Jag och Louise har precis kommit hem från plugget nu. Vi slutade visseligen vid tvåtiden men vi åkte hem till mina föräldrar och min mor ringde som en galning till olika fastigheter för att lyssna om dem kunde ta emot oss - helst akut. Men nästan alla hade slutat för dagen och bad oss ringa tillbaka i morgon. Mor min har i alla fall blivit medlem på nynäsbo i min pappas namn. Så det är toppen. Nu står vi och väntar på en lägenhet i centrala nynäshamn till ett billigt pris. Så nu får ni hålla alla tummar och tår ni har för mig och Kevin!

Ronnie ska åka bort i helgen och vill ta med Kevin, dock så vägrar han säga var han ska åka så jag tvivlar stort på att Kevin ska med honom. Inte om han håller på och är så barnslig. Annars hade det gått. Men men. Det är upp till honom. Kevin är ändå hos Ronnie ikväll då vi har tvättstugan här. Det är lika bra att vi får köra av allt i lugn och ro.

Dem på dagis fick höra läget idag också och dem tyckte att vårat preliminära boende lät helt okej. I alla fall för en stund. Sen har jag varit hos skolkuratorn och fått en massa ekonomiinformation. Det ligger runt 8000:- i månaden, inkluderat alla bidrag och dylikt. Sen var jag hos skolsyster och fick nummer till en massa privata fastighets bolag. Hon skulle även skaffa fram fler till i morgon. Toppen! Jag är glad.

Godmorgon bloggen.

publicerat i Vardag.;
Nu är vi vakna och pigga tror jag. Jag vet inte när jag somnade men det var i alla fall inte på en gång. Kevin somnade dock på stört och sov gärna länge och sträckte gärna ut sig i sängen så att både jag och Louise stördes av fötter, händer och smällar på kroppen. Men han är nog orolig och behöver nog bara komma in i en rutin här också.

Just nu sitter Kevin framför barnkanalen och myser. Jag har ställt fram frukosten till honom så att det bara är att äta när han känner för det, för honom. Vi behöver inte gå från lägenheten förrän runt niotiden om vi skall åka med bussen som går åtta över. Skönt att allt ligger så nära nu i alla fall.

Nu tänkte jag ta och vakna till lite.

Lång promenad.

publicerat i Vardag.;
Jag gick från Louise lägenhet runt fem över fem och skulle gå och möta Louise för att handa lite. Det hade ju varit
lätt om man hade haft plånboken som låg i vagnen och som i sin tur stod hemma hos Ronnie. Han i sin tur skulle på middag hos min kusin och slängde in plånkan hos min mor. Toppen. Då var det bara att rusa och möta Louise vid lekparken i centrum. Och självklart ska man möta en massa bekanta på vägen. Min gudfar bland annat - och vi stod och bubblade en stund. Sedan fick jag nästan springa iväg mot Louise som redan satt och väntade. Vi gick vidare till mina föräldrar vilket inte tog längre tid än några minuter - därefter fick vi mat och pengar av dem på plats och sedan gick vi vidare till ICA och handlade. Men vi hade planerat handlingen så pass dåligt att vi missade sista bussen hem. Då var det bara att ta dem två tunga kassarna och promenera hem. För långt, för tungt och för trötta så kom vi hem tillslut.

Kevin har precis kommit tillbaka och Louise och Kevin tävlar om vems fot som är vems ( det är MIN fot dem tävlar om dock) ha ha ha.

Nu ska jag hitta på något annat.

image23image20

Jag har...:

publicerat i Vardag.;
Städat hela Louise's lägenhet, bäddat sängen, gjort snyggt i badrummet och dammsugit över allt, jag har diskat och plockat i ordning så att det ser bra ut och väntar just nu bara på att Ronnie eller Louise skall höra av sig. Louise slutar jobbet alldeles snart - och Kevin och Ronnie är bjudna på middag hos min kusin. Här sitter jag i mörkret. Jag har inte satt min fot utanför dörren idag annat än när jag lyfte upp vagnen för trapporna då Ronnie var här och hämtade honom. Jag kommer inte ens ihåg om det var skönt ute eller inte. Hmm, jag börjar bli en riktig latmask. Men jag skall ändå gå och hämta Kevin sen så jag får se det som min dagliga motion.
Jag har även hunnit prata med min mamma (ni ser vad man hinner under kort tid) och hon sa att; om mina kalkyleringar om ekonomin stämmer så kommer hon gå in som borgenär för mig. Förstå hur glad jag är nu. Det börjar rätta till sig och gå åt rätt håll nu i alla fall. I morgon ska jag prata med skolkuratorn och se hur långt hon kan hjälpa mig!
Wie.

JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG KAN SJUNGA!

Nybadad och fräsh.

publicerat i Vardag.;
Nu är jag nybadad, har tvättat hår, sminkad och luktar betydligt mycket godare än innan. Nu skulle jag tillock med kunna vistas bland folk igen, och då är det riktigt bra. Kevin verkar ha det bra hos Ronnie, dem har i alla fall inte äl.hört av sig än. Jag undrar när han kommer hit dock - och om det är jag eller han som lämnar eller hämtar? Det får tiden visa. Idag blir det tacos till middag. Det är Louise's önskemål så det är bara att laga till det, snabbt och lätt. Annars är det inte mycket som har hänt. Grannen har fått tillbaka sina väskor som jag lånade när jag skulle försvinna från lägenheten. Så nu är allt i sin rätt där i alla fall. 

Jag kom och tänka på en sak. Bostadsbidrag; Får man det om man går på gymnasiet? Jag hoppas dock att dem verderar Kevin i det hela och att jag på så sätt kan få bidraget istället. Jag vill inte ha för stora förhoppningar nu. Men ekonomiskt sätt så känns det så nära ändå...

Segt & dött.

publicerat i Vardag.;
Tiden går så grymt sakta när inte Kevin är här. Jag blir helt galen av att det är tyst här, men jag funderar starkt på att lämna datorn en stund och gå in i badet och tvätta av mig nu när jag har chansen. Jag känner att det var ett tag sedan som man kände sig fräsh. Så det är mer än dags för en uppfräshning nu. Sen får jag se till att plocka i ordning här och göra det snyggt och få bort disken. Sängen är bäddad, och det mesta ser snyggt ut redan. Men bara sysselsätta sig allmänt skulle vara skönt... Kanske lägger in lite bilder på hur vi bor lite senare när Louise kommer hem. Just nu vill jag  bara känna mig klar och snygg.

Vi ses och hörs.

Annat än problem.

publicerat i Vardag.;
Jag har bara skrivit om problem här i min blogg, nu tänkte jag börja ändra den onda vanan och berätta om någonting bra istället. Kevin trivs här, tack och lov. Han springer runt och busar som om att det här vore hemma. Han har inte gett några tendenser på att han vill här i från i alla fall och det är ju skönt. I morgon skall han tillbaka till dagis igen - det ska bli skönt att komma in i gamla vanor igen. Louise hyr hem en massa filmer till oss idag som vi kan mysa med på kvällarna. Hon hyr ju hem filmer gratis med tanke på att hon jobbar i en videobutik. Så Kevin lär ju i alla fall inte bli sysslolös om man säger så. Kevin har börjat bubbla en massa nu. Han går runt och sjunger och pratar för sig själv när han är här. Det är jätte skönt att veta att han inte lider så mycket av det i alla fall. Hmm. Jag ska snart börja med disken och börja tänka på vad vi skall äta till middag. Vi har en massa godis som väntar på oss i både frysen och kylskåpet. Jag undrar dock om Kevin skall äta middag här eller hos Ronnie idag. Mer om det lite senare tror jag. Jag tror att Kevin och Ronnie skulle till någon skansenliknande plats i södertälje idag. Det blir säkert jätte kul för Kevin och få tänka på annat. Hoppas bara att dem kom iväg.

Nåväl det blev lite roligare läsning nu i alla fall.
Synes.

Sms

publicerat i Vardag.;
Jag har blivit överöst med sms från en massa vänner och bekanta som har hört vad som har hänt. Jag tänkte säga att jag inte kommer svara på alla med tanke på att jag måste spara mesta av pengarna för att kunna höra av mig till dem som jag verkligen måste höra av mig till. Men jag tänkte passa på att säga att jag har fått sms:en och att det värmer. Varenda ord värmer just nu. Då och då gråter jag, men efter varje gång jag gråtit så känner jag mig lite starkare. Så jag antar att det är ett gott tecken på att det går åt rätt håll. Jag visar dock inte så mycket av vad jag känner inför, varken Louise eller Kevin. Men jag måste vara stark nu, i alla fall för Kevins skull. En dag är förbi och en dag närmare en lösning har kommit. Tack och lov för att det är sommar nu i alla fall, snart kan man vara ute vid badet och bada hela sommaren. Snacka om mysigt, han och jag ska ha det. 

JAG ÄLSKAR DIG KEVIN. ÄR DU LYCKLIG SÅ ÄR JAG LYCKLIG. VI FÅR SE LYCKAN I VARANDRA.

image101

Jag har räknat och räknat.

publicerat i Vardag.;
Jag har räknat och räknat och kollat in fakta och räknat lite till. Det ser kanske ut att ordna sig ekonomiskt för oss i alla fall. Jag hoppas bara att min mamma kan ställa upp och sätta sin kråka på ett kontrakt på en billig lägenhet. En etta eller tvåa spelar egentligen ingen roll. Jag vill bara känna att jag kan flytta ut alla mina saker från andra lägenheten och komma över allt som hänt. Just nu så saknar jag jätte mycket som han får lägga sina händer på. Inte för att jag hindrar honom från att göra det. Tvärt om. Men jag måste skriva av mig från vissa saker hos honom, fixa till adressändring och en egen lya i första hand. Jag vill känna att jag aldrig mer kommer gå tillbaka dit. It´s time that I stand on my own to feets

Jag älskar dig Louise, no matter what. Vi kommer få detta att gå ihop. Och en dag kommer du få tillbaka allt du gjort för mig.

Var ska man börja.

publicerat i Vardag.;
Det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu, så var skall jag börja? Jag har noll, komma nollnoll öre i inkomst, min mor vill inte gå borgenär åt mig och om några månader så ser jag mig själv som bostadslös - jag vill inte heller flytta runt hos vänner i flera år till skolan är klar. Min mamma kom med förslaget att jag skulle hoppa skolan. Men det går säkert bra för mig då. Jag menar, dem söker säkert en massa lokalvårdare på sjukhus eller på t-centralen. Och plocka fimpar är ju mitt drömjobb. Just nu har jag ingenting att stå på och jag vet inte hur jag ska gå vidare. Ett jobb känns inte heller relevant just nu. Jag har inte, varken ork eller tid att ha både skola, Kevin och ett kvällsjobb. Jag har redan provat på det och vi såg ju hur det gick. Jag var hemma från skolan mer än vad jag var närvarande. Sjukskrivning där ifrån ger mig inte heller bästa betyget i slutändan heller. Nej. Nu måste jag räkna och räkna, varje krona skall jag värna om nu. Jag måste spara, jag måste komma här ifrån och skaffa mig eget. Jag vill inte känna mig som en källarråtta och jag vill inte heller att Kevin skall gå och vara orolig. Någon som har några idéer?

Dela gärna med er av era erfarenheter, allt från arbete till boende till era bekantas lösningar...

Nu är Kevin med honom så nu känns det helt plötsligt helt tomt och ensamt igen...
Vad ska jag hitta på idag?

Lite av mitt liv.

publicerat i Onördigt;
Du heter: Denise.
Smeknamn: Dedde, Nisan, Mamma, Nis, Kråkan, DENIIIIISE (Om någon skriker.)
Om du röker: Nej
Beroende av: Närhet, bekräftelse.
Favoritkaraktär(er) i bok: Arvid och Lydia - i; den allvarsamma leken.
Vem behöver du mest just nu: Alvedon.
Vad tror folk om dig: Ja, du. Vad ska man tro?
Stämmer det: Que. Ja?
Vad får du oftast komplimanger för: Min röst var det förr. Nu var det länge sedan man fick något sånt.
Vad säger du för att imponera på någon: Att jag är en ung, studerande mamma på 18
Vilken är din favoritmålning? Min mormors tavlor.
Vart bor du: Nynäshamn
Trivs du där: Ja/ ibland.
Har du några converse:
Nej men har haft det.
Vad har du för mobil operatör: Felia, aka. Telia.
Är du allergisk mot något: Mycket, saker som surrar, irriterar, sviker och stör.
Har du haft sex idag: Nej. Jag kommer inte ens ihåg hur det känns.
Nästa mål i ditt liv: Träffa någon jag kan tycka om.
Hur svarar du i mobilen: Ja, hallå. Eller, Denise.
Vem ringde du senast: Hmm. Mamma och pappa.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han skulle hämta Kevin i morgon.
Antal sömntimmar inatt: Lagom.
Sov du ensam: Nej, jag Kevin och Louise i hennes säng.
Tycker du om din pappa: Ja!
Brukar du komma i tid: Alltid.
När mår du bra: Som oftast.
När blev du fotad senast: Hm, igår av Angelina, tror jag.
Vanligaste färg på dina kläder: Varierande färger.
Vad tycker du om fötter: Nej, men dem är användbara.
Är du smart: Det kan jag kanske inte påstå.
Är du aktiv i skolan: Ja, som oftast..
Vem/vilka saknar du just nu: Jag saknar inte någon, där emot något och det är ett liv. Ett man kan stå på och vara stolt över. Vad har jag?

Mamma och pappa.

publicerat i Vardag.;
Mamma och pappa kom förbi med både det ena och det andra från diverse affärer. Frukt och saft till Kevin och massa cola och två pizzor till mig och Louise. Det sorgliga var dock att Louise jobbar och inte kan delta i våran fina middag - så mamma och pappa fick dela dem med oss. Jag kom och tänka på en sak, jag har ätit som en mus i flera dagar, dels för att jag inte har mått bra och dels för att jag har haft en oroskänsla i magen i flera dagar. Jag måste se till att komma igång med min matvana igen. Måste också se till att laga hemlagat här hemma. Vi har en massa gott som ligger i kylen och frysen och väntar  på oss. Jag måste bara se till att få orken att laga till maten.

Jag vill ha en lägenhet femhundra meter här ifrån. Jag måste bara få min mamma att bli min förmyndare med tanke på att jag inte har någon egen inkomst. Min mamma vill dock inte bli inblandad i hela historien - så det kommer säkert inte gå. Toppen, om jag bara var lite äldre, lite vuxnare och hade lite fler vuxenpoäng, typ som arbetspoäng så hade jag inte behövt att vara så beroende av andra. Jag hatar att vara beroende...

If i could turn back time...

Full av tankar.

publicerat i Vardag.;
Ena sekunden vill jag gråta. Jag sitter och sväljer klumpen i halsen och försöker svälja alla tankar jag har. Men ena sekunden efter den andra så kommer det nya tankar. Hur blir det efter augusti, hur blir det med en egen lägenhet. Hur går det med Kevin, kommer jag ens kunna ha honom. Det mest ledsamma är att vi som kännt varandra i tre år är främlingar nu. Vi verkar inte känna varandra längre, trots att vi delar och har delat på någonting så stort. Jag vet inte om han verkligen berättade saningen idag eller om han ljög mig rätt i ansiktet, igen (?),  jag vet bara att jag aldrig mer vill ha det så eller vill känna den känslan i kroppen som ligger i mig just nu. Man är dum när man är femton och då man tror att allt skall vara för evigt. Men jag trodde aldrig att jag skulle vara lika dum nu när jag är arton och mognat till mig några år.

Jag vill bara skrika, högt, länge och gråta till smärtan i bröstet går över - om den någonsin kommer att göra det.

Mamma och pappa kommer hit med mat åt mig snart, jag älskar dem massor. Tack för att ni finns. (L)

Utedag.

publicerat i Vardag.;
Jag och Keviin och Louise tog oss en heldag på stan. Vi gick ut efter frukost och lekte i lekparken, satt vid banantorget och strosat nere i hamnen, åt glass och mös i solen. Sen gick Louise och jag skilda vägar och jag fortsatte leka med Kevin i lekparken till han tröttnade. Nu är jag som en seg råtta i kroppen. Kevin äter lite mellanmål innan han skall sussa middag och Louise ska snart gå till sitt jobb och sedan vidare till en fest ikväll. Så för mig och Kevin blir det lugnt och ensamt. Men lika bra är väll det - då får man väll tid att tänka och planera för framtiden ifred. Jag behöver lite ensamtid nu.

Nej. Jag måste sysselsätta min hjärna med någonting nu.
Ha det fint så hörs vi.

Natten gick bra.

publicerat i Vardag.;
Natten gick förvånandsvärt bra måste jag säga. Kevin låg tillock med och skrattade i sömnen halv sju i morse. Jag tror att både jag och Louise blev lite smått varma i hjärtat av att vakna upp till det. Han somnade dock om ett antal gånger och vaknade glad och lycklig.

Dagens schema säger mig ingenting speciellt. Jag vet inte hur vi ska göra idag. Men jag antar att han hör av sig om han vill träffa Kevin? Nåväl.

Nu är det blöjbyte, frukost och en promenad till affären som gäller!

Flytt.

publicerat i Vardag.;
Jag har flyttat. Ja, jag har flyttat. Jag vet inte hur vi ska gå vidare. Men ett stort steg i det hela var att jag flyttade. Så här sitter jag nu i västra nynäshamn, trettio minuter från Kevins dagis och min skola. Men vi får helt enkelt gå upp tidigare och anpassa oss för att leva så här nu. För jag kommer inte gå tillbaka igen. Nu är det dags för mig att gå vidare. Trots allt som hänt så vill jag inte gå in på det nu. Det får bli någon annan dag när jag hört hela historien, och saningen.

Jag måste ge all min kärlek till Louise som under så kort tid kunde ta emot oss med fem väskor och en vagn, en pigg unge och en ledsen mamma. Hon är helt underbar. Nej, det finns inga ord för vad hon betyder för mig. Den enda jag kan lova, i vått och torrt, är henne. Jag älskar verkligen henne. Nej, inte bli för sentimental nu.

Gå vidare är precis vad jag ska göra. Dem brukar ju säga; Förlorar man en så står det tusen åter. Ego, ego, ego.
Jag måste tänka ego nu...

Nej nu ska jag packa upp våra väskor, dammsuga och stoppa min kille i ett bad.
Gosh, jag älskar dig Linnéa också. Det vet du, my sweetheart.
Och förlåt, Angelina som fick komma mellan oss idag. Du är min tjej, glöm aldrig det.

Ett slag i hjärtat - en känsla som aldrig går att beskriva.

publicerat i Vardag.;
Dagen började ju bra. Eller inte. Nu är han och jag tillbaka på ruta två. Den här gången var det inte mitt fel. Eller? Jag vet inte vad jag ska tro längre, vad jag ska tänka eller vad jag ska tycka. Allt tyder på att jag borde ha sett signalerna för länge sedan. Allt var framför ögonen på mig hela tiden.

TACK FÖR MIG.

Godmorgon, sverige.

publicerat i Vardag.;
Sekunderna efter mitt inlägg så hade alla "barn" somnat. Även Angelina. Jag och Ronnie gjorde i ordning i respektive sängar och viskade och sa att vi skulle gå och sova. Vi somnade allihoppa, strax efter tolv. Kevin somnade dock tidigare - och vaknade för tidigt.

Ronnie åkte hemifrån runt sex i morse tror jag. Han skulle åka till södertälje och hjälpa en bekant. Han svarade dock inte på telefonen - så jag hoppas att han har kommit fram ordentligt! Men det har han nog, han åker ju till jobbet varje dag så.

Jag och Angelina ska nog gå ut och gå med vagnen nu på förmiddagen. Vi ska bara äta någon frukost och vakna till liv först.

Men men.
Nu ska jag göra annat!

Kevin sover.

publicerat i Vardag.;

Louise åkte till ICA och handlade och jag gjorde henne sällskap. Handlade dock inte lika mycket som henne! Sen så var vi hemma och lekte hon och jag! Mest framför expressens spelsida! Sen kom Angelina och Louise åkte hem. Vi åt - skrattade och pratade.

Nu sover Kevin. Angelina får hjälp med sin IPOD och mina ögon börjar sandas. Det blir nog läggdags för min del snart också. Men såhär på en skala har våran dag sett ut! En toppendag med andra ord!

Louise faster hade rätt.

publicerat i Vardag.;
Louise ringde mig för några månader sedan och sa att hennes faster (i tyskland) berättade att vi i sverige har sexleksaker på apoteket. Jag skrattade - med tanke på att jag ofta är inne på deras hemsida så kunde jag med all säkerhet berätta att dem inte hade något sånt, utan att dem däremot har glidmedel (vilket är det mest intima dem har på apoteket.) Men se så fel man kan ha. Det är så att apoteket skall sammarbeta med RFSU och ta in en massa sexleksaker. Hmm. Okej, nu slipper man visserligen åka hela vägen in till en porrbutik när man skall köpa någonting att förgylla sin vardag med. Men på ett apotek? Tänk en liten elvaårig flicka som står vid tanborsthyllan och får syn på något sådant... Kommer hon våga gå tillbaka utan att bli helt röd i ansiktet?

Nåväl med dagens ungdomar under tretton vet man faktiskt inte längre. Dem har nog slutat leka med barbiedockor för länge sedan.. Men i alla fall.

Nu har jag även hunnit med att väcka Louise för att berätta detta!

http://www.expressen.se/sex/1.1074764/dildo-pa-apotek 

Godmorgon, torsdag.

publicerat i Vardag.;
Idag ska jag (så fort Ronnie vaknat i alla fall);
Bädda sängen, hänga tvätten, göra rent i köket, hämta Angelina, handla en god middag...

Okej det kanske inte var så mycket trots allt. Igår gick jag och Kevin och la oss vid kvart över elva i alla fall. Kevin hade ju sovit middag fram till sextiden så att jag insåg att det inte ens var någon idé  att försöka få honom i säng, i tid. Så istället kollade vi in en film på tv4, film. Den har vi sett förr, det är en klassiker. Men det tåls att ses igen som sagt. Kevin vaknade ju självklart åtta och ville inte alls sova mer. Vi låg och busade i sängen fram tills att Ronnie började stånka och stöna - jag såg det som en pik och att han helst ville sova vidare. Så då gick vi upp. Kevin satte direkt på TV:n och sitter just nu framför barnkanalen och försöker vakna till liv. Det är konstigt det där; Han väcker mig och sedan när jag är vaken så blir han trött och måste väckas. Ha ha ha, normal unge jag har!

Nåja, snart är det lekparken som gäller. Men först lite frukost och påklädning - sen ska vi ut.