Fullt ös.

publicerat i Kevin;
Kevin håller på att nattas och just nu känner jag mig som en klimakteriekossa. Ändrar mitt humör precis hela tiden. Men det är ju ingenting emot vad Kevin gör. Ena stunden vill han ha mig och andra stunden vill han ha Ronnie. Fy, jag svettas utav utmattning - och att Kevins rum är så litet gör att det snabbt blir varmt. Det kan inte bli bättre för oss. Så fort han har somnat tänkte jag unna mig någonting riktigt gott, kanske en gurkbit eller någonting? För godiset måste jag verkligen skära ned på. Inte för att det händer någonting synligt speciellt med min kropp. Men jag kan ana hur min kropp mår innuti. Ibland vore det allt bra med en uppvisning av kroppen på utsidan också - så att man förstår vad man ger sig in på med vissa saker. Men vissa är väll helt enkelt inte skapta så.

Men så vitt jag har förstått av tidigare erfarenheter så är godis inte bra - varken för matsmältningen eller för tänderna. Så det kanske är dags att börja någonstans?

Coolt. Nu blev det ganska tyst i Kevins rum. Kanske gör han något bus eller så har han förstått att det är dags att sova?

Det återstå se.
SKÅL.

Kommentera inlägget här :