Middag.

publicerat i Vardag.;
Igårkväll kom min klasskompis över till mig och vi ställde oss för att förbereda en middag för fyra. Precis i tid när maten var klar så kom hennes pojkvän tillsammans med en killkompis och käkade med oss. Vi hade jätte mysigt! Efter maten så gick vi in i vardagsrummet snackade, spelade guitarr (så nu är den stämmd!) och så skrattade vi. Jag tror det var poängen med kvällen, att skratta så mycket man kunde. Jag tror jag vann!

Efter en stund så gick vi in i köket och tog fram spelhumöret. Alfapet blev kvällens höjdpunkt - samtidigt som Kevin skulle försöka nattas. Runt kvart över tio sov Kevin och vårat spelande fortsatte till halv tolv. 

- Jag vill tacka i huvudsak Anna för en jätte rolig kväll

I morse var varken jag eller Kevin så sugna på att gå upp ur sängen. Speciellt inte jag som låg vaken halva natten för att försäkra mig om att jag verkligen skulle höra klockan när den ringde och att jag inte alls skulle försova mig.

Men vi kom upp i tid - jätte sura och griniga båda två, och Kevin är på dagis samt jag i biblioteket och skall plugga alla uppgifter som jag har kvar - wie!
Hela min klass är på SACO mässan, men jag prioriterar skolarbetet i första hand. Jag vill inte ha några eftersläntare.

Ronnie tar Kevin ikväll så jag blir barnledig i helgen (:
Så nu har jag lite småsaker planerade.
Pusskalas.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av N A T A S C H A:

Vem är din favorit i idol ?





Take Care / N

2:a kommentar, skriven , av Granis:

haha du är en galen flicka..

Kommentera inlägget här :