Hemma från skolan, nu börjar jobbet.

publicerat i Vardag.;
Nu är jag hemma från skolan. Under samhällen så satt jag faktiskt och jobbade under lektionstid. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi faktiskt har provet om EU i morgon och allt det här om EMU, EEG, EG, och så vidare snurrar bara runt i huvudet på mig. Men det skall allt sitta tills i morgon. Jag har i alla fall lärt mig att det är 24 medlemar i EU varav varken norge eller turkiet plus ett X antal länder till inte deltar i.
 
Min förkylning ser inte ut att gå åt rätt håll. Idag har jag börjat nysa som prosit i snövit. Var och varannan minut så nyser jag... nyss kom en nysning - tro mig jag ljuger inte.

Kevin har kommit in i åldern; "Kan själv" hela tiden och allt kan han själv. Just nu håller han på att ta av sig strumpan och jag får inte hjälpa till trots att han skriker och gnäller över att han inte får av den. Ni kan ju tänka er hur en tvååring faktiskt kan bete sig.

Just nu så ska jag bädda och städa, börja med maten och sedan sätta mig med läxorna. Så man kan säga att min dag börjar; PLING! Nu!

SKÅL

Kommentera inlägget här :