Ännu en skitseg skoldag.

publicerat i
Jaha - så vad gjorde den här dagen för nytta egentligen? Jag kom senare så att jag precis hann med klassrådet idag under förmiddagen. Sedan hade jag lunch och så skulle jag enligt schemat haft idrott - men istället hade vi information om PA som vi ska ha i trean. Väldigt lärorikt... eller inte. Sen så hade vi samhälle där nästan hälften hade prov i olika former medan vi andra drog ut på dötiden genom att rita på varandras händer. Ha ha ha. Så har min skoldag sett ut i alla fall - mer eller mindre. Jag har ändå hunnit med att slösa pengar på cola, glass, cola, och en smörgås för att fördriva min tid. Sen så höll Calle mig sällskap i närmare fyrtio minuter i korridoren också. Ha ha ha. Annars har min dag varit heeeeeeeeelt onödig.

Men dötid kan man ju göra av med på många olika sätt, min tid kostade dock lite för mycket pengar med glass och läsk. Men det kan man faktiskt unna sig ibland, tycker jag. Ha ha ha.

I morgon är vi lediga tack och lov och på Torsdag har jag omprov i köket. Håll tummarna på att jag kommer att klara provet så att jag istället för ett S har ett G vilket är väl behöverligt.

Kommentera inlägget här :