Ringvägen.

publicerat i Vardag.;
Hallå där!

Kevin kom hem som planerat i lördags och sedan dess har det varit full fart. Jag har märkt lite att min kropp demonstrerar när han har som mest energi. När han vill ut och springa av sig så vill min kropp bara sova. Hur som helst så gick jag och Kevin runt ringvägen tillsammans med min mamma. Det såg ut ungefär så här; - två steg bakåt, fem steg fram, kasta stenar i havet, kolla på båtar, (inte vilja sitta i vagnen), springa åt motsatt håll (om han ens sprang för huvud taget), kolla på buskar, kolla på träd, bråka och skrika... tillslut kom vi fram till vårat avslutande mål vilket var kaffebordet hemma. Där fick vi i oss två lussebullar och ett glas o'boy innan min mamma valde att lokalisera sig hemåt!

Lyckad dag med andra ord. En väg som för mig tar 20 minuter att gå runt, all by my self - tog igår över en och en halv timme att ta sig runt med sällskap. Tro mig, vi fick i alla fall lapa lite sol - vilket är väl behöverligt nu innan vintern kommer!

I natt så sov jag inte vidare mycket, dels för att Kevin tog all plats i min säng. Och jag som var övertygad om att jag skulle få honom att sova i egen säng när han väl kom tillbaka från Ronnie. Ha! Att jag ens gick på det själv!

I morse gick det i alla fall ovanligt bra på bussen och att ta sig dit. Blev riktigt förvånad över att han faktiskt var så duktig som han var. Ibland finns det visst bra dagar också!

Pusskalas.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av A:

Lussebullar? Är du tokig kvinna, det är ju mitt i sommaren!

Kommentera inlägget här :