To do - list.

publicerat i Vardag.;
På måndag är det utvecklingssamtal på Kevins dagis. Jag skriver det mest för att påminna mig själv om att det faktiskt är då, så att jag inte glömmer bort det - liksom.

På fredag nästa vecka så ska jag jobba en dag inne i stan på någon fest. Så jag måste komma ihåg att jag ska skaffa barnvakt.

Någon som har mitt nummer kan väl ringa och påminna mig när dagen börjar närma sig! (;

Jag ska!

publicerat i Denise;

Godmorgon.

Idag har jag prov. Kan man ärligt talat inte börja en mening bättre? Godmorgon och Prov i närheten av varandra känns näst intill som katastrof. Trots detta så har jag pluggat dessutom, så jag är inte vidare rädd för ett underkänt resultat! Det känns skönt när man kan göra lite nytta samtidigt som Kevin sover... om inte risken finns att jag faktiskt somnar själv, vilket jag gjorde igår, dum som jag är!

I helgen

så är det någon form av julmarknad eller höstmarknad. Jag kan inte få för mig att ha någon aning om vilken det är som håller på nu i slutet av november. Men någon marknad är det i alla fall nere i hamnen. Jag har stora planer på att gå och titta på Luciorna om dem nu skulle finnas på plats där. ( Ja jag har koll )... eller inte.

För ett tag sedan så fick jag också veta
 
att jag ska på möte hos Rektorn med tanke på att hon är våran Projekt Arbets - ledare. Jag har dock inte gjort det som skall ha gjorts och känner mig som tre dagar efter i planeringen. SKÄRPNING på mig! Trots att jag inte vill så får jag skylla på att jag varit hemma i två dagar och inte hunnit med att springa ner till centrum och kolla in tyger, samt beställa dem. MEN JAG SKA!

Tjolahopp. Det här känns som den större delen av min vardag just nu. Plugga, kolla in roliga saker att göra samt att glömma bort saker som måste göras. ( Jag måste önska mig en kalender i julklapp, VERKLIGEN! )

Lista.

publicerat i Onördigt;

Detta har jag gjort hittils under 2008,


[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[-] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[/] du har blivit kär
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[ ] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[ ] du har slagit någon
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har däckat
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar 
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[ ] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon  
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

Middag.

publicerat i Vardag.;
Igårkväll kom min klasskompis över till mig och vi ställde oss för att förbereda en middag för fyra. Precis i tid när maten var klar så kom hennes pojkvän tillsammans med en killkompis och käkade med oss. Vi hade jätte mysigt! Efter maten så gick vi in i vardagsrummet snackade, spelade guitarr (så nu är den stämmd!) och så skrattade vi. Jag tror det var poängen med kvällen, att skratta så mycket man kunde. Jag tror jag vann!

Efter en stund så gick vi in i köket och tog fram spelhumöret. Alfapet blev kvällens höjdpunkt - samtidigt som Kevin skulle försöka nattas. Runt kvart över tio sov Kevin och vårat spelande fortsatte till halv tolv. 

- Jag vill tacka i huvudsak Anna för en jätte rolig kväll

I morse var varken jag eller Kevin så sugna på att gå upp ur sängen. Speciellt inte jag som låg vaken halva natten för att försäkra mig om att jag verkligen skulle höra klockan när den ringde och att jag inte alls skulle försova mig.

Men vi kom upp i tid - jätte sura och griniga båda två, och Kevin är på dagis samt jag i biblioteket och skall plugga alla uppgifter som jag har kvar - wie!
Hela min klass är på SACO mässan, men jag prioriterar skolarbetet i första hand. Jag vill inte ha några eftersläntare.

Ronnie tar Kevin ikväll så jag blir barnledig i helgen (:
Så nu har jag lite småsaker planerade.
Pusskalas.

2oo8

publicerat i Bilder;

JAG SAKNAR SOMMAR'N TJUGOHUNDRAÅTTA.

        

SOMMAR SOMMAR SOMMAR.

Shopping.

publicerat i Vardag.;

Hej alla glada. Och alla andra såklart.

Jag har haft det fullt upp hela veckan känns det som, vilket gett avslag på Kevin som nu ligger i en jobbig förkylning. En sak tycks som sagt aldrig komma ensam! I natt fick vi gå och trängas i Kevins säng när grannarna hade fest med extremt hög, dunka-dunka. Plus att Kevin kräktes i min säng av sin hosta... så det var inte bara grannarnas fel. Halv ett vaknade jag och hörde att dem fortfarande höll på med sin fest, så jag gjorde nog rätt i att tränga mig med Kevin. Idag har jag och mamma gått och handlat upp mitt kylskåp. Kevin fick även två filmer med Molly mus, vilket han älskar! Vi handlade jätte mycket men hamnade under tusenlappen vilket jag tycker förtjänar en... (tänker) - INSER ATT JAG INTE KOMMER PÅ NÅGONTING - Går snabbt vidare på något annat ämne...

Alexandra var hos mig igår, vilket betyder att jag med all säkerhet vet om att hon har kommit hem ordentligt från sin maltaresa! Jag kännde mig smått lättad av att veta att hon inte kommer sticka ifrån sverige det första hon gör igen. PHU. Så nu ska jag störa henne varje gång hon är upptagen med att spela wow!

Nej , snart är det mat hemma hos mamma och pappa och jag ska äta här tillsammans med Kevin innan vi tar våra varor och åker här ifrån!

Pusssskalas...

Nationella Provet avklarat.

publicerat i Vardag.;
Jag har suttit från åtta i morse till tolv och trettiotre och skrivit en uppsats på tio sidor. Snacka om att fingrarna är möra nu och att hjärncellerna har bytt plats med varandra. Hjälp. Just nu vill jag bara att dagisvilan ska vara över så att jag får gå och hämta Kevin och ta mig hem för att vila. Morgondagen blir som sagt inte bättre när öppet hus är... så ja, jag går i skolan fram till halv tio ungefär. Fatta seeegt. Men kom gärna dit och kolla in min skola ( eller mig i action! )  om ni inte har bättre saker för er!

Pusskalas.

Mössa.

publicerat i Vardag.;
Jaha. Nu har jag håltimme i ungefär två timmar, inte nog med detta så var den första lektionen helt inställd. Toppen ,  öhm. Idag har jag i alla fall beställt en mössa att ha på huvudet när jag tar studenten. En liten efterbeställning sådär, men det gick riktigt bra.

Snart är det mat - jag är ruskigt hungrig så det ska bli skönt att sätta sig i matsalen och äta skolans goda potatis (ehm).

Jag har inte så mycket att berätta, så jag låter det vara osagt.
Puss & Kram.

SNARK!

publicerat i Vardag.;
Den senaste timmen har jag passat på att sitta i biblioteket och plugga. Jag har en massa småuppgifter som ska in skapligt nära varandra. Så nu har jag avverkat en av alla de uppgifterna, vilket innefattade ämnet "ansvarsfull alkoholhantering". Vi fick en uppgift som hörde till nollningen - och så skulle vi arbeta kring ämnet och komma med egna åsikter. Ovanligt bra gick det i alla fall - så nu  är det gjort.

Kevin lär vakna upp från dagisvilan om först en halvtimme. Så just nu sitter jag mest och "lodar" för att få tiden att gå. Jag har inte direkt mer att plugga till vilket gör att tiden går sååå sakta.

Hur som helst. Ikväll ska jag sätta mig ner och läsa i mitt Svenska häfte då vi har Nationellt prov på onsdag. Självklart ligger det häftet hemma och pryder mitt övertäckta skrivbord. Jag borde verkligen ta mig i kragen och rensa undan lite där, men så fort jag ska göra det så tänker jag ; "om jag behöver det i framtiden då?!" Ha haha - så det lär bli ett stort berg där innan jag är klar och tar mig i kragen.

Well well.
Nu tänkte jag snart lämna min dator.
Pusskalas.

Jag vill vara en björn.

publicerat i Vardag.;

Snart är det mörkt ute och början på en ny dag närmar sig. Tänk det är helt sjukt. Man lever i ständigt mörker under vinterhalvåret. Var det verkligen inte meningen att människan skulle gå i ide under vintern? Jag hade gärna bytt plats med en björn i alla fall under vintern. Fan va underbart det hade varit - vakna lagom till det knoppade sig i träden och lagom till isen försvunnit. JAG VILL VARA EN BJÖRN!

Jag lever. Tror jag!

publicerat i Vardag.;
Hejsan hoppsan!
Ja - aktiv på bloggandet var namnet... eller inte.

Enda gången som jag går in på datorn så läser jag bara bloggar och uppdaterar mer än sällan. Hur som helst. Jag ska snart åka hemåt och pyssla om min son innan hela helgen är över. Vi har inte gjort så mycket - igår var vi hos min kusins dotter som fyllde tre år, stora tjejen. Det känns som igår som dem kom över till oss när Kevin var nyfödd! Men uppenbarligen har tiden gått betydligt mycket fortare.

Aja. Snart ska jag åka hem och kolla in TV:n och passa på att plugga lite filosofi.
Pusskalas.

Ringvägen.

publicerat i Vardag.;
Hallå där!

Kevin kom hem som planerat i lördags och sedan dess har det varit full fart. Jag har märkt lite att min kropp demonstrerar när han har som mest energi. När han vill ut och springa av sig så vill min kropp bara sova. Hur som helst så gick jag och Kevin runt ringvägen tillsammans med min mamma. Det såg ut ungefär så här; - två steg bakåt, fem steg fram, kasta stenar i havet, kolla på båtar, (inte vilja sitta i vagnen), springa åt motsatt håll (om han ens sprang för huvud taget), kolla på buskar, kolla på träd, bråka och skrika... tillslut kom vi fram till vårat avslutande mål vilket var kaffebordet hemma. Där fick vi i oss två lussebullar och ett glas o'boy innan min mamma valde att lokalisera sig hemåt!

Lyckad dag med andra ord. En väg som för mig tar 20 minuter att gå runt, all by my self - tog igår över en och en halv timme att ta sig runt med sällskap. Tro mig, vi fick i alla fall lapa lite sol - vilket är väl behöverligt nu innan vintern kommer!

I natt så sov jag inte vidare mycket, dels för att Kevin tog all plats i min säng. Och jag som var övertygad om att jag skulle få honom att sova i egen säng när han väl kom tillbaka från Ronnie. Ha! Att jag ens gick på det själv!

I morse gick det i alla fall ovanligt bra på bussen och att ta sig dit. Blev riktigt förvånad över att han faktiskt var så duktig som han var. Ibland finns det visst bra dagar också!

Pusskalas.